Ηδονιστική αμφιφυλοφιλία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

Ηδονιστική αμφιφυλοφιλία

Ο Κλέιν είναι ένας αμερικάνος ψυχίατρος,ο οποίος εισήγαγε τον εποχιακό χρόνο στο συνεχές του Κίνσευ και διεύρυνε τα παραμετρικά του κριτήρια,αναπτύσσοντας έτσι μία νέα κλίμακα.Κατά τον Κλέιν,όχι μόνο δεν είμαστε μονοφυλικοί,αλλά συνεχώς ''κινούμαστε'' ψυχοσεξουαλικά χωρίς ξεκάθαρη αιτία.'Ισως τελικά η ανοιχτά αμφιφυλόφιλη συμπεριφορά ενός σημαντικού στατιστικά ποσοστού της νεολαίας στον ανεπτυγμένο κόσμο,να προοικονομεί πως η σεξουαλική επανάσταση μπαίνει σε μία νέα φάση.Τι λέτε εσείς;

Senior Member
    Ίσως και να μπαίνουμε, δεν ξέρω. Ο εποχιακός χρόνος και το συνεχές του Κίνσευ τι είναι;;;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Καλησπερα , και ελπιζω να παραθετω σε σωστο σημειο το προβλημα μου . Προσφατα διελυθηκε η σχεση μου με τον συντροφο μου . Παρα το συντομο τις σχεσεις μας (μοναχα λιγους μηνες) το διαστημα αυτο ηταν επαρκες για να δεθουμε να εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλον και να ειμαστε δεμενοι . Γνωριζα οτι ο φιλος μου ειχε στο παρελθον ερωτικες σχεσεις με εναν αντρα , επισης ετεροφιλοφυλο , αλλα αυτο δε με ενοχλουσε καθολου .Τελικα εκεινος διεκοψε τη σχεση μας διοτι στα 30 του , εχει μπερδευτει για τη σεξουαλικοτητα του , πνιγεται , και φοβαται μηπως ειναι ομορφυλοφιλος . Για την ακριβεια μου ειπε οτι ενω νιωθει πολυ αντρας . Δεν εχει συνευρεθει ποτε ερωτικα με καποιον ομοφυλοφιλο , και στο πλαισιο μιας πολυ δεμενης φιλιας , εκανε κατι ερωτικο με καποιον φιλο του . Αυτο λοιπον τους εχει μπερδεψει και τον οδηγησει στο να απομακρυνθει απο εμενα . Εμενα δεν με ενοχλει καθολου το οτι εχει αμφιφυλοφιλες τασεις , ομως μου εχει κοστισει πολυ να γνωριζω οτι με θελει και παρολαυτα με απομακρυνει . Θελω να τον βοηθησω χωρις να τον απομακρυνω.Δεν ξερω τι να κανω. Φοβαμαι οτι εχει ερωτευτει αυτον τον αντρα και δεν ειναι πια ερωτευμενος μαζι μου πραγμα που θα σημανει οριστικο τελοςγια τη σχεση μας και δεν θα το ηθελα αυτο

Senior Member
    βασικα αν ηταν πιο απλοι οι οροι να καταλαβαιναμε καλυτερα..παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι η σεξουαλικη ελευθερία επεκτείνεται κανοντας μας ακομα πιο ατομικιστες, εμενα μαρεσει να φλερταρω με γυναικες, ερωτα εχω κανει μια φορα κ οχι ακριβως στο περιπου

Senior Member
    καλησπερα Ραχηλ
    η αληθεια ειναι οτι θαπρεπε ν ανοιξεις ενα θεματακι νεο.
    θελεις να στο ανοιξω εγω, και να συνεχισεις εκει, η μπορεις?

Junior Member
    θα ανοιξω οκ . ευχαριστω και σορυ

Senior Member
    Δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο. Δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα της εποχής μας ή η αναμενόμενη εξέλιξη της σεξουαλικής πορείας του ανθρώπου, αλλά είναι εμφανές σε άτομα νεαρής ηλικίας και ανώτερου μορφωτικού επιπέδου. Παρ'όλα αυτά, ό,τι και να πουν έρευνες και ψυχολόγοι, είναι καθαρά προσωπικό θέμα ποιον προτιμά ο καθένας στο κρεβάτι του. Όσο το θέμα ΣΕΞ είναι ταμπού σε εξαιρετικό ποσοστό του κόσμου, καμία έρευνα δε θα είναι ποτέ ακριβής. Οι άνθρωποι, ακόμα και σε ανώνυμες έρευνες, τείνουν να απαντούν ανάλογα με το τι αναμένεται από τον ιδεατό τους εαυτό να αρέσει ή όχι. Άτομα λένε ότι είναι straight ή bi επειδή νομίζουν ότι είναι της μόδας. Γενικά, αν κάποιος απασχολείται πολύ από τον "τίτλο" του, έχει κάποιο θέμα μαζί του.

Να σου πω όμως και κάτι άλλο; Πολύ κακό για το τίποτα. Από το δικό μου age group δεν ξέρω κανέναν που να σκοτίζεται για το αν είναι bisexual, trysexual ή οτιδήποτε άλλο sexual. Κάνουμε αυτό που μας αρέσει με αυτόν που μας αρέσει, και αφήνουμε τις ταμπελίτσες για τους ηλικιωμένους και τους κολλημένους. Η σεξουαλική επανάσταση τελείωσε. Απλά τα πράγματα πλέον ηρεμούν σε μια ελεύθερη, ειρηνική κατάσταση όπου ο καθείς είναι ό,τι θέλει ο ίδιος.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

http://kleingridonline.com/

'Oπως και να έχει,εξακολουθεί να υπάρχει σεξουαλική διαπάλη και διεκδίκηση γι'αυτούς που δεν ζουν στην Pleasantville!
    Αρκεί να σκεφτούμε ότι στο σύγχρονο αμερικάνικο σινεμά,του οποίου οι ποιητές είναι συνήθως μοντέρνοι και αστικοί,δεν είναι πολιτικά ορθό για έναν άντρα να δουλεύει τους πίσω τροχούς,αν και η ''καταραμένη'' θηλυκότητα έχει κάπως απενοχοποιηθεί...

:cool:
    Last edited by dimoskon; 09-08-2011 at 01:18.

Smile

Είδα λοιπόν τα Απαίσια Αφεντικά και φαίνεται μάλλον ότι έχω μείνει στο Ανάλυσε το!
    'Οπως και να 'χει,υπάρχουν και αλλού χώρες που κάνουν κωμωδίες...;)

Senior Member
    Εμενα δεν μου αρεσει η αμφιφυλοφιλια, προτιμώ τον άντρα μαζι με τη γυναίκα, για μένα, άποψη μου, αλλα ειπα και σε άλλο ποστ, οταν κλεινει η πορτα της κρεβατοκαμαρας, υπολογοι είναι μόνο οι σύντροφοι. Στν ερωτα ολα επιτρεπονται αρκει να το θέλουν και οι δυο και να ξέρουν και να αποδεχονται και οι δυο τους ιδιους κανόνες
    Last edited by julias; 20-08-2011 at 20:07.