νιωθω διαλημενος και δεν ξερω που να μιλησω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

νιωθω διαλημενος και δεν ξερω που να μιλησω

Λοιπον ποτε δεν φανταζομουν οτι θα εφτανα σε τετοιο σημειο αλλα εδω ειμαι τελικα.εχω καταθλιψη εδω και καιρο.Προσφατα γνωρισα μια φιλη η οποια ειχε παρομοια προβληματα(δεν θελω να πω τιποτα)και ολα πηγαινανε αρκετα ωραια μαλιστα μπορω να πω οτι επιτελους βρηκα καποιον να με καταλαβενει.Την προηγουμενη βδομαδα κανονισαμε να βγουμε τελευτεα στιγμη το ακυρνωνει λεγοντας οτι δεν μπορει.Και το καταλαβα.(με μηνυμα δεν τολμουσε να παρει φεναιτε).Μετα απο λιγες μερες (χθες)κανονισαμε να βγουμε )αλλα σημερα παλι μια ωρα πριν στελνει μυνημα λεγοντας οτι δεν εχει πολυ ορεξη.Περνω κανα δυο τηλεφωνα να δω αν ειναι καλα δεν απαντα.εστιλα δυο προσεγμενα μηνυματα λεγοντας πωσ δεν ειμαι θυμομενος και τετοια ρωτοντας αν θελει να μιλησει κ υπενθυμιζοντας οτι ειμαι εδω για εκεινη τιποτα.Ακομα χασκω πανω απο το κινητο σαν βλακας περιμενοντας θαυμα καθως το βρισκω πιο πιθανον να μου στιλει η πρωην μου παρα εκεινη.Και ανυσηχω(οχι μην κανει καμια βλακεια γιατι ειχε κανει παλια)αλλα μυπως κανω εγω κατι λαθος?αρχιζω να πιστευω οτι με εχει γραμμενο κανονικα.Αλλα πως γινετε να επεφτα εξω τοσο καιρο τι τρεχει????δεν θελω να την χασω εχει κατι που οι αλλοι φιλοι μου δεν εχουν.Και δεν ξερω σε ποιον να μιλησω.ξερω οτι το φορουμ αυτο εχει και ποιο σημαντικα θεματα αλλα πραγματικα νιωθω απαισια.(ps ειχαμε ξεκαθαρισει και οι δυο μεταξυ μας οτι δεν θελουμε τιποτα αλλο εκτος απο εναν φιλο)Νιωθω χαζος

Senior Member
    φιλε μου μερικες φορες οι ανθρωποι κανουν πραγματα που φανταζουν ανεξηγητα...
    ενα απο αυτα ειναι το να διακοψουν καθε σχεση με καποιον.δεν ειναι απαραιτητα δικο σου φταιξιμο αυτο...συνηθως δεν εξαρταται καν απο σενα αλλα απο την ιδιοσυγκρασια της φιλης σου και τον τροπο σκεψης της.
    θα σου δωσω ενα παραδειγμα,μπορει ενας ανθρωπος να διακοψει μαζι σου σχεση μονο και μονο επειδη δεν ταιριαζετε στο ντυσιμο και δεν νοιωθει ανετα...
    βεβαια δεν θα σου το πει ποτε αυτο...
    γνωμη μου ειναι αν θελεις να μιλας μαζι της να δοκιμασεις μετα απο λιγο καιρο να ξαναμιλησετε,και αν δεν τα καταφερεις να την αφησεις να παει στο καλο του Θεου και εσυ να βρεις κατι αλλο να ασχοληθεις.
    ο καθενας παιρνει τις αποφασεις του,αυτη τις πηρε,ειναι σειρα σου να παρεις τις δικες σου

Junior Member
    υποθετω οτι εχεις δικειο εν μερη.Αν και μου φενεται παραξενο με τοσα πραγματα που μου εχει εμπιστευτει ,με το κλαμα που εχει ριξει στον ωμο μου(κυριολεκτικα).Θα της δωσω αλλη 1 ευκαιρια.Το θεμα ειναι οτι πρωτη μου φορα βρηκα εναν ανθρωπο που περνουσε την ιδια κατασταση.Και μου εκανε τοσο καλο...

Senior Member
    περιπτωση Α : γνωρισες ενα ατομο που εχει παρομοια προβληματα ,οκ,,, ειναι αρκετο αυτο? . Δεν μας ενωνουν ουτε τα κοινα προβληματα ουτε οι κοινοι εχθροι δυστυχως ...
    περιπτωση Β : Αν οντως προκειτε για ενα διαφορετικο , ξεχωριστο για σενα ατομο στη ζωη σου,, τσιγκουνευεσαι να της δωσεις μια και ισως δυο ευκαιριες να παρει το χρονο της ?? ποσο μαλλον που εχεται συμφωνισει να το πατε φιλικα ,...

Senior Member
    αν εχει τα ιδια προβληματα με εσενα και ειναι σε φαση καταθλιψης τοτε θα μπορεσεις να καταλαβεις οτι δεν αφορα εσενα αλλα ειναι ενα προβλημα που ισως προσπαθει να ξεπερασει και η ιδια ισως εχει ανχος και αυτη
    εγω θα σου ελεγα να τις εστελνες ενα σμς και να της ελεγες οτι εισαι διπλα τις και οτι δεν θα την ενοχλισεις μεχρι να αποφασισει αυτη να σε παρει τηλεφωνο και να σου ζητησει η ιδια να μιλησετε
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ImLost View Post
    υποθετω οτι εχεις δικειο εν μερη.Αν και μου φενεται παραξενο με τοσα πραγματα που μου εχει εμπιστευτει ,με το κλαμα που εχει ριξει στον ωμο μου(κυριολεκτικα).Θα της δωσω αλλη 1 ευκαιρια.Το θεμα ειναι οτι πρωτη μου φορα βρηκα εναν ανθρωπο που περνουσε την ιδια κατασταση.Και μου εκανε τοσο καλο...
    χμ
    μας ειπες ηδη οτι εχει προβληματα αντιστοιχα, ισως και καποιου ειδους καταθλιψη δλδ.
    απο την αλλη, σου ειπε ηδη οτι προς το παρον , την βλεπει φιλικη την φαση.
    δυο τινα σκεφτομαι.
    το ενα ειναι, οτι πακετο με την φιλικη φαση, το βλεπει λιγο πιο χαλαρα το θεμα και οχι ολη την ωρα στα μηνυματα και στις συναντησεις και δεν μπορει αν ανταποκριθει στην δικη σου αναγκη επικοινωνιας.
    το αλλο ειναι, οτι η καταθλιψη την αδρανοποιει και δεν ειναι σε διαθεση ουτε καν για απαντησεις η για τα ραντεβου που κλεινετε.
    σε καθε περιπτωση, αν αποκλεισουμε το ενδεχομενο να εχει παθει κατι, ακροασου τους ρυθμους της γι αυτην την σχεση και μην πιεζεις περισσοτερο απ οτι δειχνει να θελει..

Συμφωνώ μαζί σου Remedy ότι είναι πιθανό να περνάει μια δύσκολη φάση η κοπέλα και όπως γνωρίζουμε όσοι έχουμε περάσει κατάθλιψη υπάρχουν στιγμές που θέλεις να μείνεις εντελώς μόνος σου.Μην βιαστείς να την κρίνεις πριν καταλάβεις τι έγινε.Τώρα το ότι έγινε αυτό δεν πρέπει να σε ρίξει γιατί δεν έκανες κάτι εσκεμμένα ,την φιλία της ζήτησες και
    την βοήθησες από όσο μας αναφέρεις.Οπότε κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και να σκέψου ότι στη ζωή δεν παίρνουμε την ανταπόκριση πάντα που θέλουμε αλλά είναι αρκετό καμιά φορά να ξέρουμε ότι εμείς φερθήκαμε σωστά.Συνέχισε να είσαι καλός φίλος και όλα θα πάνε καλά!Και για να γελάσεις λίγο σε μια γνωριμία που είχα κάνει (μην πω πολλές και με περάσετε για αναίσθητη :P)είπα στο παιδί ότι ήταν χοντρούλης και θα του έκανε καλό να έχανε λίγα κιλά.Αφού έφυγε για λίγους μήνες λόγω δουλειάς και τον είδα μετά από καιρό είχε χάσει γύρω στα 15 κιλά και με ευχαρίστησε που τον βοήθησα να το πάρει απόφαση.Η ειλικρίνεια στις σχέσεις είναι απαραίτητη,γι αυτό ίσως να την ρωτήσεις αν υπάρχει κάτι που την ενόχλησε έστω και μικρό.Καλή επιτυχία εύχομαι και να γίνεις καλά σύντομα με το θέμα της υγείας σου που είναι πολύ σημαντικό και στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι ιάσιμη η κατάθλιψη οπότε ψηλά το κεφάλι!!! ))