ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    "Αν εσύ βλέπεις flame-war". Όχι ρε, είσαι χαζός? Έγινε αυτό το θρεντ που λέγεται "κομπλεξ" με 500 θαυμαστικά δίπλα και ανοίγει με ένα πολεμικό ποστ-ιαχή προς συγκεκριμένα άτομα με σκοπό των flame-war? Όχι έγινε με σκοπό την παραγωγική φιλοσοφική και κοινωνιολογική ανάπτυξη και debate των διαπροσωπικών δυναμικών σε on-line πλαίσια, φαίνεται καθαρά αυτό.

Wtf
    Ο καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει.. Μηπως εκφραζεις κανενα κομπλεξ για να εισαι στο θεμα? Τι σε αφορα αν το θεμα εχει σκοπο τα flame war ή οχι? Εχει παντως καποιον σκοπο και αυτο εχει σημασια... Ασε τον καθεναν να εκφραζεται..

Banned
    "Αν εσύ βλέπεις flame-war". Όχι ρε, είσαι χαζός? Έγινε αυτό το θρεντ που λέγεται "κομπλεξ" με 500 θαυμαστικά δίπλα και ανοίγει με ένα πολεμικό ποστ-ιαχή προς συγκεκριμένα άτομα με σκοπό των flame-war? Όχι έγινε με σκοπό την παραγωγική φιλοσοφική και κοινωνιολογική ανάπτυξη και debate των διαπροσωπικών δυναμικών σε on-line πλαίσια, φαίνεται καθαρά αυτό.

Wtf
    Ρε φιλε τωρα σοβαρα αντε ενταξει ειμαι χαζος .... Εσυ τι εισαι που μπαινεις τωρα ποσταρεις σε ενα θεμα που γραφει κομπλεξ οντας εδω 4 χρονια βλεποντας χιλιαδες θεματα και ποσες ακομα απαντησεις και ερχεσαι και μου λες οτι το ανοιξα με σκοπο το Flame-war? Εδω κολλαει το WTF και το OMG ισως και το ROFL

Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Ρε φιλε τωρα σοβαρα αντε ενταξει ειμαι χαζος .... Εσυ τι εισαι που μπαινεις τωρα ποσταρεις σε ενα θεμα που γραφει κομπλεξ οντας εδω 4 χρονια βλεποντας χιλιαδες θεματα και ποσες ακομα απαντησεις και ερχεσαι και μου λες οτι το ανοιξα με σκοπο το Flame-war? Εδω κολλαει το WTF και το OMG ισως και το ROFL

Για να καταλάβεις ότι και εσύ ευθύνεσαι για το πως σου συμπεριφέρονται οι άλλοι και να σταματήσεις να φτιάχνεις troll-thread στο γενικά.

ROFLMAO

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ο καθενας βλεπει αυτο που θελει να δει.. Μηπως εκφραζεις κανενα κομπλεξ για να εισαι στο θεμα? Τι σε αφορα αν το θεμα εχει σκοπο τα flame war ή οχι? Εχει παντως καποιον σκοπο και αυτο εχει σημασια... Ασε τον καθεναν να εκφραζεται..

Ναι μπορεί να εκφράζει και δικό σου κομπλεξ, ίσως και του θεματοθέτη ποιος ξέρει. Ο σκοπός και η σημασία του είναι σαν και αυτή των μεσημεριανών εκπομπών. "Σκοπός" και "σημασία" Lolz

Senior Member
    Ναι μπορεί να εκφράζει και δικό σου κομπλεξ, ίσως και του θεματοθέτη ποιος ξέρει. Ο σκοπός και η σημασία του είναι σαν και αυτή των μεσημεριανών εκπομπών. "Σκοπός" και "σημασία" Lolz
    Ναι επειδη εσυ και το υπολοιπο συναφι το μετατρεπεται ετσι... εαν δεν εμπλεκαν γελοια ατομα θα ηταν πιο σοβαρο το θεμα.. Αρα γιατι να ψαχνεις την σημασια του? Το θεμα δεν κρατιεται απο τον θεματοθετη αλλα απο τα ατομα που θα δωσουν απαντηση και θα του δωσουν την εξελιξη και εσυ εισαι ενα απο αυτα που την χαλαει... γιατι δεν εχεις καταλαβει τιποτα. Οσο για τα αλλα ατομα ειναι αλλοι οι λογοι που το κανουν...

Banned
    Για να καταλάβεις ότι και εσύ ευθύνεσαι για το πως σου συμπεριφέρονται οι άλλοι και να σταματήσεις να φτιάχνεις troll-thread στο γενικά.

ROFLMAO
    Eνταξει Imba pro ασε εμας του ταπεινους να ειμαστε τρολλ και εσυ κατσε ψηλα και αγναντευε με τις παροπιδες βλεποντας τους αλλους να συμπεριφερονται ετσι οπως συμπεριφερονται χωρις να μιλας .... Γιατι απαντησες εδω τωρα σοβαρα ? Εαν ηθελες να σκοτωσεις την ωρα σου ας εβλεπες κανενα βιντεακι στο youtube ..Aαφου θεωρεις το θεμα τρολλιστικο πες μου τι ακριβως απαντηση ψαχνεις? Ηρθες απο το πουθενα να πεις τι? να κατακρινεις την γνωμη του θεματοθετη ? Αφου βλεπεις το σκοπο και τη σημασια σαν αυτη των μεσημεριανων εκπομπων παει να πει οτι τις βλεπεις και οτι γνωριζεις τι παιζει εκει.... Εσενα τι σε κανει αυτο? Μηπως κουτσομπολα?

χμ...λάθος κατάλαβα, αλλά μάλλον βεβαιώθηκα ακόμη και με τη λάθος σκέψη μου.......

ακόμη και αν δεν είσαι εδώ εσύ 4 χρόνια, φαίνεται να μας ξέρεις πολύ καλά....ενδιαφέρον.....

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    χμ...είσαι εδώ 4 χρόνια αλλά έχεις γραφτεί από τον ιούλη........ενδιαφέρον....
    Μπορει να το εθεσα λαθος αλλα αμα κοιταζες καλα ο Φιλος Petran ειναι 4 χρονια και οχι εγω..... Δε πειραζει δεν εχεις μαθει να ψηλαφιζεις πριν να απαντησεις .... Τωρα το βρισκεις ενδιαφερον??????

Eνταξει Imba pro ασε εμας του ταπεινους να ειμαστε τρολλ και εσυ κατσε ψηλα και αγναντευε με τις παροπιδες βλεποντας τους αλλους να συμπεριφερονται ετσι οπως συμπεριφερονται χωρις να μιλας .... Γιατι απαντησες εδω τωρα σοβαρα ? Εαν ηθελες να σκοτωσεις την ωρα σου ας εβλεπες κανενα βιντεακι στο youtube ..Aαφου θεωρεις το θεμα τρολλιστικο πες μου τι ακριβως απαντηση ψαχνεις? Ηρθες απο το πουθενα να πεις τι? να κατακρινεις την γνωμη του θεματοθετη ? Αφου βλεπεις το σκοπο και τη σημασια σαν αυτη των μεσημεριανων εκπομπων παει να πει οτι τις βλεπεις και οτι γνωριζεις τι παιζει εκει.... Εσενα τι σε κανει αυτο? Μηπως κουτσομπολα?
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member

απλά δεν υπάρχεις....:ΡΡΡ...(ελιωσα)

Banned
    Αφου θεωρεις αστοχη και ακυρη την αμπελοφιλοσοφια μου , οπως εσυ λες γιατι ασχολησε ακομα?? Σε ενοχλει κατι? Αφου καταβαθος μεσα σου ξερεις για ποιο λογο το εγραψα το θεμα ......

Αφου θεωρεις αστοχη και ακυρη την αμπελοφιλοσοφια μου , οπως εσυ λες γιατι ασχολησε ακομα?? Σε ενοχλει κατι? Αφου καταβαθος μεσα σου ξερεις για ποιο λογο το εγραψα το θεμα ......
    σημασία δεν έχει τι πιστεύω εγώ, αλλά τι έχεις το κουράγιο να πεις εσύ.
    Μεχρι στιγμής δεν το έχεις. Σκόρπια λόγια που αναδίδουν φόβο. Τίποτε άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σημασία δεν έχει τι πιστεύω εγώ, αλλά τι έχεις το κουράγιο να πεις εσύ.
    Μεχρι στιγμής δεν το έχεις. Σκόρπια λόγια που αναδίδουν φόβο. Τίποτε άλλο.
    Ααααααχαχαχαχαχαααα! :D Μαλλον ΕΣΥ δεν το εχεις (στο να καταλαβεις φυσικα) ;) Καλως ηρθες στο κλαμπ των ηλιθιων! γιουχουυυυ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    αμα εχεις κόμπλεξ
    τελειωνω με βεντέξ
    ριχνω την πιτα στο πυρεξ
    παιρνω καρφι το στρωμα το ωραιο τ' αφρολέξ
    θα βαλω και το rolex
    τα ρουχα μου τα Μexx
    και φυγαμε για σεξ
    στο ομορφο το Essex
    παρεα με τον Rex,
    και ας πει καποιος στον Lex