Results 46 to 60 of 255
Thread: ΚΟΜΠΛΕΞ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
25-08-2011, 20:41 #46
Ε ρε γλέντια....
- 25-08-2011, 21:16 #47
Αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=HswyA9tZD9I
25-08-2011, 21:31 #48
Ποσο απολυτο δικιο εχεις!!! Τα ιδια λεω και εγω και στο θεμα μου "καταντια" . Ο καθενας ερχεται να πει το προβλημα του ενω καποια συγκεκριμενα ατομα μεγαλοποιουν το προβλημα και το στρεφουν εναντιον σου. Ειδικα οταν εισαι αντιπαθης η σε θεωρουν ηλιθιο. Μην τολμησεις να τους πας κοντρα ή να πεις την γνωμη σου η οποια μπορει να ειναι αντιθετη με τα πιστευω τους την ΜΑΜΗΣΕΣ!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Αφου παντα και για παντα θα βρισκεις τα συγκεκριμενα ατομα μπροστα σου.. μα τα ιδια ατομα ομως!!!
Ασε γιατι εγω πραγματικα γελαω με αυτους και το ιδιο θα επρεπε να κανεις και εσυ.. αυτα πρεπει να τα βλεπουμε σαν ψυχαγωγια παρε και κανενα ποπ κορν μαζι σου και γελα με την καταντια τους και ασχολεισου με πιο σοβαρα ατομα.. Εμενα δεν με αγγιζουν αυτα και φυσικα παντα θα λεω την γνωμη μου και πιο ειναι το σωστο!
25-08-2011, 22:03 #49
Ή δεν θα αναφερεσαι καθολου στο ατομο μου,ή οταν αναφερεσαι, απαιτω να λες τα πραγματα οπως εχουν κι οχι οπως σου κατεβουν...Αυτο ακριβως που κατηγορεις οτι κανω εγω,κανεις!. Οποιος σου παει κοντρα στην καθε μπαρμ******λια που θα σου κατεβει να πεταξεις για να προκαλεσεις και να σπασεις πλακα οπως ο ιδιος εχεις πει,γινεται αμεσως μελος κλικας,κομπλεξικος,σνομπ, κλπ κλπ.Ξεκολλα το μυαλο σου επιτελους.Ξερεις πολυ καλα οτι αυτα που λες για εμενα, δεν στεκουν και αν θες να σχολιασεις κατι που με αφορα δεν θα λες οτι να ναι χρησιμοποιωντας τον τροπο που εχεις συνηθισει..τα ψεμματα δλδ.Αν ειναι να λες τετοιες αστηρικτες παρλαπιπες καλυτερα να μη σχολιαζεις καθολου..
2.Επισης σου εχω ζητησει πολλακις και μαλιστα σου ταξινομησα τα ερωτηματα μου για να σε διευκολυνω απο που βγαζεις ολα αυτα τα συμπερασματα και που στηριζεις τα λογια σου,αλλα μολις τα δες ζορικα, σταματησες να απαντας.Παρα αυτου ομως,βλεπω οτι εξακολουθεις να εξαπολυεις τις εικασιες σου ελευθερος..βρες αλλο παραμυθι,βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.αυτα για εσενα..
Αα και κατι τελευταιο. Σ αρεσει δεν σ αρεσει (μαλλον σε βολευει δεν σε βολευει) προσωπικα τουλαχιστον, μελος καποιας κλικας, δεν ειμαι..σορρι ε.
Απο εκει και περα undetermined, συμφωνω οτι το φορουμ μοιαζει με πεδιο μαχης κι ειναι κριμα πραγματικα.Ενας χωρος που κανονικα θα επρεπε να εκπεμπει θετικη διαθεση,καταθεση εμπειριων,θεληση για συμπαρασταση κ ολα αυτα που αρχικα νομιζα οτι θα βρω,συνειδητοποιω μερα με τη μερα οτι εχει γινει ενας διαγωνισμος ατακας,επιβολης αποψεων,κατηγοριων ανευ λογου πολλες φορες,και εχθροτητας (φυσικα ευτυχως υπαρχουν λιγες και φωτεινες εξαιρεσεις σ ολα αυτα.)..μεχρι του σημειου να ντρεπεται ή να δισταζει πολυ ενα μελος να ανοιχτει,να γραψει για το προβλημα του και να ζητησει συμπαρασταση..γιατι ρε παιδια?Είναι αληθεια κριμα.Γιατι δεν κανετε μια προσπαθεια να κατεβασετε λιγο τους τονους και να το δειτε λιγο θετικοτερα?Και τους εαυτους σας τους ιδιους θα βοηθησετε.Δεν νομιζω οτι η τοση ειρωνια προσφερει γαληνη σε καποιον...νιωθετε καποιο κερδος μεσα απο αυτο, περαν του οτι περναει γρηγορα η ωρα?Αμφιβαλλω..
Οταν καπου δεν συμφωνειτε κι οταν ενα θεμα σας χαλαει,πειτε τη γνωμη σας και παψτε να ασχολειστε επειτα..γιατι θα πρεπει να θεωρειτε αναγκαιο την επιβολη αυτης της γνωμης?
Το φορουμ εχει εικονα ζουγκλας..και φανταστειτε πως νιωθουν τα καινουρια μελη που μπαινουν εδω μεσα..που να τολμησουν να μιλησουν για τα προβληματα τους και να πουν τη γνωμη τους με το πεσιμο που μπορει να επακολουθησει?
Χαλαρωστε το λιγο ρε παιδια..ειλικρινα δεν προσφερει τιποτα σε κανεναν μας ολο αυτο το μακελιο.Last edited by niah; 25-08-2011 at 22:19.
25-08-2011, 22:33 #50
πραγματικα νομιζετε οτι μας νοαιζουν τα προσωπικα σας? δλδ ελεος λυστε τα απο κοντα η απο PM
τελικα μονο φορουμ για να πεις τον πονο σου δεν ειναι αυτο...θεωρω οτι υπαρχουν πολλα αξιολογα μελη με διαθεση και βοηθεια αλλα ρε παιδια δεν ειναι εικονα αυτη
δε μας νοιαζουν οι "κοντρες" σας...τελος
μιλαω σαν νεο μελος
25-08-2011, 22:37 #51
25-08-2011, 22:39 #52
Ωωωωπα!!! Ωωωωπα!!! .................
http://www.youtube.com/watch?v=kbZVlLmdDAA&feature=relatedΗ ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
25-08-2011, 23:11 #53
Γιατι θεωρεις οτι αυτο δεν ειναι προβλημα? Μονο οτι θεωρεις εσυ η ο καθενας ως "προβλημα" θα συζηταμε? Τα προσωπικα του καθενος δεν εισαι σε θεση να τα κρινεις ουτε εσυ αλλα και κανενας αλλος. Ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφραστει και να πει το προβλημα του με τον τροπο που θελει. Αν δεν σε ενδιαφερουν εσενα προσωπικα να μην ασχολεισαι και αυτο θα ηταν το σωστο αντι να σχολιασεις η να επικρινεις!
Φιλικα!
25-08-2011, 23:13 #54
25-08-2011, 23:22 #55
25-08-2011, 23:28 #56
Δεν κατακρινω. Απλα δεν ειναι εικονα αυτη για τα νεα μελη και πιστεψτε με δεν βοηθα ΚΑΝΕΝΑΝ, ουτε εσας ουτε τα νεα μελη που θελουν να εκφραστουν. Πολλα threads τεινουν σε chat πλεον και το μονο που βλεπω ειναι τσακωμους, αν το θεωρειτε υγιες σε ενα φορουμ ψυχικης υγειας πασο. Τεσπα, ας μην επαναλαμβανομαι....ειπα την αποψη μου και οποιος θελει συμφωνει οποιος θελει διαφωνει, δε θελω να μπω καν σε διαδικασια συνομιλιας.
25-08-2011, 23:35 #57
Καλως Ηρθες στο γκρουπ..... Ουτε ο πρωτος εισαι αλλα ουτε και ο τελευταιος πιστεψε με και στο κατω κατω ποια εικονα? Αυτη που ορισμενοι εδω μεσα χαλανε συνεχομενα ? Δεν ειμαι προφητης ουτε και Μεσσιας δεν ηρθα να σωσω το φορουμ αλλα δε μπορει κανενας να φραζει την ελευθερη βουληση με το ετσι θελω επειδη καποια τυπακια την ειδαν αλλιως.....
26-08-2011, 00:02 #58
Μάρθα καλά δεν ντρέπεσαι? Που είναι η αγωγή και οι τρόποι σου? Τι ρατσισμός είναι αυτός? Τι σημαίνει "έχουν μάθει να είναι γύφτοι"? Τι είναι οι γύφτοι δηλαδή?
Πολλά ερωτήματα για το μυαλουδάκι σου ε? Άσε μην απαντάς και πάθεις και καμιά υπερκόπωση. Ευτυχώς για σένα, δεν γράφει πια η Rainandwind.
Btw, Rain μου έλειψες, μήπως ήρθε η ώρα για ένα δυναμικό comeback? Σκέψου το γιατί ο ρατσισμός έχει εξαπλωθεί στο φόρουμ από τότε που έφυγες!
26-08-2011, 00:07 #59
26-08-2011, 00:08 #60
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΑ! "ΝΙΑΗ" , ΓΡΑΦΕΙς ΣΕ ΠΟΣΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΛΕΣ¨" ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ !ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !! ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΛΔΗ , ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΑ! "|΄
Αλλωστε δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα στα συγκεκριμενα μνματα
Την περιοδο λοιπον, που ειχε γινει ο ψιλοχαμος στο θεμα της λακριμοζα αρχισες να με χαρακτηριζεις και δημοσια και σε μνματα,να μου τη μπαινεις,και να λες "λυπαμαι για λογαριασμο σου","πεταξες τη μασκα σου"κ.α.πολλα, επειδη σου ειπα εκτος της μιας πλευρας των ναρκωτικων για την οποια της μιλουσες, να της παρουσιασεις κ την αλλη.Των επιπτωσεων τους δλδ..Παει αυτο.Μετα μου ελεγες σε μηνυμα οτι μου μιλουσες ετσι για να δοκιμασεις της αντοχες και τις αντιδρασεις μου.Σου απαντησα "κακο τροπο βρηκες".Ηρεμησες μετα.
Την επομενη μερα αν δεν απατομαι,μου λες "μπες στο ταδε θεμα (ενα που ειχε να κανει με κακοποιηση γυναικων) να δεις τι λεω, να σπασεις πλακα". Προσεθετες οτι "σου αρεσει να προκαλεις και να φερνεις τους αλλους στα ορια τους για να δεις τι θα κανουν και τι θα πουν,οπως ειχες κανει και σ εμενα την προηγουμενη".Εγω σου απαντησα οτι "θα μπορουσες να καθεσαι να ψαχνεις λυσεις για τα προβληματα σου αντι να καθεσαι να "σπας πλακα" και να παιδιαριζεις".Σου ειπα επισης οτι στα λεω "για σενα και γι αυτο σου μιλαω με π.μ, αντι να αρχισω να απαντω δημοσια στις προκλητικες σου τοποθετησεις (πραγμα που μπορει να σε ενοχλουσε),σεβομενη την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα,για να συνελθεις, και για να μην αρχισουν να σε αποπαιρνουν ολοι στο τελος,κ να μην σε παιρνουν στα σοβαρα(κατι που ηδη ειχε αρχισει να γινεται)..Μου ειπες "χεστηκα για το φορουμ σας"(λες κι ειναι δικο μου το φορουμ,ή λες και τα λεγα για το φορουμ κι οχι για σενα),κι "εγω θα κανω οτι γουσταρω.Δεν με νοιαζει τιποτα".
ΣΟυ απανταω "οκ,κανε οτι γουσταρεις,για καλο στο ειπα, αλλα ασε και τους αλλους να κανουν οτι γουσταρουν" και οτι "απο εδω και περα θα λεω κι εγω δημοσια τη γνωμη μου πανω σ αυτα που γραφεις"
Απο εκει και περα εγινες τουρκος κι αρχισες να βριζεις και να με αποκαλεις με διαφορα επιθετα κλπ κλπ,Σου κοψα την κουβεντα και μου στειλες μερικα ακομα μνματα συνεχιζοντας την επιθεση και λεγοντας μου οτι "ανοιξε οποτε θες θεμα και θα σε κανω ρεζιλι","εγω θα φυγω απ τα ναρκωτικα αλλα εσυ θα εισαι παντα τρελαρα"και αλλα τετοια.
Και προχθες ηρθες στο θεμα νομιζοντας λανθασμενα οτι εκπληρωσες την υποσχεση σου..
Αυτααα..Εγιναν ή δεν εγιναν ετσι εν ολοιγοις?
[/COLOR][/I]