Kοινωνικοποιηση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Δε χωρίζουν όλοι όμως.Μην το έχεις για δεδομένο αυτό.Κι απ'τη στιγμή που δε χωρίζουν,αυτομάτως οι φίλοι και οι γνωστοί είναι τριτοτέταρτη προτεραιότητα γι'αυτούς.Άρα δεν θα είναι διαθέσιμοι όταν τους θες εσύ.Οπότε αν δεν έχεις κι εσύ σύντροφο κινδυνεύεις να περνάς μέρες χωρίς να δεις κανέναν,να μην βγαίνεις,να μην έχεις κάποιον να πας πχ ένα ταξίδι ή διακοπές.

Για να καταλάβω,θεωρείς τραγικό και μίζερο να ψάχνει κάποιος σύντροφο για να περνάει καλά;Εμένα η άποψή μου είναι ότι οι στιγμές που ζεις με τον σύντροφό σου δε συγκρίνονται με τιποτα άλλο.Μόνο αν είναι κάποιος τυχερός κι έχει πραγματικούς φίλους μπορεί να καλυφθεί κάπως,αλλά αν έχει μόνο 'φίλους' ή γνωστούς τότε χωρίς σύντροφο νιώθει πολύ μεγάλη μοναξιά.Όπως και να το κάνουμε μια σχέση σου γεμίζει την ψυχή ρε παιδί μου,έχεις τον άνθρωπό σου,κάνεις έρωτα,ξεχνιέσαι,γενικώς σου βγάζει συναισθήματα που δεν τα βρίσκεις σε κάτι άλλο.
    Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις να εχεις ΜΟΝΟ φιλους...

ΚΑΙ τα δυο ειναι ΕΞΙΣΟΥ σημαντικα για την ολοκληρωση ενος ανθρωπου...

Senior Member
    Jimmy διάβασα όλο το θέμα σου και απλά νομίζω πως είσαι ντροπαλός και λιγάκι εσωστρεφής...
    Εκτός από αυτό το να βγεις κάποια στιγμή μόνος σου δεν παίζει;
    Να πας να πιείς ένα καφέ μόνος σου δεν το έχεις σκεφτεί;
    Εγώ θα σου πρότεινα να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση και να χαλαρώσεις,όλα θα έρθουν!
    Βγες για ένα καφέ έξω,πήγαινε σε μια χαλαρή καφετέρια,φλέρταρε(διακριτ ικά) με την σερβιτόρα αν είναι καλή ;)
    Εκτός από αυτό στο γυμναστήριο έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά,προθυμοποιήσου να βοηθήσεις κάποιον στις ασκήσεις του,δώσε συμβουλές σε κάποιον που κάνει κάτι λάθος και γενικά μην φοβάσαι να πεις εσύ την πρώτη κουβέντα,από εκεί και πέρα αν είσαι ευχάριστος και φιλικός κάποιοι από αυτούς θα σου μιλήσουν αυτοί πρώτοι την επόμενη μέρα,θα πιάσετε συζήτηση,ίσως να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα,ίσως αργότερα να ανταλάξετε τηλέφωνα και να κανονίζετε να πάτε μαζί γυμναστήριο,να αρχίσετε να βγαίνετε μαζί,να σου γνωρίσει την παρέα του κτλ κτλ...

Για αυτό μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι όλα θα έρθουν!
    Εμένα όλα αυτά που σου είπα μου βγαίνουν αβίαστα...είμαι λιγάκι ο τύπος του μπλαμπλά οπότε συνήθως κερδίζω την συμπάθεια των ατόμων που συναναστρέφομαι και κάθε φορά που βγαίνω βαριέμαι να χαιρετάω ένα σωρό γνωστούς που πετυχαίνω στον δρόμο :P

Senior Member
    Tα εχω βαλει ολα αυτα στο πλανο! Σε ευχαριστω!

Εκτος απο το να παω για καφε μονος που λογω επαγγελματικων ταξιδιων ετσι και αλλιως περναω αρκετο χρονο μονος ;)

Senior Member
    Όπως νομίζεις :)
    Ελπίζω πάντως να βρεις άτομα που αξίζουν την παρέα σου και να περνάς καλά μαζί τους ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post

Εκτός από αυτό το να βγεις κάποια στιγμή μόνος σου δεν παίζει;
    Να πας να πιείς ένα καφέ μόνος σου δεν το έχεις σκεφτεί;
    Εγώ θα σου πρότεινα να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση και να χαλαρώσεις,όλα θα έρθουν!
    Βγες για ένα καφέ έξω,πήγαινε σε μια χαλαρή καφετέρια,φλέρταρε(διακριτ ικά) με την σερβιτόρα αν είναι καλή ;)
    Εκτός από αυτό στο γυμναστήριο έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά,προθυμοποιήσου να βοηθήσεις κάποιον στις ασκήσεις του,δώσε συμβουλές σε κάποιον που κάνει κάτι λάθος και γενικά μην φοβάσαι να πεις εσύ την πρώτη κουβέντα,από εκεί και πέρα αν είσαι ευχάριστος και φιλικός κάποιοι από αυτούς θα σου μιλήσουν αυτοί πρώτοι την επόμενη μέρα,θα πιάσετε συζήτηση,ίσως να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα,ίσως αργότερα να ανταλάξετε τηλέφωνα και να κανονίζετε να πάτε μαζί γυμναστήριο,να αρχίσετε να βγαίνετε μαζί,να σου γνωρίσει την παρέα του κτλ κτλ...

Για αυτό μην απελπίζεσαι και μην αγχώνεσαι όλα θα έρθουν!
    Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις μου φαίνεται ότι είσαι αισιόδοξος μέχρι ανοησίας.Να βγαίνει έξω μόνος του,να κάθεται μόνος του,να πιάνει κουβέντα,να φλερτάρει σερβιτόρες;Ξεκούτιανες εντελώς ρε φίλε;Στην Ελλάδα είσαι.Αν ήταν γυναίκα θα έλεγα κι εγώ στολίσου,βγες,φλέρταρε και θα γνωρίζεις άντρες κάθε μέρα.Αν όμως ο άντρας μείνει μόνος είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.Δεν μπορεί να κάνει τίποτα,αφού όλοι τον θεωρούν 'περίεργο' εφόσον δεν έχει φίλους.Καλά δε μιλάω για το αν τολμήσει να φλερτάρει κιόλας,εκεί να δεις τί 'βιαστή' θα τον πουν,τί 'ξελιγωμένο',τί 'αγάμητο' άσε που μπορεί να φάει και ξύλο κιόλας.

Οπότε το καλύτερο που έχεις να του πεις είναι ότι εφόσον δεν έχει δική του παρέα καλύτερα ας κάτσει στο σπίτι αφού έξω δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίσει κόσμο μόνος.Τζάμπα θα βλέπει έξω παρέες και ζευγαράκια,θα νιώθει πιο μόνος και θα απελπίζεται κι άλλο.Άποψή μου είναι πως όταν ο άντρας χάσει τους παιδικούς του φίλους,μετά είναι πολύ δύσκολο να ξανακοινωνικοποιηθεί.Ή κάνει μια σχέση και σώζεται ή μαραζώνει στη μοναξιά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Αν πιστεύεις αυτά που γράφεις μου φαίνεται ότι είσαι αισιόδοξος μέχρι ανοησίας.Να βγαίνει έξω μόνος του,να κάθεται μόνος του,να πιάνει κουβέντα,να φλερτάρει σερβιτόρες;Ξεκούτιανες εντελώς ρε φίλε;Στην Ελλάδα είσαι.Αν ήταν γυναίκα θα έλεγα κι εγώ στολίσου,βγες,φλέρταρε και θα γνωρίζεις άντρες κάθε μέρα.Αν όμως ο άντρας μείνει μόνος είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.Δεν μπορεί να κάνει τίποτα,αφού όλοι τον θεωρούν 'περίεργο' εφόσον δεν έχει φίλους.Καλά δε μιλάω για το αν τολμήσει να φλερτάρει κιόλας,εκεί να δεις τί 'βιαστή' θα τον πουν,τί 'ξελιγωμένο',τί 'αγάμητο' άσε που μπορεί να φάει και ξύλο κιόλας.

Οπότε το καλύτερο που έχεις να του πεις είναι ότι εφόσον δεν έχει δική του παρέα καλύτερα ας κάτσει στο σπίτι αφού έξω δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίσει κόσμο μόνος.Τζάμπα θα βλέπει έξω παρέες και ζευγαράκια,θα νιώθει πιο μόνος και θα απελπίζεται κι άλλο.Άποψή μου είναι πως όταν ο άντρας χάσει τους παιδικούς του φίλους,μετά είναι πολύ δύσκολο να ξανακοινωνικοποιηθεί.Ή κάνει μια σχέση και σώζεται ή μαραζώνει στη μοναξιά.

Iσως να ειναι υπερβολικα αισιοδοξος, εσενα ομως πολυ κολλημενο με την σχεση σε βρισκω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Iσως να ειναι υπερβολικα αισιοδοξος, εσενα ομως πολυ κολλημενο με την σχεση σε βρισκω...
    Όσο παιρνούν τα χρόνια η ανάγκη συντροφικότητας μεγαλώνει.Κι επειδή κατα κοινή ομολογία όσο μεγαλώνεις τόσο λιγοστεύουν και τα άτομα γύρω σου,αν δεν έχεις κι εσύ το 'λιμάνι' σου σε καταβροχθίζει η μοναξιά.Εγώ αυτό ξέρω...

Senior Member
    Μια ισσοροπημενη ζωη απο ολες τις αποψεις ειναι ο στοχος...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234