Results 106 to 120 of 3707
Thread: ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ
-
18-02-2007, 14:08 #106
τσουκου δεν ήταν για την adzik
θεωρητικά πειράζομαι από τον υπερβολικό τρόπο που αντιδράς
πραχτικά δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, φυσικά και δεν έχω και ούτε θέλω να στην σπάσω
η κριτική δεν ξέρω, έτσι μου βγήκε
αν σε ενόχλησα, σόρυ
υγ:άλλο απλοί άλλο αληθινοί.
- 18-02-2007, 14:32 #107
Originally posted by raphsssodos
Θα \'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα,
και η καρδιά μου στο φώς θα χιμήξει
θα φύγω μακριά, θα πετάξω ψηλά,
θα πετάω σ\' ασύλληπτα ύψη,
και τότε πια δεν μπορεί
Αυτή η χλωμή, αυτή η φτηνή η τιποτένια μου θλίψη,
θα μείνει ορφανή, θα γυρνάει σαν τρελή
θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει,
Κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει
δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
18-02-2007, 14:48 #108
εγω αν και με το ψυχογραφημα σου ραψωδε θα συμφωνησω εν μερη.... πιστευω για την κασσι μασ ειναι απλα πολυ αυθορμητη ..και ειλικρηνεισ και αυτα που σκεφτεται τα λεει ... φυσικα και θα μπορουσε ισωσ να τα ξανασκευτει και να τα γραφει λιγοτερο πηγαια ..αλλα γιατι να το κανει? εμενα μου αρεσει που μιλαει ετσι χυμα στο κυμα ειναι το στιλ τησ και τελοσ. .....απλα τον προφορικο τησ λογο τον κανει γραπτο……….
Ειναι και λιγο κυνικη και λιγακι σκληρη καποιεσ φορεσ… αλλα ποσοσ κοσμοσ ειναι ετσι….. ο κυνισμοσ ειναι ενα ειδοσ αμυνασ.. το να κανει κατι ομορφο και ευαλοτο να ειναι μικρο και οχι τοσο συμαντικο μονο και μονο κατα βαθοσ για να μην στεναχωριεται που δυσκολευεται ακομα(και λεω ακομα γιατι θα μασ γινει περδικι και θα κανει υπεροχεσ σχεσεισ και ειμαι σιγουρη γι αυτο).…….να τα εχει.. και να τα καταφερνει οσο θελει σε αυτα….
….και ραψωδε μου ..ελα μην εισαι τοοοοσο σκληροσ… με στεναχωρεισ….εε…...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
18-02-2007, 14:55 #109
τστστσ ξαναλέω πως αν είπα κάτι παραπάνω και ενόχλησα/στενόχωρησα την κάσσυ ζητάω συγγνώμη. απλά έχω υπομανία και το μυαλό μου τρέχει πιο γρήγορα από όσο γράφω. αυτά.
18-02-2007, 15:00 #110
..εχμ..εχμ...να πω κατι???
...
...εγω αγαπεσ μου νιωθω ενα ελκτικο βαιμπ....:P:P ..τρυφερο....:P:P.......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-02-2007, 15:12 #111
τσου τσου δεν είμαι ούτε άγγλος ούτε ξανθός ούτε πρασινομάτης
δεν έχω ελπίδα
18-02-2007, 15:33 #112
..καλε μου.... εμεισ οι γυναικεσ πολλεσ φωρεσ δεν ξερουμε τι θελουμε.. μεχρι να το βρουμε.. η μεχρι να μασ αγγιξει ....:P:P:P:P....
...οποτε ...πιστεψε με οοοοοοοοοοοοοοοοοολοι εχουν ελπιδα....χεχε...:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-02-2007, 15:53 #113
xεχε...οκ τότε!
18-02-2007, 16:45 #114
Adzik μωρό μου με έκανες και γέλασα.....Ελκτικό βάιμπ,ε;;;;;Παιδια δώστε μου στοιχεία για να καταλάβω που είμαι τόσο σκληρή για να ξέρω κι εγώ το φτωχό τι να αλλάξω,τι να κρατήσω και τι να ξέρω ότι παρεξηγείται.Παιδιά εγώ όντως κάνω τον προφορικό μου λόγο και γραπτό γιατί αυτό δείχνει όχι κάτι προσχεδιασμένο αλλά αυθόρμητο.Δεν μπορώ να κόψω αντιδράσεις των άλλων αν πειράζονται ή όχι οπότε όρμάω κι εγώ...Αν και με εκνευρίζει να μου λένε ότι είναι λόγω ασθένειας η υπερβολή θα συμβιβαστώ γιατί είμαι σε θεραπεία....Όσο σκληρά εκφράζεται κάποιος άλλο τόση σκληρότητα έχει εισπράξει..ή βιώνει....Όταν αναγκάζεσαι να δεις την πραγματική αλήθεια ξεχνάς και όνειρα και ρομαντισμούς.Δεν χωράνε αυτά..Άλλωστε η Adzik ξέρει ότι είναι άμυνά μου.Δεν μου πάει κόντρα και με αφήνει να ξεδιπλώσω την πιο τρυφερή μου πλευρά.Ούτε με παρεξηγεί!!!!Και με ηρεμεί αυτό!!!Νομίζω πως με συμπαθεί αντιθέτως και αμέσως αυτό της δίνει ένα συν σε εμένα.Νομίζω πως η Adzik θα χρειαζόταν λίγο αυτό τον δυναμισμό μου κι εγώ λίγο την πιο παθητική φύση της Adzik.....Η Adzik έχει αυτό το σας κουράζω ε;Εγώ έχω ότι το ξέρω ότι σας την σπάω ή φοβάμαι ότι σας την σπάω αλλά θα νικήσω εγώ έναντι της ανασφάλειάς μου....Με λίγα λόγια έχω και εγώ την ανασφάλεια της Adzik για το αν είμαι αποδεκτή αλλά το βγάζω πιο επιθετικά!!!Ραψωδέ τι είναι υπομανία;;;Χμμμ..Ελκτικό βάιμπ!!!!!Νομίζω ότι είσαι 19 και εγώ 21.....χμμμμμμμ.....Ραψωδέ!!!
Διπολικός Ραψωδούλη μου;;;;Εγώ πάντως απ\'τα πόστ σου σε θεωρώ έξυπνο....Ελπίζω να μην πέφτω έξω...
18-02-2007, 17:34 #115
Originally posted by kassi_21
Παιδια δώστε μου στοιχεία για να καταλάβω που είμαι τόσο σκληρή για να ξέρω κι εγώ το φτωχό τι να αλλάξω,τι να κρατήσω και τι να ξέρω ότι παρεξηγείται.
.....η διαφορετικοτητα μασ…. μασ κανει μοναδικουσ και αυτο ειναι υπεροχο.. η διαφορετικοτητα δεν ειναι αναγκαστικα αποδεκτη απο ολουσ αλλα οφειλει να ειναι σεβαστη απο ολουσ ευ οσον δεν επειρεαζει και δεν «καβαλαει» αρνητικα και επιτιδεσ τον προσωπικο χωρο των αλλων.....
...και ναι αλανι μου σε συμπαθω...και θελω να αναδιπλωνεισ την προσωπικοτητα σου μιασ κι εγω προσωπικα σε δεχομαι ετσι.. και θελω να νιωσεισ ασφαλεια....
...οσο για το δικο μου \"αν ενοχλω\".... που με καταλαβεσ βρε??>..χεχε.... αλλα δεν ειναι λογο παθητικοτητασ ναι μεν ειναι ανασφαλεια αποδοχησ..αλλα λογο διακριτικοτητασ... γενικα σαν ατομο ειμαι πολυ ενεργητικη αλλα ηρεμα ενεργητικη ...τρελαρα κι εγω μη με βλεπεισ ετσι..χεχεχε...:P:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
18-02-2007, 18:02 #116
χαχα!!!Ευχαριστώ.Όντως έχω μία έντονη προσωπικότητα που ενοχλούσε και ενοχλεί.Έμαθα να την ελέγχω αλλά αυτό με καταπιέζει λίγο-πολύ και ίσως γι\'αυτό και εδώ που είναι πιο απρόσωπα ξεσπάω και τα λέω έξω απ\'τα δόντια.Αλλιώς μη νομίζεις είμαι με το χαμόγελο στο στόμα.Απλά και τώρα που το σκέφτομαι αυτό με κουράζει!!!Adzik προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!!!!
18-02-2007, 21:30 #117
Originally posted by kassi_21
Όσο σκληρά εκφράζεται κάποιος άλλο τόση σκληρότητα έχει εισπράξει..ή βιώνει....Όταν αναγκάζεσαι να δεις την πραγματική αλήθεια ξεχνάς και όνειρα και ρομαντισμούς.Δεν χωράνε αυτά..
για τα υπόλοιπα θα πάρεις u2u
18-02-2007, 21:32 #118
..χεχε....
..
...εμ για μενα λεει αυτοσ ο Βlunt... και ειναι και φοβερο τραγουδι....
....εγω ονειρευομαι οτι κι αν συμβει.... ........Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
19-02-2007, 05:07 #119
Φοβερό το του James Blunt!!!!Κορυφή.Όταν είχα φάει με την σέσουλα ερωτική απογοήτευση,το άκουγα εξίσου με τη σέσουλα.Το είχα βάλει να το ακούνε κι οι άλλοι όταν με παίρνουν να θρηνούν μαζί μου.Έλεγα μήπως έπαιρνε και ένας από τους γκόμενους που μου είχε ρίξει χυλόπιτα,αφού πρώτα του είχα ρίξει εγώ-ήταν η εποχή τέτοια-και με λυπούταν αλλά δεν πήρε.Έσπαγε τα νεύρα στη μάνα μου το ringtone ,μου είπε κι ο φίλος μου ρίξε ένα πιο αλέγκρο κομμάτι να σκάνε απ\'τη ζήλεια τους οι πρώην και το άλλαξα κι εγώ....
Εγώ θα το έριχνα σε V for Vedetta...Γιατί κάτω απ\'αυτή την μάσκα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό.Υπάρχει μια ιδέα και οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες..
Άλλη αγαπημένη μου ταινία!!!
19-02-2007, 19:06 #120
ergara to eida proti fora xthes bradi me ton syntrofo moy..apaixto....
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια