ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 255
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Να βγω απο την κλικα και να ξαναμπω?:P
    ναι, αλλα θα κανεις σεξ με τον γραμματέα...:ΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Σε ξαναρωτω λοιπον... δεν με ενοχλει καποιος να διαφωνει μαζι μου αλλα να διαφωνει πολιτισμενα και οχι με σχολια, ειρωνιες, χαρακτηρισμους κλπ... αυτα δεν ειναι αποψη και διαφωνια. Διαφωνεις?

Υ.Γ να δω μετα απο ποσα ΙΔΙΑ μνματα θα το αντιληφθεις..
    Αυτο με ρωτας τοση ωρα? Εσαι ειρων και συμφωνω μαζι σου οτι η ειρωνια δεν ταιριαζει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αυτο με ρωτας τοση ωρα? Εσαι ειρων και συμφωνω μαζι σου οτι η ειρωνια δεν ταιριαζει.
    Δεν ειμαι ειρων απλα λεω την αληθεια... Βλεπεις τι σε ρωταω τοση ωρα και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.. τι να υποθεσω?

Senior Member
    Σειρα σου ποιοι ειναι στην κλικα κατα την γνωμη σου?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σειρα σου ποιοι ειναι στην κλικα κατα την γνωμη σου?
    Απαντησα ηδη... Ρεμεντυ, Θεοφανια, αρκτος, Μπροκεν... εσυ το παιζεις λιγο ουδετερος στο περιπου αλλα καπως ακολουθεις, Ιβερις και αλλοι φυσικα...

Senior Member
    Απαντησα ηδη... Ρεμεντυ, Θεοφανια, αρκτος, Μπροκεν... εσυ το παιζεις λιγο ουδετερος στο περιπου αλλα καπως ακολουθεις, Ιβερις και αλλοι φυσικα...
    Απο που αντλεις αυτη την υποθεση? Απο το τσατ? Το τσατ ειναι ανοικτο σε ολα τα μελη του φορουμ...και οποιος ανηκει στο φορουμ μπορει να συμμετασχει.
    Καποιοι μπαινουν τσατ κοιταν ποιοι ειναι μεσα και φευγουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ναι, αλλα θα κανεις σεξ με τον γραμματέα...:ΡΡΡΡΡΡ
    !!!!!!!!!!!!!
    αν εχει και σεξ στην κλικα, ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ!!!
    κανω σεξ μονο με το μωρο μου. ειμαι δεσμευμενο κοριτσι (η εμφαση στο "κοριτσι")
    να στρατολογησετε αδεσμευτους και πολυγαμικους παρακαλω.
    εγω θα κανω δικη μου κλικα με ερωτευμενους :ΡΡΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    !!!!!!!!!!!!!
    αν εχει και σεξ στην κλικα, ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ!!!
    κανω σεξ μονο με το μωρο μου. ειμαι δεσμευμενο κοριτσι (η εμφαση στο "κοριτσι")
    να στρατολογησετε αδεσμευτους και πολυγαμικους παρακαλω.
    εγω θα κανω δικη μου κλικα με ερωτευμενους :ΡΡΡΡΡΡΡ
    Δεν την γλυτωνεις ετσι ευκολα....:P

Senior Member
    Μάλιστα..τα μέλη δηλαδή που δίνουν συμβουλές και στηρίζουν όταν τους ζητηθεί ανήκουν σε κλίκα...τα συγκεκριμένα μέλη που ανέφερες βοηθάνε πολύ μέσα στο φόρουμ, και έχουν και ποιότητα και στα θέματα που βάζουν αλλά και στις απαντήσεις που δίνουν στα άλλα μέλη.
    Τώρα αν εσύ δεν τα συμπαθείς ή διαφωνείς μαζί τους είναι δικό σου το πρόβλημα και όχι των ατόμων που ανέφερες.
    Επιπλέον κάνεις λόγο συνεχώς ότι σε προσβάλλουν και ότι σου φέρονται επιθετικά..γιατί αυτοθυματοποιείσαι έτσι?
    θεωρείς δηλαδή ότι εσύ μιλάς όμορφα.
    Είσαι συνεχώς μέσα στην ειρωνία, εννοείται ότι έχεις υβρίσει πολλές φορές και αν τα περισσότερα μέλη που ανέφερες πριν ότι δήθεν έχουν παρει γραμμή την υποτιθέμενη κλίκα ασχολούνταν πραγματικά με το πως μιλάς θα είχες φάει πάρα πολλές αναφορές.
    Μπήκαμε σχεδόν μαζί στο φόρουμ και θυμάμαι ότι στην αρχή δεν ήσουν έτσι. Τώρα το τι σου συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω. Κοίταξε όμως να συνέλθεις.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Μάλιστα..τα μέλη δηλαδή που δίνουν συμβουλές και στηρίζουν όταν τους ζητηθεί ανήκουν σε κλίκα...τα συγκεκριμένα μέλη που ανέφερες βοηθάνε πολύ μέσα στο φόρουμ, και έχουν και ποιότητα και στα θέματα που βάζουν αλλά και στις απαντήσεις που δίνουν στα άλλα μέλη.
    Τώρα αν εσύ δεν τα συμπαθείς ή διαφωνείς μαζί τους είναι δικό σου το πρόβλημα και όχι των ατόμων που ανέφερες.
    Επιπλέον κάνεις λόγο συνεχώς ότι σε προσβάλλουν και ότι σου φέρονται επιθετικά..γιατί αυτοθυματοποιείσαι έτσι?
    θεωρείς δηλαδή ότι εσύ μιλάς όμορφα.
    Είσαι συνεχώς μέσα στην ειρωνία, εννοείται ότι έχεις υβρίσει πολλές φορές και αν τα περισσότερα μέλη που ανέφερες πριν ότι δήθεν έχουν παρει γραμμή την υποτιθέμενη κλίκα ασχολούνταν πραγματικά με το πως μιλάς θα είχες φάει πάρα πολλές αναφορές.
    Μπήκαμε σχεδόν μαζί στο φόρουμ και θυμάμαι ότι στην αρχή δεν ήσουν έτσι. Τώρα το τι σου συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω. Κοίταξε όμως να συνέλθεις.
    πες τα βρε βοιντ
    (αν εισαι ερωτευμενη και μονογαμικη , σε βαζω στην κλικα μου)

Senior Member
    γμτ σε αυτη τη ζωη ακομα και ελβετια να σαι παλι σε κατηγορουνε πως εισαι με τον οχτρο! :(

θεοφανια ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕΞ πετυχες την περιπτωση!!!χαχ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Δεν εχω προβλημα με το να διαφωνησεις μαζι μου ή οποιοσδηποτε αλλος αλλα θα μπορουσες να σεβεσαι και να μην προκαλεις αν κατι δεν σου κανει. Μπορεις να διαφωνεις με πολιτισμενο τροπο αν γνωριζεις καθολου τι σημαινει... και να μην χαρακτηριζεις οταν δεν σου εχω πει τιποτα και δεν σε εχω προκαλεσει ή χαρακτηρισει. Αν αυτος ειναι ο τροπος σου σε πληροφορω οτι δεν σε τιμα καθολου!
    Λίγο με αφορά το πού έχεις ή δεν έχεις πρόβλημα. Οι υποδείξεις εκεί που σε παίρνει.
    Εμένα μπορείς απλώς να με αγνοείς. Μπορείς άραγε?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το κακο ειναι, οτι κι εσυ εισαι ΑΚΡΙΒΩΣ οτι εισαι και στην πραγματικη σου ζωη...
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Στην τελικη προσωπικα και να πεθανω ! δεν τρεχει , χαρηκα την ζωη μου ,περασα καλα , εκανα πορομενους εχθρους αλλα και φανατικους φιλους! εσυ??

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

και σας ρωτω? εξω , στην ζωη σας , το κανετε αυτο?? η το κεφαλι κατω και μεταβολη?? και μπαινετε στο φορουμ να βγαλετε το αχτι σας? ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Λίγο με αφορά το πού έχεις ή δεν έχεις πρόβλημα. Οι υποδείξεις εκεί που σε παίρνει.
    Εμένα μπορείς απλώς να με αγνοείς. Μπορείς άραγε?
    Οτι δινεις παιρνεις... οσο θα ασχολεισαι μαζι μου θα ασχολουμαι!

Senior Member
    giorgo εχεις θεμα με την μοναξια σου και πιστευω φαινεται στο οτι επαναλλαμβανεις οτι η ζωη ολων ειναι βαρετη εκτος απ την δικια σου. και που το στηριζεις? δεν εχεις διαφορα απο μας που δεν εχουμε ζωη. οσο γραφουμε γραφεις. τουλαχιστον μεταξυ μας υποστηριζομαστε με συμπαθεια και αγαπη, κατι που δεν θα κερδισουν οι αλλοι. γιατι τοτε εισαι τοσο εχθρικος και δεν προσπαθεις λιγο? το ειπα και στην χριστινα και με κοροιδεψε.....εσυ αμα θελεις ακου με
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast