ειναι η ευτυχια ουτοπια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Banned
    Quote Originally Posted by LOOLOONEES View Post
    Η ευτυχία είναι παιδί μιας ευφάνταστης λογικής.
    Η δυστυχία είναι παιδί μιας κοινής λογικής.
    Κοινή είναι η λογική άνευ φαντασίας.
    Μακριά από τέτοιες..
    Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή.
    Καρλ Μαρξ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι αν καποιος νοιωθει ευτυχισμενος μια στιγμη που κοιταζει και μυριζει μια καθαρη θαλασσα, τι συμπεραινουμε? οτι επετευξε τον στοχο του να δει την θαλασσα?
    Eιναι καθημερινος στοχος θα ελεγα να ειμαστε σε ενα γαληνιο και ομορφο περιβαλλον...οποτε υπο μια εμμεση εννοια αυτο που λες ισχυει μεσα απο αυτο που ειπα και γω

Senior Member
    οσο η δυστυχία ειναι πραγματικότητα..
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

ευτυχισμένος είσαι όταν αυτά που έχεις κι αυτό που είσαι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Δυο άνθρωποι που βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση βλέπεις τον ένα να ναι ευτυχισμένος κι άλλος να βιώνει δυστυχία, γιατί έχουν διαφορετικές προσδοκίες.

ευτυχία επίσης είναι να γλεντάς τη ζωή, να νοιώθεις την κάθε της στιγμή και να διεκδικάς αυτά που σου προσφέρουν χαρά.
    γιάννης

Senior Member
    η ευτυχια ειναι αποφαση

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η ευτυχια ειναι αποφαση
    καλό!!! τα λέει όλα!
    γιάννης

Senior Member
    Ευτυχία είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις αυτό το βάρος στο στήθος, αυτό το μαράζι που σε τρώει καθημερινά.. Είναι να μην προσπαθείς να είσαι καλά αλλά να είσαι καλά.. Να μη σκέφτεσαι τί θα πρέπει να κάνεις ή να πεις ή να συμπεριφερθείς αλλά να σου έρχονται αυθόρμητα.. Η ευτυχία είναι ένα μικρό σπιτικό, ένα ζεστό φαγητό και μία γλυκιά κουβέντα με τον άνθρωπό σου, μα την οικογένειά σου.. Είναι να μη φοβάσαι ότι την επόμενη ώρα μπορεί να μην είσαι καλά πάλι, να μην αγωνιάς εάν καλυτερεύεις.. Να μην έχεις ενοχές.. Η ευτυχία είναι αυτό που δεν έχω αλλά που ελπίζω και αγωνίζομαι να αποκτήσω.. Νομίζω ότι δεν είναι ουτοπία, αλλά δεν είναι και συνεχόμενη, ούτε συγχωρεί την αχαριστία..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Συμφωνώ με τον Ιωάννη. Ανθρωποι που έχουνε πολύ περισσότερα από εμάς είναι δυστυχισμένοι, γιατί μένουνε σε μια περιοχή που μένουνε βιομήχανοι και συγκρίνουνε τον εαυτό τους συνέχεια με αυτούς.
    Είναι θέμα προσδοκιών. Γνωρίζω ανθρώπους που λεω αξίζουνε τη δυστυχία τους, όταν έχουνε μια καλή δουλειά, μια βίλα, μια πισίνα, ένα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά σκάζουνε που ο γείτονας έχει περισσότερα.

Senior Member
    Η ευτυχια ειναι κατι υποκειμενικο.για αλλους ειναι τα χρηματα για αλλους ειναι ο ερωτας.για μενα ειναι πρωτα η υγεια, μια ζεστη αγκαλια, ενα χαδι ενας καλος λογος, ενα χαμογελο που θα βγει αβιαστα απο τα χειλη μου, μια καθαρη συνειδηση, στιγμες που νοιωθεις ποσο ωραια ειναι η ζωη, στιγμες που νοιωθεις γαληνη, στιγμες που θελεις να παγωσει ο χρονος.σιγουρα η ευτυχια ειναι στιγμες που λεει και ο Ρεμος.
    Last edited by γιώτα2; 03-09-2011 at 21:37.

Η ευτυχία είναι συχνά μια απόφαση. Επίσης προυποθέτει και την ετοιμότητα να πάρει κανείς και ένα ρίσκο.

Junior Member
    ναι,ναι!αυτό είναι ευτυχία!

Junior Member
    ναι,ναι!αυτό είναι ευτυχία!
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Ευτυχία είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις αυτό το βάρος στο στήθος, αυτό το μαράζι που σε τρώει καθημερινά.. Είναι να μην προσπαθείς να είσαι καλά αλλά να είσαι καλά.. Να μη σκέφτεσαι τί θα πρέπει να κάνεις ή να πεις ή να συμπεριφερθείς αλλά να σου έρχονται αυθόρμητα.. Η ευτυχία είναι ένα μικρό σπιτικό, ένα ζεστό φαγητό και μία γλυκιά κουβέντα με τον άνθρωπό σου, μα την οικογένειά σου.. Είναι να μη φοβάσαι ότι την επόμενη ώρα μπορεί να μην είσαι καλά πάλι, να μην αγωνιάς εάν καλυτερεύεις.. Να μην έχεις ενοχές.. Η ευτυχία είναι αυτό που δεν έχω αλλά που ελπίζω και αγωνίζομαι να αποκτήσω.. Νομίζω ότι δεν είναι ουτοπία, αλλά δεν είναι και συνεχόμενη, ούτε συγχωρεί την αχαριστία..

Senior Member
    o ψυχιατρος π μ το πε αυτο ειναι του δημου δεν του δινω μια..
    εγω πιστευω οτι ευτυχια ειναι να σαι σε μια σχετικα καλη κατασταση σε ολους τους τομεις οπου βεβαια δεν θα ναι ολα μελι γαλα αλλα οσο γινεται δλδ να χεις ενα σπιτι μια οικογενεια ενα αμορε μια δουλεια ψιλοεντα3ει να μην κλαις τη μοιρα σου μιζερος και μοναχος κ απο κει και περα στιγμες..
    και φυσικα ψυχικη και σωματικη υγεια..εκει εχω το σοβαροτερο προβλημα

Page 2 of 2 FirstFirst 12