Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 174

Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες;

Μου αρεσει μια 30 χρονη κοπελα που εχω γνωρισει. Ξερω απο κοινο γνωστο μας και πολυ καλη φιλη της οτι δεν εχει ποτε της καποια εμπειρια με αντρα. Για να μην μπερδευτειτε εννοω οτι δεν ειχε ποτε ερωτικη εμπειρια και δεν ειναι ομοφυλοφιλη.

Φοβαμαι να κανω καποια κινηση γιατι δεν ξερω για ποιο λογο αποφευγει τις σχεσεις. Το προβλημα μου ειναι πως την προσεγγιζω. Εως τωρα μονο τυχαια την συναντω μεσα απο τον κοινο γνωστο μας. Σκεφτηκα να την παρω τηλ. να της πω να παμε για καφε η να βαλω τον κοινο γνωστο μας να πει κατι.

Για την ωρα κανω 25 μερς υπομονη μεχρει να την ξανα συνατησω "τυχαια" :)

Senior Member
    μπορεί να είναι θρησκευόμενη και να έχει συγκεκριμένες πεποιθήσεις σχετικά με τις προγαμιαίες σχέσεις. μπορεί να έχει πέσει θύμα επίθεσης και να φοβάται να έχει ερωτικές επαφές. μπορεί να έχει άλλα ενδιαφέροντα, να είναι πολύ ντροπαλή ή να έχει ψυχικό τραύμα από έναν αυταρχικό πατέρα και να μην θέλει να κάνει ποτέ τίποτα. μπορεί να έχει περίεργο χαρακτήρα και να μην στέριωσε ποτέ. μπορεί να πληγώθηκε στο πρώτο ερωτικό της ξεκίνημα και να μην επιδιώκει από τότε πολλά πολλά με άντρες.

ο λόγος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. δεν θα τον μάθεις ποτέ, αν δεν προσπαθήσεις να την προσεγγίσεις. δεν έχει νόημα να περιμένεις μέχρι να τη συναντήσεις τυχαία. ωραίοι τρόποι προσέγγισης και οι δύο που πρότεινες, γιατί δεν τους εφαρμόζεις;

Θρησκευομενοι λογοι, ερωτικοι λογοι (ειναι παρθενα, το εμαθα μεσα απο την κοινη γνωστη μας..) και ερωτικη επιθεση τα εχω αποκλεισει.

Πριν 20 μερες που συναντηθηκαμε τελευταια ("τυχαια") ημουν ετοιμος να το κανω. Αλλα προεκυψε μια εκδηλωση στην οποια ειναι καλεσμενη και αυτη και η κοινη γνωστη μας και ολος περιεργως καλεσαν και εμενα χωρις να με γνωριζουν καν...Θελω να πιστευω οτι κατι εκανε η κοπελα και θελει να με δει αλλα δινω λιγες πιθανοτητες σε αυτο. Μπορει απλα να ετυχε. ΓΙα αυτο κανω υπομονη και υστερα θα εμαρμοσω ενα απο τα 2 σχεδια που σκεφτηκα...Αλλα δεν θα την τρομαξω ετσι;Εχει αλλα ενδιαφεροντα λες να την αποροφουν τοσο πολυ;;;Τελος σκεφτομαι μηπως εχει καποιο προβλημα και ειναι γενικα κλειστο ατομο αλλα δεν την γνωριζω καλα για να ειμαι σιγουρος.

Senior Member
    Εξαρταται απο την προσωπικοτητα της κοπελλας. Το οτι δεν εχει "συνευρεθει" με καποιον δεν καθοριζει τον χαρακτηρα της , οποτε και τον τροπο συμπεριφορας απεναντι της.

Σιγουρα παντως πρεπει να κερδισεις μαλλον την εμπιστοσυνη της.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά , προσπάθησε με κάποιου είδους φλερτ να δεις το πόσο δεκτική είναι απέναντι σου. Αν θελήσει να σε
    γνωρίσει θα το καταλάβεις.Καλή επιτυχίααααααααααααααααα

Senior Member
    Γιατί δεν την πλησιάζεις αυθόρμητα; Αυτό με τα σχέδια δεν μου κάθεται καλά. Το αυθόρμητο είναι το ουσιώδες στον έρωτα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Γιατί δεν την πλησιάζεις αυθόρμητα; Αυτό με τα σχέδια δεν μου κάθεται καλά. Το αυθόρμητο είναι το ουσιώδες στον έρωτα.
    συμφωνο και εγω καλυτερα ειναι το αυθορμητο αλλα με προσοχη οταν λεμε αυθορμητα δεν λεμε να ορμηξεις εεεε!!
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Banned
    30 χρονων παρθενα ? στην Ελλαδα του 2011 ? καποιο προβλημα θα παιζει δε μπορει. συνηθως οταν σ'αυτη την ηλικια δεν εχουν και πολλες εμπειριες, τοτε παρεξηγουν τα παντα, ειδικα αν δε θελουν οι ιδιες να προχωρησουν και να βρουν κατι για σχεση.

προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις αλλο γιατι ειναι χασιμο χρονου. αμα ηθελε και η ιδια τοτε ναι να καθοσουν να κανεις μια προσπαθεια και να το πας οσο το δυνατον πιο τρυφερα γινεται. ετσι ομως κι αφου δε θελει, αστο να παει καλυτερα...

