Results 31 to 45 of 49
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ?
-
06-05-2007, 03:41 #31
Εγώ έχω τζιρτζιλιστεί.Ακούω πλέον σχιζοφρενή και φτιάχνομαι..Λολ...
Παιδιά ανέκαθεν το μυστήριο ήταν πηγή έλξης γαι τον άνθρωπο.Γιατί όχι και η Σχιζοφρένεια;;;(Όταν ελέγχεται βέβαια).Δημιουργούνται ιδιάιτερα δυναμικά που εμένα με γοητεύουν.......Εκεί που βαριέσαι σου πετάει ένα μου μιλάνε τα πνεύματα και χαίρεσαι....
Βασικά,έχοντας υπόψη μία διήγηση δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβιώνεις με έναν σχιζοφρενή....
Τότε,την δεκαετία του\'80 οι γονείς μου είχαν ενοικιαστές με παιδί σχιζοφρενή.Τον Βασιλάκη.Όλα καλά κι όλα ωραία.Έλεγε και έκανε τα δικά του.Μέχρι και την κότα του εκπαίδευε για να τη στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Αλλά όταν ακούς ότι έβαζε κάτω τους γονείς του και πήγαινε να τους πνίξει εκεί σου κόβεται η χαρά κι η γοητεία........
Σαφώς να πω πως καλό είναι να μην υπάρχουν διακρίσεις.........Η ερώτησή μου είναι.\"Ένα άτομο που ζει στον κόσμο του πόσο ανάγκη έχει την ανθρώπινη επαφή αφού δεν την αντιλαμβάνεται;Πόσο μπορεί να μοιραστεί μαζί σου συναισθήματα;;;\"
- 06-05-2007, 03:45 #32
Μέχρι και την κότα του εκπαίδευε για να τη στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 03:50 #33
Ένα άτομο που ζει στον κόσμο του πόσο ανάγκη έχει την ανθρώπινη επαφή αφού δεν την αντιλαμβάνεται;Πόσο μπορεί να μοιραστεί μαζί σου συναισθήματα;;;\"
Σοβαρα τωρα φανταζομαι εξαρταται παντα απο το ατομο...οπως και με τους \"φυσιολογικους\" και η κλιμακα της ασθενειας του.
Να μην αντιλαμβανεται την ανθρωπινη επαφη τσου δεν ειναι στα συμπτωματα μας αλλα ναι μερικοι ειμαστε χαμενοι στον κοσμο μας ωφειλω να ομολογησω. (τουλαχιστον εγω ημουν οταν ανθισε η αρρωστια).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 03:53 #34
Οσο για την κοτα φανταζομαι να μπορει να ισχυσει εαν ειχε πλασει ενα πολυ περιεργο σεναριο στο μυαλο του (ψευδαισθησεις)
Δεν ειμαι εγω για να κρινω σαμπως οι δικες μου ηταν πιο λογικες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 04:01 #35
Originally posted by keep_walking
Μέχρι και την κότα του εκπαίδευε για να τη στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Δεν ξέρω αν παίζει κι αυτό.....Αλλά είχε πλάκα το σκηνικό..
\"Πήδα ρε Αραπίνα!Πήδα ρε!Πώς θα πάμε στους αγώνες;\"
Την σχιζοφρένεια πάντως την είχε σίγουρη...Ε,εσύ είσαι πιο ήπιος για να έχεις φίλους και σχέση...Είσαι η καλή περίπτωση των σχιζοφρενών.Μην κρίνεις εξ\'ιδίων τα αλλότρια!(Τι είπα πάλι ο Καβάφης;)
Ρώτα όμως και άλλους;Όπως τον ψυχίατρό μου που βρέθηκε υπό απειλή όπλου μία ωραία συνεδρεία...
06-05-2007, 04:02 #36
Έλα σου έστειλα και για τα της κότας...Πάντως αν ο άλλος σε ερωτευτεί δε πα να είσαι κι ο Dr Jekyl-Mr Hyde,το παρακάμπτει σημαντικά......
06-05-2007, 04:10 #37
Dr Jekyl-Mr Hyde
Οσο για το οπλο...εεε τοσα παραλογα ακους να κανουν οι ανθρωποι καθε μερα και δεν εχουν σχιζοφρενεια.
Ειμαστε το 1% αλλα δεν πιστευω οτι μας αντιστοιχει το 1% της βιας...βασικα οι περισσοτεροι θελουμε απομονωση και ηρεμια.
Να το παρακαμψει...να το παρακαμψει...το κακο ειναι οτι ειμαι ειλικρινης και θα το πω στην εκαστοτε κοπελλα καποια στιγμη αλλοιως δεν θα το μαθαινε ποτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 04:14 #38
οκ...Μαζί σου.Παρακάμψτε τις αναστολές φίλες και φίλοι με τους ψυχικά ασθενείς.....
Έχουν αντιδράσει αρκετά απορριπτικά κοπέλες που έμαθαν την πάθησή σου;
Καλό πιστεύω είναι να τους το πεις μετά από ένα α χρονικό διάστημα αφού έχουν δει αντιδράσεις(νορμάλ φαντάζομαι) κ έτσι να μην τρέξουν πανικόβλητες...
06-05-2007, 04:26 #39
Keep μείναμε μόνο εμείς.Σε καληνυχτώ.Τα λέμε αύριο για σχιζοφρένεια.Να σου πω πως η χτεσινή μας συζήτηση με έκανε να δω όνειρο ότι Μπήκα μετά το σχολείο σε ένα λεοφωρείο ειδικό για παθήσεις.Αλλά αργά αντιλήφθηκα ότι είχα μπει στις βαριές.Και το διπλανό μου παιδί ψυχωτικό άπλωνε τα χέρια του να με πνίξει...και δεν μπορούσα να το εμποδίσω.Φώναζα αλλά δεν με άκουγε κανείς..Χαχα...Με ενέπνευσε η χτεσινή συζήτηση...δημιουργικά
06-05-2007, 04:31 #40
Εμμμ απο τοτε που αρωστησα μια σχεση εχω κανει ολη και ολη και αυτη της το ειπα μετα απο αρκετο διαστημα γνωριμιας.
Αν το ελεγα σε πολλες θα το μαθαιναν ολοι εδω ειναι επαρχια:) και μετα τρεχαγυρευοπουλος.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 04:34 #41
Παω για υπνο Kassi zzzzzzzzzzzzzzzz τα λεμε αυριο:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-05-2007, 06:46 #42
Originally posted by kassi_21
Εγώ έχω τζιρτζιλιστεί.Ακούω πλέον σχιζοφρενή και φτιάχνομαι..Λολ...
Παιδιά ανέκαθεν το μυστήριο ήταν πηγή έλξης γαι τον άνθρωπο.Γιατί όχι και η Σχιζοφρένεια;;;(Όταν ελέγχεται βέβαια).Δημιουργούνται ιδιάιτερα δυναμικά που εμένα με γοητεύουν.......Εκεί που βαριέσαι σου πετάει ένα μου μιλάνε τα πνεύματα και χαίρεσαι....
Βασικά,έχοντας υπόψη μία διήγηση δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβιώνεις με έναν σχιζοφρενή....
Τότε,την δεκαετία του\'80 οι γονείς μου είχαν ενοικιαστές με παιδί σχιζοφρενή.Τον Βασιλάκη.Όλα καλά κι όλα ωραία.Έλεγε και έκανε τα δικά του.Μέχρι και την κότα του εκπαίδευε για να τη στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.Αλλά όταν ακούς ότι έβαζε κάτω τους γονείς του και πήγαινε να τους πνίξει εκεί σου κόβεται η χαρά κι η γοητεία........
Σαφώς να πω πως καλό είναι να μην υπάρχουν διακρίσεις.........Η ερώτησή μου είναι.\"Ένα άτομο που ζει στον κόσμο του πόσο ανάγκη έχει την ανθρώπινη επαφή αφού δεν την αντιλαμβάνεται;Πόσο μπορεί να μοιραστεί μαζί σου συναισθήματα;;;\"
Είχαμε πάει εκδρομή σε ένα πάρκο που έτυχε να είναι και ένα άλλο σχολείο, ιδιωτικό αυτό. Είμαστε καμιά 10αριά παιδάκια που θέλαμε να κάτσουμε πάνω σε έναν συντριβάνι αλλά μας είχαν πάρει τη θέση κάτι κορίτσια από το ιδιωτικό σχολείο. Εκεί που τσακωνόμασταν μας βγάλανε ένα απίστευτο σνομπισμό, λέγοντας ότι η κάθεμία ήταν από άλλη χώρα, του στυλ η μία ήταν ελληνοαμερικανίδα, η άλλη ελληνοαγγλίδα, ελληνογαλλίδα και ούτω κάθεξής. Μας κοροιδεύανε με λίγα λόγια ότι επειδή ήμασταν βέροι Έλληνες, είμαστε και βλάχοι.
Οπότε για να συμπληρώσουν τα επιχειρήματά τους στο ότι οι Έλληνες είμαστε άχρηστοι, πετάει η μία την ερώτηση \"Έχετε δει ποτέ Έλληνα να τρέχει σε αγώνα δρόμο των Ολυμπιακών Αγώνων;\"
Και πετάω δυνατά την ατάκα \"Κανένα κοτόπουλο δε λες καλύτερα\"
(καλά μη με πάρετε με τις πέτρες, το ξέρω ότι δεν είναι αστείο αλλά στα πιτσιρίκια άρεσε πολύ) Λέτε όμως να επηρέασα κανένα ή να υπήρχε στο συλλογικό ασυνείδητο εκείνη την εποχή;
06-05-2007, 22:01 #43
Αφέλια νομίζω ότι το συλλογικό ασυνείδητο το επηρέασες.....
30-05-2010, 15:33 #44
geia sas paidia.egw pasxw apo psuxwsi edw kai tria xronia..ta farmaka me exoun voitheisei polu alla kollaw polu me tis gunaikes..diladi kanw tin prwti kinisi pairnw kinito pou leme kai sti synexeia den stelnw minima apo anasfaleia..oi antidraseis tous einai kales me dexontai eukola alla egw einai duskolo na to pistepsw kai na paw parapera...kamia sumvpouli kaneis?
30-05-2010, 15:44 #45
εχω ανασφαλειες...παιρνω κινιτα κατευθειαν και μετα στο ραντεβου δε χερω τι να πω...ειμαι αρκετα ομορφος και με ωραιο σωμα αλλα μαλλον επειδη δεν κανω κινιση οι κοπελες χενερωνουν..οποτε τι λεω η τελοσπαμτων τι κανω?
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή