Results 46 to 60 of 174
-
21-08-2011, 11:26 #46
σου εξήγησα, απόλυτα ακομπλεξάριστος δεν είναι κανένας, απόλυτα υγιής δεν είναι κανένας. δεν έρχεται σε αντίφαση, απλώς θεωρώ ότι από τη στιγμή που κάποιος εντοπίζει μια συμπλεγματική νοοτροπία στον εαυτό του, έχει τη δυνατότητα να την επιλύσει, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.
- 21-08-2011, 11:31 #47
θα μπορούσε να βρει γυναίκα, δεν είναι ότι είναι αποκρουστικός..
δεν είπα ρε παιδιά ότι είναι φυσιολογικό, αλλά ούτε και ότι δεν είναι. γιατί νιώθετε την ανάγκη να ταξινομήσετε κάποιον στην κατηγορία του φυσιολογικού ή του μη φυσιολογικού δεν καταλαβαίνω.
σας πειράζει πιο πολύ ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει σεξ, για τους δικούς του λόγους, που αναγνωρίζει κιόλας ότι προέρχονται από διαστρεβλωμένες σκέψεις, παρά κάποιος που κάνει σεξ με ό,τι χούγια μπορεί να βγάλει κατά τη διάρκεια της πράξης ή κάποιος που είναι ομοφυλόφιλος ή οτιδήποτε άλλο;
όπως δεν σας ενοχλεί ένας σαδομαζοχιστής, ή ένας ομοφιλόφυλος ή ένας αμφιφυλόφιλος ή οποιοσδήποτε άλλος, δεν θα έπρεπε να σας ενοχλεί και ο ασεξουαλικός.
γιατί η σεξουαλικότητα σε επίπεδο πληθυσμού είναι ξεκάθαρο ότι εμφανίζει διακυμάνσεις και εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός μας..
21-08-2011, 11:35 #48
[QUOTE=glafkos;281146Γιατι αν λες οτι ενας 21 ετων δεν θελει να παει με γυναικα γιατι το θεωρει βιαιη πραξη τοτε μαλλον εχω εγω προβλημα τελικα ........[/QUOTE]
γιατί πρέπει να εξαρτηθεί η δική σου φυσιολογία από τις σκέψεις και τις επιλογές αυτού του ανθρώπου; από τη στιγμή που εσύ θεωρείς κάτι φυσιολογικό για τον εαυτό σου, δεν πρέπει να διερωτάσαι αν όντως είναι ανάλογα με το τι κάνουν οι γύρω σου, εφόσον δεν είναι σε βάρος του κοινωνικού συνόλου
21-08-2011, 12:08 #49
- In this old house where every door is open
Οπως εχω πει παλιοτερα σε αλλο νημα, εχω φιλη η οποια ειναι 27 χρονων και παρθενα! Λοιπον εχω να σας πω τους εξης λογους γιατι ειναι μονη:
α) το περιβαλλον των γονιων της ειναι πολλλλλλλλλλυ συντηρητικο, ειδικα με τα κοριτσια, και της εχουν κανει πλυση εγκεφαλου οτι σεξ κανουν οι τσουλιτσες, και αυτη θα κανει μονο με τον αντρα που θα παντρευτει. Οκ ως εδω; Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν εχει παντρευτει? Θα σας πω:
β) Ο ενας της ξινιζει ο αλλος της βρωμαει YES!!! Της την πεφτουν διαφοροι, αλλα κανεις δεν ειναι ο Μr Perfect! Γιατι? Γιατι:
γ) Το προβλημα ειναι οτι αυτης της αρεσουν (απλα της αρεσουν, ουτε φτανει καν στο σημειο να ενδιαφερεται) αντρες οι οποιοι δεν θα την κοιταγανε ποτε, γιατι αυτη επειδη ειναι πολυ σεμνουλα και ταπεινουλα και χαμηλοβλεπουσα, δε θα τραβηξει ποτε το βλεμμα του μπαρμαν!!
δ) Ειναι ΤΟΣΟ κλειστη και ντροπαλη!! Δεν ανοιγεται, δε μιλαει για την οικογενεια της, τα βιωματα της, τα συναισθηματα της, τα σκιρτηματα της κ.ο.κ., για να μην καταστρεψει την ΤΕΛΕΙΑ εικονα που θελει να εχει. Γιατι οτιδηποτε απο τα παραπανω θα την κατεστρεφε, και στα ματια των αλλων, και στα δικα της, και στην οικογενεια της.
ε) Το πεμπτο ειναι οτι, συμφωνα με την ιδια, αν πραγματικα ηθελε να βρει αντρα, θα τον ειχε βρει, αν ενιωθε μοναξια. Αλλα δε νιωθει καθολου μοναξια, αφου εχει τις φιλες τις κολλητες της την οικογενεια της και δεν της χρειαζεται κατι αλλο.
Αυτα απο μενα, δεν ξερω τι κοινα μπορει να εχει αυτη η κοπελα με τη φιλη μου, αλλα επειδη εγω ζω μια τετοια κατασταση ως κολλητη, μπορω να σου πω οτι αν δεν πληροις καποια κριτηρια της, και αν δεν εχεις σοβαρο σκοπο, αν πραγματικα ειναι παρθενα δεν εχεις πολλες πιθανοτητες, εκτος κι αν πια απηυδισε και ειπε να αρχισει επιτελους το αθλημα.
21-08-2011, 15:38 #50
στην ηλικια της φιλης σου και της κοπελας που συζηταμε, η επιθυμια για επαφη με εναν ανδρα δεν καλυπτει πρωτιστως θεματα μοναχικοτητας, αλλα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ, ξεκαθαρα!!!!
αν εχει φτασει σε αυτη την ηλικια και δεν σου λεει, οτι παρολο που δεν εχει κανει σχεση γι αυτους και γι αυτους τους λογους, το επιθυμει σαν τρελλη, διοτι δεν αντεχει αλλο να ζει χωρις σεξ, τοτε πιστευω οτι η φιλη σου εχει πολυ πεσμενη λιμπιντο.
και γενικοτερα πιστευω οτι πολλα απο τα ατομα που αργουν τοσο πολυ να ξεκινησουν σεξουαλικη δραστηριοτητα, εχουν ειτε πεσμενη λιμπιντο κι ετσι μπορουν να εξορθολογιζουν τις επιλογες τους και να περιμενουν τον πριγκηπα μεχρι τα 60, ειτε προβλημα αποδοχης των σεξουαλικων επιλογων τους .
δεν λεω ΟΛΟΙ, λεω πολλοι απο αυτους.
γιατι για αλλους, οντως μπορει να ισχυει η συστολη και οι συντηρητικες αρχες που εχουν , αλλα σε καθε περιπτωση, αν μη τι αλλο, το επιθυμουν για το ιδιο το σεξ και οχι μονο για την συντροφια λες και μιλαμε για απομαχους της ζωης που σκεφτονται να βρουν παρεα για να γηροκομηθουν...
21-08-2011, 15:49 #51
- In this old house where every door is open
Tο θεμα ειναι οτι ισως επιεδη δεν εχει κανει σεξ, δεν ξερει τι της λειπει, για να το πεθυμησει αρκετα. Αλλα εμενα μου κανει εντυπωση το αλλο, εχω μαθει οτι στο λυκειο καποιον ειχε ερωτευτει και ειχαν ανταλλαξει μερικα φιλακια αυτο ειναι ο,τι εχει κανει που ξερω. Λοιπον, αυτο το αισθημα του ερωτα, τα φιλια, τη ζεστασια, την αρσενικη παρουσια, το βρισκω πολυ πιο παραξενο που δεν την εχει πεθυμησει, μιας και την εχει βιωσει..
21-08-2011, 17:09 #52
em!!!!
το ιδιο λεμε...
δεν εχει σημασια αν η σεξουαλικη αναζητηση ειναι ανωριμη λογω ελελιψης εμπειριων. ειναι παντως ξεκαθαρη. εγω θυμαμαι οτι το ενοιωθα πριν ακομα φιληθω καν με οποιονδηποτε. αν ημουν παρθενα μεχρι τα 30 , μαλλον θα ειχα οδηγηθει σε ψυχιατρο απο την ελλειψη..
21-08-2011, 21:55 #53
γεια σας! Είμαι καινούριο μέλος αν και διαβάζω τα posts πολύ καιρό. Είμαι 38 χρ. και παντρεμένη. Η πρώτη σεξουαλική εμπειρία μου ήταν όταν ήμουν 31χρ. ΄Εζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο ήταν γεμάτο προβλήματα. Η μητέρα μου αντί να μου πει αυτά που έπρεπε να πει μία μητέρα στη κορή της, είπε τα αντίθετα: τις εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα μου. Και όλα αυτά όταν ήμουν 12χρ. Μεγάλωσα απότομα και έχασα την παιδική μου αθωότητα και φυσικά έβλεπα τα αγόρια της ηλικίας μου "μικρά". Μεγάλωσα και η πρώτη μου σχέση ήταν μία αποτυχία αφού ο τότε σύντροφος μου ήταν "βιαστικός" και δεν μπόρεσε να με καταλάβει. Από τότε μέχρι τα 31χρ. δεν είχα καμμία εμπειρία. Ήμουν αρκετή ελκυστική/ωραία παρουσία/μορφωμένη/κοινωνική. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί κάτι. Και η διάθεση για σεξ υπήρχε απλώς δεν βρέθηκε κάποιος να με "ξεκλειδώσει". Η συμπεριφορά μου ήταν απόλυτη φυσιολογική και δεν είχα κανένα πρόβλημα κοινωνικοποίησης παρόλο τα οικογενειακά προβλήματα. Αγαπώ την οικογένεια μου και έχω αποδεχθεί τα πάντα.
Έχω να πω τα εξής όσο αφορά το θέμα αυτό. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει ένα άτομο γιατί δεν έχει σχέση ή όχι. Καθένας μας ξέρει τι κουβαλάει η ψυχή του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Διάβασα "ακραίες " απόψεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο αίτιο, το οποίο απαιτεί υποστήριξη από επαγγελματία, τότε είναι θέμα σωστού χρόνου και όχι ότι περιμένει τον πρίγκιππα ή ότι είναι ηθική κοπέλα. Αν θέλεις να είσαι μαζί της, απλώς άσε τον χρόνο και την καρδιά σου...ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
21-08-2011, 22:06 #54
Πόσο συμφωνώ με τη Helen (ν αχαίρεσαι την οικογένειά σου γλυκιά μου). Και δεν καταλαβαίνω τι θα πει φυσιολογικός ή όχι; Πόσο οξύμωρο είναι να διαβάζουμε περί φυσιολογικους ανθρώπους ή μη σε ένα φόρουμ που όλοι πασχίζουμε να αποδείξουμε το αυτονόητο, οτι δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπελες, οτι το "φυσιολογικό" ειναι εννοια πολυ σχετική...τελοσπάντων. Για να απαντήσω στο αρχικό ποστ, αν και μπορεί να έχασα επεισόδια. Πολύ απλά ζήτησε της να βγειτε εξω. Ειτε σε ενα ταβερνάκι, είτε για εναν απογευματινο καφέ, είτε για σινεμά....και ΄βλέπεις
21-08-2011, 22:12 #55
21-08-2011, 22:16 #56
καλησπερα ελεν :)
νομιζω, οτι και μονο τα γεγονοτα που επιλεγεις να μας πεις σαν εξιστορηση του περιβαλλοντος σου οπου αναπτυχθηκε η σεξουαλικοτητα σου, ειναι ενδεικτικα του οτι αναγνωριζεις να υπηρχε μια επιβαρυνση....
επομενως
δεν νομιζω οτι ηταν θεμα ταιμιγκ απλα...
ηταν θεμα καποιων προβληματων που ως τα 31 σε κρατησαν μακρια απο τις σεξουαλικες σχεσεις και μετα, ειτε αρχισαν να λυνονται, ειτε και οχι, αλλα παντως προχωρησες παραπερα.
κανω λαθος?
21-08-2011, 22:17 #57
21-08-2011, 22:20 #58
να κανω καμια ερωτηση προς ελεν αλλα και προς ολους.
η φραση "ειμαι παντρεμενος/η", ειναι καποια ενδειξη ευτυχισμενης σεξουαλικης ζωης?
για εμενα ειναι μια δηλωση κοινωνικης καταστασης - ενταξης, το πως βιωνει ομως την σεξουαλικοτητα του ο καθενας, μονο ο ιδιος το ξερει...
21-08-2011, 22:21 #59
21-08-2011, 22:22 #60