Θα βλέπατε ποτέ σοβαρά μια σχέση με μια πρων- call girl - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλημερα φιλε μπουμ123,

Ειναι λογικες οι καποιες ανασφαλειες σου για την κοπελα σου ,και ποιος δεν εχει? εδω και οι χρονια παντρεμενοι με γυναικες "καλών ηθων" και που τις πηραν παρθενες ,τουλαχιστον ετσι τους ειπαν η ετσι λεν οι ιδιοι! χεχε¨) ,ασε που υπαρχουν κοπελες που δεν ειναι κολ γκερλς αλλα εχουν παραπανω σεξουαλικες επαφες! αρα ολα ειναι σχετικα! ασε που καλυτερα να εχει εμπειρια η κοπελα σου γτ. αλλιως θα την τρωει η" περιεργεια " ,δλδη πως ειναι και οι αλλοι ανδρες? γτ. να μην εχω και εγω γνωμη για τους υπολοιπους ανδρες? ολες αυτες οι αναζητησεις ειναι οι λογοι που εχουν χωρισει πολλα ζευγαρια η καμια φορα που καποιοι "ανδρες" συμβιβαζοντε με το κερατο !¨).
    Απλα θα σε ρωταγα εαν ειναι ελληνιδα ?, -δεν ειμαι ρατσιστης - απλα υπαρχουν πολλοες κοπελες απο το εξωτερικο που θελουν γαμο για την διαμονη , πρεπει να σκεφτομαστε παντα κι το χειροτερο , ετσι δεν ειναι??
    Σου εχει πει αν δουλευαι με τηλ. και ραντεβου μια δυο την μερα η αρεοτερα? η δουλευαι σε "σπιτι" ? οπου ειναι καπως πιο υπερβολικα τα πραματα! τι τυχη ειχε με αλλες προηγουμενες σχεσεις της?
    Συγχοραμε φιλε για τα σκληρα ερωτηματα! ισως ομως ειναι ενας τροπος να μαθεις καποια πραματα που ειναι σημαντικα για εσενα και την καρδια σου!
    Καλημέρα φίλε μου,

Η κοπέλα δεν είναι Ελληνίδα. Είναι απο δυτική ευρωπαική χώρα. Καμία σχέση με διαμονές, γάμους και βίζες. Απόσα μου είπε, έιναι ότι ξεκίνησε σε σπίτι για ένα περίπου μήνα και μετά από τηλέφωνο για κάνα 6μηνο. Αυτό ήταν συνολικά ο χρόνος που εργαζότανε. Οι προηγούμενες σχέσεις τις απόσο κατάλαβα ήταν απλά περιστασιακές στην Ελλάδα. Σοβαρή σχέση ειχε πριν ερθει Ελλάδα στην χώρα της.
    Δεν ξέρω ρε φίλε, σωστά αυτά που λες και τα ενστερνίζομαι αλλά ο ανδρικός εγωισμός και γενικά αν εσύ ο ίδιος έχεις παεί σε "σπίτι" όπως λες...και η σκέψη μόνο αυτού μου κόβει τα πόδια.

Banned
    Quote Originally Posted by boom123 View Post
    Καλημέρα φίλε μου,

Η κοπέλα δεν είναι Ελληνίδα. Είναι απο δυτική ευρωπαική χώρα. Καμία σχέση με διαμονές, γάμους και βίζες. Απόσα μου είπε, έιναι ότι ξεκίνησε σε σπίτι για ένα περίπου μήνα και μετά από τηλέφωνο για κάνα 6μηνο. Αυτό ήταν συνολικά ο χρόνος που εργαζότανε. Οι προηγούμενες σχέσεις τις απόσο κατάλαβα ήταν απλά περιστασιακές στην Ελλάδα. Σοβαρή σχέση ειχε πριν ερθει Ελλάδα στην χώρα της.
    Δεν ξέρω ρε φίλε, σωστά αυτά που λες και τα ενστερνίζομαι αλλά ο ανδρικός εγωισμός και γενικά αν εσύ ο ίδιος έχεις παεί σε "σπίτι" όπως λες...και η σκέψη μόνο αυτού μου κόβει τα πόδια.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Junior Member
    Quote Originally Posted by panosjohnson View Post
    ρε φιλε πλακα μας κανεις? αλλοι θα παρακάλαγαν να είναι στη θεση σου και εσυ καθεσε και το σκεφτεσε? βαλτη να κανει κανα μεροκαματο σου λεω ειναι δυσκολοι οι καιροι!

Banned

Senior Member
    Ρε πας καλα? Τι του λες του ανθρωπου? Ηρθε εδω στο φορουμ για να ζητησει βοηθεια και οχι να του κοψουμε τα φτερα και να του αρχισουμε τις μ@λ@κιες... Σοβαρεψου! Και αν ζηλευεις τοσο παρε μια αλβανεζα :P και κανε τον νταβατζη.. δυσκολο ειναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρε πας καλα? Τι του λες του ανθρωπου? Ηρθε εδω στο φορουμ για να ζητησει βοηθεια και οχι να του κοψουμε τα φτερα και να του αρχισουμε τις μ@λ@κιες... Σοβαρεψου! Και αν ζηλευεις τοσο παρε μια αλβανεζα :P και κανε τον νταβατζη.. δυσκολο ειναι?
    lolol Μια χαρουλα του τα λες!!!

Λοιπον φιλε boom123! Αν αισθανεσαι εντονα συναισθηματα για την κοπελα και την αγαπας αληθινα...ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boom123 View Post
    Καλημέρα φίλε μου,

δεν συζητησες ποτε μαζι της, πως εκανε μια τετοια επιλογη?
    γιατι δεν εκανε μια οποιαδηποτε αλλη δουλεια?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    ευτυχως ομως, ολοι οι ανδρες δεν κρυβουν εναν μ@λ@κ@ μεσα τους....

Junior Member
    σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

θερμη παράκληση στους admin να διαγράψουν αυτό το νήμα. ευχαριστώ.
    Last edited by boom123; 24-08-2011 at 13:58.

Junior Member
    Το γεγονός ότι η κοπέλα σου εκμυστηρεύτηκε το παρελθόν της και ότι θέλησε να είναι ειλικρινής σε αυτή τη σχέση, την τιμά..Τα κίνητρα και οι λόγοι που την οδήγησαν να κάνει ότι έκανε νομίζω ότι δεν είμαστε σε θέση να τα κρίνουμε..Και σίγουρα δεν μπορούμε να σπεύσουμε να της βάλουμε την ταμπέλα "κακό/άτακτο κορίτσι"..

Αν παρόλα αυτά έχεις αρχίζει να ζορίζεσαι σε αυτήν την κατάσταση και δεδομένου ότι το παρελθόν δεν αλλάζει, νομίζω ότι όπως σε τίμησε εκείνη με την ειλικρίνειά της το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ.. Να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου, πρώτα σε εσένα και μετά σε εκείνη.. Αν αυτές οι σκέψεις που κάνεις τελευταία μειώνουν την ισχύ των όσων θετικών στοιχείων που υπάρχουν σε αυτήν την σχέση, αν με λίγα λόγια δεν μπορείς να την αποδεχτείς όπως είναι..τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι και να την "βασανίζεις".. Και ούτε σε κάνει κακό άνθρωπο το να αποχωρήσεις..απλά σέβεσαι τις επιθυμίες σου..

Senior Member
    ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε το σώμα του για να βγαλει χρήματα δν είναι κ ο,τι καλυτερο σαν επιλογή.
    ωστόσο δν μπορείς να τον καταδικάσεις για μια ζωή.
    το αφηνεις πισω κ συνεχίζεις.
    θα μπορούσε να στο κρυψει.
    ήταν ειλικρινής όμως.
    όλοι κανουμε λάθη κ θα ξανακανουμε.
    όπως όλοι εχουμε λουστεί τα λαθη αλλων κ θα τα ξαναλουστουμε.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε το σώμα του για να βγαλει χρήματα δν είναι κ ο,τι καλυτερο σαν επιλογή.
    ωστόσο δν μπορείς να τον καταδικάσεις για μια ζωή.
    το αφηνεις πισω κ συνεχίζεις.
    θα μπορούσε να στο κρυψει.
    ήταν ειλικρινής όμως.
    όλοι κανουμε λάθη κ θα ξανακανουμε.
    όπως όλοι εχουμε λουστεί τα λαθη αλλων κ θα τα ξαναλουστουμε.
    Δεν είναι ότι καλύτερο? λειτούργημα κάνουν αυτές οι κοπέλες, αν δεν υπήρχαν αυτές τα μισά θέματα εδώ μέσα θα ήταν "βιασμός"
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Δεν είναι ότι καλύτερο? λειτούργημα κάνουν αυτές οι κοπέλες, αν δεν υπήρχαν αυτές τα μισά θέματα εδώ μέσα θα ήταν "βιασμός"

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ξερεις καποιον που δεν χρησιμοποιει το σωμα του για να βγαλει χρηματα???
    οι οικοδόμοι δλδ τι κάνουν??? μην το παω στα μοντελα...
    σιγά μια δουλειά ειναι και αυτη... ολες οι δουλειες κολοδουλειές είναι... εκτος και αν είσαι εκατομμυριούχος...

Quote Originally Posted by sokolatoxrwma View Post
    ξερεις καποιον που δεν χρησιμοποιει το σωμα του για να βγαλει χρηματα???
    οι οικοδόμοι δλδ τι κάνουν??? μην το παω στα μοντελα...
    σιγά μια δουλειά ειναι και αυτη... ολες οι δουλειες κολοδουλειές είναι... εκτος και αν είσαι εκατομμυριούχος...
    η διαφορά είναι ότι αυτές δίνουν το σώμα τους, δεν το χρησιμοποιούν!!!......
    βεβαια καλυπτουν με τον τροπο αυτο βιολογικες αναγκες του πληθυσμού, κι αυτό κοινωνικό εργο είναι!, φαντάσου να μην υπήρχαν αυτες, θα οργίαζαν οι βιασμοί και οι ομοφυλοφιλίες.

το ζήτημα είναι πόσο ευκολο είναι να δοθούν σε μια σχέση μόνιμα και να φτιαξουν οικογενεια
    γιάννης

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast