Υπαρχεις κανεις? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    δλδ τί σου είπε?ολα καλα?

σου ειπε οτι δεν βρήκες ακομα αυτο που ψάχνεις μονο σε θέμα δουλειας? για τις σχέσεις σου δεν ειπατε τίποτα άλλο?

θεωρείς οτι ο ειδικος στον οποίο απευθύνθηκες, σε κατάλαβε?σε ενιωσε?

Junior Member
    Για τις σχεσεις,επισης δεν εχω βρει κατι αξιολογο.
    Δε ερωτευομαι ευκολα,ουτως ή αλλως..Την ρωτησα αν εχει σχεση η δυσκολια μου στις δουλειες,με τις σχεσεις και μου ειπε οχι..και να μην ανησυχω.
    Η συγκεκριμενη,ειναι πολυ καλη γενικα και σαν ανθρωπος,και
    ναι νομιζω πως με ενοιωσε..
    Αλλωστε γενικα δεν ειχα δειγματα τετοιας περιεργης συμπεριφορας σε δουλειες παλιοτερα,ασχετα αν δεν εμενα πανω απο χρονο.
    Ακουω και απο αλλα ατομα,ποσο δυσκολευονται να μεινουν σταθεροι σε μια δουλεια,ειτε λογω εκμεταλλευσης,ειτε λογω ωραριων κτλ.

Senior Member
    οκ Dolphin, αν εσενα σε καλύπτει η γνωμη της κ νιωθεις οτι εκφραζεσαι μεσα απο αυτήν!
    είχα άλλη εντύπωση απο τα οσα ειχες γράψει.....

καλή συνέχεια τοτε:)

Junior Member
    Aν βρω αυτο το κατι καλυτερο,το οποιο βεβαια δεν ειναι εξωπραγματικο..δηλαδη δε ζητω κατι τοσο δυσκολο απο μια δουλεια για να ειμαι ευχαριστημενη,και δω οτι και παλι εχω τασεις φυγης τοτε θα καταλαβω οτι οντως εχω προβλημα και μαλιστα σοβαρο..

Senior Member
    Originally posted by Dolphin_24
    Aν βρω αυτο το κατι καλυτερο,το οποιο βεβαια δεν ειναι εξωπραγματικο..δηλαδη δε ζητω κατι τοσο δυσκολο απο μια δουλεια για να ειμαι ευχαριστημενη,και δω οτι και παλι εχω τασεις φυγης τοτε θα καταλαβω οτι οντως εχω προβλημα και μαλιστα σοβαρο..
    Dolphin,θα αναφέρω κάτι πολύ σωστό που μου είχε πει κάποτε μια φίλη μου:\"αν η εργασία ήταν κάτι που σε ευχαριστούσε,τότε δεν θα σε πλήρωναν για να το κάνεις\"
    Μπορεί σε πολλούς να φανεί άσχημο αυτό,αλλά κακά τα ψέμματα,πιστεύω οτι πολλοί λίγοι έχουν νιώσει χαρά μέσα από το επάγγελμά τους.Και το τραγουδάκι που μας έλεγαν στο δημοτικό\"δουλειά πολύ δουλειά το σύνθημά σου να\'ναι,πάντα κεφάτος και πρώτος στην δουλειά\",είναι λίγο ανεφάρμοστο στις μέρες μας.
    \'Εχεις κα8όλου ελέυθερο χρόνο να ασχοληθείς με κάποιο χόμπυ,κάτι που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα?

Junior Member
    La_ViTa,συμφωνω σε οσα λες,εν μερη.Ναι μεν δυσκολα βρισκει κανεις δουλεια που να τον ευχαριστει,αλλα απο την αλλη ξερω πως σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που αγαπουν τοσο πολυ αυτο που κανουν,και σιγουρα εισπραττουν ευχαριστηση απο αυτο που και δωρεαν να εκαναν τη δουλεια αυτη,δε θα τους πειραζε.Ακραιο ακουγεται,αλλα νομιζω οτι καταλαβες τι θελω να πω..
    Ειναι αυτοι,που και υπερωριες να κανουν δε τους πολυνοιαζει,
    αυτοι που ξυπνανε το πρωι και δεν νιωθουν τοσο δυστυχισμενοι σκεπτομενοι τη δουλεια τους.
    Δε ψαχνω το τελειο,ουτε να νιωθω τρισευτυχισμενη δουλευοντας,ξερω οτι δυσκολα κανεις το βρισκει αυτο.
    Απλα να μπορω να κανω μια δουλεια,ωστε οταν περναει το 8ωρο να μην καταλαβαινω πως περναει,και οχι να καθομαι με το ρολοι περιμενοντας μαρτυρικα να περασουν οι ωρες να σχολασω.Ας ειναι κουραστικη δουλεια,ας ειναι δυσκολη,αρκει να μην ζω αυτο το μαρτυριο που δε περνανε οι ωρες!
    Δε ξερω αν γινομαι κατανοητη..:(
    Οσο για τα χομπι που ανεφερες,το εχω σκεφτει ηδη και σκεφτομαι να ξεκινησω καποιο.:)

Senior Member
    Συνήθως το αντικείμενο της δουλειάς ήταν αυτό που δεν σε ενδιέφερε στις δουλειές που ήσουν ή δεν σου άρεσε το περιβάλλον,οι συνάδελφοι,τα ωράρια κλπ?

Junior Member
    Κυριως το ωραριο,το περιβαλλον και οι συναδελφοι με ενδιεφεραν περισσοτερα απο ολα..Οταν αυτα με ευχαριστουν,με κανουν να μην αγκομαχαω οταν πηγαινω καθε μερα στη δουλεια,και να μην σκεφτομαι να φυγω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12