ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ποιος είναι ο Πάνος;
    Αυτό που πριν από λίγο έφαγε μπαν και ξαναγύρισε με άλλο ψευδώνυμο.
    Πάντως, όχι κάποιος που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς μαζί του.

Senior Member
    Το κακό είναι κατά τη γνώμη μου πως όταν κάποιος αναρτά ένα θέμα, μπορεί από κάτω ο καθένας να γράψει το μακρύ του και το κοντό του... κι αυτό δε βγάζει πουθενά γιατί δεν είναι κανένας μας ειδικός για να βοηθήσει τον άλλον στο πρόβλημα που έχει... μακάρι να υπήρχε ένας ειδικός που να μπορούμε να συζητάμε μαζί του και να μας δίνει κάποια βοήθεια... δυστυχώς δεν είναι ένας τόπος από τον οποίο μπορούμε να περιμένουμε και πολλά παρά μόνο κάποια εκτόνωση ίσως.... εγώ πάντως δε περιμένω να με βοήθησουν οι υπόλοιποι που μπαίνουν εδώ μέσα (ούτε και μπορούν εξάλλου), απλώς είναι σα να γράφω σε ημερολόγιο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Το κακό είναι κατά τη γνώμη μου πως όταν κάποιος αναρτά ένα θέμα, μπορεί από κάτω ο καθένας να γράψει το μακρύ του και το κοντό του... κι αυτό δε βγάζει πουθενά γιατί δεν είναι κανένας μας ειδικός για να βοηθήσει τον άλλον στο πρόβλημα που έχει... μακάρι να υπήρχε ένας ειδικός που να μπορούμε να συζητάμε μαζί του και να μας δίνει κάποια βοήθεια... δυστυχώς δεν είναι ένας τόπος από τον οποίο μπορούμε να περιμένουμε και πολλά παρά μόνο κάποια εκτόνωση ίσως.... εγώ πάντως δε περιμένω να με βοήθησουν οι υπόλοιποι που μπαίνουν εδώ μέσα (ούτε και μπορούν εξάλλου), απλώς είναι σα να γράφω σε ημερολόγιο...
    Εγώ πιστεύω ναι όντως δεν θα μπορούσε ένα φόρουμ να υποκαταστήσει την ψυχοθεραπεία και την συμβουλευτική αλλά είναι πολύ όμορφο να μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας. Αυτό το φόρουμ, κατά κάποιο τρόπο παίζει το ρόλο του μεσολαβητή μεταξύ του ασθενούς και του ψυχιάτρου και αυτό τουλάχιστον όσον αφορά προβλήματα όπως το δικό μου (κατάθλιψη). Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι ασθενείς διστάζουν να πάνε στον ψυχίατρο αρχικά και πηγαίνουν αργότερα που έχει χειροτερέψει το θέμα. Μια μικρή παρότρυνση από εμάς ώστε να ψάξουν το θέμα δεν βλάπτει και πάλι επαναλαμβάνω όλα αυτά όσον αφορά την κατάθλιψη και μόνο γιατί είναι αυτό που με αφορά και για το οποίο έχω γνώση.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Φυσικά και δεν υποκαθιστά καμιά ψυχοθεραπεία... αφού δεν μιλάμε με κάποιον ειδικό.... για μένα είναι απλώς ένα υποκατάστατο αυτών που δεν έχω.... (χρήματα ας πούμε να πληρώσω ένα ψυχολόγο της προκοπής...)

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Φυσικά και δεν υποκαθιστά καμιά ψυχοθεραπεία... αφού δεν μιλάμε με κάποιον ειδικό.... για μένα είναι απλώς ένα υποκατάστατο αυτών που δεν έχω.... (χρήματα ας πούμε να πληρώσω ένα ψυχολόγο της προκοπής...)
    Και με ειδικο να μιλουσες,παλι δε γινεται ψυχοθεραπεια με τηλεπαθεια και ουτε φυσικα μπορει ν'αντικαταστησει κανεναν ειδικο αυτο το φορουμ!
    Ολα αυτα να ξερεις οτι στα λεω φιλικα για να μην παρερμηνευεται ο ρολος του φορουμ!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Το ίδιο πράγμα λέμε πάνω κάτω Αλία μου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    στο καλο και να μας γραφεις (εγκαταλειψη με -ει , αν σε ενδιαφερει)
    Eκνευρίζομαι αφάνταστα με όταν κάποιος που θεωρεί ότι θίγεται τότε ανακαλύπτει τα δευτερεύοντα (άσχετα) "ελαττώματα" αυτού που τον εκνευρίζει. Τι νόημα έχει να διορθώσεις τώρα ένα -ει όταν διαβάζεις άπειρα ορθογραφικά λάθη κάθε μέρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by panosjohnson View Post
    Το φορουμ αυτο δεν προσφερει τιποτε αλλο απο την ασκοπη ανακυκλωση των προβληματων μας.
    Εχει το ίδιο αποτελεσμα με το να είσαι σε ψυχιατρικη κλινικη οπου η τρελα είναι η φυσιολογική κατάσταση.
    Επειδή για το Χ άτομο δεν λειτουργεί σωστά το φόρουμ δεν σημαίνει ότι και για την υπόλοιπη αλφαβήτα είναι σκάρτο, ξέρεις καμιά φορά φταίει το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα πράματα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Eκνευρίζομαι αφάνταστα με όταν κάποιος που θεωρεί ότι θίγεται τότε ανακαλύπτει τα δευτερεύοντα (άσχετα) "ελαττώματα" αυτού που τον εκνευρίζει. Τι νόημα έχει να διορθώσεις τώρα ένα -ει όταν διαβάζεις άπειρα ορθογραφικά λάθη κάθε μέρα;
    επειδη ηταν σε τιτλο και βγαζει ματι. εξαλλου ειπα ΑΝ τον ενδιαφερει.
    εμενα θα με ενδιεφερε να με διορθωσει καποιος να κανω ενα λαθος που βγαζει ματι

Page 2 of 2 FirstFirst 12