Ποιες εργασιες θεωρουνται απαγορευμενες για τους ψυχικα ασθενεις? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Yep. Πρόσφατα μπήκα και σε ένα Αμερικανικο φορουμ επαγγελματιών και μια ειδικευόμενη ψυχίατρος στην Αμερική είχε αποκρύψει το γεγονός ότι είχε διπολική. Είχε λέει τα φαρμακάκια της στην τσέπη κανονικά κατα την διάρκεια της μέρας που έκανε τα rounds χαχα. Βασικά και εγώ αν περνούσα από ψυχίατρο για να βγάλω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (τελικά στον δήμο μου δεν χρειαζοταν μέχρι πρόσφατα οπότε δεν χρειάστηκε καν!) δεν θα του έλεγα ότι έχω περάσει από κρίσεις πανικού και γενικευμένο άγχος :P Δεν γίνεται να μην φαίνεται κάπως στο βιβλιάριο να πάρει?

Δεν ξερω εαν επικαλεστεις απωλεια βιβλιαριου...και βγαλεις ενα καινουριο ισως?
    Απο κει και περα...πρεπει μαλλον και να αλλαξω...πολη. Γιατι ολο και καποιος θα με "καρφωσει". Ισως οχι για μια θεση στο δημοσιο , αλλα σαν εκπαιδευτικο ή κατι. Επεσα ουσιαστικα μια φορα τα τελευταια 15 χρονια...τοτε που φωναζα φορουμ , αλλα εγινα αρκετα ρεζιλι.

Δεν θελω να ζω στην "σκια". Το τελευταιο μπορει να ειναι και υπερβολη...λιγο...αλλα οχι και τοσο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μαλλον εγω την....πατησα στην πορεια....μηπως σωθει κανας αλλος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Να πολεμησουμε το στιγμα , να λεμε τι εχουμε , να μη φοβομαστε κλπ. κλπ. Ημουν νεο παιδι και "αθωο"....στην πραγματικοτητα προσεξτε καλα που πατε να μπλεξετε.

Δεν μπορω να πω οτι μετανοιωσα , δεν μετανοιωνω οταν κανω κατι σωστο...αλλα τιποτα δεν ειναι χωρις θυσιες.

Banned
    Πολυ μαυρα μας τα λες, θα ηθελες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Που το ειπες και θεωρεις οτι ειναι κακο? Σε ολους?
    Εκπαιδευτικος ειναι παλι δημοσιο, εκτος αν εισαι στην ιδιωτικη εκπαιδευση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Πολυ μαυρα μας τα λες, θα ηθελες να γινεις πιο συγκεκριμενος? Που το ειπες και θεωρεις οτι ειναι κακο? Σε ολους?
    Εκπαιδευτικος ειναι παλι δημοσιο, εκτος αν εισαι στην ιδιωτικη εκπαιδευση.

Το ζητανε και στο ιδιωτικο τομεα...σε παμπολλες περιπτωσεις που εψαξα. Το αλλο ερωτημα δεν γινεται να απαντηθει....κατα καποιο τροπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το ζητανε και στο ιδιωτικο τομεα...σε παμπολλες περιπτωσεις που εψαξα. Το αλλο ερωτημα δεν γινεται να απαντηθει....κατα καποιο τροπο.

Keep...μου φαίνεται πως σε πιάνουν οι νταουνιές σου και παρασύρεσαι. Μην σκέφτεσαι τι θα γίνει "και πως θα... και αν θα... και στον ιδιωτικό θα...και στο δημόσιο θα...και αν εκείνο...και αν το άλλο..." οκ αν αρχίσεις να μπαίνεις σε τέτοιες λούπες την πάτησες (σαν προγραμματιστής ξέρεις καλά από λούπες :P). Κάτσε, πήγαινε πρώτα, κάνε κάτι και δες πως θα πάει. Και αν βρεις discrimination έλα και κάνε ένα θρεντ :P

Senior Member
    Keep...μου φαίνεται πως σε πιάνουν οι νταουνιές σου και παρασύρεσαι. Μην σκέφτεσαι τι θα γίνει "και πως θα... και αν θα... και στον ιδιωτικό θα...και στο δημόσιο θα...και αν εκείνο...και αν το άλλο..." οκ αν αρχίσεις να μπαίνεις σε τέτοιες λούπες την πάτησες (σαν προγραμματιστής ξέρεις καλά από λούπες :P). Κάτσε, πήγαινε πρώτα, κάνε κάτι και δες πως θα πάει. Και αν βρεις discrimination έλα και κάνε ένα θρεντ :P
    Ναι σωστα τα λες:) Θα αναστατωσω το συμπαν αν βρω το discrimination:)

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρεις καποιες αποφασεις που θελουν πορεια χρονων για να υλοποιηθουν και μπαινουν κατι "ασταθμητοι παραγοντες" στη μεση που δειχνουν γελοιοι:)

Τεσπα , προχωραμε δεν κολλαμε.

