ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΆΛΛΟ...ΒΟΉΘΕΙΑ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Senior Member
    Ο "κακος" χαμος ειναι ενα απο τα καλυτερα πραγματα που πρεπει να εχουν οι σχεσεις.. ;)

Banned
    Quote Originally Posted by matina24 View Post
    χαχαχα τώρα τελευταία λέω συνέχεια αυτά το δύο... γλυκούλης + πατατάκι ...στον κύριο σεντακσιον βέβαια δν νομίζω να άρεσε

πατατακι ε?γιαυτο δεν μπορεις να φας μονο ενα..

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Και μην νομιζεις... ο περισσοτερος κοσμος ψαχνει αυτον τον ...κακο. χαμο...που λες...
    με αυτή την ελπίδα ζούμε όλες ε?:-P

Junior Member
    Είναι άκρως φυσιολογικό για την ηλικία σου αυτό που σου συμβαίνει! Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για κανένα λόγο, απλά απόλαυσέ το από τώρα και στα χρόνια που έρχονται όσο πιο πολύ μπορείς....! Να θυμάσαι μόνο ΠΑΝΤΑ να παίρνεις προφυλάξεις και να το ΑΠΑΙΤΕΙΣ αυτό από τους εκάστοτε συντρόφους σου, να μην παρασύρεσαι από τις ορμές σου εκείνη την ώρα και το ξεχνάς!!! Κατά τ' άλλα, έχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου για να το ευχαριστηθείς και να το απολαύσεις!! :)

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    πατατακι ε?γιαυτο δεν μπορεις να φας μονο ενα..
    χαχα μου θυμσες τρελή ατάκα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    !!! Ειλικρινά απορώ. Σε ποιόν κόσμο και το κυριότερο σε ποια εποχή ζουν ορισμένοι/ες; (!)

Τόσο πουριτανισμός και τόση οποισθοδρόμηση πια!!

Οι παιδαγωγοί και οι ψυχολόγοι, συμφωνούν πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να ξεκινά από το σχολείο σε ηλικία 12 ετών

Ο μέσος όρος της περιόδου στα κορίτσια είναι στα 12,5 χρόνια

....

Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται υπεύθυνη αντιμετώπιση. Η μέση εφηβεία (14-17 ετών) θεωρείται από το σύνολο των ειδικών, φυσιολογική αρχή της πρακτικής στο σεξ

Η πρώτη φορά στο αγόρι

Στην ελληνική εφηβεία φαίνεται ότι ο ένας στους δύο έχει την πρώτη φορά στα 14 με 17 του χρόνια.

Θάνος Ασκητής

Η πρώτη φορά στο κορίτσι

Η συνήθης ηλικία για την ελληνική πραγματικότητα φαίνεται να είναι το φάσμα των17 με 20 χρόνων, ενώ θεωρείται σημαντικό το ποσοστό, περίπου 25%, που ξεκινάει τη σεξουαλική ζωή στα 14 με 17.

Θάνος Ασκητής

Ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη του παιδιού

Τα 'βρεγμένα' όνειρα είναι μια στάση αυτής της σεξουαλικής αφύπνισης, που μετά τα 13-14 χρόνια πληθαίνουν

Θάνος Ασκητής

Το σεξ στην εφηβεία

2. Ανακάλυψα ότι ο 12χρονος γιος μου βλέπει πορνό
    Μέχρι το 2002 περίπου, η μέση ηλικία στην οποία έβλεπε ένα παιδί πορνό για πρώτη φορά ήταν τα 13 χρόνια. Στις μέρες μας, αυτή η ηλικία έχει μειωθεί αισθητά -

Έρευνα σε 529 εφήβους ηλικίας 15-16 ετών, στην περιοχή της Αττικής, αποκάλυψε ότι μέχρι τα 16 χρόνια το 20% των εφήβων (το νούμερο είναι 1 προς 3 όσον αφορά την αναλογία κοριτσιών - αγοριών) έχουν ξεκινήσει τη σεξουαλική ζωή τους. Το ποσοστό αυτό φτάνει γύρω στο 40% μέχρι την ηλικία των 18 ετών

Πως γίνεται λοιπόν, να προκαλεί έκπληξη (!) το γεγονός, πως μια κοπέλα 17+ ετών, και μάλιστα με ενεργή σεξουαλική ζωή, έχει για χρόνια σεξουαλικές - ερωτικές φαντασιώσεις;

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να τις έχει, από την αρχή της μέσης εφηβείας ή προς το τέλος της πρωιμης. Αρα μιλάμε για τουλάχιστον 3 με 4 χρόνια!

wtf? Τώρα βρήκες να απαντήσεις? Έχω περάσει εφηβεία τα ξέρω, για ποιο λόγο τα βάζεις αυτά? για να τα δω? δεν είναι πολυς καιρός που την πέρασα εσύ να τα βλέπεις αυτά μπας και θυμηθείς 5 πράγματα για τους έφηβους. τα θαυμαστικούλια σου είναι περιττά.
    Και όταν απαντάς σε εμένα θα μιλάς με το δικό σου μυαλό και όχι με αλλωνών τα μυαλά και τις έρευνες....

ή ακόμα καλύτερα μην απαντάς βάλτο στα πόδια (δήθεν αδιαφορόντας και παρασφυρίζοντας) όπως κάνεις πάντα στα δύσκολα που σε ρωτάνε.

Με λίγα λόγια πασά σουλτάνε κυριαρχε αφέντη και κουβαλητή (ή ότι άλλο θες να σε λένε) άλλαξε ύφος στο γραπτό σου
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ο "κακος" χαμος ειναι ενα απο τα καλυτερα πραγματα που πρεπει να εχουν οι σχεσεις.. ;)
    Ναι πραγματικά, και εγω στις σχεσεις μου ψαχνω τον 'κακο χαμο'!

Senior Member
    Ναι πραγματικά, και εγω στις σχεσεις μου ψαχνω τον 'κακο χαμο'!
    Βρε συ συνηθως οι αντρες το αναζητουν γιατι οι γυναικες ειναι πιο "ξενερωτες" σε αυτον τον τομεα. Μου φανηκε περιεργο που ψαχνεις κατι τετοιο! Θες να πεις οτι οι αντρες που ειχες ηταν χαμηλου τονου? :eek:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βρε συ συνηθως οι αντρες το αναζητουν γιατι οι γυναικες ειναι πιο "ξενερωτες" σε αυτον τον τομεα. Μου φανηκε περιεργο που ψαχνεις κατι τετοιο! Θες να πεις οτι οι αντρες που ειχες ηταν χαμηλου τονου? :eek:
    Οι γυναικες ξενερωτες? Πρώτη φορα το ακουω αυτο! Γιατι? Εμεις δεν μπορουμε να ζηταμε το απολυτο πάθος στον ερωτα? Τί ειμαστε? Εγω αυτο εννοώ με τον 'κακο χαμο'!

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    ειναι κανονας του φορουμ. κανε ενσταση να αλλαξει, κι εγω εχω κανει προταση να μπαναρονται οι πεφτουλες.
    λολλλλλλλλ...η αλήθεια είναι πως πολλοί παρακαλάμε να μπει ένας τέτοιος κανόνας, αλλά δεν το βλέπω....:ρ

Banned
    Οι γυναικες ξενερωτες? Πρώτη φορα το ακουω αυτο! Γιατι? Εμεις δεν μπορουμε να ζηταμε το απολυτο πάθος στον ερωτα? Τί ειμαστε? Εγω αυτο εννοώ με τον 'κακο χαμο'!
    εμείς είναι που έχουμε το δικαίωμα στο απόλυτο πάθος! :-P

Senior Member
    Quote Originally Posted by matina24 View Post
    εμείς είναι που έχουμε το δικαίωμα στο απόλυτο πάθος! :-P
    Φυσικά Ματινα, παντα με τον καταλληλο αντρα που θα σε εξυψωσει, δεν θα σε καταπατησει και θα σε βοηθησει να το ζησεις!!

Banned
    Φυσικά Ματινα, παντα με τον καταλληλο αντρα που θα σε εξυψωσει, δεν θα σε καταπατησει και θα σε βοηθησει να το ζησεις!!
    :-D. ΆΧ ΑΥΤΌς Ο ΚΑΤΆΛΛΗΛΟς

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    καταπληκτικο και το θεματακι σου κατω περι σεξ,μου θυμηζει ενα τραγουδι του κελαηδονη
    στο παιχνιδι λεμε ναι... χιχι

Banned
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    χαχα επάγγελμα ε.. βρε λες.. ποσο πάει η φορά.. να ξέρω δηλαδή τι θα περνώ.. πλάκα κανω φυσικά.. ένταξ είπαμε έχουμε και μια αξιοπρέπεια:-P

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast