Φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Member

Φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

Καλησπέρα.
    Σίγουρα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πρωτότυπο για συζήτηση όμως τον τελευταίο καιρό κοντεύω να τρελαθώ και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Γιατί ή εγώ λαμβάνω λάθος μηνύματα ή οι "πομποί" στέλνουν ότι θέλουν!
    Πιο συγκερκιμένα, ακριβώς ένα χρόνο πρίν μπήκα σε μια παρέα και γνώρισα κάποιον ο οποίος μου τράβηξε την προσοχή, τελικά πάνω στο εξάμηνο έκανε κίνηση κι εγώ όπως ήταν φυσικό θεώρησα πως ξεκινάμε σχέση (δεν συνιθίζω βλέπετε να φιλιέμαι με τους φίλους μου). Τελικά άκυρο όπως μου είπε δεν του είμαι καθόλου αδιάφορη αλλά εδω και 5χρόνια είναι κολλημένος με μια άλλη κοπέλα στην παρέα, στην οποία να συμπληρώσω δεν έχει κάνει ποτέ καμιά κίνηση! Το δέχτηκα λοιπόν και το άφησα εκεί, έλα όμως που δεν το άφησε αυτός....γιατί εδω και 6μήνες δεν χάνει ευκαιρία να με πλησιάζει και να βγαίνουμε μόνοι μας σα χαρωπό ζευγαράκι! Χθες μάλιστα γύρισα απο 3ήμερο στο Ναύπλιο το οποίο ήταν εντελώς φιλικο !!! Είμαστε σαν 15χρονα αγκαλίτσες κ' φιλάκια αλλά αν ρωτήσω κάτι παραπάνω μου τονίζει πως είμαστε φίλοι!
    Σα να μην έφτανε αυτό νόμιζα πως εδώ και 6χρόνια είχα έναν άλλο πραγματικό φίλο άνδρα με τον οποίο θα μου φαινόταν σχεδόν αιμομικτικό το να γίνει κάτι παραπάνω. Χρόνια τώρα τον συμβουλευόμουν για τα πάντα, νύχτες ατελείωτων συζητήσεων και αναλύσεων. Να βγαίνουμε, να πίνουμε ακομα και να κοιμόμαστε μαζί αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκανε κάτι πονηρό....ο αδελφός που πάντα ήθελα. Μάλιστα του άρεσε η κολλήτή μου. Όλα αυτά μέχρι πριν 1μήνα που ένα βράδυ με φίλησε και το προχωρήσαμε, βέβαια πάλι λάθος κατάλαβα.....σα φίλη του με βλέπει. Κοινοί γνωστοί μας μου είπαν πως έλεγε χρόνια τώρα πως είναι ερωτευμένος κρυφά με μια φίλη του αλλά δεν μπορεί να το πει ( κι εμενα μου το είχε αναφέρει στις κουβέντες μας). Παρ'όλ' αυτά δεν θέλει σχέση για να μην με πληγώσει λεέι..... Έλεος δεν θέλω αλλους τέτοιους φίλους! Πότε δεν έδωσα δικαίωμα για να κάνουν κάτι τέτοιο! δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως.

Banned
    φυσικα και δεν υφισταται, απλα δε ταιριαζουμε ολοι με ολους, με αποτελεσμα να μην νιωθουμε ανετα απ'τη πρωτη κι ολας στιγμη που θα δουμε το αλλο ατομο, για να προχωρησουμε μαζι του σε κατι ερωτικο. πχ εμενα με αφηνουν ψιλοαδιαφορο αυτες που εχουν μικρο στηθος και δε με ελκυουν ευκολα, αλλα αυτο δε σημαινει πως αμα καθησω κι ασχοληθω με καποια δε θα μπορεσω να προχωρησω κι ερωτικα μαζι της. θα παραμεινουμε στο φιλικο μονο αν μπλεκουν αλλα πραγματα μεσα, και συνηθως η γυναικεια πλευρα ειναι αυτη που επιλεγει κατι τετοιο, ο ανδρας σχεδον παντα θελει να τη δοκιμασει και λιγο παραπανω και να προχωρησουν. διοτι δεν ειναι φυσιολογικο για εναν ανδρα και μια γυναικα να μην το πανε ερωτικα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by fleris View Post
    Καλησπέρα.
    Σίγουρα το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι πρωτότυπο για συζήτηση όμως τον τελευταίο καιρό κοντεύω να τρελαθώ και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Γιατί ή εγώ λαμβάνω λάθος μηνύματα ή οι "πομποί" στέλνουν ότι θέλουν!
    Πιο συγκερκιμένα, ακριβώς ένα χρόνο πρίν μπήκα σε μια παρέα και γνώρισα κάποιον ο οποίος μου τράβηξε την προσοχή, τελικά πάνω στο εξάμηνο έκανε κίνηση κι εγώ όπως ήταν φυσικό θεώρησα πως ξεκινάμε σχέση (δεν συνιθίζω βλέπετε να φιλιέμαι με τους φίλους μου). Τελικά άκυρο όπως μου είπε δεν του είμαι καθόλου αδιάφορη αλλά εδω και 5χρόνια είναι κολλημένος με μια άλλη κοπέλα στην παρέα, στην οποία να συμπληρώσω δεν έχει κάνει ποτέ καμιά κίνηση! Το δέχτηκα λοιπόν και το άφησα εκεί, έλα όμως που δεν το άφησε αυτός....γιατί εδω και 6μήνες δεν χάνει ευκαιρία να με πλησιάζει και να βγαίνουμε μόνοι μας σα χαρωπό ζευγαράκι! Χθες μάλιστα γύρισα απο 3ήμερο στο Ναύπλιο το οποίο ήταν εντελώς φιλικο !!! Είμαστε σαν 15χρονα αγκαλίτσες κ' φιλάκια αλλά αν ρωτήσω κάτι παραπάνω μου τονίζει πως είμαστε φίλοι!
    Σα να μην έφτανε αυτό νόμιζα πως εδώ και 6χρόνια είχα έναν άλλο πραγματικό φίλο άνδρα με τον οποίο θα μου φαινόταν σχεδόν αιμομικτικό το να γίνει κάτι παραπάνω. Χρόνια τώρα τον συμβουλευόμουν για τα πάντα, νύχτες ατελείωτων συζητήσεων και αναλύσεων. Να βγαίνουμε, να πίνουμε ακομα και να κοιμόμαστε μαζί αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έκανε κάτι πονηρό....ο αδελφός που πάντα ήθελα. Μάλιστα του άρεσε η κολλήτή μου. Όλα αυτά μέχρι πριν 1μήνα που ένα βράδυ με φίλησε και το προχωρήσαμε, βέβαια πάλι λάθος κατάλαβα.....σα φίλη του με βλέπει. Κοινοί γνωστοί μας μου είπαν πως έλεγε χρόνια τώρα πως είναι ερωτευμένος κρυφά με μια φίλη του αλλά δεν μπορεί να το πει ( κι εμενα μου το είχε αναφέρει στις κουβέντες μας). Παρ'όλ' αυτά δεν θέλει σχέση για να μην με πληγώσει λεέι..... Έλεος δεν θέλω αλλους τέτοιους φίλους! Πότε δεν έδωσα δικαίωμα για να κάνουν κάτι τέτοιο! δεν καταλαβαίνω τίποτα απολύτως.
    ρωτας δυο διαφορετικα πραγματα.
    το ενα ειναι αν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας . εγω λεω οτι υπαρχει, αλλα σπανιζει.

το ΑΛΛΟ ειναι αν ο τυπος που μας ειπες ειναι φιλος σου η τι ειναι τελικα!!!!
    γιατι δεν τον ρωτησες το απλοσυτατο: αφου σε βλεπει σαν φιλη (αυτος με το ναυπλιο), τι ρολο εχουν τα φιλια μεταξυ σας?
    γιατι αν δεχτουμε οτι υπαρχει φιλία, τα ερωτικα φιλιά δεν εχουν καμια θεση! τις γυναικες- φιλες σου τις φιλας ερωτικα?

Καλησπέρα.
    lol...μου φαίνεται πως έχεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τη φιλία, εκτός και αν εννοείς τους φακ μπαντις...:)

Εχω άντρα κολλητό ΠΟΛΥ κολλητό, οι δυο μας λεμε πως ειμαστε αδέλφια και δεν μπορω ούτε καν να σκεφτώ πως θα τον φιλούσα στο στόμα.
    Είναι σα να φιλάω τον αδελφό μου, (μπλιαξ).

Senior Member
    Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με έρωτες και αγάπες.... που να καταλάβεις κοριτσάκι μου.... δε φταις εσύ αυτοί δε ξέρουν τι τους γίνεται.... να σου πω τη γνώμη μου κάποτε είχα καταλήξει ότι είναι καλύτερα να μη παντρεύεσαι από έρωτα αλλά από κάποια γνωριμία... τουλάχιστον να ξέρει ο άλλος τι θέλει να μη μας πρήζει κι εμάς....

Banned
    μμμ... νομίζω ότι είναι πολύ απλό: τα φιλικά αισθήματα κι η ερωτική έλξη, μπορούν να συνυπάρχουν. Αλλά δεν σημαίνουν απαραίτητα πως τώρα που π.χ. φιληθήκαμε ή κάναμε σεξ, 'έχουμε σχέση' :D

Senior Member
    Φλερίς ποιο είναι το ερώτημα σου ακριβώς ;;

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου απο αυτα τα συμβάντα που περιγράφεις αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ τι θες να κατανοήσεις .

Ο τύπος που περιγράφεις σε βλέπει και ερωτικά στάνταρ , αλλά γνωρίζωντας οτι δεν μπορεί να δώσει τον εαυτό του όπως θέλει ,
    δυσκολεύεται να προχωρήσει γιατι προφανώς σε σέβεται σαν ανθρωπο αρκετά , γιατι ίσως να αισθάνεται οτι θα σε χρησιμοποιεί κατ'αυτον τον τρόπο.
    Εσένα μπορεί να μην σε πείραζε , γιατί πιθανόν να διατηρείς ένα εσωτερικο στοίχημα οτι θα τον κερδίσεις στο τελός , αλλά γι'αυτον μπορεί
    να είναι θέμα αξιοπρέπειας . Το λάθος του είναι οτι απο την στιγμή που το γνωρίζει και ο ίδιος κακως σε κάνει συμμέτοχη σε αυτο ,
    αλλά ισως να είσαι και η λαβή που ψάχνει για να ξεκολήσει κάποια στιγμή απο τον απόκρυφο έρωτα που σου εχει εκμυστηρευτεί για την άλλη .

Εσύ ξέρεις τι μπορείς να ανεχτείς και τι οχι , αν θες να δωσεις μια ελπίδα στο όλο θέμα χωρις να σε πειράξει ιδιαίτερα μετά ένα αρνητικό ενδεχομένως απποτέλεσμα ,
    η αν θες να ξεκόψεις εντελώς προκειμένου να αναζήτήσεις αυτο που πραγματικά θες .

Υ.Γ Με τον φίλο σου που κάνατε παρέα 6 χρόνια τώρα εσύ γιατί επέτρεψες να συμβεί κάτι ? Μηπως τελικά τον έβλεπες λίγο ερωτικά και εσύ ? Φαντάζομαι οτι θα έγινε εν κοινη συνενέση για να το προχωρήσατε , έστω και για μια βραδύα . Μήπως έχεις κάποια ανασφάλεια οτι δεν μπορέις να αναπτύξεις έναν δεσμό όπως θα τον επιθυμούσες , η κάποιο θέμα μοναξιάς , και αυτο σε οδηγεί σε παραχωρήσεις που κανονικά δεν θα έκανες ? Ολα αυτά βέβαια τα λέω στο πλαίσιο της εικασίας . Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά .

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    μμμ... νομίζω ότι είναι πολύ απλό: τα φιλικά αισθήματα κι η ερωτική έλξη, μπορούν να συνυπάρχουν. Αλλά δεν σημαίνουν απαραίτητα πως τώρα που π.χ. φιληθήκαμε ή κάναμε σεξ, 'έχουμε σχέση' :D
    μα η κοπελα δεν μιλησε για "σχεση"
    το να μην θελει ο αλλος σχεση, σημαινει οτι δεν θελει να δεσμευθει λογω του σεξ, η δεν θελει να δεσμευθει ειδικα μαζι σου
    εδω η κοπελα μας λεει, οτι αυτος του ναυπλιου, ξεκιναει μια ερωτικη συμπεριφορα (φιλια- αγκαλιες) αλλα δεν ολοκληρωνει! τι λογο εχει να μην κανει σεξ, αν την βλεπει ερωτικα? του ζητησε γαμο? ακομα δεν γνωριστηκαν καλα- καλα..
    εγω νομιζω οτι με τον συγκεκριμενο τυπο κατι τρεχει.
    ο αλλος ειναι αλλη ιστορια, διοτι εχουν οντως υπαρξει αδερφικοι φιλοι.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ολο μας λες για τους αντρες, οτι και καλα δε σε βλεπουν μονο σαν φιλη αλλα και ερωτικα, αλλα το ιδιο προφανως ισχυει και με σενα, δηλαδη δεν τους βλεπεις μονο σα φιλους, γιατι αλλιως γιατι καθεσαι να φιλιεστε με τον Α, και να προχωρατε με τον Β; Και μετα σου φταιει που δε θελουν σχεση. Εσυ θες σχεση με καποιον απο αυτους; Αν θες να εχεις ερωτικα παρε δωσε εχε, αλλα δε θα ειναι ουτε φιλοι σου ουτε σχεσεις σου, εκτος κι αν τους ξεκοψεις το ερωτικο, ή μπειτε οντως σε σχεση. Η δικη μου εμπειρια λεει οτι για να ειναι δυο ανθρωποι φιλοι, συνηθως δεν τσουλαει καλα το ερωτικο, αλλιως η χημεια θα ειχε βγει στην επιφανεια απο την αρχη. Βεβαια συμβαινει καποιοι να ειναι χρονια φιοι και μετα να ειναι ζευγαρι, αλλα πρεπει να το θελουν και οι δυο, και αν αυτοι δεν το θελουν, ουτε εσυ μας ειπες καπου οτι το θες. Επισης, υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα, ειναι δυσκολη, αλλα δυσκολη ειναι και η φιλια αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου, οποτε..

Banned
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Η δικη μου εμπειρια λεει οτι για να ειναι δυο ανθρωποι φιλοι, συνηθως δεν τσουλαει καλα το ερωτικο, αλλιως η χημεια θα ειχε βγει στην επιφανεια απο την αρχη. Βεβαια συμβαινει καποιοι να ειναι χρονια φιοι και μετα να ειναι ζευγαρι, αλλα πρεπει να το θελουν και οι δυο, και αν αυτοι δεν το θελουν, ουτε εσυ μας ειπες καπου οτι το θες. Επισης, υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα, ειναι δυσκολη, αλλα δυσκολη ειναι και η φιλια αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου, οποτε..
    οντως για να υπαρξει φιλια αναμεσα σε δυο διαφορετικα φυλα, θα πρεπει κατι να τους εμποδιζει να πανε παρακατω, κατι βρισκεται στη μεση δλδ ετσι ωστε ο ενας απ'τους δυο δε μπορει να προχωρησει ερωτικα με τον αλλον. συνηθως ειναι ενα τριτο προσωπο. η φιλια μεταξυ του ιδιου φυλου δε προχωραει παρακατω γιατι ειναι ομοφυλοφιλια (εκτος αν ειναι gay κανεις οποτε ολα οκ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Επισης, υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα, ειναι δυσκολη, αλλα δυσκολη ειναι και η φιλια αναμεσα σε ατομα του ιδιου φυλου, οποτε..
    Συμφωνω απολυτως! Οπως εχω ξαναπει,εχω δημιουργησει φιλιες και απο τα δυο φυλα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.
    Η αλήθεια είναι πως εγώ προσωπικά τον πρώτο δεν τον είδα ποτε σαν φίλο απλά με εκνευρίζει που προσπαθεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας την ταμπέλα του "΄φίλου" και απ'την άλλη όντως πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα για να φτάνει ως ενα σημείο και να μην προχωράει.
    Με τον άλλο όμως ένιωσα προδομένη γιατί ως χρόνια φίλος μου με ήξερε καλύτερα απ'τον καθένα και ήξερε τι με πληγώνει παρ'ολ'αυτά χτύπησε ακριβώς εκεί που πονάω. όταν επέτρεψα να γίνει κάτι ήταν επειδή ένιωσα πως κάτι υπήρχε ανάμεσα μας και ως εκείνη την στιγμη δεν είχε εκδηλωθεί. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μιλάνε ανοιχτά και να μην χρησιμοποιούν τον όρο φιλία για να αποφευγουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Senior Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.
    Η αλήθεια είναι πως εγώ προσωπικά τον πρώτο δεν τον είδα ποτε σαν φίλο απλά με εκνευρίζει που προσπαθεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας την ταμπέλα του "΄φίλου" και απ'την άλλη όντως πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα για να φτάνει ως ενα σημείο και να μην προχωράει.
    Με τον άλλο όμως ένιωσα προδομένη γιατί ως χρόνια φίλος μου με ήξερε καλύτερα απ'τον καθένα και ήξερε τι με πληγώνει παρ'ολ'αυτά χτύπησε ακριβώς εκεί που πονάω. όταν επέτρεψα να γίνει κάτι ήταν επειδή ένιωσα πως κάτι υπήρχε ανάμεσα μας και ως εκείνη την στιγμη δεν είχε εκδηλωθεί. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μιλάνε ανοιχτά και να μην χρησιμοποιούν τον όρο φιλία για να αποφευγουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
    κοιτα, ολα αυτα που λες με τα ξεκαθαρισματα, ισχυουν για τον δευτερο.
    αυτος λοιπον, ισως παρασυρθηκε εκεινο το βραδυ, χωρις να εχει σκοπο να μπειτε σε ερωτικη σχεση ομως και μετα εκανε πισω.

με τον πρωτο, που δεν ησασταν και ποτε φιλοι, πιστευω οτι κατι τρεχει.
    αν σε εβλεπε φιλικα, δεν θα αρχιζε τα φιλια κι αν σε εβλεπε ερωτικα, θα κανατε και σεξ.
    τι ηλικια εχετε?
    πιθανολογω οτι ειναι απειρος στο σεξ η και παρθενος, η γκεη...

Senior Member
    οι φιλιες μεταξυ των δυο φυλων ειναι απλα ερωτες σε ...αναμονη
    οταν δημιουργηθει η ευκαιρια , αντιο φιλία ,,τα φιλιά ειναι ακομα καλυτερα !!!
    Εξαλου δες το κ αλλιως ,,αν δεν δωσεις ψυχη τη και σωματι στον φιλο/η :) ,,τοτε που θα τα δωσεις ; :) σε ενα σωρο ξενερωτες σχεσεις που γινονται ωσπου να κατασταλαξει καποιος καπου !? (με ολες αυτες τις ανοστες αναμνησεις ...)
    Τουλαχιστον μενα φιλο/η ανεξαρτητα πως θα καταληξει ,,, μενουν νομιζω ευχαριστες εως ομορφες αναμνησεις , υπαρχει ενας εκ των προτερων αλληλοσεβασμος κ αυτο κανει τη διαφορά...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα η κοπελα δεν μιλησε για "σχεση"
    το να μην θελει ο αλλος σχεση, σημαινει οτι δεν θελει να δεσμευθει λογω του σεξ, η δεν θελει να δεσμευθει ειδικα μαζι σου
    εδω η κοπελα μας λεει, οτι αυτος του ναυπλιου, ξεκιναει μια ερωτικη συμπεριφορα (φιλια- αγκαλιες) αλλα δεν ολοκληρωνει! τι λογο εχει να μην κανει σεξ, αν την βλεπει ερωτικα? του ζητησε γαμο? ακομα δεν γνωριστηκαν καλα- καλα..
    εγω νομιζω οτι με τον συγκεκριμενο τυπο κατι τρεχει.
    ο αλλος ειναι αλλη ιστορια, διοτι εχουν οντως υπαρξει αδερφικοι φιλοι.
    Φυσικά και μίλησε για σχέση, είπε 'θεώρησα πως ξεκινάμε σχέση' μετά το φιλί του ναυπλίου. Κι εκείνος φρόντισε να διευκρινίσει πως θέλει να παραμείνει στην ταμπέλα του 'φίλου'. Παρότι προφανώς του αρέσει και ερωτικά, αλλιώς δεν θα υπήρχαν ούτε τα φιλιά. Αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτονόητο ότι θα κάνει και σεξ επειδή η κοπέλα του αρέσει, δεν κάνουμε ντε και καλά σεξ με όποιον βλέπουμε ερωτικά. Το γιατί, δεν το ξέρουμε, μπορεί για χίλιους δυο λόγους... κάτι συμβαίνει ναι (όχι απαραίτητα αρνητικό)...

Κι ο άλλος, ναι είναι μια κλασική περίπτωση που δεν θέλει να μεταφέρει τη φιλία σε επίπεδο σχέσης, παρότι θέλησε να την... 'εμπλουτίσει' με λίγο ερωτικό στοιχείο που κάποια στιγμή προέκυψε.

Page 1 of 4 123 ... LastLast