Senior Member
    Ναι σωστα τα λες:) Θα αναστατωσω το συμπαν αν βρω το discrimination:)

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρεις καποιες αποφασεις που θελουν πορεια χρονων για να υλοποιηθουν και μπαινουν κατι "ασταθμητοι παραγοντες" στη μεση που δειχνουν γελοιοι:)

Τεσπα , προχωραμε δεν κολλαμε.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε όλοι με την αβεβαιότητα δεν γίνεται αλλιώς. Η ζωή ολόκληρη είναι ένας μεγάλος αστάθμητος παράγοντας. Η ζωή είναι όπως ο καιρός, μόνο ακόμα πιο πολύπλοκο και απρόβλεπτο. Δεν μπορείς να βγάλεις "δελτίο ζωής" για το τι θα γίνει. Ρεαλιστικά. Όσο για το discrimination, οι πιο πολλοί το έχουμε υποστεί για τον ένα η τον άλλο λόγο. Ψηλός, κοντός, χοντρός, λεπτός, gay, κολώστρα, χαζός, γρουσούζης, άσχημος, φαλάκρας, φυτό... Εγώ έχω τελειώσει ψυχολογία, τώρα ασχολούμαι με νευροψυχολογία και νευροεπιστήμες-τομέας αρκετά διαφορετικός από τον παραδοσιακό τομέα της ψυχικής υγείας- και πολλοί έξω μου λένε "τρελογιατρέ", "δώσε μας τα φάρμακα", "τρελάθηκε ο γιατρός" κλπ. Που να τους έλεγα ότι επίσης έχω περάσει και από προβλήματα ψυχικής υγείας ο ίδιος λολ. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις γράφεις όλους στα τεράστια @@ και συνεχίζεις απτόητος.

Senior Member
    Yep. Πρόσφατα μπήκα και σε ένα Αμερικανικο φορουμ επαγγελματιών και μια ειδικευόμενη ψυχίατρος στην Αμερική είχε αποκρύψει το γεγονός ότι είχε διπολική. Είχε λέει τα φαρμακάκια της στην τσέπη κανονικά κατα την διάρκεια της μέρας που έκανε τα rounds χαχα. Βασικά και εγώ αν περνούσα από ψυχίατρο για να βγάλω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (τελικά στον δήμο μου δεν χρειαζοταν μέχρι πρόσφατα οπότε δεν χρειάστηκε καν!) δεν θα του έλεγα ότι έχω περάσει από κρίσεις πανικού και γενικευμένο άγχος :P Δεν γίνεται να μην φαίνεται κάπως στο βιβλιάριο να πάρει?

πετράν, λες για τη τζειμσον που εγραψε κ το ένα ανησυχο μυαλο?
    ή συμπτωση?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Δεν μπορείς να βγάλεις "δελτίο ζωής" για το τι θα γίνει.
    Φιλαρακο κανεις λαθος! Υπαρχει και ο ζωδιακος χαρτης!!! lololol (συγγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα!)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Φιλαρακο κανεις λαθος! Υπαρχει και ο ζωδιακος χαρτης!!! lololol (συγγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα!)

Χεχε...περαν της πλακας υπαρχουν και οι υπολογισιμοι παραγοντες. Εαν βγεις γυμνος στην γειτονια και αρχισεις και τρεχεις για παραδειγμα....δεν ξερεις σε τι μονοπατια θα σε οδηγησει η ζωη ...αλλα δεν θα το συνιστουσα:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    πετράν, λες για τη τζειμσον που εγραψε κ το ένα ανησυχο μυαλο?
    ή συμπτωση?

Όχι άλλη! Καθημερινή περίπτωση που απλά ξεκίνησε ένα θρεντ σε ένα φόρουμ επαγγελματικών ψυχικής υγείας σαν αυτό που υπήρχε παλιά εδώ :)

Υπάρχει και άλλη μια παρόμοια πιο πρόσφατη ιστορία με αυτή της τζειμσον. Η Leinhan-η δημιουργός της "διαλεκτικής-συμπεριφορικής θεραπείας" (συνήθως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την οριακή διαταραχή προσωπικότητας που τώρα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς) και μια από τις top ερευνήτριες και θεραπεύτριες για την οριακή διαταραχή προσωπικότητας είχε από πάντα η ίδια...οριακή διαταραχή προσωπικότητας...(!!!) (και στο παρελθόν είχε κάνει πολλές απόπειρες αυτοκτονίας και είχε αυτοτραυματιζόταν συχνά). Ουάου

Το άρθρο της NY Times στα Αγγλικά

http://www.nytimes.com/2011/06/23/he...pagewanted=all

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post

Ζωδιακός χάρτης? Το μπούρδες είναι αυτές!?

*πάει και παίρνει τα ταρώ και ρίχνει χαρτάκι στο τραπέζι

Senior Member
    Ζωδιακός χάρτης? Το μπούρδες είναι αυτές!?

*πάει και παίρνει τα ταρώ και ρίχνει χαρτάκι στο τραπέζι
    Εμμ...! Πως θα ενημερωνομαστε για τα μελλουμενα??!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Χεχε...περαν της πλακας υπαρχουν και οι υπολογισιμοι παραγοντες. Εαν βγεις γυμνος στην γειτονια και αρχισεις και τρεχεις για παραδειγμα....δεν ξερεις σε τι μονοπατια θα σε οδηγησει η ζωη ...αλλα δεν θα το συνιστουσα:)

Και αν σε βάλουν σε ένα δωμάτιο κυριλέ ψυχιατρικής κλινικής με μια δίμετρη ξανθιά που έκανε πρόσφατα απόπειρα λόγω ερωτικής απογοήτευσης αλλά τώρα προσπαθεί να το ξεπεράσει και σου δίνει ελπίδα με το όμορφο χαμόγελο της μέσα στην άβαφη φυσική και αστραφτερή ομορφιά της, πιάνοντας σου το χέρι...bet you didn't see that coming...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast