Results 46 to 53 of 53
Thread: Kοινωνικοποιηση
-
31-08-2011, 16:17 #46
- 14-09-2011, 23:35 #47
Jimmy διάβασα όλο το θέμα σου και απλά νομίζω πως είσαι ντροπαλός και λιγάκι εσωστρεφής...
Εκτός από αυτό το να βγεις κάποια στιγμή μόνος σου δεν παίζει;
Να πας να πιείς ένα καφέ μόνος σου δεν το έχεις σκεφτεί;
Εγώ θα σου πρότεινα να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση και να χαλαρώσεις,όλα θα έρθουν!
Βγες για ένα καφέ έξω,πήγαινε σε μια χαλαρή καφετέρια,φλέρταρε(διακριτ ικά) με την σερβιτόρα αν είναι καλή ;)
Εκτός από αυτό στο γυμναστήριο έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά,προθυμοποιήσου να βοηθήσεις κάποιον στις ασκήσεις του,δώσε συμβουλές σε κάποιον που κάνει κάτι λάθος και γενικά μην φοβάσαι να πεις εσύ την πρώτη κουβέντα,από εκεί και πέρα αν είσαι ευχάριστος και φιλικός κάποιοι από αυτούς θα σου μιλήσουν αυτοί πρώτοι την επόμενη μέρα,θα πιάσετε συζήτηση,ίσως να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα,ίσως αργότερα να ανταλάξετε τηλέφωνα και να κανονίζετε να πάτε μαζί γυμναστήριο,να αρχίσετε να βγαίνετε μαζί,να σου γνωρίσει την παρέα του κτλ κτλ...
Για αυτό μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι όλα θα έρθουν!
Εμένα όλα αυτά που σου είπα μου βγαίνουν αβίαστα...είμαι λιγάκι ο τύπος του μπλαμπλά οπότε συνήθως κερδίζω την συμπάθεια των ατόμων που συναναστρέφομαι και κάθε φορά που βγαίνω βαριέμαι να χαιρετάω ένα σωρό γνωστούς που πετυχαίνω στον δρόμο :P
14-09-2011, 23:46 #48
Tα εχω βαλει ολα αυτα στο πλανο! Σε ευχαριστω!
Εκτος απο το να παω για καφε μονος που λογω επαγγελματικων ταξιδιων ετσι και αλλιως περναω αρκετο χρονο μονος ;)
15-09-2011, 01:30 #49
Όπως νομίζεις :)
Ελπίζω πάντως να βρεις άτομα που αξίζουν την παρέα σου και να περνάς καλά μαζί τους ;)
16-09-2011, 00:32 #50
Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις μου φαίνεται ότι είσαι αισιόδοξος μέχρι ανοησίας.Να βγαίνει έξω μόνος του,να κάθεται μόνος του,να πιάνει κουβέντα,να φλερτάρει σερβιτόρες;Ξεκούτιανες εντελώς ρε φίλε;Στην Ελλάδα είσαι.Αν ήταν γυναίκα θα έλεγα κι εγώ στολίσου,βγες,φλέρταρε και θα γνωρίζεις άντρες κάθε μέρα.Αν όμως ο άντρας μείνει μόνος είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.Δεν μπορεί να κάνει τίποτα,αφού όλοι τον θεωρούν 'περίεργο' εφόσον δεν έχει φίλους.Καλά δε μιλάω για το αν τολμήσει να φλερτάρει κιόλας,εκεί να δεις τί 'βιαστή' θα τον πουν,τί 'ξελιγωμένο',τί 'αγάμητο' άσε που μπορεί να φάει και ξύλο κιόλας.
Οπότε το καλύτερο που έχεις να του πεις είναι ότι εφόσον δεν έχει δική του παρέα καλύτερα ας κάτσει στο σπίτι αφού έξω δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίσει κόσμο μόνος.Τζάμπα θα βλέπει έξω παρέες και ζευγαράκια,θα νιώθει πιο μόνος και θα απελπίζεται κι άλλο.Άποψή μου είναι πως όταν ο άντρας χάσει τους παιδικούς του φίλους,μετά είναι πολύ δύσκολο να ξανακοινωνικοποιηθεί.Ή κάνει μια σχέση και σώζεται ή μαραζώνει στη μοναξιά.
16-09-2011, 02:08 #51
16-09-2011, 16:59 #52
17-09-2011, 15:05 #53
Μια ισσοροπημενη ζωη απο ολες τις αποψεις ειναι ο στοχος...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....