Φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας.....ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by fleris View Post
    ..... Τώρα όσον αφορά την άλλη κοπέλα της εκδήλωσε τον έρωτα του (κι εκείνη ανταποκρίθηκε θετικά όμως αυτός δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ ουτε καν την φίλησε (αυτά μου τα είπε η ίδια και μάλιστα απορρούσε)!!!
    ..ι!
    το φανταζομουν αυτο.
    οτι ο δηθεν κρυφος ποθος ηταν προσχημα.
    ο τυπος εχει προβλημα

Member
    Kαλημέρα!!!!! Ψάχνω τόσο καιρό να βρω τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο τύπο και δεν είχε περάσει απο το μυαλό μου το προφανές!
    Σύμφωνα λοιπόν με τις ενδείξεις και με όσα διάβασα, το πιθανότερο είναι να ανήκει στους ασεξουαλικούς! Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως να τον κάνω να μου το πει απο μόνος του.

Senior Member
    Kαλημέρα!!!!! Ψάχνω τόσο καιρό να βρω τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο τύπο και δεν είχε περάσει απο το μυαλό μου το προφανές!
    Σύμφωνα λοιπόν με τις ενδείξεις και με όσα διάβασα, το πιθανότερο είναι να ανήκει στους ασεξουαλικούς! Τώρα το πρόβλημα μου είναι πως να τον κάνω να μου το πει απο μόνος του.
    Γιατί πρέπει να σου πει κάτι που βλέπεις?
    Δεν ξέρω τα ποσοστά των ασεξουαλικών, σε σχέση με αυτά των gay ή αυτών που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, αλλά νομίζω οι πιθανότητες να ανήκει στη δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία είναι περισσότερες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    γιατι ντε και καλα να στο πει αν ειναι ετσι;
    πως και εβγαλες τετοια διαγνωση εσυ η αλλοι απο εδω;
    εσυ σε ποια κατηγορια φιλης συμπεριλαμβανεσαι; το γνωριζεις;
    εκεινοι σε θεωρουν οντως φιλη αν εσυ οντως ηθελες κατι τετοιο να τους περασεις;
    γιατι αντι να ψαχνεις να γνωρισεις τους αλλους εστω κ μεσω μομφων, δεν κανεις τον κοπο να γνωρισεις εσενα;
    ξωτικια
    ο τυπος που συζηταμε (του ναυπλιου) δεν ηταν ποτε φιλος της...
    δυο αγνωστοι ηταν κι αρχισαν να κανουν παρεα.
    επεδιωξε να ξεμοναχιαστουν, αρχισε τα φιλια και τις αγκαλιες , αλλα δεν το προχωρουσε...
    εσυ δλδ, πως το βλεπεις αυτο?

Member
    Δεν προσπαθώ να κάνω κανενός είδους διάγνωση, μόνο υποθέσεις κάνω για να μην τρελλαθώ. Το μόνο που ζητάω είναι οι γύρω μου να μιλάνε ανοιχτά και ξεκάθαρα, τίποτα παραπάνω. Ο τίτλος του θέματος είναι γιατί στεναχωριέμαι όταν χρησιμοποίούν τον όρο της φιλίας για να μην δώσουν -κάποιοι- εξηγήσεις.
    Όσο για το αν έχω μπει στον κόπο να με γνωρίσω, το κάνω εδώ και 2χρόνια κι εκεί που βάζω σε μια τάξη την ζωή μου φροντίζουν να μου την κάνουν ανω-κάτω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    αν θα μπορουσα απο εδω να δωσω αυθαιρετα μια ερμηνεια, θα ηταν οτι δεν του εμπνεει η κοπελα κατι παραπανω. δεν σημαινει πως οσοι μας ελκουν για φιλια μας κερδιζουν αρκετα και για κατι παραπανω.
    Και σιγουρα δεν θα τον περιελαμβανα στον τιτλο του θεματος.
    μα αν δεν τον εμπνεει για ακτι παραπανω, τι τις θελει τις ρομαντικες εκδρομες?
    δεν γινονται αυτα στα 30 ξωτικια μου.
    στα 18, ισως...

Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γιατί πρέπει να σου πει κάτι που βλέπεις?
    Δεν ξέρω τα ποσοστά των ασεξουαλικών, σε σχέση με αυτά των gay ή αυτών που έχουν σεξουαλικά προβλήματα, αλλά νομίζω οι πιθανότητες να ανήκει στη δεύτερη ή στην τρίτη κατηγορία είναι περισσότερες.
    Οταν εδω και 6μήνες κάνεις με κάποιον ότι θα έκανε ενα κατα τ'αλλα φυσιολογικο ζευγάρι, εκτος απο σεξ, τι άλλο να υποθέσω.
    Γκει δε νομίζω, γιατι συνεχώς επιδιώκει να περναμε χρονο μαζί, και πρόβλημα δεν μου φάνηκε να έχει όταν κοιμηθήκαμε μαζί! Το έφτασε μέχρι ένα σημείο και μετά μ'αγκάλιασε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!

Senior Member
    Δεν προσπαθώ να κάνω κανενός είδους διάγνωση, μόνο υποθέσεις κάνω για να μην τρελλαθώ. Το μόνο που ζητάω είναι οι γύρω μου να μιλάνε ανοιχτά και ξεκάθαρα, τίποτα παραπάνω. Ο τίτλος του θέματος είναι γιατί στεναχωριέμαι όταν χρησιμοποίούν τον όρο της φιλίας για να μην δώσουν -κάποιοι- εξηγήσεις.
    Όσο για το αν έχω μπει στον κόπο να με γνωρίσω, το κάνω εδώ και 2χρόνια κι εκεί που βάζω σε μια τάξη την ζωή μου φροντίζουν να μου την κάνουν ανω-κάτω.
    καταλαβαινω το μπερδεμα σου και την απογοητευση σου απο αυτα που συμβαινουν.
    αλλα αυτο που ζητας δεν ειναι καθολου λιγο η απλο :)

κανεις δεν μιλαει ξεκαθαρα , σε κανεναν μας...
    πρεπει να βγαζουμε συμπερασματα μονοι μας και να κρινουμε συμπεριφορες...

Senior Member
    Οταν εδω και 6μήνες κάνεις με κάποιον ότι θα έκανε ενα κατα τ'αλλα φυσιολογικο ζευγάρι, εκτος απο σεξ, τι άλλο να υποθέσω.
    Γκει δε νομίζω, γιατι συνεχώς επιδιώκει να περναμε χρονο μαζί, και πρόβλημα δεν μου φάνηκε να έχει όταν κοιμηθήκαμε μαζί! Το έφτασε μέχρι ένα σημείο και μετά μ'αγκάλιασε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι!
    γιατι, ποιος σου ειπε οτι οι γκεη δεν κανουν απειρες ωρες παρεα με γυναικες?
    τι εννοεις δεν σου φανηκε να εχει προβλημα οταν κοιμηθηκατε μαζι?
    αφου δεν το συνεχισε, πως ξερεις αν υπηρχε προβλημα η οχι?

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ....
    στα 18, ισως...
    Το σίγουρο πάντως είναι πως στα 18 θα μίλαγε περισσότερο για το τι θέλει και το τι όχι.
    Δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε όλο και πιο δειλοί!

Senior Member
    Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα μου.
    Η αλήθεια είναι πως εγώ προσωπικά τον πρώτο δεν τον είδα ποτε σαν φίλο απλά με εκνευρίζει που προσπαθεί να καλυφθεί χρησιμοποιώντας την ταμπέλα του "΄φίλου" και απ'την άλλη όντως πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα για να φτάνει ως ενα σημείο και να μην προχωράει.
    Με τον άλλο όμως ένιωσα προδομένη γιατί ως χρόνια φίλος μου με ήξερε καλύτερα απ'τον καθένα και ήξερε τι με πληγώνει παρ'ολ'αυτά χτύπησε ακριβώς εκεί που πονάω. όταν επέτρεψα να γίνει κάτι ήταν επειδή ένιωσα πως κάτι υπήρχε ανάμεσα μας και ως εκείνη την στιγμη δεν είχε εκδηλωθεί. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μιλάνε ανοιχτά και να μην χρησιμοποιούν τον όρο φιλία για να αποφευγουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
    Δεν ξερω αν συγχεεις την μια περιπτωση με την αλλη. Ο πρωτος μπορει ή τουλαχιστον φαινεται να μην ξερει τι θελει, να ειναι μαλλον αναποφασιστος κ τελικα να επιλεγει κατι που μαλλον τον βολευει. Κατι σαν μεσοβεζικη κατασταση ωστε να εχει κ την φιλη κ την εν δυναμη σχεση.

Ο δευτερος ηταν φιλος σου οπως λες, ομως πώς σε προδωσε? Ενας ανθρωπος δεν εχει δικαιωμα στον περασμα των χρονων να αλλαξει συναισθηματα, να τροποποιησει τον τροπο που βλεπει τα πραγματα και τους ανθρωπους? Ετσι κι αλλιως ολες οι σχεσεις μεταβαλλονται ειτε το θελουμε ειτε οχι.Τωρα προς πια κατευθυνση ουτε μπορεις να το ορισεις και κυριως δεν μπορεις να ορισεις τον τροπο που θα αισθανεται καποιος για σενα. Εσυ αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να νιωσεις τί θες κ απο που μπορεις να το παρεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι, ποιος σου ειπε οτι οι γκεη δεν κανουν απειρες ωρες παρεα με γυναικες?
    τι εννοεις δεν σου φανηκε να εχει προβλημα οταν κοιμηθηκατε μαζι?
    αφου δεν το συνεχισε, πως ξερεις αν υπηρχε προβλημα η οχι?
    Τι να πω δεν του το 'χω για γκεη, τέτοιο παλικάρι, άσε που απο τους άλλους στην κοινή μας παρέα ξέρω πως του άρεσαν διάφορες κοπέλες (άσχετα αν ποτέ κανείς δεν τον είχε δει με καμία εκτός απο μένα)
    Το βράδυ που κοιμηθήκαμε μαζί ναι μεν δεν το προχώρησε αλλά..... λες τα φαινόμενα να απατούν τόσο πολύ????

Senior Member
    Νομιζω οτι μπορεις να θεσεις πολυ καθαρα την αναγκη σου να ξερεις τι συμβαινει κ απομακρυνεται κ ποση ανασφαλεια σου δημιουργει η ελλειψη εμπιστοσυνης που μαλλον εχει στο προσωπο σου. Αν δεις οτι δεν εχει ανταποκριση η κουβεντα σου μπορεις να πεις οτι εξακολουθεις να νιωθεις αβολα κ να απομακρυνθεις. Δεν νομιζω οτι ο ορος φιλια μπορει να χρησιμοποιηθηκε επιτηδες οπως λες. Μπορει καποιος να την αντιλαμβανεται ετσι. Αυτο δεν σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενη να το δεχτεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Τι να πω δεν του το 'χω για γκεη, τέτοιο παλικάρι, άσε που απο τους άλλους στην κοινή μας παρέα ξέρω πως του άρεσαν διάφορες κοπέλες (άσχετα αν ποτέ κανείς δεν τον είχε δει με καμία εκτός απο μένα)
    Το βράδυ που κοιμηθήκαμε μαζί ναι μεν δεν το προχώρησε αλλά..... λες τα φαινόμενα να απατούν τόσο πολύ????
    ποια φαινομενα βρε κοπελια?
    τα φαινομενα ειναι οτι ο τυπος δεν προχωραει σεξουαλικα με γυναικες!
    και ειναι 30 χρονων!!!
    για μενα ειναι ειτε παρθενος και δεν το ξερει κανεις, ειτε ανικανος, ειτε γκεη...

(κι ασε τα "παλικαρια"... αν δεις τι "παλικαρια" ειναι ομοφυλοφιλοι, θα σου περασει αυτη η επιφυλαξη...
    αντιθετα με τις φημες, οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι κατι τυποι που κουνιουνται...)

Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Νομιζω οτι μπορεις να θεσεις πολυ καθαρα την αναγκη σου να ξερεις τι συμβαινει κ απομακρυνεται κ ποση ανασφαλεια σου δημιουργει η ελλειψη εμπιστοσυνης που μαλλον εχει στο προσωπο σου. Αν δεις οτι δεν εχει ανταποκριση η κουβεντα σου μπορεις να πεις οτι εξακολουθεις να νιωθεις αβολα κ να απομακρυνθεις. Δεν νομιζω οτι ο ορος φιλια μπορει να χρησιμοποιηθηκε επιτηδες οπως λες. Μπορει καποιος να την αντιλαμβανεται ετσι. Αυτο δεν σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενη να το δεχτεις.
    Έδωσα πολλές φορές την ευκαιρία να μου πει τι ακριβώς του συμβαίνει κι εγώ του ξεκαθάρισα πως κάθε άλλο παρά φιλικά βλέπω την σχέση μας, κουράστηκα όμως και αυτή θα είναι η τελευταία μας κουβέντα πάνω σ'αυτό το θέμα. Με ταρακούνησες και όντως βλέπω οτι ανέχτηκα μια κατάσταση που μόνο με ζημιώνει.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast