ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    άλλο εννοώ... δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό και δεν αρκεί μόνο η δύναμη.
    Τέσπα εγώ θα τα εξαντλούσα όλα πάνω στο θέμα αυτό προκειμένου να προχωρήσω παρακάτω στη ζωή μου.
    Απλά πάντα υπάρχει τρόπος να τα αντιμετωπίσουμε αυτά και αφού δεν εκφράστηκε όπως ήθελε να εκφραστεί τότε που συνέβεναν όλα αυτά γιατί να ανακατέψει το παρόν-μέλλον της με το παρελθόν?...Γιατί αν πάω εγώ τώρα εν βρασμό και αρχίσω να σκυλοβρίζω οκ θα τ ακούσουν ίσως τους πιάσω απροετοίμαστους και μείνουν παγωτό ίσως γίνει καυγάς... ότι κι αν γίνει θα ξεχαστεί και θα συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του κατάλαβες? δηλαδή δεν θα πάψει η τάδε να ζει στους δικούς της ρυθμούς επειδή η αλίκη ήρθε από τα παλιά να την κράξει ίσως προβληματιστεί και συζητηθεί για λίγο καιρό αλλά μέχρι εκεί..
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Τι σημασία έχει όμως να κουβαλάει αναμνήσεις απο το παρελθόν και να μην μπορεί να κάνει κάτι?
    Αν είσαι μέσα στην σιωπή και βρούν ευκαιρία θα το κάνουν ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.
    there's too much blood in my caffeine system

Senior Member
    Αν πάει σε εμένα το παραπάνω εγω δεν της είπα να κάνει κανέναν καβγά η να μαλώσει με κάποιον.
    Εγώ είπα προσώπικα για την δική μου αντίδραση. Γιατί είμαι άνθρωπος που σκάω εύκολα απο τα νεύρα μου.

Member
    τα παντα ξεχνιουνται κ ολοι συνεχιζουμε τις ζωες μας.αλλα η αλικη μεχρι στιγμης συνεχιζει κ τα σκεφτεται.το μονο που την συμβουλευω ειναι οτι την επομενη φορα που θα θελει να τα κανει ολα π@@@να πανω στα νευρα της ασ το κανει.κ οχι να κανει υπομονη οπως λενε ολοι γιατι δεν βοηθαει πολυ.σορρυ για το βρωμοστομα μου.

Senior Member
    Hara_ Ναι καταλαβαίνω απόλυτα τι λες λίγο πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση γι αυτό προσπάθησα να είμαι προσεκτική στα λόγια μου
    Υπάρχουν τρόποι να το ξεπεράσει ηρεμία θέλει και καθαρό μυαλό.
    Αν απομακρυνθεί από τους ανθρώπους αυτούς δεν θα πάθει τίποτα απολύτως θα είναι ασφαλής
    Α! Αν κινηθεί τώρα πιθανόν να έχουν και συνέπειες οι πράξεις της πολλά παίζουν γι αυτό είπα και παραπάνω αν το αποφασίσει να προχωρήσει να είναι προετοιμασμένη και με φορτισμένες τις μπαταρίες
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλα ξέρεις τι λενε για τα άτομα που κρατάνε μέσα αυτα που τους πονάνε σωστά? Και έχω δεχθεί και έχω ακούσει πολλά άσχημα λόγια , με έχουν κοροιδεψει για τα προβλήματα μου. Ίσως εγώ να τα παίρνω κατάκαρδα και να ξεσπάω. Είμαι αρκετά ευαίσθητη. (χαχ) Αλλα εντάξει. Μετά απο το ξέσπασμα ηρεμώ και συνεχίζω.
    Με ενοχλεί υπερβολικά η αδικία αλήθεια...

Senior Member
    εγω νομιζο παντος το καλυτερο φτυσιμο ειναι η αδιαφορια !!!!!
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Και η αδιαφορία μια λέξη είναι. Θέλει να κοπιάσεις πολύ για να το κάνεις.

Senior Member
    κι εμενα με τρελαινει η κοριοιδια .η αχαριστια,οτι ο αλλος ειναι αναισθητος και δεν σε υπολογιζει και κυκλοφορουν πολλοι ανθρωποι τετοιοι..ειναι σημειο των καιρων..δεν υπαρχουν ανθρωποι αλλα μην χανετε την πιστη σας..

Member
    [QUOTE=andriana76;279940]..δεν υπαρχουν ανθρωποι αλλα μην χανετε την πιστη σας..[/QUOT

καλο!!!!πως να μην την χασεις;;;;

Senior Member
    καλα βρε αλεγ..καναμε ενα λαθος ..πω πω πω.εσυ που το διορθωσες καταλαβες το νοημα

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι και αν δούν εναν καλό άνθρωπο σε αυτόν τρέχουν πάνω του να τον αλλάξουν και να τον κάνουν οπως γουστάρουν αυτοί.
    Γιαυτό και σήμερα παίζει πολύ το γνώστο θέμα περι αποδοχής.
    "Δεν με θέλει γιατί είμαι έτσι και μου είπε να γίνω έτσι γιατί αλλιώς θα γίνει αυτό και εκείνο και ο χαρακτήρας μου εχει αυτό και να το κάνω αλλιώς"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλα ξέρεις τι λενε για τα άτομα που κρατάνε μέσα αυτα που τους πονάνε σωστά? Και έχω δεχθεί και έχω ακούσει πολλά άσχημα λόγια , με έχουν κοροιδεψει για τα προβλήματα μου. Ίσως εγώ να τα παίρνω κατάκαρδα και να ξεσπάω. Είμαι αρκετά ευαίσθητη. (χαχ) Αλλα εντάξει. Μετά απο το ξέσπασμα ηρεμώ και συνεχίζω.
    Με ενοχλεί υπερβολικά η αδικία αλήθεια...
    Καταλαβαίνω μόνο οι ευαίσθητοι σκαλώνουμε για αρκετό καιρό σε άσχημες καταστάσεις τα έχω περάσει κι εγώ και έκανα και τα ξεσπάσματα μου και τις επιθέσεις μου εν βρασμό κτλ κτλ
    Και λόγο ευαισθησίας ανέφερα τα παραπάνω αν μπορεί να αντιμετωπίσει τη μετά ξέσπασμα-κράξιμο κατάσταση αν πραγματικά νιώσει καλύτερα

από προσωπικές εμπειρίες όταν πήγα εν βρασμό βουρ στο πατσά ανοργάνοτη και απροετοίμαστη πληγώθηκα περισσότερο και μετάνιωσα που δεν σκέφτηκα πρώτα
    όποτε έκανα ότι έκανα μετά από σκέψη και οργάνοση ένιωθα καλά και έβγαινα από πάνω :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Και η αδιαφορία μια λέξη είναι. Θέλει να κοπιάσεις πολύ για να το κάνεις.

εεε τώρα απλά σε παραδέχομαι είναι από τα πιο έξυπνα που έχω ακούσει

Member
    ισα ισα μου φαινεται αστειο!!!ειναι τραγικη ειρωνια.οι ανθρωποι κοιτανε πως να κανουν κακο στους αλλους και παρολα αυτα συνεχιζουμε και αναζηταμε την παρεα ανθρωπων και συχνα γνωριζουμε και νεους ανθρωπους και τους βαζουμε στην ζωη μας.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast