Νιώθει άραγε κανένας άλλος όπως εγώ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω κάτι άλλο...δεν υπάρχει λόγος νομίζω να ανοίξω δεύτερο, θα ήταν πλεονασμός...
    Λοιπόν, σας έχει τύχει ποτέ να νιώσετε ότι δεν έχετε θέση πουθενά και να μην ξέρετε τί να κάνετε γι' αυτό και πως να το αντιμετωπίσετε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ναι,εμενα μου χει τυχει...για πολλα χρονια...αλλα βρηκα τροπο να το αντιμετωπισω..
    σταματησα να περιμενω το οτιδηποτε απο τον οποιονδηποτε και τους εκλεισα ολους απεξω..
    επισης,σταματησα να ελπιζω γενικως για τα παντα κι ετσι βρηκα την ηρεμια μου......

σημερα βεβαια χτυπαω το κεφαλι μου,γιατι σκεφτομαι ποσο μαλ...κας ημουν..και ποσο χρονο εχασα...
    καταλαβα επισης,οτι εβλεπα αθελα μου τους αλλους αφ'υψηλου,σαν οντα ελλιπη που ποτε δεν θα μπορουσαν να με καταλαβουν και να φτασουν το βαθος με το οποιο εβλεπα εγω τα πραγματα....γι αυτο και δεν μπορουσα να κολλησω με κανεναν..
    αλιμονο του βαθους της αλαζονειας,της επαρσης και της κακως εννοημενης περηφανιας.... οταν ξυπνησα απο τον βαθυ υπνο,καταλαβα οτι πολλα κοινα σημεια μπορεις να βρεις με πολλους ανθρωπους,πως κανεις δεν ειναι τελειος.. και πιο πολυ απο ολους εγω.. και πως ειμαστε ολοι ελλιπη οντα που κανουμε τον δικο του αγωνα ο καθενας να τα βγαλει περα σε αυτη την σκατοζωη......

Αυτα για μενα,δεν ξερω εσυ Κυκνε πως το βλεπεις.... εγω παντως εχασα πολυτιμο χρονο...το ξερο μου το κεφαλι.. γαμ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ναι,εμενα μου χει τυχει...για πολλα χρονια...αλλα βρηκα τροπο να το αντιμετωπισω..
    σταματησα να περιμενω το οτιδηποτε απο τον οποιονδηποτε και τους εκλεισα ολους απεξω..
    επισης,σταματησα να ελπιζω γενικως για τα παντα κι ετσι βρηκα την ηρεμια μου......

σημερα βεβαια χτυπαω το κεφαλι μου,γιατι σκεφτομαι ποσο μαλ...κας ημουν..και ποσο χρονο εχασα...
    καταλαβα επισης,οτι εβλεπα αθελα μου τους αλλους αφ'υψηλου,σαν οντα ελλιπη που ποτε δεν θα μπορουσαν να με καταλαβουν και να φτασουν το βαθος με το οποιο εβλεπα εγω τα πραγματα....γι αυτο και δεν μπορουσα να κολλησω με κανεναν..
    αλιμονο του βαθους της αλαζονειας,της επαρσης και της κακως εννοημενης περηφανιας.... οταν ξυπνησα απο τον βαθυ υπνο,καταλαβα οτι πολλα κοινα σημεια μπορεις να βρεις με πολλους ανθρωπους,πως κανεις δεν ειναι τελειος.. και πιο πολυ απο ολους εγω.. και πως ειμαστε ολοι ελλιπη οντα που κανουμε τον δικο του αγωνα ο καθενας να τα βγαλει περα σε αυτη την σκατοζωη......

Αυτα για μενα,δεν ξερω εσυ Κυκνε πως το βλεπεις.... εγω παντως εχασα πολυτιμο χρονο...το ξερο μου το κεφαλι.. γαμ....
    Άρα εγώ να λέω ευτυχώς που δεν μπορώ να μην περιμένω τίποτα από κανέναν; Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου, απάντησε μου αν θέλεις...γιατί είναι στιγμές που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να μπορούσα να πετύχω αυτό που είπε ο Καζαντζάκης "δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος", δυστυχώς όμως δεν μπορώ να το κάνω...
    Όσο για τους άλλους δεν τους βλέπω αφ' υψηλού αλλά όντως πιστεύω ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν όχι όμως επειδή εγώ είμαι ανώτερη απ' αυτούς ή τέλεια αλλά επειδή εγώ έχω πρόβλημα ενώ εκείνοι όχι, καταλαβαίνεις τί εννοώ; Κι επειδή δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι εδώ μέσα πρόβλημα άρχισα να νιώθω ότι δεν έχω θέση ούτε εδώ και λέω "εγώ πού στο καλό θα πάω τελικά; Δεν ανήκω πουθενά; Είμαι παρίας;" κι απελπίζομαι... Δεν ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις τι και πως αισθάνομαι...το κατάφερα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ναι ,καταλαβα..αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εισαι μονο εσυ που εχεις προβλημα.. απλα εσυ περνεις ισως τα πραγματα πιο σοβαρα και πιο βαρια απο τους αλλους.Μη νομιζεις οτι και οι ανθρωποι γυρω σου ειναι τελειως οκ με τον εαυτο τους,και προσεξε.. δεν ειπα ανωτερη...ειπα δεν μπορουσαν να δουν τα πραγματα με το ιδιο βαθος..
    πολλες φορες οταν περιθωριοποιεις τον εαυτο σου.. ειναι το ιδιο εγωκεντρικο,ειτε το κανεις αρνητικα ειτε θετικα... και δεν ειναι κατι που το κανουμε συνειδητα..
    Φυσικα και δεν εισαι παριας.. !!!!και νομιζω πως ολοι εχουν προβληματα.. κι αν ανοιγε ο καθενας απο μας εδω την ψυχουλα του να βγαλει αναλυτικα τι κουβαλαει,οχι μονο κακες εμπειριες,αλλα φοβιες,κομπλεξ και οτι αλλο... θα εξεπλητε και τον ιδιο του τον εαυτο με το ποσα θα βγαινανε στο φως...
    μη νιωθεις λοιπον μειονεκτικα απεναντι σε κανεναν.... τα προβληματα διαφερουν σιγουρα ως προς την ενταση και την σοβαροτητα σε καθε ανθρωπο.. αλλα να ξερεις πως δεν εισαι μονη σου.

Senior Member
    ναι ,καταλαβα..αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν εισαι μονο εσυ που εχεις προβλημα.. απλα εσυ περνεις ισως τα πραγματα πιο σοβαρα και πιο βαρια απο τους αλλους.Μη νομιζεις οτι και οι ανθρωποι γυρω σου ειναι τελειως οκ με τον εαυτο τους,και προσεξε.. δεν ειπα ανωτερη...ειπα δεν μπορουσαν να δουν τα πραγματα με το ιδιο βαθος..
    πολλες φορες οταν περιθωριοποιεις τον εαυτο σου.. ειναι το ιδιο εγωκεντρικο,ειτε το κανεις αρνητικα ειτε θετικα... και δεν ειναι κατι που το κανουμε συνειδητα..
    Φυσικα και δεν εισαι παριας.. !!!!και νομιζω πως ολοι εχουν προβληματα.. κι αν ανοιγε ο καθενας απο μας εδω την ψυχουλα του να βγαλει αναλυτικα τι κουβαλαει,οχι μονο κακες εμπειριες,αλλα φοβιες,κομπλεξ και οτι αλλο... θα εξεπλητε και τον ιδιο του τον εαυτο με το ποσα θα βγαινανε στο φως...
    μη νιωθεις λοιπον μειονεκτικα απεναντι σε κανεναν.... τα προβληματα διαφερουν σιγουρα ως προς την ενταση και την σοβαροτητα σε καθε ανθρωπο.. αλλα να ξερεις πως δεν εισαι μονη σου.
    Το ότι παίρνω τα πράγματα πιο βαριά από τους άλλους είναι το μόνο σίγουρο, δυστυχώς το έχω διαπιστώσει...
    Το ανώτερη είναι δικά μου λόγια, δική μου επεξήγηση για το αφ' υψηλού, δεν το είπα για σένα...όσο για τα προβλήματα αναφέρομαι σ' αυτά που είναι ικανά να σε στείλουν στον ψυχίατρο, εκτός αυτού σίγουρα όλοι έχουμε προβλήματα! Αλλά όχι όλοι αυτού του είδους γι' αυτό κι εγώ αισθάνομαι διαφορετική...και σήμερα έχω πολύ άσχημη διάθεση αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι κάποιαν άλλη στιγμή θα με κάνει να νιώσω καλύτερα αυτή σου η φράση "Φυσικα και δεν εισαι παριας!!!!"
    Τέλος, αναρωτιέμαι τι στο καλό μ' έχει πιάσει σήμερα και θέλω να πίνω συνέχεια καφέ...σήμερα έχω κάνει ΤΗΝ κατάχρηση...
    Α και για το "να ξερεις πως δεν εισαι μονη σου" αυτή η φράση ήδη με παρηγορεί λιγάκι...

Senior Member
    Να σε παρηγορει κοριτσι μου.... μπορει τα δικα σου προβληματα να ειναι σοβαροτερα απο των αλλων ή να τα περνεις εσυ πιο σοβαρα ολα..ή και τα δυο μαζι... αλλα να μη ξεχνας ποτε πως ολοι λιγο ή πολυ βραζουμε στο ιδιο καζανι...

Senior Member
    Να σε παρηγορει κοριτσι μου.... μπορει τα δικα σου προβληματα να ειναι σοβαροτερα απο των αλλων ή να τα περνεις εσυ πιο σοβαρα ολα..ή και τα δυο μαζι... αλλα να μη ξεχνας ποτε πως ολοι λιγο ή πολυ βραζουμε στο ιδιο καζανι...
    Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο μόνο αν αλληλοβοηθιόμαστε, συμφωνείς;

Senior Member
    σε εναν ιδανικο κοσμο ,αυτο θα επρεπε να συμβαινει.. αλλα δεν υπαρχει τιποτα ιδανικο στον κοσμο που ζουμε...
    μπορει να ειναι χρησιμο για να μην αισθανεσαι πως ολα τα βαρη του κοσμου πεσανε στο δικο σου κεφαλι.....δυστυχως βρεχει απαυτα παντου....

Senior Member
    σε εναν ιδανικο κοσμο ,αυτο θα επρεπε να συμβαινει.. αλλα δεν υπαρχει τιποτα ιδανικο στον κοσμο που ζουμε...
    μπορει να ειναι χρησιμο για να μην αισθανεσαι πως ολα τα βαρη του κοσμου πεσανε στο δικο σου κεφαλι.....δυστυχως βρεχει απαυτα παντου....
    Μπα, αυτό εμένα δεν με βοηθάει καθόλου...το μόνο που θα βοηθούσε θα ήταν να φύγουν ή έστω να ελαφρώσουν αυτά τα βάρη αλλά νομίζω πως συμβαίνει το αντίθετο τελικά και μερικές φορές νιώθω ν' ασφυκτιώ...δεν αντέχω άλλο...

Senior Member
    Μόνο μια και δύο; σπανίως θεωρώ ότι κάποιος τρίτος μπορεί να καταλάβει με όλη τη σημασία της λέξεως..
    και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε 3 πράγματα..

1.Ότι ούτε και εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό μας, όσο ζούμε μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε πιθανόν, γεγονότα και άνθρωποι μας επηρεάζουν
    και αυτό δεν είναι ευκολοχώνευτο για τον εαυτό μας, ο οποίος σαφώς και έχει μια δυναμική και πολύ ισχυρή θα έλεγα, αλλά το πεπτικό του;; Οπότε κάτι που
    για εμάς τους ίδιους είναι "κάπως" οι άλλοι σίγουρα δεν βλέπουν κάτι ξεκάθαρο από εμάς.

2.Πρέπει και να το θέλει ο άλλος να σε καταλάβει, να θέλει πραγματικά να ξεχάσει τι είναι ο ίδιος και τις απόψεις/οπτικές/κατευθύνσεις έχει και τότε για κάποιες
    στιγμές να μπει στο πετσί μας, να υιοθετήσει τη σκέψη μας..Αυτό σαν διαδικασία είναι ενεργοβόρα και ίσως επίπονη.. Η θέληση όμως, που εγώ σε αυτήν πιστεύω
    ως παντοδύναμη, το καταφέρνει, έστω και σε ένα βαθμό. Θα ναι αρκετός για να νιώσουμε και να μας νιώσει ο άλλος, εκεί υπάρχει και η απελευθέρωση του εαυτού
    μας από τα δεσμά που τον έχουμε σφίξει για να παρουσιάσει μια x εικόνα στο ευρύ κοινό.

3.Να είμαστε και εμείς έτοιμοι να μας καταλάβουν, να το θέλουμε σε ουσία δλδ. Γιατί αν θέλουμε πραγματική κατανόηση πρέπει να δείχνουμε και την "βρωμιά", να ακούμε και
    πράγματα που δεν θα αρέσουν στην εικόνα που έχουμε εμείς ως τα σήμερα. Να ταραχτεί το "είναι" μας από διαπιστώσεις που δεν βλέπαμε πως είναι πραγματικά..

Συνοψίζοντας το "να καταλάβω" και "να με καταλάβουν" είναι σπάνιο όταν γίνεται με ουσία.. αλλά για μένα δεν χρειάζεται να είναι καθημερινό και σύνηθες. Όλοι διαφορετικοί
    είμαστε και δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τα πάντα για τους γύρω μας. Να δείχνουμε κατανόηση και να αφήνουμε χώρο στη διαφορετικότητα ναι, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ! Στο
    πετσί μας όμως λίγοι αρκεί να μπουν, λίγοι που η παρέμβαση τους θα είναι ουσιαστική και λυτρωτική. Τη στιγμή που εμείς θα νιώσουμε έτοιμοι να ξεγυμνωθούμε απέναντι σε
    κάποιον που μας το βγάζει φυσικά, να είμαστε έτοιμοι, για αναθεωρήσεις, αλήθειες, πόνο, χαρά..συναισθήματα όμως που θα πιάσουν μεδούλι. Δεν θέλει φόβο γιατί μπορεί να
    υπάρξει και συντριβή έπειτα αλλά μετά έρχεται πάντα η λύτρωση. Προσωπικά ενώ παλαιότερα το αναζητούσα να με καταλαβαίνουν όλοι και να με νιώσουν διαπίστωσα πως δεν
    χρειάζεται..τώρα αρκεί να έχω την ηρεμία μου, να μην θέλει κάποιος να κυριαρχήσει επ εμού και κατά τα άλλα δεν χρειάζομαι να με καταλάβουν γιατί έχω αρχίσει εγώ να
    καταλαβαίνω εμένα! Και εκτός αυτού νιώθω πως θα εμφανιστούν σε ανύποπτο χρόνο άνθρωποι στη ζωή μου που θα το βιώσω αυτό μαζί τους..θα είναι ελάχιστοι και αυτοί και
    οι στιγμές, αλλά θα αρκούν.. Και εγώ με τη σειρά μου αισθάνομαι πως θέλω να το μοιραστώ αυτό με όποιον το έχει ανάγκη γιατί έχω νιώσει πόσο μείζονος σημασίας είναι...

ΥΓ: η τελευταία μου εμπειρία είναι ακόμη νωπή..:) ήταν μικρή σε χρόνο αλλά έπιασε ουσία..;) Μη φοβάσαι λοιπόν Κύκνε... και στο ξαναλέω ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω κάτι άλλο...δεν υπάρχει λόγος νομίζω να ανοίξω δεύτερο, θα ήταν πλεονασμός...
    Λοιπόν, σας έχει τύχει ποτέ να νιώσετε ότι δεν έχετε θέση πουθενά και να μην ξέρετε τί να κάνετε γι' αυτό και πως να το αντιμετωπίσετε;
    απάντησα πριν στο αρχικό σου θέμα..

όσο για την καινούργια σου παράθεση φυσικά και ισχύει! Όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να χωρέσουμε τον εαυτό μας μέσα μας.. δεν μας χωράει κανένας τόπος..
    το σύμπαν ολάκερο.. η αντιμετώπιση για μένα είναι απλή και πολύ δύσκολη..
    δες που μένει ο εαυτός σου, ψάξτον, το να ζείτε σε 2 διαφορετικές διαστάσεις το σύμπαν δεν σας χωράει με ΤΙΠΟΤΑ.
    Εκεί είναι πιστεύω η απάντηση.. φέρτον μέσα σου, και πες το..τώρα θα αντιμετωπίσουμε μαζί όλα.. όχι σε αντίπαλα
    στρατόπεδα.. σε δέχομαι όπως είσαι και δέξου με και εσύ.. θα τα καταφέρουμε! Εκεί θα χωράς παντού.. και σε κόκκο
    άμμου :) και θα χεις μέσα σου τόσο χώρο για να μπει ο κόσμος ολάκερος!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    Μόνο μια και δύο; σπανίως θεωρώ ότι κάποιος τρίτος μπορεί να καταλάβει με όλη τη σημασία της λέξεως..
    και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε 3 πράγματα..

1.Ότι ούτε και εμείς οι ίδιοι έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό μας, όσο ζούμε μαθαίνουμε, εξελισσόμαστε πιθανόν, γεγονότα και άνθρωποι μας επηρεάζουν
    και αυτό δεν είναι ευκολοχώνευτο για τον εαυτό μας, ο οποίος σαφώς και έχει μια δυναμική και πολύ ισχυρή θα έλεγα, αλλά το πεπτικό του;; Οπότε κάτι που
    για εμάς τους ίδιους είναι "κάπως" οι άλλοι σίγουρα δεν βλέπουν κάτι ξεκάθαρο από εμάς.

2.Πρέπει και να το θέλει ο άλλος να σε καταλάβει, να θέλει πραγματικά να ξεχάσει τι είναι ο ίδιος και τις απόψεις/οπτικές/κατευθύνσεις έχει και τότε για κάποιες στιγμές να μπει στο πετσί μας, να υιοθετήσει τη σκέψη μας..Αυτό σαν διαδικασία είναι ενεργοβόρα και ίσως επίπονη.. Η θέληση όμως, που εγώ σε αυτήν πιστεύω ως παντοδύναμη, το καταφέρνει, έστω και σε ένα βαθμό. Θα ναι αρκετός για να νιώσουμε και να μας νιώσει ο άλλος, εκεί υπάρχει και η απελευθέρωση του εαυτού
    μας από τα δεσμά που τον έχουμε σφίξει για να παρουσιάσει μια x εικόνα στο ευρύ κοινό.

3.Να είμαστε και εμείς έτοιμοι να μας καταλάβουν, να το θέλουμε σε ουσία δλδ. Γιατί αν θέλουμε πραγματική κατανόηση πρέπει να δείχνουμε και την "βρωμιά", να ακούμε και
    πράγματα που δεν θα αρέσουν στην εικόνα που έχουμε εμείς ως τα σήμερα. Να ταραχτεί το "είναι" μας από διαπιστώσεις που δεν βλέπαμε πως είναι πραγματικά..

Συνοψίζοντας το "να καταλάβω" και "να με καταλάβουν" είναι σπάνιο όταν γίνεται με ουσία.. αλλά για μένα δεν χρειάζεται να είναι καθημερινό και σύνηθες. Όλοι διαφορετικοί
    είμαστε και δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουμε τα πάντα για τους γύρω μας. Να δείχνουμε κατανόηση και να αφήνουμε χώρο στη διαφορετικότητα ναι, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ! Στο
    πετσί μας όμως λίγοι αρκεί να μπουν, λίγοι που η παρέμβαση τους θα είναι ουσιαστική και λυτρωτική. Τη στιγμή που εμείς θα νιώσουμε έτοιμοι να ξεγυμνωθούμε απέναντι σε
    κάποιον που μας το βγάζει φυσικά, να είμαστε έτοιμοι, για αναθεωρήσεις, αλήθειες, πόνο, χαρά..συναισθήματα όμως που θα πιάσουν μεδούλι. Δεν θέλει φόβο γιατί μπορεί να
    υπάρξει και συντριβή έπειτα αλλά μετά έρχεται πάντα η λύτρωση. Προσωπικά ενώ παλαιότερα το αναζητούσα να με καταλαβαίνουν όλοι και να με νιώσουν διαπίστωσα πως δεν
    χρειάζεται..τώρα αρκεί να έχω την ηρεμία μου, να μην θέλει κάποιος να κυριαρχήσει επ εμού και κατά τα άλλα δεν χρειάζομαι να με καταλάβουν γιατί έχω αρχίσει εγώ να
    καταλαβαίνω εμένα! Και εκτός αυτού νιώθω πως θα εμφανιστούν σε ανύποπτο χρόνο άνθρωποι στη ζωή μου που θα το βιώσω αυτό μαζί τους..θα είναι ελάχιστοι και αυτοί και οι στιγμές, αλλά θα αρκούν.. Και εγώ με τη σειρά μου αισθάνομαι πως θέλω να το μοιραστώ αυτό με όποιον το έχει ανάγκη γιατί έχω νιώσει πόσο μείζονος σημασίας είναι...

ΥΓ: η τελευταία μου εμπειρία είναι ακόμη νωπή..:) ήταν μικρή σε χρόνο αλλά έπιασε ουσία..;) Μη φοβάσαι λοιπόν Κύκνε... και στο ξαναλέω ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..
    Curie, θέλω να σου πω ότι με άγγιξαν όλα τα λόγια σου αλλά κυρίως αυτά που τόνισα...όντως, πρέπει να θέλει κι ο άλλος να σε καταλάβει κι αν σε κάποια φάση σε παρεξηγήσει και σε θεωρήσει κακό όπως ανέφερα στο πρώτο μου post ν' αφήσει ένα παραθυράκι κάποια στιγμή όταν ο θυμός θα έχει καταλαγιάσει για να σκεφτεί μήπως δεν είσαι τελικά, μήπως κάποιοι άλλοι λόγοι σε οδήγησαν σε κάποια συμπεριφορά...και τώρα θυμήθηκα κάποιους στίχους του Αλκίνοου Ιωαννίδη: "το θέλησες ή στο έχουν επιβάλλει;"
    http://www.youtube.com/watch?v=VN7qFrXjkas
    Επίσης, θέλω να προσθέσω ότι όντως η διαδικασία του να σε καταλάβει κάποιος είναι ενεργοβόρα και πρέπει ο άλλος να είναι πρόθυμος να ξοδέψει αυτή την ενέργεια...
    Τέλος, θέλω να σ' ευχαριστήσω για τη φράση σου "μη φοβάσαι" γιατί άθελα σου είπες την αγαπημένη μου φράση που με καθησυχάζει πραγματικά πολύ...σ' ευχαριστώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Curie View Post
    απάντησα πριν στο αρχικό σου θέμα..

όσο για την καινούργια σου παράθεση φυσικά και ισχύει! Όταν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να χωρέσουμε τον εαυτό μας μέσα μας.. δεν μας χωράει κανένας τόπος..
    το σύμπαν ολάκερο.. η αντιμετώπιση για μένα είναι απλή και πολύ δύσκολη..
    δες που μένει ο εαυτός σου, ψάξτον, το να ζείτε σε 2 διαφορετικές διαστάσεις το σύμπαν δεν σας χωράει με ΤΙΠΟΤΑ.
    Εκεί είναι πιστεύω η απάντηση.. φέρτον μέσα σου, και πες το..τώρα θα αντιμετωπίσουμε μαζί όλα.. όχι σε αντίπαλα
    στρατόπεδα.. σε δέχομαι όπως είσαι και δέξου με και εσύ.. θα τα καταφέρουμε! Εκεί θα χωράς παντού.. και σε κόκκο
    άμμου :) και θα χεις μέσα σου τόσο χώρο για να μπει ο κόσμος ολάκερος!
    Αυτά τα λόγια κι αν με αγγίζουν...πραγματικά τώρα άγγιξες ευαίσθητη χορδή...γιατί πραγματικά δεν ξέρω που είναι τώρα πια ο εαυτός μου για να τον ψάξω όπως φαίνεται κι από το προφίλ μου...χαμένο member...πραγματικά νιώθω ότι έχω χαθεί, ότι έχω χάσει τον εαυτό μου και δεν ξέρω που είμαι τώρα πια, χάθηκα και δεν ξέρω πως να βρω πάλι το δρόμο μου...ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό τώρα πια...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345