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    απο μια μερια εχεις δικιο, σε μια πρωτη γνωριμια ομως, και ειδικα οταν η κοπελα δεν εχει πολλες εμπειριες και δεν ειναι συνηθισμενη, το να φερθεις αυθορμητα ειναι λαθος, γιατι υπαρχει κινδυνος να σε παρεξηγησει. αυτα στα λεω εκ πειρας, αφου συμβαινει σχεδον παντα, εχω βαρεθει να παρεξηγουμαι, να με κακοχαρακτηριζουν και να βγαινω γενικα ο κακος της υποθεσης, οποτε πλεον προτιμω να αδιαφορω και να εξαφανιζομαι οταν βλεπω δε με αντεχουν και η κοπελα δεν ειναι για πολλα πολλα.

Senior Member
    30 χρονών κ δν εχει κανει σχεση?

ειναι too much!

προσεξε που θα πας να μπλεξεις.

θα κανεις αγωνα.
    αν εισαι διατεθειμένος για τετοια, προχωρα προσεκτικα.
    http://www.mazi.org.gr/

Quote Originally Posted by KENO View Post
    30 χρονων παρθενα ? στην Ελλαδα του 2011 ? καποιο προβλημα θα παιζει δε μπορει. συνηθως οταν σ'αυτη την ηλικια δεν εχουν και πολλες εμπειριες, τοτε παρεξηγουν τα παντα, ειδικα αν δε θελουν οι ιδιες να προχωρησουν και να βρουν κατι για σχεση.

προσωπικα θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις αλλο γιατι ειναι χασιμο χρονου. αμα ηθελε και η ιδια τοτε ναι να καθοσουν να κανεις μια προσπαθεια και να το πας οσο το δυνατον πιο τρυφερα γινεται. ετσι ομως κι αφου δε θελει, αστο να παει καλυτερα...

απο μια μερια εχεις δικιο, σε μια πρωτη γνωριμια ομως, και ειδικα οταν η κοπελα δεν εχει πολλες εμπειριες και δεν ειναι συνηθισμενη, το να φερθεις αυθορμητα ειναι λαθος, γιατι υπαρχει κινδυνος να σε παρεξηγησει. αυτα στα λεω εκ πειρας, αφου συμβαινει σχεδον παντα, εχω βαρεθει να παρεξηγουμαι, να με κακοχαρακτηριζουν και να βγαινω γενικα ο κακος της υποθεσης, οποτε πλεον προτιμω να αδιαφορω και να εξαφανιζομαι οταν βλεπω δε με αντεχουν και η κοπελα δεν ειναι για πολλα πολλα.
    Σε γεινικες γραμμες συμφωνω. Αλλα δεν εχω κανει και εγω μια ξεκαθραη κινηση οποτ το βλεπω σαν μια εκκρεμοτητα

Παντως ξερω αρκετες κοπελες που δεν εχουν κανει κατι απο 27 και πανω. Οι περισσοτερες ειναι ο ενας μου βρωμαει και ο αλλος μου μυριζει και ισως για αυτο δεν καναν κατι. Αλλα μερικες απο αυτες ,δεν ξερω γιατι, ειναι χαρακτηρες διαμαντια.

Senior Member
    νέο ξεκινημα, συγγνωμη αλλα που τις βρίσκεις αυτες?
    ξέρεις δν ειναι υγιές.

Εχω πολλες φιλες που παντα προτιμουν να με γνωρισουν σε τετοιες κοπελες αλλα μεχρι τωρα δεν ετυχε να μου αρεσει καποια. Τις παραξενες τις εχω γνωρισει τυχαια σε παρεες και κανουν μπαμ ρε φιλε. Κανεις δεν ασχολειται μαζι τους ουτε για παρεα...

Senior Member
    γιατί δεν είναι υγιές;
    η ζωή της καθεμιάς μπορεί να μην ήταν τόσο απλή, μπορεί να αντιμετώπισε συναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα ή οτιδήποτε που δεν μπορούμε να φανταστούμε. και όσο περνάν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο γίνεται για αυτές. αλλά ίσως ο κατάλληλος άνθρωπος, με υπομονή και αγάπη, να μπορεί να δώσει μια λύση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by empar View Post
    γιατί δεν είναι υγιές;
    η ζωή της καθεμιάς μπορεί να μην ήταν τόσο απλή, μπορεί να αντιμετώπισε συναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα ή οτιδήποτε που δεν μπορούμε να φανταστούμε. και όσο περνάν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο γίνεται για αυτές. αλλά ίσως ο κατάλληλος άνθρωπος, με υπομονή και αγάπη, να μπορεί να δώσει μια λύση.

θεωρείς υγιές για έναν άνθρωπο στα 27 του να μν εχει κανει σεξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    θεωρείς υγιές για έναν άνθρωπο στα 27 του να μν εχει κανει σεξ?

Κακο μαλλον για την ψυχολογια του ατομου που δεν εχει κανει σεξ . Οχι απαραιτητα κακο για το περιγυρο του. Ειμαστε πολυπλοκα οντα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast