Results 121 to 135 of 227
Thread: LADOSE
-
18-07-2016, 18:54 #121
παρτο καμμια 30αρα μερες ρε συ, αλλιως πως θα δεις διαφορα? εμενα με κανε πολυ καλα αλλα για ενα διαστημα μονο, μετα αρχισε να φθινει, ποιος ξερει μπορει εσυ να βοηθηθεις πιο πολυ, αλλα ακομα κ αν οχι θα εισαι εστω καλα για ενα διαστημα, χαχαχα ληθη δηλαδη μεχρι αηδιας
- 19-07-2016, 12:39 #122
Ρε παιδιά είναι 11η μέρα στο ladose 20mg και ώρες ώρες μου κάνει περιεργες παρενέργειες...
Έντονη ξηροστομία, κατακράτηση ούρων, συχνουρία, και αίσθηση υψηλού πυρετού...
Δεν έβαλα θερμόμετρο βέβαια γιατί την ώρα που με έπιανε ήμουν έξω αλλά ζεματούσαν τα χέρια μου πραγματικά και ένιωθα να έχουν πρηστεί υπερ-αιματωνόταν..
Επίσης ίσως γιατί είναι για βουλιμία εμένα μου φαίρνει εντονη ανορεξία...
Μου χάλασε την γεύση και πολλές φορές δεν μπορώ να φάω νιώθω αναγούλα και μόνο στην ιδέα...
Τώρα που γράφω 12μιση το μεσημέρι δεν μπόρεσα να φάω πρωινό...
Νιώθω ότι αν φάω κάτι θα κάνω εμετό...
Δε λέω πως δεν τρώω τίποτα απλά τρώω λιγότερο και δεν το απολαμβάνω...
Τι είναι όλα αυτά;;;
Το cipralex ποτέ δε μου τα έκανε ούτε δλδ τις πρώτες μέρες (ίσως την αναγούλα μόνο αλλά χωρίς την ανορεξία) ...
19-07-2016, 12:41 #123
Παιδιά τι να κάνω; φοβάμαι να το ξαναπάρω δεν ξέρω αλλά νιώθω τις παρενέργειες αντί να φθείνουνν να αυξάνονται μέρα την ΄μερα..............
19-07-2016, 12:48 #124
καλε χαλαρωσε!!! αυτΟ που περιγραφεις ειναι ακριβως οι παρενεργεις του λαντοζ μεχρι να πιασει! ολοι οσοι ξεκονουν οι περισσοτεροι τουλαχιστον χανουν κιλα επειδη κοβει την ορεξη..στην αρχη..επισης φερνει αυπνια κ νευρικοτητα..ανατριχιλες..Α νησυχια κ τρομερο στρες,τρεμουλα στα χερια κ στα ποδια..ασταθεια..ζαλαδες..θα κανεις υπομονη..αυτο τωρα σου αφαιρει ολη την σεροτονινη ποΥ εχεις στον εγκεφαλο γι αυτο νιωθεις ολα αυτα! η θεραπεια πετυχαινει!ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ, εισαι τυχερος..μετα απο 40 μερες χρησης θα σου δωσει απλοχερα ολη την σεροτονινη που σου κρατησε κ κει θα ρθει το χαμογελο, η υπνηλια, η γαληνη κ η χαρα..ξεκολλα κανε υπομονη!
μαιζ με το λαντοζ να παιρνεις κ ζαναξ στην χουφτα σου..μαζι ομως..ετσι δεν θα βιωνεις τοσο πολλες παρενεργεις..τοσο εντονες δλδ.
μη το κοψεις τωρα γιατι θα σε ριξει αποτομα! υπομονη! ολοι κανουμε υπομονη με το λαντοζ κ ολα τα SSRI ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ Κ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
19-07-2016, 13:28 #125
Εϊναι το πρώτο ssri που μου κάνει αυτές τις παρενέργειες και τα έχω περάσει όλα πλην του λαντόζ...
Ζαναξ παίρνω μόνο σε πολύ ακραίες καταστάσεις...
Πολύ όμως...
Δεν το παίρνω ποτέ για κάτι που μπορώ να διαχειρσιτω΄...
Το άγχος δεν είναι έντονο γιατί ταυτόχρονα έχω και 10μγ σίπραλεξ...
19-07-2016, 13:39 #126
Ηρεμησε, δεν κανουν ολα τα χαπια τα ιδια συμπτωματα, και οχι σε ολα τα ατομα τα ιδια. Οπως δεν τα κανουν και καθε φορα που τα παιρνεις. Κι εγω ειχα ναυτιες με αντικαταθλιπτικα στην αρχη, και ημουν σαν ζομπι τις πρωτες μερες, δεν μπορουσαν τα μελη του σωματος μου να υπακουσουν στις εντολες του εγκεφαλου, υπνηλια, βουητο στο κεφαλι, ζαλη, απαθεια... Αυτα κρατουσαν τις πρωτες μερες, μετα συνερχομουν. Και δεν μου τα εκαναν καθε φορα που τα ξεκινουσα. Ουτε επηρεαζαν την διαθεση μου προς το καλυτερο καθε φορα.
Συζητησε τα με τον γιατρο σου μηπως χρειαστει αλαλγη δοσολογιας, εμενα μου την προσαρμοζαν αναλογα με το τι παρουσιαζοταν καθε φορα.
19-07-2016, 13:50 #127
ποτε δεν μου χουν δωσει λαντοζ χωρις αγχολυτικο μαζι..περιεργο...ο γιατρος σου ειπε να μην παιρνεις ζαναξ?
το λαντοζ δεν παλευεται χωρις αγχολυτικο σε εμενα, για 1 μηνα παιρνω δηλαση χαναξ μαζι..αλλα κ σε αλλους φιλους που το παιρνουν..ολοι πηρανα αγχολυτικο.μονος σου το ξεκινησες το λαντοζ?
19-07-2016, 14:10 #128
την 1η εβδομαδα που έπαιρνα το σερτραλιν ήμουν με δυνατη ημικρανια και ναυτιες συνεχως, μεχρι και εμετους.
Μετα οκ περασαν αυτα, αλλα χασμουριομουν συνεχως, στο ασχετο.
Τωρα παω να κλεισω μηνα σχεδον, και νιωθω καλύτερα, ηρεμη, προσγειωμενη, καπως συγκροτημενη...
Να δουμε στις 40 μερες πως θα είμαι....
19-07-2016, 14:14 #129
το χασμουρητο κλασσικη παρενεργεια για μενα στα SSRI..ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΟΜΩΣ! σε σημειο να βουλωνουν τα αυτια μου απο το πολυ χασμουρητο..υπαρχει εξηγηση.
το αγχος φερνει χασμουρητο..τα SSRI προκαλουν στρες...γι αυτο πολλοι χασμουριουνται..
μια φιλη το ιδιο ακριβως που πηρε λαντοζ.
19-07-2016, 14:38 #130
Κι εμενα μου ειχε δωσει παλια το λαντοζ μαζι με λεξοτανιλ, το λεξοτανιλ το ειχα ξεκινησει καπου 2 βδομαδες μετα το λαντοζ, αλλα με το που το αρχισα το λεξοτανιλ ενιωθα μεγαλη υπερρενταση και νευρικοτητα και δεν με επιανε με τιποτα ο υπνος, ηθελα απλα να ουρλιαξω. Αυτο γινοταν καθε φορα που επαιρνα λεξοτανιλ. Οποτε μου το σταματησε και σταματησαν και αυτα τα συμπτωματα και πιο μετα μου εδωσε στεντον τα οποια μολις τα επαιρνα με εκαναν λιγο απαθη, λιγο ζομπι, κανα 2ωρο μονο.
Με το σιπραλεξ και το εντακτ που μου εδινε ο επομενος ψυχιατρος μου εδινε ταυτοχρονα ζαναξ και μετα φριζιουμ.
Μου ειχε πει ο τελευταιος οτι τα αντικαταθλιπτικα προκαλουν αγχος και νευρικοτητα, για να σε ξυπνησουν απο την καταθλιψη και την αδρανεια και οτι τα αγχολυτικα περα απ αυτο βοηθουσαν στην αρχη και στο να ξεκολλησω απο την καταθλιψη.
19-07-2016, 14:54 #131
ε σε κανα 15ημερο το αντικαταθλιπτικο σε κανει να θες να κινητοποιηθεις κ να σηκωθεις να κανεις πραματακια..πχ εγω παρατηρουσα οτι στις 15 μερες ξεκινουσα να κανω μπανιο(μπανιερα), αποτριζωση κ ωραιο ντυσιμο, κραγιον κλπ..
στις 40 μερες εκανε την πληρη αγχολυση..μαγικα...ξυπναγα την 40η μερα κ ενιωσα απιστευτη ηρεμια...κ κει χαμογελασα κ ειπα..τωρα επιτελους επιασε!
19-07-2016, 15:10 #132
19-07-2016, 15:13 #133
επίσης να ρωτησω, όλα αυτα τα αντικαταθλιπτικά, το σερτραλιν που παίρνω εγώ, το σιπραλεξ που λεει η Μελινα, το λαντοζ τι διαφορά έχουν???
19-07-2016, 15:19 #134
σκατα..πλεον επειδη το μειζον καταθλιπτικο το παθαινω οταν γινει κατι ασχημο..δηλαδη με αφορμη οχι στο ξεκουδουνο, ξεκιναω κ ξυπναω απο τις 6 τρεμω.δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι.νιωθω χαζεμενη ..στρεσαρισμενη στο επακρο! δεν τρωω τιποτα ουτε νερο κ νιωθω οτι χανομαι...η οτι τρελλαινομαι.α! κ απιστευτο φοβο τρελλας !! απιστευτο φοβο ομως..σε σημειο να θελω να ουρλιαξω...ειλικρινα ειναι κατι σαν νευρικος κλονισμος!
19-07-2016, 15:27 #135
Πώς να ξεπεράσω την μοναξιά;
12-07-2025, 14:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία