"Ο συντροφος μου ειναι βλάκας?"....Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Χμ και οι βλακες εχουν δικαιωματα στην ζωη....ειναι δυσκολο να περιγραψεις ακριβως την χημεια με τον αλλον. Καποιοι τα βρισκουν , καποιοι δεν τα βρισκουν απλως.
    Και καποιοι μενουν μονοι ψαχνοντας.

    Και φυσικα οι βλακες ειναι παντα οι....αλλοι συνηθως:P

    Αν και δεν εκφραστηκα σωστα. Το τοπικ αναφερεται σε καποια που δεν ...εκτιμα ιδιαιτερα τον συντροφο της , κατα καποιο τροπο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Δεν μπορεις να ξερεις βασικα και κατα ποσο ειναι ειλικρινης η κοπελλα. Ο συντροφος μου ειναι βλακας και μετα για να τα μπαλωσει γιατι δεν ξερει να πει γιατι ειναι μαζι του να λεει...κανει καλο σεξ.

    Φυσικα αυτος μπορει να λεει αντιστοιχα οτι η συντροφος μου ειναι μια αναμαλιασμενη τρελλη...αλλα οταν βρισκονται μαζι να ειναι ολο γουτσου-γουτσου και αγαπες:)

    Τεσπα.....χημειες και ανθρωπινες σχεσεις:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  3. #18
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Αφορμή για το σημερινό θέμα στάθηκε μια συζήτηση που είχα με μία φίλη, που οταν την ρώτησα ποια είναι η γνώμη του φιλου της(εχουν 1 χρόνο σχέση) για ένα θέμα, αυτή είπε κατά λέξη "Ας τον μωρέ αυτον είναι βλάκας". Έντρομη την ρώτησα τί κάνει με έναν βλάκα 1 χρόνο και μου ειπε οτι ειναι μαζι του γιατί κάνουν καλό σεξ.
    Και έρχεται εδώ η απορία μου. Γίνεται να είσαι με κάποιον άντρα που δεν εκτιμάς? και ακομα περισσότερο, το σεξ δεν είναι μόνο πράξη, είναι εκφραση όλου του ερωτισμου που σε βοηθάει να προβάλλεις ο εκάστοτε σύντροφος. Πως γίνεται να κάνεις καλό σεξ άμα ο άλλος έχει πέσει χαμηλά στην εκτίμηση σου? Εγώ δεν θα μπορούσα ούτε καν να αρχίσω σχέση, πόσο μάλλον να την διατηρήσω, αν ο σύντροφος μου δεν είχε αγγίξει το μυαλό μου? Μήπως ειμαι πολύ παραδοσιακή ή πολύ ρομαντική?
    Προφανώς βλέπει το σεξ εντελώς επιφανειακά και ρηχά, οπότε μπορεί να κάνει σεξ και με έναν γορίλα!

  4. #19
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,846
    αυτο το θεμα το χω ξανακουσει καμποσες αλλες φορες. δεν ειναι βλακας επειδη δεν ταιριαζουν και δεν επικοινωνουν καλα. και καλα κανει και βλεπει το σεξ επιφανειακα και ρηχα γιατι ειναι αναγκη! την αναγκη της αυτη καλυπτει λοιπον η κοπελα, δεν ειναι σχεση αυτο που εχει. σχεση με τον τυπα δε νομιζω πως θελει κι ολας, γιατι οπως σωστα υποθηκε δεν τον εκτιμαει. κι αν δε μπορεις να εκτιμησεις αυτο που εχεις διπλα σου, πως θα το αγαπησεις κι ολας ? οποτε ας πουμε οτι ειναι fuckbuddy της, και τον πλασαρει σαν κατι πιο ολοκληρωμενο για τα ματια του κοσμου και μην την χαρακτηρισουν φτηνη ή και *******...

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Η απαντηση προφανως στο ερωτημα ειναι οτι δινουμε πολυ μεγαλη βαρυτητα. Εθεσε η κοπελλα ενα ερωτημα στην φιλη της και λεει αυτη την αποψη της. Λεει για ρωτα και τον φιλο σου τι γνωμη εχει. και λεει αυτη αστον αυτον ειναι βλακας.

    Πχ πολλα τινα μπορουνε να συμβαινουν. Μπορει το ερωτημα να ηταν για παραδειγμα ενα ερωτημα σχεσων και να ξερει οτι ο φιλος της ειναι γκαου σε αυτα. Θα μπορουσε παλι να ηθελε να αποφυγει να ρωτησει τον φιλο της. Θα μπορουσε παλι να μην την ενδιεφερε και εντελει το ζητημα , ωστε να ρωταει τον φιλο της κλπ.

    Μετα ρωταει ΜΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? Οποτε λεει και αυτη κανει καλο σεξ.

    Τεσπα ειναι τοσες οι αποχρωσεις ε? Ακομα και σε μια προταση....ενω φαινεται κατι απλο.

    Εχουν και μια ιδαιτερα αλλη βαρυτητα οταν μεταφερονται στο γραπτο λογο...δεν εχουν? Δεν μπορεις να καταλαβεις σχεδον τιποτα. Μπορεις να παιξεις μερικα σκετσακια στο μυαλο σου και να βρεις το πιο πιθανο...αλλα και παλι ε?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    13,021
    Δεν μπορεις να ξερεις το ουσιαστικο γεγονος , αλλα μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα του "θεματοθετη"....εαν καποια εχει τοσο χαμηλη εκτιμηση για το ταιρι της μπορει να μεινει λογω του οτι κανει καλο σεξ?

    Επικεντρωνεσαι εκει , αν και μαλλον ειναι κατι που δεν ισχυει....ειναι απλως ενα υποθετικο ερωτημα και "παιζεις" με τους κανονες του. Δεν ξερω εαν γινομαι κατανοητος , εχω πιει και λιγο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

  7. #22
    Η φίλη σου απλά τον έχει για το σεξ, για να την ικανοποιεί, όχι για γκόμενο.
    Βέβαια για να υπάρξει μια σχέση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έλξη, η χημεία. Άμα δεν υπάρχει αυτό σχέση δε γίνεται όσο άριστη και να ναι η επικοινωνία κι όσο κι αν τα βρίσκουν στα υπόλοιπα. Απλά να μείνει φιλία για πάντα.
    Συμφωνώ όμως και με άλλους πιο πάνω ότι θα δεις το μυαλό του άλλου, χαρακτήρα, επικοινωνία, τρόπο σκέψης, αφοσίωση...... και πολλά πολλά άλλα απαραίτητα για να κρατησουν δυο ανθρώπους μαζί. Αν δεν υπάρχει όμως χημεία?
    γιάννης

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5,668
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Η εκτίμηση σε έναν άντρα δεν σχετίζεται πάντα με IQ του, ούτε και με το πορτοφόλι του π.χ., όσο με την γενική του στάση απέναντι στη ζωή και τις σχέσεις..
    Τί ωραια που το λες...συμφωνω απολυτα! Κατα τα αλλα ενα χαρακτηριστικο απο μονο του δεν μου λεει τιποτα αν δεν συνδιαζεται κ με αλλα οπως αυτα που περιγραφεις.
    Σε οτι αφορα την φιλη σου, πιστευω πώς υποτιμα πρωτα πρωτα τον εαυτο της διατηρωντας μια σχεση με εναν....βλακα οπως λεει.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

  9. #24
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    ... ναι ακριβώς. Και μάλιστα θεωρώ ότι υποτιμά ακόμα περισσότερο τον εαυτό της, αν εκφράζεται έτσι δημόσια για το φίλο της, ό,τι είδους σχέση και να έχουν μεταξύ τους.

  10. #25
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    ... ναι ακριβώς. Και μάλιστα θεωρώ ότι υποτιμά ακόμα περισσότερο τον εαυτό της, αν εκφράζεται έτσι δημόσια για το φίλο της, ό,τι είδους σχέση και να έχουν μεταξύ τους.
    ...ακριβως.
    γι αυτό είπα στη φίλη μας πως η φίλη της πρέπει να ειναι τουλάχιστον ηλίθια....:)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. \"ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ\" & \"ΑΓΧΟΣ\".ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!
    By beba in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 15
    Last Post: 07-03-2018, 21:01
  2. Ποιά είναι η αντίστροφη λέξη του "μισογύνη"? μισοανήρ?? :mad:
    By OYPS in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 214
    Last Post: 20-06-2011, 14:32
  3. ποια είναι τα πιο κρυφα/"τρελα" σας όνειρα?
    By αν? in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 63
    Last Post: 10-02-2011, 12:18
  4. Η ζωη ειναι απλη αρκει να ξερεις να την\"ΜΠΙΠ\"
    By Oneiroplasmenos in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 34
    Last Post: 16-02-2010, 14:46
  5. \"Έρωτας\" με προβλήματα υγείας!, ...τότε χωρισμός \"κάνει καλό\", όχι σε μένα πάντως...
    By BlueNote in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 9
    Last Post: 14-08-2006, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •