Results 91 to 105 of 3708
Thread: ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ
-
17-02-2007, 16:54 #91
Adzik προσπαθώ να διαβάσω τα γραπτά σου αλλά κατάτι δεν σε καταλαβαίνω βρε κορίτσι μου.Είναι λίγο μη συναφή και θέλω να καταλάβω τις σκέψεις σου........Αλλά βοήθα κι εσύ λίγο!!!!!!!
- 17-02-2007, 16:58 #92
ναι κασσι μου το εχω αυτο.... απλα χρισημοποιω πολλεσ εικονεσ, μεταφορεσ... και καποια πραγματα τα λεω με πολυ λιγες και συμπυκνωμενες λεξεισ.. αλλα ματια μου ειναι το στιλ μου αυτο τι να κανω..... αχ και πραγματικα θελω να γινομαι αντηλιπτη...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
17-02-2007, 17:00 #93
Originally posted by kassi_21
Πιο πολύ πονάει το φιλί που γεύτηκα απ\'τα χείλη σου.
Πιο πολύ πονάει το χάδι στα πυκνά σου μαλλιά.
Πιο πολύ πονάει η φτηνή βόλτα σου στο παρκο της ζωής μου.
Το πρωινό σου ξύπνημα στο στρώμα της καρδιάς μου.
Πιο πολύ δεν πονάει το μίσος σου.
Πιο πολύ πονάει το σ\'αγαπώ σου,
γιατί ξέρω πως δε θ\'ακούσω ποτέ την ηχώ του!
Kassi speakin\'
18-02-2007, 08:43 #94
Το τραγουδάω ήδη!!!!Όχι αγάπη μου που θα το άφηνα έτσι....Κοίτα,προσπαθώ πρώτα να θεραπευτώ λίγο και μετά να πάω να κοτσαριστώ σε κανά Fame Story ως η πολυτάλαντη.Πριν από λίγο καιρό ήμουν κουκουρούκου και έλεγα και έκανα ό,τι ήθελα χωρίς να με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι.(Κατά βάθος με ένοιαζε)Ώσπου κάποια στιγμή που πέταξε ένας φίλος μου(Γκρρρρρρρρ κακιά του η ώρα) ότι όλοι που σου γνώρισα σε θεωρούν τρελή και αποδιοργανώθηκα.Λέω ρε μπας και τα σφυράω όλα πάνω στην τρέλα μου;Τέλος πάντων,επειδή έχω μια εμμονή να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου για ώρες για το τι λέει ο άλλος δεν νομίζω πως θα είχα το κουράγιο να προβληθώ όπως θα ήθελα,αν και θα ήθελα να ασχολούμουν με το τραγούδι,το ποιοτικό!!!Φαντάζεσαι;Να έχω γίνει μεγάλη αρτίστα και να βγουνε με πόρισμα αυτή νοσηλευόταν στην τάδε ψυχιατρική κλινική;Η μεγαλύτερή μου κατάρα!!!!Και χωρίς πλάκα το σκέφτομαι ότι αν μια μέρα θελήσω για παράδειγμα να βγω τηλεόραση,θα βγουν πρώην ξεπρώην και θα λένε \"Μα αυτή είναι για το τρελάδικο\"!!!!!Θα φαληρήσει η Heaven!!!!Κοίτα αν με γνώριζες δεν θα μου φαινόταν ότι κάτι έχω!!!Αλλά όταν αρχίζω να κοιτάω πάνω κάτω να δω αν υπάρχει καμιά κρυμμένη κάμερα,ε, δεν θα ήταν ότι πιο φυσιολογικό.Τέλος πάντων καταφέρνω να κρύβω αυτή την επιθυμία-φοβία μου ότι με παρακολουθούν αλλά δεν μπορώ πάντα να ξεχωρίσω τα πραγματικά απ\'τα φανταστικά ερεθίσματα!!
Διάβαζα για την σχιζοφρένεια και λέω ρε πούστη μήπως έκαναν λάθος οι γιατροί;Μήπως είμαι λίγο σχιζοφρένης;Α!Και η ιστορία της Jean D\'Arque μου κάνει λίγο σχιζοφρενική έτσι όπως διάβαζα τα συμπτώματα.Άκουγε φωνές,έβλεπε οράματα,αισθανόταν απεσταλμένη του Θεού.Μήπως ήταν κουκουρούκου κι αυτή;Τώρα που το σκέφτομαι μήπως κι ο Χριστός ήταν κανένας σχιζοφρενής της εποχής του;Ρε πούστη με όλα αυτά που σκέφτομαι απορώ υπάρχει θρησκεία και Θεός ή όλα ήταν ένα σχιζοφρενικό παραλήρημα;Χμμμμμ....Έχω φοβηθεί πια να πιστεύω στο Θεό μήπως και βγω σχιζοφρενής!!!!
18-02-2007, 09:00 #95
Adzik αν έτσι παιδί μου εκφράζεσαι δώσε...αλλά το παλεύω να σε καταλάβω ομολογώ..Κοίτα τα δικά μου \"ευνόητα\" στιχάκια!!!!Κοίτα έχω ένα κόλλημα ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ σε κάτι,με αποδιοργανώνεις κι εσύ με το γραπτό σου.Επειδή προσπαθώ να τσεκάρω το δικό μου πρόβλημα κατανόησης ας πει ο Alterego για παράδειγμα αν καταλαβαίνει το γραπτό της Adzik να δω σε τι επίπεδο βρίσκομαι......
18-02-2007, 09:10 #96
Κάμπος μ’ αρώματα με χρώματα
Καραβοκύρης στ’ ανοιχτά ο δυόσμος
Και ψιλαφάει το πρόσωπο με τη δροσιά του. Ζητώ απ’ τ’ άστρα να του ζυμώσουν το δρόμο με τα χρώματα, μη βγω μονάχη σαν αγκίστρι να κυνηγώ νεκρές τις λείες.
Ζητώ απ’ τ’ αστράκι ν’ ασημώσει το καλοκαιρινό διάβα του χειμώνα, ήσυχος δρόμος ξάστερος εμπρός μου.
Συνειρμικό τηλέφωνο η πύλη του αύριο
Εμπρός, ποιος είναι; Εσύ είσαι θάλασσα; Που θα με πας σήμερα; Θα ξαποστάσουν τα κύματά σου πάνω μου; Τι ώρα θα πεθάνω μαζί σου;
Συνειρμική μου θάλασσα, γλυκέ μου αμνέ χρωμάτων! Άδολα, άξαφνα, ανώφελα.
Ένα βλέμμα στο πουθενά βάφει αίματα τ’ όνειρο. Το μακελεύει στοργικά, σα τη μαμή το λώρο. Πνίγομαι σ’ αυτήν την εγκατάλειψη, σφίγγω τα δόντια δε μιλώ δεν αγρικώ τον πόνο. Ζητώ και ζω για να ημερεύω χωρίς τις νύχτες, τις άγριες νύχτες.
Βλέπω πουλιών ραμφίσματα μέσα στο φως που μ’ αγκαλιάζει,
Και κροταλίζει ασήμια το πρωί.
Περνώ ξανά τη δύναμη των ασημιών απ’ το ζεστό ψωμί σου, και σου χαϊδεύω, εγώ μου, τη ντροπή, ζεστοντυμένη αυτή μες στον ξηρό χειμώνα.
Εγώ σε πόθησα, μικρή βροχή, συζήτησα μαζί σου τα τοξικά πατήματα των στόχων. Θειάφι μυρίζει το αύριο. Θειάφι.
Καλοντυμένο αύριο, καλότυχο αγγελούδι, με τα γυμνά τα πόδια πεταρίζει στου αναστενάρη τον παλμό. Κανείς δε λέει. Ποια σημασία, ποια πατρίδα, ποια απόστροφο, ποιος λόγος.
Μηδαμινά όλα.
Στα ζήτησα να ζήσω,
Στα ζήτησα να υμνήσω το χρώμα το μοναδικό της έξαρσης. Της χώρας του ποτέ.
Σε ζήτησα σα χρέος να σε υπηρετώ, στην υψικάμινο των στόχων.
Θειάφι μυρίζει το αύριο.
Θειάφι καίει στο κάθε βήμα, αντίκρυ.
Ζητώ να σταθώ,
Όρθια.
=============================
ποίημα από το διαδίκτυο. ελένη κάππα, λέξημα
18-02-2007, 10:19 #97
..πολυ ωριμο ποιημα το νιωθω...πολυ ομορφο...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
18-02-2007, 12:02 #98
Originally posted by kassi_21
Κοίτα αν με γνώριζες δεν θα μου φαινόταν ότι κάτι έχω!!!
υγ:φιλικά συμβουλή:μη διαβάζεις άλλο για τις ψυχασθένειες μέχρι να πάψεις να θεωρείς πως ότι διαβάζεις το έχεις κι όλας
εκτός κι αν πιστεύεις πως προσθέτοντας συνεχώς επίθετα στον εαυτό σου βλέπε οριακή,σχιζοφρενής,αγχώδης και ό,τι άλλο έχεις προσθέσει ως τώρα γίνεσαι πιο υγιής γιατί εγώ πιστεύω πως γίνεσαι απλά περισσότερο \"άρρωστη\" βάζοντας τον εαυτό σου σε ένα τρυπάκι του εγώ είμαι ψυχασθενής ω τι καλά! ω τι καλά! φυσικά αν αυτό θέλεις γούστο σου και καπέλο σου!
*σόρυ για το ερασιτεχνικό μου \"ψυχογράφημα\". μια δοκιμή έκανα. μπορεί και αποτυχημένη.
18-02-2007, 12:02 #99
Adzik αυτό για την δυσλεξία το είπα από ενδιαφέρον.Ελπίζω να μην παρεξήγησες...
18-02-2007, 12:18 #100
Είμαι πολύ δυναμική και ζωντανή.Συμφωνώ...Κι όντως μου λέει η ψυχίατρος ότι μπορεί να κάνω τον άλλο να αισθάνεται ότι κάτι έχω μαζί του.Κοίτα,εγώ πάντα εκτιμούσα την ειλικρίνεια και όταν τον άλλο δεν τον χωνεύω μάλλον του το δείχνω....Με εκνευρίζει να παρεξηγούν την ειλικρίνειά μου και να κάθομαι συνέχεια να απολογούμαι...Και όπως είπες δεν χαρίζω καθόλου κάστανα!!Νομίζω όμως ότι αυτό το κάνω και λίγο για τον εαυτό μου.Το να είναι ο άλλος δυναμικός και να μην εκδηλώνει όπως οι άλλοι την ευαισθησία του δεν σημαίνει ότι δεν είναι ευαίσθητος.Ε,δεν νομίζω πως είμαι εκρηκτική χωρίς λόγο.Και σε αυτό με την δεύτερη ευκαιρία,είπα αν κάνεις το λάθος και με πληγώσεις εκεί που πονάει τελείωσες...Ο ψυχίατρός μου 4 χρόνια περίπου ψυχοθεραπεία,είχα ανεχτεί και είχε ανεχτεί ουκ ολίγα...Αλλά έκανε το λάθος την τελευταία φορά που από λάθος πήγα άλλη ώρα να μου μιλήσει πολύ ψυχρά και να παραπονεθεί με έντονο ύφος ότι του χαλάμε την πιάτσα.Μου είπε ότι θα μιλήσουμε για το άλλο ραντεβού πριν φύγω.Πέρασε μιάμιση εβδομάδα και δεν είχε επικοινωνήσει.Του έστειλα μήνυμα κ.Γιώργο πότε το επόμενο ραντεβού;Δεν απάντησε.Το επόμενο βράδυ έστειλα ένα μήνυμα αυτοαθώωσης.Δεν απάντησε.Το επόμενο του μίλησα πολύ άσχημα.4 μέρες μετά μου έστειλε μην.Σε βολεύει την τάδε μέρα και ώρα;Έχει να με δει 2 μήνες από τότε και ελπίζω ποτέ να μην τον ξαναχρειαστώ!!!!Χμμμ,μερικέ� � φορές τα ψυχογραφήματα δεν δίνουν σε εμένα 2ρη ευκαιρία...ή με κρίνουν άδικα!!!Πάντως έπεσες μέσα στα βασικά!!
18-02-2007, 12:28 #101
Ω τι στίχοι...
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα
Αγγελάκας Γιάννης
Μουσική/Στίχοι: Βελιώτης Νίκος/Αγγελάκας Γιάννης
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα,
και η καρδιά μου στο φώς θα χιμήξει
θα φύγω μακριά, θα πετάξω ψηλά,
θα πετάω σ\' ασύλληπτα ύψη,
και τότε πια δεν μπορεί
Αυτή η χλωμή, αυτή η φτηνή η τιποτένια μου θλίψη,
θα μείνει ορφανή, θα γυρνάει σαν τρελή
θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει,
Κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει
δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...
18-02-2007, 12:30 #102
@κάσσυ θα σου απαντήσω όταν ξεφορτώσει το μυαλό μου, γιατί τώρα υπερφόρτωσε και κλείνω
18-02-2007, 12:40 #103
Μου την είπες rapsode,πάντως!!!!Μπορεί και να μην θέλω να με πλησιάσει κάποιος!!!Παραλήρημα,παραλή ρημα αλλά θα πάω μπροστά.Στο παραλήρημα βγαίνουν κάτι δημιουργίες.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18-02-2007, 13:32 #104
Λοιπόν επειδή ακούω Richard marx και Right here waiting κι έχω φτιαχτεί θα σου συνεχίσω να σου την λέω- αν μου επιτρέπεις;!
Λεπόν, κι εμένα δεν φαντάζεσαι πόσο με κουράζει να απολογούμαι όταν παρεξηγείται αυτό που λέω κι εμένα μ\'αρέσει ο εαυτός μου και θέλω να τον φροντίζω και να τον προστατεύω από τους άλλους πχ αυτούς που δεν χωνεύω ας πούμε. Επίσης όμως lady είναι κουραστικό για μένα [και για τον καθένα φαντάζομαι] να σπάω σκληρα περιτυλύγματα και άμυνες για να πλησιάσω κάποιον. Το έχω επιχειρήσει αλλά που να πάρει θέλει τόση υπομονή που στο τέλος λες ε δεν πάει να γαμηθεί καλλίτερα που θα κάθομαι να ασχολούμαι μαζί του/της [ακόμα και αν το αξίζει μερικές φορές]; Έτσι λοιπόν αν δεν δίνεις ευκαιρίες πως θα μάθεις αν δεν χωνεύεις τον άλλον; Εε;
Στο προκείμενο τώρα ειλικρίνεια οκ, και μένα μ\'αρέσει αλλά και καμμιά υποχώρηση/εξαίρεση/ψεματάκι για να ευκολύνουμε τον άλλον να μας γνωρίσει και να μας πλησιάσει δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Ξανά εε;
Κι εμένα με αρέσει να δημιουργώ απατηλές εντυπώσεις πως και καλά είμαι ας πούμε ανώριμος και χαζομαρίζω μερικές φορές υπερβολικά για να δω την αντίδραση του άλλου και γιατί έτσι γουστάρω και γιατί έτσι διασκεδάζω.
Προτιμώ τους \"αληθινούς\"ανθρώπους, αυτούς δηλαδή που δεν χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη αρχαιολογική ανασκαφή για να ανακαλύψεις τα χαρακτηριστικά τους και γιατί αυτοί γαμώτο είναι η πιο εύκολη πάστα, είναι αυτό που είναι! Δεν λέω πως εσύ δεν είσαι αυθεντική. Έχεις αρκετά επίγνωση του τι κάνεις, το υποστηρίζεις ακόμα και αν είναι λάθος λόγω της ξεροκεφαλιάς σου και γιατί δύσκολα θα δώσεις δίκιο στον άλλον κι εκεί σε πάω γιατί το κάνεις με έναν διασκεδαστικό/σπαστικό τρόπο. Βιάζεσαι όμως κι αυτό διευκολύνει την παρεξήγηση γιατί πρώτα σκέφτεσαι τι θες πεις εσύ και μετά τι σου λέει ο άλλος και αν έχει καμμία σχέση με αυτό που του λες. Υπομονή γιοκ. Χαλάρωσε και μην είσαι συνέχεια στην τσίτα- έτσι είναι καλλίτερα για όλους, και για σένα και για τους άλλους. θα κερδίσεις, δεν θα χάσεις. Just give it a try!
υγ:αν αρχίζω να στην σπάω speak it out, εκνευρίζω συχνά τους άλλους. τεστάρω για να δω τα όριά σου από περιέργεια γιατί μου την \"σπας\" κι εσύ και γιατί με ωθείς για κάποιο λόγο στον πειρασμό.
\"Wherever you go, whatever you do
i will be right here waiting for you
whatever it takes, or how my heart breaks
i will be right here waiting for you...\"
18-02-2007, 13:49 #105
Όχι αλλά δεν νομίζω πως σου έκανα κάτι ρε Ραψωδέ...ΤΖΖΖΖΖ!!!Νόμιζα πως το σχόλιο σου ήταν για να μου την πεις στο σχόλιο μου περί δυσλεξίας της Adzik και με έκανες να αισθανθώ άσχημα.Αν σε ενοχλεί αυτό το στην τσίτα απλά το αποφεύγεις αφού δεν προορίζεται για εσένα...αλλά ούτε και για κανέναν.Στους στίχους μου γράφω απλά τις σκέψεις μου.Δεν προσπαθώ να την πω σε κάποιον.Με έναν τσακώθηκα εδώ και αυτός ήταν ο Αλέξανδρος.Μου έδωσε πάτημα.Με τους υπόλοιπους δεν έχω λόγο..Οπότε μάλλον λάθος πειράζεσαι και με πειράζεις.Και γιατί θες να με σπάσεις;Δικαίωμά σου να προτιμάς τους απλούς ανθρώπους...Εγώ που κολλάω;Σου ζήτησα να με προτιμήσεις;Γιατί αυτή η κριτική;Τσ τσ τσ....
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια