Results 16 to 18 of 18
-
24-08-2011, 08:26 #16
Κι εμένα έχουν παντρευτεί τα μικρότερα αδέρφια. Ποιά θα παντρευόμουν? τον κάθε συμβιβασμό που μου τυχε? βέβαια για τους λόγους που πιο κάτω εξηγώ έχασα πολύ καλές περιπτώσεις που μόνο κατάθλιψη με πιάνει όταν τις σκέφτομαι.
Είναι φυσιολογικό να ακούμε τετοιες κουβέντες από τους γονείς μας, πότε θα παντρευτείς, ο τάδε παντρεύτηκε κλπ. Μόνο που κάποτε ξέχασαν να μας δώσουν (να μου δώσουν) τη σωστή ανατροφή που οδηγεί στο γάμο και στην οικογένεια. Ήθελαν το αποτέλεσμα, χωρίς να δώσουν τίποτα απ αυτά που οδηγούν σαυτό. Νόμιζαν πως γίνεται αυτόματα, δλδ εκεί που είσαι άβγαλτος βλέπεις μια και της λες πάμε να παντρευτούμε, τόσο χάλια δηλαδή. Με το να αποτρέπουν και να μη δίνουν κίνητρα για συναναστροφή με το άλλο φύλο, το να αποτρέπουν από το να βγεις έξω απ το σπίτι να κάνεις ζωή, τίποτα στο να βοηθά στη συναναστροφή με τους συνομίληκους, το να σου υποβάλουν να σε συγκρατημένος κι απόμακρος, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να ζητάμε βοήθεια για πράγματα που για σχεδόν όλους είναι αυτονόητα και ακούγονται πολύ γελοία να τα θίγεις, σε φόρουμ υποστήριξης, και κάθε φορά που παρουσιάζεται καλή ευκαιρία για σχέση να τα κάνουμε από μόνοι μας μπαστούνια........ Ακόμα και εδώ να μας θεωρούν ανιαρούς.
Επίσης, το να πεις πρέπει οπωσδήποτε να ψάξω να βρω σύντομα κοπέλα να παντρευτώ, το να το επιζητάς δλδ, το πιο πιθανό είναι να μη βρεις τίποτα ή να σπάσεις τα μούτρα κάνοντας βεβιασμένη κίνηση με την κάθε τυχούσα και μετά να ψάχνεις πως να ξεμπλέξεις και να υποφέρεις.
Από τα διάφορα που χουν πει κι άλλοι συμφορουμήτες, εγώ βρίσκω λογικό μετά από κάποια ηλικία, 30 και πάνω, το άτομο να παίρνει πιο ζεστά το θέμα, γιατί η μοναξιά δεν είναι το ότι καλύτερο, κι από την άλλη τα περιθωρια για να προκύψει κάτι καλό κι όχι συμβιβασμός στενεύουν.γιάννης
- 04-09-2011, 15:21 #17
Συζητησέ το μαζί τους και πες τους ότι σε ενοχλεί σε αγχώνει και σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Εμένα όταν γέννησε η κολλητή μου που ήταν 24 κι εγώ 23 όλοι οι συγγενείς της κολλητής μου άρχισαν να μου λένε ''άντε τώρα η σειρά σου είσαι 23 μέχρι να βρεις το σύντροφο να δεις αν ταιριάζετε να, να, να πάει το έχασες το τρένο'' μάλιστα μια θεία της θυμάμαι μου είπε ''άμα περιμένεις να βρεις τον κατάλληλο θα μεινεις μόνη σου στο τέλος, βρισκεις έναν και γκαστρώνεσαι'' Είχα θυμώσει τόσο πολύ με όλα αυτά. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2011 και ακόμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. "Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει'' αυτ'ο να σκέφτεσαι και σταματά να αγχώνεσαι, γιατί κάπως έτσι κινδυνεύεις να πέφτεις σε λάθος ανθρώπους. Έχω φίλες συναδέρφους και γνωστές που στα 30 χώρισαν μετά από μακροχρόνια σχέση, φίλες που είναι 30 και είναι μόνες και είναι καλά...
04-09-2011, 16:26 #18