ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB…….
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB…….

Τώρα τελευταία βλέπω να διαφημίζεται ολοένα και περισσότερο το Επικοινωνία Club , το οποίο λέγεται ότι έχει σαν σκοπό τη δημιουργία γνωριμιών για να μοιραστούν τα μέλη του πολιτιστικές δραστηριότητες και χόμπι (λογοτεχνικά,ποιητικά και θεατρικά δρώμενα,χορούς,εκδρομές και εβδομαδιαίες συναντήσεις σε σταθερό στέκι).
    Μου έκανε εντύπωση μιας και δεν δείχνει να μοιάζει με κάτι άλλες κατινίστικες ενέργειες , γιατί τραβά το ενδιαφέρον σε άτομα που θέλουν να μοιραστούν γνώσεις, και δεν επιθυμούν ντε και καλά να βρουν ερωτική σχέση αλλά να βιώσουν μια πολιτιστική αλλαγή στη ζωή τους με παρέα ανάλογων ενδιαφερόντων και να βάλουν άλλο χρώμα στη ζωή τους μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΙΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!
    Όχι βέβαια μόνο στη κατάθλιψη , αλλά και σε όλους εμάς που θέλουμε να χαλαρώσουμε από πολλά, ή να ξεπεράσουμε πιο δραστικά - παράλληλα με την όποια αγωγή, την αγοραφοβία και την κοινωνική μας φοβία.( Πρώτη ΕΓΩ!!!)
    Προσωπικά μου έκανε εντύπωση και αν κάποιοι από εσάς τυχαίνει να είστε μέλη του club (το οποίο δεν διαχωρίζει τσέπες και κοινωνικά status) θα με ενδιέφερε να μου πείτε τις εντυπώσεις σας. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά πλέον να επικοινωνήσω για να δώσω μιαν άλλη νότα στη ζωή μου και να γνωρίσω άτομα ιδιαίτερα καλλιεργημένα , χωρίς να έχουν σχέση με τις καθημερινές μου επαγγελματικές δραστηριότητες……

Για όσους θα ήθελαν να μάθουν κάτι παραπάνω σχετικά με το θέμα δίνω τις ακόλουθες πληροφορίες…..
    :)ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CLUB
    www.epikinoniaclub.gr
    Τηλ. 210-7223125 & 210-7223127

Junior Member
    Γεια χαρά σε όλους!

Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια sites σχετικά και με άλλα ενδιαφέροντα εκτός Ψυχολογίας.
    Πολύ καλή πάντως η υπάρχουσα ιστοσελίδα-είμαι περίεργη:άραγε υπάρχουν κι άλλες παραπλήσιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ή είναι από τις λίγες που υπάρχουν;(για να δούμε ποιοί \"ταξιδεύουν\" διαρκώς στο intrnet!)
    Δεν κάνω πλάκα:πιστεύω πως είναι σημαντικό να βρίσκει κανείς τρόπους και διεξόδους για να εκφράσει τον λ ό γ ο, προφορικό ή γραπτό...
    Τα λέμε!

Junior Member
    Το Επικοινωνία-Club που προτείνεις Όλγα δεν με \"έπεισε\" και πολύ.Ίσως να φταίνε τα πολλά άρθρα της περιβόητης ρήτρας!

Senior Member
    Δεν ξέρω ρε συ Atlantis........και εγώ τα διάβασα τα σχετικά φρου-φρου........αλλά θα ήθελα να είχα και τη γνώμη ατόμων που είναι ενεργά μέλη σε αυτό ή γνωρίζουν άτομα που συμμετέχουν, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
    Επειδή και εγώ το είδα τελείως τυχαία καθώς σέρφαρα......μου κέντρισε το ενδιαφέρον.......;)
    Αν δεν είναι πατάτα το όλο θέμα.........δεν είναι άσχημη πρόταση........ʼραγε να λέει κάτι?

Περί γενικών sites τί ψάχνεις ακριβώς για να καταλάβουμε.......:):)
    Για χόμπυ........γνωρημίες.......προ� �ράμματα συναντήσεων για εναλλακτικές θεραπείες????
    Προσδιόρισε για να σου πω κάποια, όπως και τα υπόλοιπα μέλη εδώ......;)

ΦΙΛΙΑ!:)

Junior Member
    Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι σαν το ΕπικοινωνίαClub!(Ντααννν!)Πλά κα κάνω.Απλώς σκέφτομαι πως αφού \"μεταφέρθηκε\" η ζωή μας μέσα από καλώδια πάνω σε οθόνες ευνόητο δεν είναι να ψαχνόμαστε γενικώς για τον τρόπο με τον οποίο θα ξαναβρεθούμε;Δεν νομίζεις και συ ότι περνούμε σε μια άλλη διάσταση-μορφή επικοινωνίας;
    Εγω είμαι \"μέσα\", αλλά ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος που είτε δεν έχει την οικονομική δυνατότητα(και όμως υπάρχουν), είτε τις γνώσεις ακόμα για να συμμετέχει κι αυτός στις \"ηλεκτρονικές\" ας πούμε παρέες.Προσωπικά γνωρίζω υπέροχους ανθρώπους που για τους γνωστούς λόγους μένουν μακριά...
    -όπως καταλαβαίνεις έχω όρεξη για φιλοσοφία...-
    Πάντως σχετικά με μένα έχω βρει κανα δυο καλά site, πολύ αξιόλογα θα έλεγα, μόνο που δεν δημιούργησαν ακόμα το δικό
    τους forum.
    Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για τα χομπις που προανέφερες καθώς και για ευρύτερες πολιτιστικές κινήσεις.Και δεν εννοώ μόνη την ανακοίνωση κάποιων γεγονότων, γιατί από αυτά έχουμε \"χορτάσει\".Εννοώ καλύτερα την παράλληλη δυνατότητα ομαδικής συμμετοχής κάπου με κοινό προβληματισμό κι ενδιαφέρον.
    Ίσως να υπάρχουν βέβαια και να μην τα γνωρίζω.
    Όσο για τα sites γνωριμιών, οι γνωριμίες υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ. Δεν χρειάζεται ειδικός \"τόπος\" γι αυτό...

Φιλάκια

Senior Member
    ....ολο & κατι βγαινει απο αυτα τα κλαμπ ετσι;

Junior Member
    ....όντως Αλκ, όλο και κάτι βγαίνει απ\' αυτά τα club.Όπως πολλά επίσης βγαίνουν από πολλές ιστοσελίδες...όπως κι από την

συγκεκριμένη ιστοσελίδα! Πολλά σ υ μ π ε ρ ά σ μ α τ α βγαίνουν....και αφορούν ΠΟΛΛΟΥΣ:ειδικούς και \"μ η ειδικούς\"(βλ.

κοινωνιολόγους, ανθρωπολόγους, φυσιολόγους, δικηγόρους και άλλους πολλούς....)

Γι\' αυτό...π ρ ό σ ε χ ε τί γράφεις και πώς το γράφεις....

Senior Member
    ....τι να προσεξω Ατλαντις;απλα κρατατε σημειωσεις σ αυτα που γραφω για να μην επαναλαμβανομαι!χαχαχα[ειδες δευτερογενη ναρκισσισμο;]Ολγα,σαν παρειστικο φαινεται αυτο το \'\'επικοινωνια\'\'Δεν το ειχα υπ οψιν μου παντως!Ηξερα τα πιο γνωστα τυπου zoo,parea κλπ