Results 46 to 56 of 56
Thread: Provlhma me thn gynaika mou...
-
22-08-2011, 19:00 #46
- 22-08-2011, 19:01 #47
Οχι δεν παιρνει τιποτα παιρνει μονο ενα χαπι για τον θυροειδη για να ρυθμισει την tsh...ας ελπισω να μην ειναι...
22-08-2011, 19:02 #48
22-08-2011, 19:03 #49
Αυτο κανω πιστεψε με...
22-08-2011, 20:41 #50
κοίτα απ' ότι καταλαβαίνω απ' τα λεγόμενα σου η γυναίκα σου μάλλον σε δούλευε και απλά ήθελε κάποιον να έχει να λέει ότι είναι παντρεμένη... συν όπως τα περιγράφεις οι γονείς της της ασκούν μεγάλη επιρροή...
εσένα τώρα σε πειράζει και αναρωτιέσαι αν έχεις δίκιο γιατί αυτή γυρίζει και στα χτυπάει ενώ πραγματικά έχεις ΔΙΚΙΟ και αυτό ίσως σε μπερδεύει...
και πιστεύω πως επειδή ίσως την αγαπάς ακόμα να αναρωτιέσαι αν έχεις δίκιο
κάπου διάβασα πρόσφατα ότι "η αλήθεια μέσω της λογικής και του συναισθήματος γίνεται ψέμα..."
και πιστεύω αυτό κολλάει εδώ γιατί ΌΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
αλλά επειδή ίσως νιώθεις πράγματα για αυτήν να αναρωτιέσαι μήπως έχω άδικο...
τέλος αυτό που θέλω να πω είναι απλά φύγε μακριά και μην ασχολείσαι άλλο
αφού σε πιέζει αυτή η κατάσταση... εγώ δεν βλέπω αυτή να αλλάζει συμπεριφορά...
peace
23-08-2011, 02:08 #51
!!! Ποιά είναι η ηλικία σου;
Πόσα ακόμα παραδείγματα χρειάζεσαι για να βγάλεις ΕΣΥ το συμπέρασμα και να κινηθείς ανάλογα;
Πρώτα απ' όλα να προφυλάξεις, όση ακόμα μπορείς, την αξιοπρέπεια σου, προς εσένα. Στην συνέχεια να δεις τα λάθη σου, τα πολλά και μεγάλα λάθη σου, και να διδαχτείς απ' αυτά.
Mια χαρά τα έγραψες. Ακριβώς στην ουσία
23-08-2011, 13:22 #52
[QUOTE=Seduction;281798]!!! Ποιά είναι η ηλικία σου;
Ειμαι 27...
Mariafil αυτα που περιεγραψες αυτο ακριβως νιωθω...
23-08-2011, 13:38 #53
Είναι φυσικό οι ελπίδες που είχες και τα συναισθήματα που ακόμα έχεις να επηρεάζουν την κρίση σου. Όμως σκέψου δύο ακόμα πράγματα:
- εδώ ανέφερες ένα σωρό περιστατικά που φανέρωναν υποτίμηση, αδιαφορία κλπ. Αντίστοιχα, έχεις να βάλεις στη ζυγαριά πολύ περισσότερα περιστατικά που να δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα σαν άτομο, αφοσίωση, φροντίδα, θαυμασμό κλπ?
- επίσης, κάθε φορά που υπήρχε υπόσχεση για αλλαγή, έβλεπες κάποια αλλαγή στην πράξη?
Αν όχι, ασχολήσου με άλλα πράγματα και με τον εαυτό σου, μέχρι να περάσει η συναισθηματική φόρτιση :)
23-08-2011, 13:49 #54
Κοιτα δεν θελω να ειμαι αδικος θελω να λεω την αληθεια εννοειται οτι μου εδειξε και καποια πραγματα αλλιως δεν θα ημουν μαζι της δεν ειμαι και τοσο μαζοχας...απλα αυτα που σας ειπα παραπανω δειχνουν αλλα...τον τελευταιο καιρο που μαλωναμε με παρακαλουσε δωσε ακομα μια ευκαιρια τωρα καταλαβα πραγματικα τα λαθη μου τον τελευταιο μηνα σου εχω κανει κατι?της απαντουσα οτι μπορει για λιγο να εισαι καλα αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ξαναγινουν ετσι εχεις μαθει αυτο μου εχεις δειξει μεχρι τωρα,εχω ξενερωσει οτι και να κανεις τωρα θα ειναι τζαμπα...ε τα ψιλοβρησκαμε παλι...αλλα εμενα με ετρωγε απο μεσα μου και παλι τα ιδια γιατι δεν μπορω να εχω συνεχεια στο μυαλο μου οτι οτι οταν θα παει στο πατρικο της παλι θα ερθει και θα μου δικαιολογει ολα αυτα στα οποια μου εδινε δικιο την προηγουμενη...Βλεπεις της λεω?δεν αλλαζεις παλι το ιδιο κανεις πας να δικαολογισεις αυτα για τα οποια μου ζητησες συγγνωμη...μου λεει δεν εχεις σε ολα δικιο με σε αυτον με τον αρραβωνα που δεν κοιμηθηκαμε μαζι τα υπολοιπα ειναι μικροπραγματα και αλλος δεν θα τα εδινε καν σημασια ετσι μου ελεγε...αυτο γινοταν για καποιες μερες αλλα δεν αντεξα την μια να μου δινει δικιο και την αλλη να παει να με βγαλει μ@λ@κ@...κουραστηκα...και τωρα μου ριχνει το βαρος οτι εσυ με εδιωξες εσυ με χωρισες μην με κατηγορεις οτι δεν σ'αγαπαω...αυτα μου λεει...
23-08-2011, 20:36 #55
23-08-2011, 21:27 #56
Απ' όσα έχεις περιγράψει, μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι συχνά πυκνά είχε την τάση να σε υποτιμάει. Και επίσης, προκειμένου να έχει την τελευταία λέξη, έβρισκε το παραμικρό επιχείρημα. Για παράδειγμα, λέει μπροστά στον κόσμο ότι δεν πειράζει αν για 10 λεπτά θα μείνεις μόνος, αφού θα την έχεις μια ζωή. Μπορεί να μην ήταν και το ύφος όπως το φαντάζομαι αλλά μου κάνει λίγο 'έλα πώς κάνεις έτσι... μια ζωή θα σε ανέχομαι...'. Άποψή μου είναι ότι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου πρέπει να τον θαυμάζεις και να τον σέβεσαι... είτε μπροστά σε κόσμο είτε όχι. Και όχι να τον υποτιμάς λέγοντάς του διάφορα ή ότι δεν έχει αυτοκίνητο ή ότι προσβάλεσαι λόγω της φορολογικής δήλωσης του συντρόφου σου.
Το επιχείρημα, πάντως, με το αυτοκίνητο μου θύμισε το εξής. Μου θύμισες τη μέρα που είχε κρεβάτι ο αδερφός μου, που ήμουν τότε με την κοπέλα μου και ξεσηκώθηκε από νωρίς να φύγουμε χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ότι δεν παντρεύεται απλά κάποιος γνωστός μου αλλά ο ίδιος μου ο αδερφός. Όταν της το είπα την άλλη μέρα μου είπε 'ας φρόντιζες να έκανες καμιά δουλειά στο σπίτι να ξεκουραζόμουν και να μπορούσα να κάτσω παραπάνω'. Εκεί λέω οκ... απλά ανώφελο...
Τώρα για να επανέλθω στο θέμα σου... εσύ λόγω της συναισθηματικής φόρτισης στην οποία βρίσκεσαι, αναρωτιέσαι αν τα βλέπεις παράλογα και αν έχεις δίκιο που τα βλέπεις έτσι. Επειδή συνέβαιναν διάφορα περιστατικά και επειδή, πιστεύω ο άνθρωπος δύσκολα αλλάζει σε κάποια πράγματα, αν εξακολουθούσατε να ήσαστε μαζί, πάλι άκρη δε θα έβγαινε. Οπότε θα ήσουν συνεχώς σε μία κατάσταση ψυχοφθόρα και δε θα περνούσες καλά όσον κι αν την αγαπούσες. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν καταφέρεις και περάσεις τη φόρτιση που έχεις και δεις κάποια στιγμή τα πράγματα πιο ψύχραιμα, πιθανόν να μην αναρωτιέσαι αν τα έβλεπες παράλογα αλλά να σκέφτεσαι πώς κατάφερες και ζούσες στην κατάσταση αυτή. Να λες ότι αγάπησες αυτή την κοπέλα αλλά δε γινόταν να είστε μαζί. Θα συμφωνήσω με την άποψη που αναφέρθηκε ότι η αγάπη δεν αρκεί από μόνη της.
Και να ξέρεις... κάθε εμπόδιο για καλό :)
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....