Έχω πρόβλημα με την σεξουαλική μου ταυτότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Junior Member
    Το είπα στην κολλητή μου κ δεν την πείραξε καθόλου. Ίσα-ίσα που μου έχει πει ότι τώρα μ' αγαπάει περισσότερο! Αν δεν ήταν εχέμυθη δεν θα της το έλεγα, την εμπιστεύομαι. Τα κορίτσια, αν κ δεν έχω ερωτευτεί ποτέ, πιστεύω ότι μου αρέσουν συναισθηματικά. Είμαι κ λιγάκι μπερδεμένος, αλλά αυτό πιστεύω.

Senior Member
    Δημήτρη,
    κατ αρχήν να ξέρεις πως πάρα πολλοί έφηβοι νιώθουν μπερδεμένοι εξερευνώντας για πρώτη φορά τη σεξουαλικότητά τους. Δεν είσαι μόνος, λοιπόν :)

Να σου πω πως απ αυτά που διαβάζω μου φαίνεται πως διακρίνω προτίμηση στο ίδιο φύλο (ερωτική σχέση= σεξ ή τέλος πάντων, σεξουαλικός πόθος. Οτιδήποτε άλλο που δεν το εμπεριέχει αυτό ΔΕΝ είναι ερωτική σχέση). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να κρεμάσεις την ταμπέλα του ομοφυλόφιλου.. πες πως απλώς, αυτό τον καιρό, το ίδιο φύλο κυρίως σε ελκύει. Σε πολλούς συμβαίνει στην εφηβεία κ πιστεύω πως έχει να κάνει και με την άνεση κ εξοικείωση που έχει κανείς με άτομα του ίδιου φύλου. Μεγαλώνοντας οι επιθυμίες σου θα γίνουν πιο έντονες και μέσω των ερωτικών επαφών τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Καλή εξερεύνηση λοιπόν! :)

Senior Member
    Δημητρη δεν ειναι κακο να εχεις μια διαφορετικη σεξουαλικη προτιμηση.Απλα δεν ειναι κοινα αποδεκτο.Ειναι σωστος ο τροπος που σκεφτεσαι,οτι θελεις πρωτα να κανεις ερωτα με γυναικα και οχι με αντρα.Να ξερεις ομως οτι εφοσον εχεις αυτον τον προβληματισμο,καλο θα ηταν αν σου δωθει η ευκαιρια,να δοκιμασεις και τα δυο γιατι μονο τοτε θα καταλαβεις αυτο που σε καλυπτει και ερωτικα και συναισθηματικα.Ομως εισαι λιγο μικρος ακομα κατα τη γνωμη μου.Μη βιαζεσαι και ολα θα ερθουν μονα τους.Αποδεξου τον εαυτο σου οπως κι αν ειναι,κυριως για την ψυχικη σου υγεια γιατι αυτο ειναι το σημαντικο.Μην καταπιεσεις τον εαυτο σου σε κατι που θα κανει εσενα δυστυχισμενο.

Junior Member
    SOS!!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ! Οι γονείς μου βρήκαν στο internet μια σελίδα που είχα μπει με gay πορνό κ η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα αν το έβαλα εγώ κ της είπα όχι. Δεν ήξερα τί να πω εκείνη την ώρα.. Ξέρει ότι δεν της έχω πει ποτέ ψέμματα (που όντως, δεν τό 'χω κάνει) κ μάλλον με πιστεύει. Θα ρωτήσει λέει κ την μικρή μου αδερφή. Τί θα κάνω?? Δεν μπορώ να της πω την αλήθεια!! Εκτός απ' το ότι θα στεναχωρηθεί, θα πάθει κ σοκ. Σας παρακαλώ, πείτε μου τί να κάνω, είναι ανάγκη!!

Μια δικαιολογια που θα μπορουσες να πεις είναι περιπουαυτη :....Έκανα search στο google ότι μου ερχοταν στο κεφαλι εκεινη τη στιγμη και επεσα σ αυτά τυχαία, είδα τη λέξη γκει και μου κινήθηκε η περιέργεια, εντάξει κοίταξα από περιέργεια αλλά δε μου άρεσε, δεν είναι φυσιολογικα αυτα...... κάπως έτσι θα το σκεφτομουν.
    Και αφού δεν της λες ψέματα, ματά από αυτό το ψαματάκι, θα δώσεις υπόσχεση στον εαυτό σου να μην ξαναμπεις σε τετοια σάητ και να ξεκόψεις από οτιδήποτε παρουσιάζει τετοιες σκηνές.....και αυτο ισως σου βγει σε καλο.
    Στην ηλικία σου είχα μου ρχονταν τετοιες σκέψεις , χωρις να χω κανει το παραμικρο, σήμερα ούτε που θελω να άκούω τετοια. ειναι αυτο που σου πε ενας συμφορουμητης πιο πανω, ότι ο χρονος θα δειξει τη δικη σου σεξουαλικη ταυτοτητα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris_19 View Post
    SOS!!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ! Οι γονείς μου βρήκαν στο internet μια σελίδα που είχα μπει με gay πορνό κ η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα αν το έβαλα εγώ κ της είπα όχι. Δεν ήξερα τί να πω εκείνη την ώρα.. Ξέρει ότι δεν της έχω πει ποτέ ψέμματα (που όντως, δεν τό 'χω κάνει) κ μάλλον με πιστεύει. Θα ρωτήσει λέει κ την μικρή μου αδερφή. Τί θα κάνω?? Δεν μπορώ να της πω την αλήθεια!! Εκτός απ' το ότι θα στεναχωρηθεί, θα πάθει κ σοκ. Σας παρακαλώ, πείτε μου τί να κάνω, είναι ανάγκη!!

εχμμ.. τι θα την ρωτήσει ακριβώς?
    ...

τι γνώσεις έχουν οι δικοί σου απο νετ?

πως βρήκαν αυτή τη σελίδα?

Junior Member
    Αρχικά, να πω ότι δεν υπάρχουν χρονικά όρια για τον καθορισμό της σεξουαλικής μας ταυτότητας. Το λέω επειδή διάβασα κάτι για 18 χρονών κι αν δεν έχεις καταλήξει ως τότε κλπ. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν να είσαι αμφισεξουαλικός (bisexual) κάτι που δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο, και ασφαλώς δεν είναι κατακριτέο. Διακρίνω μία τάση να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι θες ή πρέπει να πας με κορίτσι. Μην καταπιέζεις αυτό που νιώθεις. Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να επιδεινώσεις την κατάσταση και να μπερδευτείς ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί δυστυχισμένοι άνθρωποι εκεί έξω (που έκαναν κι οικογένειες ενώ ήταν gay-δεν είναι κακό, απλά το κρύβουν και προσποιούνται πως είναι κάτι που δεν είναι) και ταλαιπωρούνται οι ίδιοι κι οι οικογένειές τους.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τι γνώσεις έχουν οι δικοί σου απο νετ?

πως βρήκαν αυτή τη σελίδα?
    Οι δικοί μου δεν έχουν κ πάρα πολλές γνώσεις από net.
    Το βρήκαν στο Google Chrome, γιατί αυτό χρησιμοποιούμε. Απ' ότι μου είπε η μητέρα μου, το είδαν στα τετραγωνάκια που εμφανίζονται όταν ανοίγεις το Google Chrome.

Senior Member
    Οι δικοί μου δεν έχουν κ πάρα πολλές γνώσεις από net.
    Το βρήκαν στο Google Chrome, γιατί αυτό χρησιμοποιούμε. Απ' ότι μου είπε η μητέρα μου, το είδαν στα τετραγωνάκια που εμφανίζονται όταν ανοίγεις το Google Chrome.
    ιστορικο περιηγησης γιατι δεν διαγραφεις ?? ωστε να μην μαζευονται κ τα cookies μετα ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μια δικαιολογια που θα μπορουσες να πεις είναι περιπουαυτη :....Έκανα search στο google ότι μου ερχοταν στο κεφαλι εκεινη τη στιγμη και επεσα σ αυτά τυχαία, είδα τη λέξη γκει και μου κινήθηκε η περιέργεια, εντάξει κοίταξα από περιέργεια αλλά δε μου άρεσε, δεν είναι φυσιολογικα αυτα...... κάπως έτσι θα το σκεφτομουν.
    Και αφού δεν της λες ψέματα, ματά από αυτό το ψαματάκι, θα δώσεις υπόσχεση στον εαυτό σου να μην ξαναμπεις σε τετοια σάητ και να ξεκόψεις από οτιδήποτε παρουσιάζει τετοιες σκηνές.....και αυτο ισως σου βγει σε καλο.
    Στην ηλικία σου είχα μου ρχονταν τετοιες σκέψεις , χωρις να χω κανει το παραμικρο, σήμερα ούτε που θελω να άκούω τετοια. ειναι αυτο που σου πε ενας συμφορουμητης πιο πανω, ότι ο χρονος θα δειξει τη δικη σου σεξουαλικη ταυτοτητα.
    Καλό. Ευχαριστώ πολύ. Θα με πιστέψει όμως?? Τεσπα.. Ελπίζω να μην με ξαναρωτήσει..

Senior Member
    Καλό. Ευχαριστώ πολύ. Θα με πιστέψει όμως?? Τεσπα.. Ελπίζω να μην με ξαναρωτήσει..
    δεν χρειαζεται να πεις καμια δικαιολογια.

πες οτι αυτες οι σελιδες ανοιγουν μονες τους οταν επισκεπτεσαι καποια σαιτ,( pop up)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν χρειαζεται να πεις καμια δικαιολογια.

πες οτι αυτες οι σελιδες ανοιγουν μονες τους οταν επισκεπτεσαι καποια σαιτ,( pop up)

Ευχαριστώ. Αν όμως πω αυτό δεν θα με πιστέψει..

Senior Member
    Ευχαριστώ. Αν όμως πω αυτό δεν θα με πιστέψει..
    γιατι να μην σε πιστεψει?ειναι κατι που συμβαινει ετσι κι αλλιως και δεν θα σε πιστεψει ενας ασχετος με το ιντερνετ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ιστορικο περιηγησης γιατι δεν διαγραφεις ?? ωστε να μην μαζευονται κ τα cookies μετα ??
    Φυσικά κ το διαγράφω το ιστορικό! Για τα τετράγωνα που εμφανίζει το Google Chrome λέω. Δεν ξέρω αν γίνεται να τα διαγράφω κ από 'κει κ πως..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast