Results 16 to 30 of 47
Thread: ena antio
-
26-08-2011, 12:54 #16
katatonia καλημέρα,
ελπίζω να είσαι καλά.
Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα, όσο βουνό κι αν σου φαίνονται.
Θυμάμαι κάποια πράγματα που έχεις γράψει εδώ και αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ένας πολύ κλειστός χαρακτήρας. Μπες σε παρακαλώ να συζητήσουμε, έχω δει την ζωή και από την μαύρη της πλευρά και από την άσπρη, όλα μπορούν να αλλάξουν...
- 26-08-2011, 13:47 #17
Γεια σου φίλε...
Η ζωή αξίζει, είναι δύσκολη, είναι άδικη και σκληρή, αλλά αξίζει!
Άπλωσε το χέρι για βοήθεια και τα πράγματα θα γίνουν και πάλι όμορφα. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορείς να παλέψεις λίγο περισσότερο και θα θέλεις να πεις με όλη σου την καρδιά:ναι, αξίζει η ζωή!
Ψάξε ένα χαμόγελο να κρατηθείς για σήμερα και για αύριο έχει ο Θεός!
Ευχόμαστε να είσαι καλά και περιμένουμε νέα...
26-08-2011, 14:56 #18
- In this old house where every door is open
κατατονια μπες και πες μας κατι, για ολα υπαρχουν λυσεις, απλα κατι πολλες φορες μας εμποδιζει και να τις βλεπουμε, αλλα και να θελουμε να τις δουμε..
26-08-2011, 20:46 #19
παντωσ αν το προβλημα ειναι το αλκοολ βρηκαν το φαρμακο και τωρα δοκιμαζεται κανε λιγο υπομονη
http://www.madata.gr/diafora/health/125364.html
26-08-2011, 20:53 #20
katatonia! Εισαι καλα? Μπες σε παρακαλω να μας πεις εστω ενα "γεια"!
Last edited by ALIA; 26-08-2011 at 23:48.
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
26-08-2011, 21:12 #21
ενα αντιο και απο μενα. δεν παει αλλο. κουραστηκα. δεν αντεχω αλλο. θα βαλω ενα τελος.
26-08-2011, 21:17 #22
Γιατι Παναγιωτη?τι συμβαινει?
Παιδια εχει ειδοποιηθει καποιος συντονιστης ή καποιος υπευθυνος για την περιπτωση του κατατονια??
26-08-2011, 21:19 #23
την εχετε δει σωτηρες ολοι εδω ε?
κανενας δεν μπορει να σωσει κανένα
26-08-2011, 21:30 #24
panawtis γεια σου....μπορει να φαινεται οτι την εχουμε δει σωτηρες ή εξυπνακηδες. ομως αν θες σκεψου λιγο πώς καποιοι εδω μεσα εχουμε νιωσει πολυ μονοι, πολυ αβοηθητοι κ πολυ απελπισμενοι.
συμφωνω μαζι σου πώς κανεις δεν μπορει να σωσει κανεναν γιατι ο καθενας μονος του ειναι κυριαρχος του εαυτου του κ εχει την ευθυνη της ζωης του. ομως ακομα και στην τοση απελπισια μπορεις να πεις μια κουβεντα, να παρει εστω κ λιγο κουραγιο απο καποιον αλλο ανθρωπο κ να αντλησεις λιγη δυναμη κ ελπιδα.
δεν ξερω αν θα ηθελες να μας πεις κατι εδω...ομως να σαι σιγουρος πώς κι εγω κι αλλα παιδια εδω μεσα σκεφτηκαμε καποτε πώς δεν αξιζει πια να προσπαθουμε. Ομως συνεχισαμε, κ μπορεσαμε να προχωρησουμε.Με τις οποιες δυσκολιες.
Ευχομαι πραγματικα να νιωσεις πώς υπάρχουν πραγματα για τα οποια αξιζει να προσπαθεις.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-08-2011, 21:44 #25
ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης
26-08-2011, 21:54 #26
Παναγιωτη,οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν περασει ασχημες καταστασεις και στιγμες απελπισιας..οπως πιθανοτατα εχεις ξαναπερασει κι εσυ στο παρελθον.Ξερεις οτι αυτα ερχονται και παρερχονται.Ξερεις οτι τα πραγματα αλλαζουν και την επομενη μπορει να τα βλεπεις εντελως διαφορετικα..δεν εχεις να κερδισεις ουτε εσυ,ουτε κανενας αλλος δικος σου τιποτα με το να ενδωσεις σε μια τετοια στιγμη..αντιθετως.Τα πραγματα αλλαζουν και πιστευω οτι το ξερεις κι ο ιδιος..
Ή το αφηνεις να περασει και κανεις υπομονη,ή βαζεις το χερακι σου και το βοηθας και λιγο με καποιον τροπο..ειτε μιλωντας,είτε ξεσπωντας,είτε ζητωντας βοηθεια,υπαρχουν τροποι..
Εαν θελεις μπορεις να μιλησεις εδω γι αυτα που σε οδηγουν σε τετοιες στιγμες..συνηθως συζητωντας βλεπεις και του αλλου την οπτικη,και αναθεωρεις πραγματα ή τουλαχιστον τα βλεπεις πιο ψυχραιμα και αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι πια και τοοοοοσο μαυρα ολα, οσο σου φαινονται μες το μυαλο σου τετοιες στιγμες..και οντως δεν ειναι. Η συναισθηματικη σου κατασταση τους δινει αυτη την υπερβολη.Ξανασκεψου το λιγο.
26-08-2011, 23:28 #27
Δεν την έχει δει κανείς σωτήρας . Απεναντίας εσύ και ο κατατονία μάλλον έχετε την ψευδαίσθηση οτι είστε οι μοναδικοί άνθρωποι στον κόσμο που υποφέρουν !
Αμαν πια , δεν καταλαβαίνετε οτι αυτη είναι μια καραμέλα που έχει μασηθεί απο πολλούς ανθρώπους εδώ και αιώνες και δεν ωφέλησε πουθενά ;;
Αυτήν την στιγμή υπάρχουν εκατομύρια ανθρώποι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα , και εκατομύρια άλλοι που έχουν κάποιο χειρότερο απο το δικό σου .
Είναι λογικό να αισθάνεσαι οτι δεινοπαθείς και οτι δεν σε καταλαβαίνει κανείς , και σε εξυπηρετεί σαν σκέψη γιατί σου δίνει άλλοθι για να παραιτηθείς .
Μέχρι εκεί το καταλαβαίνω όμως , τα ίδια χάλια έχω νιώσει επανειλλημένα και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου που δεν κολλάνε με τίποτα .
Η λύση όμως δεν είναι η αυτοχειρία , το μόνο που καταφέρνει κάποιος με αυτην είναι να γίνει άλλος ένας αριθμός σε μια τεράστια λίστα με αυτούς που την έπραξαν και που δεν τελειώνει ποτέ.
Big deal ..., δεν θα θέλει να σε θυμάται κανείς γι'αυτο , ακόμη και οι πιο κοντινοί σου ανθρώποι , γιατί η ανάμνηση τέτοιων συμβάντων μόνο πόνο προκαλεί .
Σκέψου και πόσο έχεις το δικαίωμα εσύ να προκαλέσεις κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για σένα , η που έστω σε μεγάλωσαν . Είναι αρκετά εγωιστικό φιλέ μου , και εγώ δεν θα
ήθελα να πεθάνω ποτέ μου με αυτό το φόρτίο , όσο άσχημα και αν ήμουν , οσο άσχημα και αν μου φέρθηκαν κάποιοι .Last edited by O Frikoubikos; 27-08-2011 at 00:45.
26-08-2011, 23:38 #28
Φρικουβικε συμφωνω μαζι σου ανεξαρτητα αν ο καθενας μας εχει διαφορετικη οπτικη..Αλλοι λογοι σπρωχνουν τον καθενα σ αυτην την κοινη απογνωση..
Οπως με ειχαν διορθωσει καποια ατομα παλιοτερα στον καθενα αυτα λειτουργουν διαφορετικα,για αυτο και δεν μιλησα ετσι.
π.χ. καποιος μπορει επιτηδες να θελει να πονεσει καποιον αλλον με κατι τετοιο..Στη συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια θα πρεπει να σκεφτει τον εαυτο του και αν αξιζει μια τετοια κινηση απλως και μονο για να πληγωθει καποιος αλλος..
Η δικη μου προσωπικη οπτικη παντως ειναι η ιδια με τη δικη σου.Κι εμενα οι ιδιοι λογοι (του επιλογου σου) θα με απετρεπαν/με εχουν αποτρεψει απο κατι τετοιοLast edited by niah; 27-08-2011 at 00:16.
27-08-2011, 03:23 #29
δυστυχως ακομα ζω..ειμαι κοτα
27-08-2011, 03:36 #30
αν μπορουσες να φτιαξεις τη ζωη σου θα ηθελες κ παλι να αυτοκτονησεις?
καταλαβαινω οτι τωρα μαλλον θα αισθανεσαι πολυ ασχημα κ αδιεξοδα κ δε θα βλεπεις κανενα διεξοδο. αλλα αν κανεις κατι θα ειναι μη αναστρεψιμο, σωστα?
λες οτι ταλαιπωρεισαι 4 χρονια απο κατι. θες να μιλησεις γι αυτο? επισης βοηθεια πηρες? η απλα εχεις αφησει την καταθλιψη να σε ξεζουμιζει ολον αυτο τον καιρο?Last edited by Lou!; 27-08-2011 at 03:55.