Provlhma me thn gynaika mou... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by damienkos View Post
    Ενα αλλο που αυτο δεν ειναι και τοσο τρελο αλλα με πειραξε...εχω γενεθλια και βγαζω εξω σε ενα κεντρο την γυναικα μου την αδερφη της τον αδερφο της και την κοπελια του ετσι για να τους κερασω...δεν μου πηραν τιποτα ουτε ενα στυλο ετσι για το τυπικο...η γυναικα μου μου πηρε μια κολωνια τα πεθερικα μου τιποτα μου κοψανε μια τουρτα εσβησα ενα κερακι και η τουρτα στο ψυγειο τους...δεν λεω μπορει να μην ειχαν λεφτα αλλα ενα τυπικο για την κινηση εγω το πηρα σαν να μην με υπολογιζουν οικογενειακως...
    Μα πιστευει οτι δεν ειναι κολλημενοι με τους γονεις της και με οτι λεω οτι να΄ναι δεν το καταλαβαινει...η αδερφη της απο την αλλη μου λεει αυτα δεν τα θεωρω λαθη αυτα που εκανε αν την αγαπουσες θα τα ξεχνουσες ετσι μου λενε...

Τι θα πει να ξεχάσεις? Εύκολο είναι να ξεχνάς ότι εκείνη που αγαπάς σε υποτιμάει και μόνο αγάπη δεν σου δίχνει? :\ εδώ σε σημαντικές στιγμές της σχέσης σας τα κάνει αυτά στην καθημερινότητα δλδ τί άλλο κάνει? γύρνα σελίδα και βρες εκείνη που θα σε αγαπάει όπως αρμόζει.. οι ιδιαίτερες αγάπες είναι για το παράλληλο σύμπαν...
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    Δεν πανε στο βρωντο φιλε μου σε καταλαβα απολυτως...και δεν μπηκα εδω για να κατηγορησω μπηκα για αυτο ακριβως που ειπες για παρηγορια και για να δω μεσα απο τον διαλογο τι μπορω να διορθωσω...
    Ε ετσι το βλεπουν αυτοι οτι αν αγαπας τα ξεχνας ολα...αλλα εχει δικιο το ξωτικο ηταν ολα δικια μου επιλογη...

Senior Member
    damienkos η πρώην γυναίκα σου σε υποτιμούσε σύμφωνα με όλα αυτά που γράφεις. Το θέμα είναι γιατί δεν το βλέπεις εσύ αυτό και αναρωτιέσαι αν όντως έχεις δίκιο να θεωρείς απαράδεκτη τη συμπεριφορά της σε διάφορες φάσεις όπως αυτές που μας περιέγραψες. Εγώ πιστεύω ότι θέλοντας να πάει καλά ο γάμος σας και επειδή υπήρχε αγάπη από την πλευρά σου εσύ ήσουν πάντα έτοιμος να κάνεις ένα βήμα πίσω σε ότι σε ενοχλούσε έτοιμος να δεχτείς τις δικαιολογίες τύπου "πλάκα έκανα" και να κάνεις τα στραβά μάτια. Όμως αυτή τη συμπεριφορά δεν έλυνε το πρόβλημα γιατί από την πλευρά της αυτή η άσχημη συμπεριφορά δεν άλλαζε.

Αν ήμουν εσύ δεν θα στεκόμουν στο αν είμαι παράλογος αλλά αν αυτά που μου έχει κάνει όντως ξεπερνούν τα δικά μου όρια σε όσα μπορώ να δεχτώ σε μια σχέση. Εννοώ, ότι μπορεί για κάποιον πχ το κέρατο να συγχωρείται και για άλλους όχι. Εσύ αν δεν το συγχωρείς δεν θα αλλάξεις άποψη επειδή στο είπε κάποιος που το συγχωρεί. Έτσι και με την υποτίμηση. Αν θεωρείς ότι η γυναίκα σου ξεπέρναγε τα όρια που εσύ άντεχες (κάτι που ωστόσο στο είπαμε όλοι) ακόμη κι αν οι άλλοι σου έλεγαν σιγά το πράγμα δεν πειράζει το θέμα είναι ότι εσύ θα ζούσες μέσα σε αυτή τη σχέση και το βράδυ εσύ θα κοιμόσουν με αυτή τη γυναίκα και όχι οι άλλοι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Senior Member
    Σε υποτιμούσε η γυναίκα σου. Αν το καταλάβεις αυτό, θα φύγεις πολύ μακρια...

Junior Member
    Εχεις δικιο ξωτικο εγω το διαλεξα το <<καρπουζι>>,εκανα και εγω καποια λαθη βιαστηκα να κανω ενα τοσο μεγαλο βημα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ημουν φορτισμενος απο την απωλεια του παιδιου και πιστευα οτι κατι τετοιο θα μας εφερνε πιο κοντα θα μας δεσει πιο πολυ και πιστεψα οτι θα πανε ολα καλα...περιμενα οτι θα αλλαζαν προς το καλυτερο τα πραγματα...την ρωτουσα συνεχεια ειναι κατι που δεν κανω καλα και τα κανεις αυτα ειναι κατι που σου την σπαει επανω μου?στον χαρακτηρα για να προσπαθησω να το αλλαξω?την ρωτουσα συνεχεια για να γινει καλυτερη η σχεση μας και μου ελεγε οχι το μονο που μου την δινει ειναι αυτο οτι ασχολεισε με αυτα τα μικρα πραγματα τα δινεις πολυ σημασια...της εξηγουσα οτι για εμενα δεν ειναι μικρα...της μιλουσα ξεκαθαρα κατι που δεν σου αρεσει πες μου να προσπαθησω να το αλλαξω..τελικα εφτασα στα ορια μου και γι'αυτο χωρισαμε...Ειμαι 27 ετων και ειναι 30 περιμενα πιο ωριμη συμπεριφορα απο την ιδια...οταν μιλουσαμε για το που θα βρουμε σπιτι της ειπα θα βρουμε σε μια μεση αποσταση για να μπορουν και οι δικοι σου και η μητερα μου να ερχονται να βοηθανε οταν μπορουν για το παιδι και η μανα της μου λεει νοικιαστε απο πανω μας για να σας βοηθαμε και της λεω θα μεινουμε στην μεση αποσταση γιατι αν ηταν να μεινουμε σε καποιον πιο κοντα το πιο λογικο δεν ηταν να μεινουμε στην μητερα μου,δεν εχω πατερα ουτε αδερφια οποτε ειναι μονη της οι δικοι σου της λεω ειναι στο σπιτι με τα αδερφη σου τον αδερφο σου την γιαγια σου ολα αυτα τα συζυτουσαμε υποθετικα και η απαντηση της ηταν...τι φταιω εγω να πληρωνω αμαρτιες αλλωνων...(πηγαινε στο οτι η μανα μου ειναι μονη της...)ειναι απαντηση αυτην απο καποιον που σε αγαπαει η να μου λεει θα χτισουμε ενα σπιτι σε ενα οικοπεδο που εχουν θα μενει στο πανω σπιτι ο αδερφος μου παραδειγμα απο κατω εμεις και πιο κατω ενα μκρο δωματιο για τους γονεις μου...ελεος και της λεω δεν ειναι καλυτερο να αποφασισουμε εμεις την περιοχη απο κοινου...συνεχεια ακουγα τετοια και οταν της τα ελεγα μου ελεγε αυτα ειναι μικρα το ιδιο ελεγε και η πεθερα μου...οποτε εκανα το μπαμ...

Senior Member
    συμφωνω με τους προλαλησαντες, οτι οι αντιδρασεις της που μας περιεγραψες δειχνουν να σε υποτιμαει...
    αλλα για να προχωραει σε τοσο βιαστικο γαμο μια που υποτιμαει τον συντροφο της και μαλιστα εχει ξανακανει τοσο συντομο αρραβωνα, δειχνει οτι μαλλον τον εαυτο της υποτιμαει και οτι εχει μεγαλη πρεμουρα να παντρευτει... αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω.

η βιασυνη στον γαμο φυσικα σε βαρυνει εξισου.
    διοτι, οκ, υπηρχε το θεμα του παιδιου και βιαστηκατε.
    το οποιο ομως τελικα, δυστυχως χασατε, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!
    ε γιατι προχωρησατε λοιπον στην βιαστικη αυτη αποφαση και δεν περιμενατε λιγο να δειτε πως θα τα πατε?

Senior Member
    ...οποτε εκανα το μπαμ...
    Πολύ καλά έκανες! Ας κάτσει τώρα με τους γονείς της κι ας βρουν άλλον που να θέλει να τους παντρευτεί οικογενειακώς.
    Προφανώς η κοπέλα είναι πολύ ανώριμη και ευεπηρρέαστη και καθόλου έτοιμη για γάμο και δική της οικογένεια.

..από όλα όσα διάβασα, θεωρώ πως η κοπέλα το μόνο που θέλει είναι η ταμπέλα της παντρεμένης και τίποτε περισσότερο.
    Το πιθανότερο είναι πως σε βρήκε μπόσικο, (για τους δικούς σου λόγους), αλλά σίγουρα πουθενά δεν φαίνεται όλες αυτές οι σοβαρές αποφάσεις να πάρθηκαν με γνώμονα ένα μεγάλο έρωτα...

Junior Member
    Κατι που μου ηρθε τωρα...την επομενη του αρραβωνα πηγαμε στον γαμο της αφεντικινας της και καθομαστε στο τραπεζι και καθεται με την συναδελφο της και μιλανε την κοιταω για να καταλαβει να μην καθομαι μονος με αγνωστους και μου λεει ελα 10 λεπτα θα κατσω μια ζωη μαζι θα ειμαστε τελικα εκατσει διπλα μου μετα απο μια ωρα και φυσικα την επομενη της το ειπα και μου λεει σιγα το πραγμα...το ιδιο μου λεει και τωρα ακομα που ειμασταν στα χωρισματα οτι κολλαω σε μικροπραγματα...
    Απλα εχω πικρια που μετα απο ολα αυτα με κατηγορουν κιολας...ετσι ειναι ομως...
    Ναι το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι οτι βιαστηκα και εγω και δεν δικαιολογουμαι...φερθηκα και εγω ανωριμα...απλα πιστευα οτι θα αλλαζαν τα πραγματα προς το καλυτερο...αλλα στον τελευταιο καυγα μου ειπε οτι χρειαζομαι ειδικο και οτι δεν ειμαι καλα γιατι κολλαω στα παλια και δεν τα ξεχναω για να προχωρησουμε και ετσι μπηκα να ανταλλαξω αποψεις να ακουσω κατι διαφορετικο...ετσι και αλλιως την αποφαση μου την πηρα...

Senior Member
    Κατι που μου ηρθε τωρα...την επομενη του αρραβωνα πηγαμε στον γαμο της αφεντικινας της και καθομαστε στο τραπεζι και καθεται με την συναδελφο της και μιλανε την κοιταω για να καταλαβει να μην καθομαι μονος με αγνωστους και μου λεει ελα 10 λεπτα θα κατσω μια ζωη μαζι θα ειμαστε τελικα εκατσει διπλα μου μετα απο μια ωρα και φυσικα την επομενη της το ειπα και μου λεει σιγα το πραγμα...το ιδιο μου λεει και τωρα ακομα που ειμασταν στα χωρισματα οτι κολλαω σε μικροπραγματα...
    Απλα εχω πικρια που μετα απο ολα αυτα με κατηγορουν κιολας...ετσι ειναι ομως...
    Ναι το μεγαλυτερο μου λαθος ειναι οτι βιαστηκα και εγω και δεν δικαιολογουμαι...φερθηκα και εγω ανωριμα...απλα πιστευα οτι θα αλλαζαν τα πραγματα προς το καλυτερο...αλλα στον τελευταιο καυγα μου ειπε οτι χρειαζομαι ειδικο και οτι δεν ειμαι καλα γιατι κολλαω στα παλια και δεν τα ξεχναω για να προχωρησουμε και ετσι μπηκα να ανταλλαξω αποψεις να ακουσω κατι διαφορετικο...ετσι και αλλιως την αποφαση μου την πηρα...
    σημασια εχει να καταλαβεις τα λαθη σου και να μην τα επαναλαβεις
    διοτι κανενα ανεπανορθωτο κακο δεν εγινε , εφοσον ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙ!
    κατα την γνωμη μου, καθολου μικροπραγματα δεν ηταν ολα αυτα που γινοντουσαν, ακριβως απο τετοια "μικροπραγματα" φαινεται καποιος που μας κοροιδευει....

κοιτα μπροστα και προχωρα παρακατω.
    ας βρει τον επομενο αρραβωνιαστικο για να αποκαταστησει την τιμη της, η κοπελα..

Senior Member
    θα ήταν κακό να κολλάς στα παλιά αν τα παλιά ήταν όντως μικροπράγματα. συμφωνώ κ εγώ με τους προλαλήσαντες, ότι την ενδιέφερε αποκλειστικά και μόνο να παντρευτεί και ότι δεν μου φαίνεται να έτρεφε θαυμασμό και αγάπη για το πρόσωπό σου.
    όσο για την οικογένεια, να ξέρεις ότι υπάρχουν και άνθρωποι που λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, δλδ επιμένουν να μένουν με τους γονείς τους και τα αδέρφια τους ακόμη και μετά το γάμο.. εκνευριστικό, και δείχνει ότι δεν σκέφτονται καθόλου μα καθόλου τον σύντροφό τους.. ούτε και είναι έτοιμοι φυσικά να αναλάβουν τα ηνία της οικογένειάς τους..
    η γυναίκα σου είχε προφανώς πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της.. και μάλλον χάρη της έκανες που την παντρεύτηκες αλλά δεν το κατάλαβε ποτέ της. οπότε μην περιμένεις προκοπή από αυτό το άτομο..
    α και τέλος να πω ότι είναι προφανές ότι ήλεγχε σε μεγάλο βαθμό τη σκέψη της η μητέρα της.. δεν θα ήσουν παντρεμένος με την ίδια, αλλά με τη μάνα της.. δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που έψαχνες στη ζωή.. και πολλή υπομονή έκανες άνθρωπέ μου..

Εγώ θα σου πω ότι πρέπει να λες δόξα το θεό που η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, δεν βλέπω τίποτα σωστό σε αυτή την σχέση και το τελευταίο που θα ήθελες είναι να εμπλέκεται σε αυτή και ένα παιδί που δεν φταίει σε τίποτα να μεγαλώνει στα πλαίσια μια λάθος σχέσης. Βάλε τελεία και προχώρα πάρα κάτω.

Junior Member
    Η μαλακια ειναι οτι την τελευται φορα που ειχα επαφη μαζι της ηταν πριν απο μια εβδομαδα λιγο πριν χωρισουμε και ηταν χωρις προφυλαξη αλλα τελειωσα εξω...με εχει πιασει φοβερο αγχος μηπως και ειναι...

Senior Member
    Η μαλακια ειναι οτι την τελευται φορα που ειχα επαφη μαζι της ηταν πριν απο μια εβδομαδα λιγο πριν χωρισουμε και ηταν χωρις προφυλαξη αλλα τελειωσα εξω...με εχει πιασει φοβερο αγχος μηπως και ειναι...
    κοιτα αν μετα απ ολα αυτα, εξακολουθεις να μην λαμβανεις προφυλαξεις στο σεξ, θα εισαι αξιος της μοιρας σου αν βρεθεις με κανενα παιδι στην αγκαλια...
    οπως το περιγραφεις ομως, παρολο που τπτ δεν μπορουμε να αποκλεισουμε, ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απιθανο

Junior Member
    Ναι εκανα μαλακια πραγματικα μεγαλη μαλακια...λετε να ειναι τοσο πιθανο να γινει εχει και πολυκυστικες...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast