Results 106 to 120 of 227
Thread: LADOSE
-
13-07-2016, 12:50 #106
δεν συμφωνω μαζι σας...εγω με το λαντοζ..μια χαρα την εβγαλα 2 χρονια..!
εξαιρετικη η ζωη μου κ η διαθεση μου..μου δωσε κινητρο κ ζωντανια.!
πιστευω πολυ απλα οτι αν παρεις ενα χαπι κ καθεσαι κ περιμενεις ποτε θα δρασει κ να τα κανει ολα μονο του δεν θα σου κανει απλα τιποτα..ή θα κανει λιγη δουλεια.
το παν ειναι να κανεις κ εσυ δραστηριοτητες..να δουλευεις κ ας νιωθεις ασχημα, να χορευεις κ ας μη μπορεις.
ο συνδυασμος χορος, μουσικη κ λαντοζ παντως σε κανει να νιωθεις υπεροχα!
το χω παρατηρησει..οσοι περνουν χαπες κ ειναι μες στο σπιτι δεν τους πιανει ποτε!
- 13-07-2016, 13:06 #107
Τα αντικαταθληπτικά τελικά στον καθένα δουλεύουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά...
Εγώ μπήκα κατευθείαν στα 20μγ λαντοζ (ήταν κάψουλα δεν έσπαγε...) και δεν μου έκανε καμία παρενέργεια εκτός από μια αίσθηση ΖΕΣΤΗΣ ένα πράγμα σαν να έχω βάλει το κλιματιστικό στους 50 βαθμούς και να κάθομαι απο κάτω...
"Το χημικό του όνειρο..." αλήθεια είναι...
Και εμένα το σίπραλεξ με άφησε σε αυτό το όνειρο για λίγους μήνες και μετά μου είπε αντίο και έφυγε...
Γιαυτό πήγαμε σε ladose που και καλά παρακινεί περισσότερο...
Μπορεί όμως το σίπραλεξ να έφυγε σαν δράση αλλά δεν με άφησε ξεκρέμαστο...
Συνέχισε να κάνει αυτό για το οποίο το ξεκίνησα δηλαδή να μειώνει τα ψυχοσωματικά να μην κάνω ταχυπαλμίες, να μην παθαίνω κρίσεις πανικού και να μπορώ να κοιμάμαι κανονικά χωρίς τον χείμαρο αγχώδων σκέψεων που είχα μια ζωή...
Επίσης μπορεί να έφυγε το ΚΙΚ του σίπραλεξ αλλά μου κράταγε την αυτοκτονικότητα...
Απλά αρνούμενος και ίσος καλομαθημένος στο να προχωρήσω και να παρακινηθώ μόνος μου αναζήτησα το ΚΙΚ στο λαντόζ :-)
13-07-2016, 19:39 #108
anxious δεν ειναι τοσο ασπρο μαυρο τα πραματα οπως τα παρουσιαζεις, εσενα μπορει να σε πιασε το λαντοζ για μεγαλο διαστημα σε μενα αυτο απλα δεν συνεβηκε κ με αφησε μετα απο συντομο διαστημα, κ γω χορεψα κ βγηκα απο το σπιτι κ ενεργοποιηθικα επαγγελματικα, κοινωνικα και ερωτικα,και για ενα διαστημα πραγματικα δουλεψε, η ζωη μου ειχε μπει σε μια σειρα, γι αυτο ακριβως πηρα το φαρμακο αλλωστε,για να μου τονωσει το ενδιαφερον για ζωη, δε περιμενω κανα θαυμα, θελω απλα ενα μπουστ, οσον αφορα το νιωθεις ασχημα κανε αυτο χορεψε, βγες κ δουλεψε δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα, σκεψου πως εγω εχω εξαρθρωσει τον αστραγαλο μου κ ειμαι με δεκανικια κ συ να μου λες ελα μωρε χορεψε μια ζεμπεκια, αυτα για να μη λεμε οτι θελουμε
14-07-2016, 10:20 #109
ξερω πολυ καλα τι ειναι να μην μπορεις να χορεψεις κ να πας κ μεχρι την τουαλετα επειδη εχεις καταθλιψη....πιστεψε με..
ομως μαζι με το φαρμακο εκανες ψυχοθεραπεια??
γιατι εγω εκανα πολλη..κ απειρη..μηπως φταιει αυτο?
ο συνδυασμος ψυχοθεραπειας με φαρμακο ειναι το καλυτερο..αυτο το εκανες?
14-07-2016, 11:34 #110
Nα καταθεσω κι εγω μια ενδιαφερουσα εμπειρια ............το 2010 , αρχισα το σεροξατ , μετα απο 40-50 μερες , αρχισα να γινομαι τοσο καλα , πιο καλα κι απο καλα !! αρχισα τις τσαρκες, διαθεση εξαιρετη , η κτθλψη φανταζε σαν μια μακρυνη δυσαρεστη αναμνηση , καθε βραδυ βολτες ........................ ελα ομως που μετα απο τριμηνο , αρχισε η πτωση , χωρις αλλαγη αγωγης , την αυξησα λιγο , μπας και , αλλα δεν .............. την μειωσα , δεν .......ηταν η τελευταια φορα τα τελευταια χρονια που αισθανθηκα ποως παλια , ενα 80-90% με αριστα το 100 ..............επεσα στο 25% , και εκει εμεινα μεχρι το 14 , μετα , ιδιαις προσπαθειες , ειμαι σενα 40% , αλλα το τριμηνακι εκεινο , δεν το ξαναδα ...........
14-07-2016, 11:54 #111
ρε γμτ...κριμα...λυπαμαι που το ακουω αυτο mac..
αληθιεια πως πας με το ladose? στις ποσες μερες εισαι?
σιγουρα εχει να κανει κ με το μεγεθος της καταθλιψης..την ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου..τις συνθηκες, τον χαρακτηρα ολα...
εγω παιδια τι να σας πω..τα ξερετε τα δικα μου..με πιανει το φαρμακο κ μενω τριαλαρι τριαλαρο μεχρι να γινει κατι κ να πεσω...αν δεν γινει κατι ασχημο παιζει να μεινω τριαλαρι τριαλαρο σε ολη μου τη ζωη.
14-07-2016, 11:59 #112
απ οτι γνωριζω υπαρχουν κ οι ανθεκτικες καταθλιψεις οι οποιες δυσκολα υποχωρουν με οποιοδηποτε φαρμακο..κ πρεπει να γινουν αρκετες δοκιμες με φαρμακα κ συνδυασμους για να θεραπευτει καποιος...
δεν σημαινει σιγουρα οτι οταν καποιος παρει ενα φαρμακο θα αντιδρασει το ιδιο με τον αλλον οκ..αλλα σιγουρα πιστευω οτι θελει κ απο εμας προσπαθεια να μην εγκαταλειπεις τις καθημερινες δρατηριοτητες με το ζορι...
ειναι δυσκολο το ξερω..
σε ενα επεισοδιο..προσπαθησα να βγαλω βολτα τα σκυλακια μου..μπηκα στο ασανσερ κ ετρεμαν τα ποδια μου..μετα βγηκα κ κραταγα τον τοιχο...τα καιμενα με τραβαγαν κ δεν μπορουσα να στηριχτω καλα στα ποδια μου. Κατεληξα να ειμαι ακουμπισμενη πανω σε ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο κ τα καιμενα να με κοιτανε..να εχω δυσπνοια..θλιψη κ θολο μυαλο..να θελω εκεινη την στιγμη να πεθανω..
μετα απο λιγο μαζεψα τα κομματακια μου κ ανεβηκα παλι σπιτι κ λεω..οκ δεν ξαναπαω πουθενα..κινδυνευω να σωριαστω..με το ζορι περαπταγα κ γενικα στενγωνε το στομα μου κ ενιωθα αποπραγματοποιηση στο φουλ..
τα επεισοδια μου ειναι βαρβατα....αν με αφησει καποιος χωρις φαρμακο παιζει να πεθανω σαν λειψανο πανω στο κρεβατι ...
14-07-2016, 13:57 #113
Δυστυχώς εγώ και ο ΜΑΚ ανήκουμε μάλλον στις ανθεκτικές καταθλίψεις...
Εγώ έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό ssri (πλην λαντόζ που το άφησα τελευταίο γιατί το θεωρούσα το πιο άχρηστο χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο) και snri και τρικυκλίκά/τετρακυκλίκά και το wellbutrin που πιάνει νοραδρεναλίνη/ντοπαμίνη...
Και εμένα το cipralex μόνο με είχε σηκώσει για λίγους μήνες και μετά τίποτα...
Το θέμα είναι πως χωρίς αυτά και εγώ θα έλιωνα στο κρεβάτι άσε που λόγω γενικευμένης αγχώδης το σώμα μου φθειρόταν με απιστευτο βαθμό και ειδικά η καρδιά μου όλη μερα με ταχυπαλμίες, πίεση, αρρυθμίες (στα πολύ άγχη) φτερουγίσματα κτλ...
Τουλάχιστον τα χάπια κρατάνε αυτά...
Λαντόζ 6η μέρα και μπορώ να πω πως μου ξύπνησε μνήμες απο εποχές πριν τα χάπια όσο αφορά το άγχος...
Χθες δεν έκλεισα μάτι ως τις 6 το πρωί...
Αναβίωσαν εποχές γενικευμένης αγχώδης...
Θα περιμένω όμως η γιατρός μου μου είπε να του δώσω ένα μήνα του λαντόζ...
14-07-2016, 14:01 #114
ναι αυτο κανει το λαντοζ...αυπνια ,ταραχη. στρες απιστευτο κλπ..απο το λαντοζ ειναι η αυπνια κ το στρες..κανε υπομονη να σε παισει ..δνε θελει μηνα για μενα ...για μενα θελει 45 μερες...σταδικα μετα τις 35 αρχιζει σιγα σιγα κ ηρεμει κ νταξ νιωθεις καλυτερα.
14-07-2016, 14:11 #115
Νταξ μαζί με την αυπνία μου έκανε και μια ένταση που μου έλειπε...
Ξέρεις κινούμαι πιο νευρικά αλλά νιώθω και καλύτερα έτσι...
Απο εκεί που σερνόμουν κατι είναι και αυτό...
14-07-2016, 16:28 #116
ναι ναι θα φτασεει καποια στιγμη στο κορυφωμα της αυτη η ενταση..μπορει να νιωσεις διαφορα κουλα..αλλα οκ..αναμενομενα ολα!
14-07-2016, 22:19 #117
αυτο το 3μηνο της χαρας το χουνε περασει πολλοι τελικα χαχα,κ γω ετσι παιδες ολα μελι γαλα για κανα 3μηνο κ μετα παλι απο κει που ξεκινησα, ξαναπαρατησα τις βολτες, τη κιθαρα μου, τη ζωγραφικη το διαβασμα ολα αυτα που εκανα με μερακι καθως με ειχε πιασει το φαρμακο, επισης δεν ξερω ειχα γινει κ πιο θρησκευομενος εκεινη τη περιοδο, δεν ξερω αν ηταν απο το χαπι η απλα ενιωσα πως ειμαι πλεον υγιης κ το οφειλω εν μερη κ στο θεο, τωρα οσο αφορα τη ψυχοθεραπεια anxious εχω δοκιμασει καποιες φορες σε ιδιωτες δεν νομιζω πως μου τεριαζουνε πολυ αυτες οι αμερικανιες, δλδ η μανα μου η ο κολλητος μου δεν μπορουν να με συμβουλευσουν(που με αγαπανε κιολας δεν κοιτανε τα λεφτα μου) κ πρεπει να παω σε καποιον παραλπιπα? ασε που ζητανε κ τρελλα λεφτα αυτοι εδω μετα βιας επιβιωνουμε να παρουμε τα φαρμακα μας, να λειπει προς το παρον. αν αποφασισω ποτε να παρω συμβουλες απο καποιον που δεν ξερω πολυ καλα θα ειναι μονο απο πνευματικο που μου εχουνε συστησει, κ για αυτους εχω επιφυλαξεις αλλα τουλαχιστον δεν θα μου πει στο τελος "σκασε κ το 50αρικο τωρα γτ ειμαι γαματος" αυτα ηδη μεγαλωσα πολυ το ποστ μου πραμα που δεν συνηθηζω, καλο βραδυ να χετε
15-07-2016, 11:01 #118
στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι οτι οι ψυχολογοι παιρνουν απειρα λεφτα κ αυτο ειναι απαραδεκτο στις μερες μας!
οσον αφορα τις συμβουλες που δινουν..δεν πας εκει για να σου σωσουν συμβουλες κ να σε αγκαλιασουν οπως η μαμα ή ο φιλος..
αλλα ψαχζνουν βαθυτερα μαζι σου κ εσυ μαθαινεις κ ξερεις μετα για ποιον λογο κ ποια αιτια συμβαινουν αυτα που σου συμβαινουν...κ αφου εχεις βρει τον λογο ακολουθει μαι συναισθηματικη διορθωτικη εμπειρια..ειναι ολοκληρη μεθοδος που βασιζεται σε μια τεχνικη..
τι νομιζες?οτι πας μιλας κ φευγεις?
ή οτι καθεται κ σου λεει τι να κανεις?
το θαυμα της ψυχοθεραπειας πολλοι φοβηθηκαν και αμφισβητησαν...αλλα οσοι πηγαν επωφεληθηκαν αρκετα..
κ αν η ψυχοθεραπεια αποτυχει προφανως ή εχεις πεσει σε αθλιο..που υπαρχουν πολλοι απο αυτους..ή απλα δεν το δουλεψες με σθενος κ λαχταρα..ή απλα δεν σου ταιριαξε ο ψυχοθεραπευτης...
16-07-2016, 13:07 #119
8η μέρα ladose και το μόνο που έχω είναι αυπνία έντονη...
Δεν κλείνω μάτι...
Κοιμάμαι 5 το πρωί ...
Βέβαια είναι και η ζέστη...
Όσο αφορά τους ψυχολόγους πιστεύω είναι απαραίτητοι μαζί με την ψυχοθεραπεία γιατί μόνο τα φάρμακα δεν αλλάζουν τον τρόπο σκέψης...
Όλα μαζί βοηθάνε...
Απλά οι τιμές είναι όντως απαράδεκτες...
50-60€ την ώρα που ζητάνε μερικοί ...
Η δικιά μου έπαιρνε 30 βέβαια αλλά ήταν αρχάρια γιαυτό...
Μετά απο 14 μήνες συνολικά ψυχοθεραπείας μπορώ να πω πως λειτουργεί διαφορετικά αλλά στους περισσότερους όπως και σε μένα ΜΟΝΟ συμπληρωματικά στα ψυχοφάρμακα...
16-07-2016, 13:31 #120
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)