Results 16 to 30 of 31
Thread: ΠΑΛΙ ΕΔΩ!!! HELP
-
27-08-2011, 17:02 #16
- 28-08-2011, 02:27 #17
Πριν ξεκινήσω με τον ψυχολόγο για αρχή και μετέπειτα σε ψυχίατρο σαν εσένα πέρασα από όλους τους γιατρούς και όλοι μου λέγανε για άγχος. Στην αρχή δεν τους πίστευα γιατί το άγχος είναι κάτι που δε φαίνεται ενώ αυτά που είχα φαινότανε. Ή όλοι οι γιατροί με κοροίδευαν ή εγώ υποτιμούσα την κατάστασή μου σε σχέση με το άγχος. Ίσχυε το δεύτερο
28-08-2011, 12:25 #18
Ψυχολόγος μου έχει πει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για άγχος αν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα σωματικό σύμπτωμα. Επίσης, καλό είναι να εξεταστεί και η περίπτωση θυρεοειδή (συγγνώμη αν δεν το έγραψα καλά!) καθώς τα συμπτώματά του μοιάζουν εξαιρετικά με εκείνα της αγχώδους διαταραχής και είναι συμπτώματα παράξενα και περίεργα. Γι' αυτό μια απλή εξέταση ΤSH (μόνο 15 ευρώ κοστίζει) νομίζω ότι είναι απαραίτητη. Πολλοί πήγαν σε ψυχολόγο χωρίς να μπορούν να βρουν άκρη και τελικά ανακάλυψαν πως είχαν πρόβλημα με τον θυρεοειδή.
28-08-2011, 12:37 #19
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ.ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ. ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
29-08-2011, 11:14 #20
ολοι οσοι παθαινουμε κρισεις πανικου τα ιδια νιωθουμε παιδια...οτι δεν ειμαστε καλα οτι ζαλιζομαστε οτι ποναει ο αυχενας μαςα οτι σβηνουμε οτι μουδιαζουμε ολοκληροι κ καθε φορα ανναλογα με την ασθενια που φανταζομαστε οτι εχουμε....θελει να πιστεψουμε σε μας κ να μαθουμε να ελενχουμε την σκεψη μας...τελικα το να δινεις συμβουλες ειναι ευκολο κ να βλεπεις στους αλλους καθαρα οτι ειναι ανχος...το να το κανεις κ να πεισεις ομως τον ιδιο σου τν εαυτο ειναι πολυ πιο δυσκολο
29-08-2011, 11:32 #21
geia sas paidia!kathomoun tosi wra kai diavaza ta palaiotera posts!poso pio kalytera niwthw p den eimai i moni pu pernaei ayto ton kikeona!
29-08-2011, 11:55 #22
ειδες οτι τελικα ειμαστε οχι απλα πολλοι παραααα πολυ η μιση νεολαια πλεον πασχει απο κρισεις πανικου
29-08-2011, 11:55 #23
29-08-2011, 12:24 #24
anna twra eida to mnm kai s apantisa!
einai apisteyto to posos kosmos to exei ..vgainw g mia duleia eksw, otan tha m erthei na soriastw katw i na girisw trexontas spiti tha skeftomai ayta p diavasa apo sas paidia!ante kali mu tyxi!!!
29-08-2011, 13:41 #25
kai egw na pw tin alitheia pairnw kouragio pou einai kai alloi san kai emena kai tha eniwtha akoma kalutera an kapoios mporouse na mou pei pws to kseperase. thelw na niwsw pws einai kati perastiko kai pws meta mathaineis...ginetai;poios mporei na pei kati aisiodokso oti twra pleon vlepei alliws ta pragmata;oti exei mathei na apolamvanei ti zwi me oles tis duskolies tis;opois niwthei pleon etsi please as apantisei!!!!!
29-08-2011, 14:01 #26
εγώ έχω σκαμπανεβάσματα,!αν βοηθάει αυτό ..βασικά σκέφτομαι : ας με πιάσει θα κάνω υπομονή και θα περάσει , αυτή η σκέψη με βοηθάει κάπως...αλλά για να πώ οτι μου έχει φύγει και σφύζω από αισιοδοξία ..δεν μπορώ
29-08-2011, 14:14 #27
πιστευω οτι υπαρχουν πολλα ατομα που το χουν ξεπερασει ειτε με τν βοηθεια ειδικου ειτε μονοι τουσ...πρεπει να εχεισ πολυ δυναμη και θεληση μεσα σου...υπαρχουν ατομα που το χουν παθει μια φορα κ μετα το ελενχαν εμεις μαλλον δεν ειμαστε τοσο δυνατοι χαρακτηρες μπορουμε ομως να γινουμε ετσι δεν ειναι?
29-08-2011, 14:24 #28
νομίζω οτι το γεγονός και μόνο ότι τα αντέχουμε και στεκόμαστε στα πόδια μας καθε μέρα που παλευουμε με τις σκεψεις μας και τον εαυτό μας, μας κάνει πολύ δυνατούς χαρακτήρες .
29-08-2011, 14:53 #29
Ρέικι από απόσταση γίνεται όταν έχει κανείς τον 2ο βαθμό του ρέικι (Η ας πούμε μύηση στο ρέικι έχει 3 επίπεδα-3 βαθμούς), αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά τη θεραπεία που κάνει κάποιος από κοντά, δηλαδή σε άμεση επαφή με κάποιον θεραπευτή.. Εγώ έχω το 2ο βαθμό και μπορώ να κάνω ρέικι από απόσταση σε όποιον θέλω ή σε όποιον μου το ζητήσει... αλλά καμία σχέση με το να κάνεις μια ολοκληρωμένη θεραπεία ρέικι που διαρκεί περίπου μισή ώρα.. αυτό που είδα εδώ μου κάνει λίγο άρπα κόλλα.... και χρειάζονται 3-4 θεραπείες μέχρι να αρχίσει να ισορροπεί ένα σύστημα που είναι διαταραγμένο (οργανικά - ψυχολογικά και συναισθηματικά). Εγώ έκανα θεραπείες έναν ολόκληρο χρόνο (πήγαινα κάθε εβδομάδα ανελλιπώς) μέχρι να έρθω στα ίσα μου... και το συστήνω γιατί πραγματικά με βοήθησε πολύ... αυτά ως προς το ρέικι... τώρα θα μπορούσες να το ψάξεις και μήπως έχεις θηροειδή. Πάλι από προσωπική εμπειρία μιλάω γιατί από τότε που άρχισα να παίρνω το χάπι για το θηροειδή μου έχουν περάσει και οι πονοκέφαλοι και το μούδιασμα στο αριστερό μου χέρι και όλα..) . Τώρα πάλι δε ξέρω δεν είμαι και ειδικός μια γνώμη λέω και την προσωπική μου εμπειρία... προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
29-08-2011, 15:24 #30
τι ακριβως ειναι το ρεικι μπορειτε να μου το εξηγησετε?