SOS - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92

Thread: SOS

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    αρα δεν εχεις ερωτικη επιθυμια για γυναικα οποτε μην σκας! το για την ασχημια, το χουμε ολες. ρωτα εμενα που με βλεπω καθρευτη και κλαιω. νομιζω πως ειμαι παχουλη και θελω να κανω ριποαναροφηση. η μη αποδοχη της εξωτερικης μας εμφανησης καλλυπτει πιο βαθεια προβληματα...ειναι κατι σαν αντιπερισπασμος
    εσύ έχεις ΙΔΨ ή απλά έτσι σε ενοχλεί η εξωτερική σου εμφάνιση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φελίσιτι View Post
    όταν μου μιλάς και μου λες ότι δεν έχω τίποτα και ότι είναι όλα μες το μυαλό μου ηρεμώ κάπως! αλλά είναι πολύ δύσκολο!
    εγώ θέλω να μου πει ο γιατρός ότι θα θεραπευτώ εντελώς! και έτσι μου είπε απλά ότι πρέπει να κάνω υπομονή.
    και ναι πάντα ερωτευόμουν άντρες. αφού σκέψου ότι παλαιότερα ενώ τα σκεφτόμουν αυτά, φαντασιώσεις είχα μόνο με άντρες!
    και ναι έτσι μου έλεγε αυτή η φωνούλα, έχεις στραβή μύτη και είσαι άσχημη, έχεις μεγάλο κεφάλι και είσαι ασσύμετρη, και τώρα μου λέει είσαι άντρας, ή θέλεις να γίνεις άντρας, ή θέλεις μόνο να έχεις το πέος του για να ικανοποιήσε, ενώ αν δεν είχα διαβάσει αυτό που είχε γράψει εκείνος και στην αρχή μου φαινόταν παράξενο, ίσως να μην το σκεφτόμουν. και αν δεν έλεγα στον εαυτό μου ότι καλύτερα να σκέφτομουν περί σεξουαλικού περιεχομένου παρά ότι έχω μεγάλο κεφάλι, τότε είχα ακόμη περισσότερες πιθανότητες να μην μου καρφωθεί . ..
    Ειναι μεσα στο μυαλο μας ναι,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουμε τιποτα..κατι εχουμε..εναν ηλιθιο εγκεφαλο ;ρ .πολλα ηλιθια κολληματα που πρεπει να πεταξουμε
    Καλυτερα αφου εισαι σε τετοια φαση τωρα μην καθεσαι να διαβαζεις στο ιντερνετ γιατι μπορει να σου κολλησει το οτιδηποτε με το αγχος που εχεις.
    Μην ψαχνεις με τη μια το τελειο και να ξυπνησεις μια μερα και ως εκ θαυματος να εχουν γινει ολα οπως πριν..Δυστυχως νομιζω οτι δεν γινεται αυτο..Κι εγω ετσι ηθελα και περιμενα να γινει κι αυτο με κρατησε πολυ πισω..Μικρα και σταθερα βηματα και να αρχισεις να επιβραβευεις τον εαυτο σου για οτιδηποτε καταφερνεις οσο μικρο κι αν φαινεται αυτο..Κι αν πεσουμε και παλι, μετα ξανασηκωνομαστε..δεν καθομαστε κατω..ετσι? αυτο να το θυμασαι..εμενα με βοηθησε πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φελίσιτι View Post
    με λίγα λόγια ούτε μένα με αφήνει να ζω φυσιολογικά ..
    Αυτες οι ιδεες ουτε κι εμενα,αλλα απο εκει και περα ας μην χαρακτηρισουμε ολα τα πραγματα στη συμπεριφορα μας ως ψυχαναγκαστικα..

Senior Member
    ναι δεν γυρεύω το τέλειο από τη μια μέρα στην άλλη..σιγά σιγά το θέλω..αλλά θέλω να γίνω σε κάποια μέρα όπως είμουν πριν.
    στο ιντερνετ διάβασα ότι στη νευροανάδραση πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 10 με 20 συνεδρίες για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσμα.
    εσύ πόσες είχες κάνει?

Senior Member
    δεν ξερω αν λεγεται ιδψ αυτο.....παντως εχω και διατροφικη και σχιζοφρενικομορφη κ διπολικη.αλλα δν μπορω να διανοηθω πως μια δεν με βλεπω και μια βλεπω κατι αλλο οπως μ λενε. κ αν τα λενε για να παρηγορηθω? τελικα ποια ψηφιακη μηχανη η ποιος καθρευτης σε δειχνει οπως εισαι?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Μπορει να γινεις και καλυτερη το χεις σκεφτει ποτε ετσι?
    Οταν θα περασουν ολα αυτα θα μας εχουν αφησει ενα ειδος "σοφιας" θελω να πιστευω..Σιγουρα μας εχουν βαλει στη διαδικασια να σκεφτουμε πραγματα που δεν θα σκεφτομασταν αν δεν παθαιναμε τιποτα..
    Σου ειπα για την νευροαναδραση οτι δεν πιστευω οτι αρκει αυτο και μονο..ειχα κανει αρκετες συνεδριες αλλα δεν ημουν και πολυ συνεπης για να ξερω κατα ποσο με βοηθουσαν..σιγουρα εφευγα πιο ηρεμη απο εκει αλλα δεν ενιωθα να μου λυνουν το προβλημα.Μακαρι σ εσενα να ειναι πιο αποτελεσματικο..Ναι, θα αρχισεις να κρινεις μετα τις 20 πρωτες συνεδριες..Παντως σου ξαναλεω οτι θεωρω σημαντικο να μπορεις να τα βγαζεις ολα αυτα απο μεσα σου σε εναν ειδικο.Να μπορεις να μιλας

Senior Member
    δεν ξερω αν λεγεται ιδψ αυτο.....παντως εχω και διατροφικη και σχιζοφρενικομορφη κ διπολικη.αλλα δν μπορω να διανοηθω πως μια δεν με βλεπω και μια βλεπω κατι αλλο οπως μ λενε. κ αν τα λενε για να παρηγορηθω? τελικα ποια ψηφιακη μηχανη η ποιος καθρευτης σε δειχνει οπως εισαι?
    πόσο ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι?

Senior Member
    ειμαι 1.68 και πρεπει να μαι καπου στα 55 ελπιζω δν ξερω γτ μ χει απαγορευτει να ζυγιζομαι. εχω να ανεβω ζυγαρια 2,5 χρονια. παθαινα κριση πανικου μονο κ μονο απο την σκεψη

Senior Member
    τι εννωείς δεν είσουν συνεπής? εγώ πηγαίνω δυο φορές την βδομάδα..αν μπορούσα θα πήγαινα πιο πολλές φορές αλλά είναι και το οικονομικό..
    εσύ πήγαινες έτσι ή απλά όποτε μπορούσες?
    του μιλώ για ότι με απασχολεί, όπως σου είπα και πριν μου είπε ότι στην προσπάθεια μου να ξεχάσω ότι έχω μεγάλο κεφάλι, έφερα τις άλλες μου σκέψεις πίσω συνειδητά μου είπε οι οποίες είναι λογικό να φευγούν και να έρχονται. εγώ του είπα ότι μπορεί να τις έφερα χωρίς να το θέλω (υποσεινήδητα) αλλά μου είπε ότι μόνο και μόνο που το σκέφτηκα και το είπα το έκανα συνειδητά και ήταν λογικό να έρθουν πάλι πίσω..

Senior Member
    ειμαι 1.68 και πρεπει να μαι καπου στα 55 ελπιζω δν ξερω γτ μ χει απαγορευτει να ζυγιζομαι. εχω να ανεβω ζυγαρια 2,5 χρονια. παθαινα κριση πανικου μονο κ μονο απο την σκεψη
    μια χαρά είναι τα κιλά σου..μην σου πω ότι είσαι κάτω από το όριο. και για να με καταλάβεις και εμένα..εσύ παθαίνεις κρίση πανικού όταν βγαίνεις στην ζυγαριά..εγώ έπαθα κρίση πανικού γιατί νόμιζα πως είχα φουσκωμένο μάτι και θα είμαι για πάντα έτσι και θα είμαι για πάντα άσχημη και θέλω να πεθάνω και τέτοια..άρα δεν γίνεται τώρα να λέω ότι θέλω να αλλάξω φύλο..από τη μια έπαθα κριση πανικού γιατί νόμιζα ήμουν άσχημη και τώρα θέλω να αλλάξω φύλο? κάτι δεν κολλάει ..

Senior Member
    Οταν λεω οτι δεν ημουν συνεπης εννοω οτι τη μια βδομαδα πηγαινα την αλλη οχι..
    Και οι δυο φορες την εβδομαδα αρκουν..Και μετα τις 20 συνεδριες μπορεις να το κανεις και μια φορα την εβδομαδα.
    Ωραια του μιλας,και σου δινει μια εξηγηση(που μου φαινεται πολυ λογικη)..Απο εκει κ περα ζητα του και τροπους να τα λυνεις ομως οταν σου ρχονται..τι σου προτεινει να κανεις?

Senior Member
    Μπροκεν κι εγω το ιδιο υψος εχω και στα 55 κιλα ημουν κανονικη εως και αδυνατη..(στα 51-52 ημουν σκελετος..δεν βλεπομουν)
    Οποτε προσπαθησε να χαλαρωσεις επιτελους με τα κιλα σου.Εισαι μια χαρα.Ξεκολλα. ;)

Senior Member
    ναι σε κτλβαινω επειδη σ λεω κ εγω παθαινα κρισεις με την εμφανιση το παχος και μερικες φορες με ασημαντα πραματα οπως μια φορα με 1 μικρη ελιτσα στο μαγουλο και μια αλλη φορα νομιζα πως η μια μερια του μαλλιου μ ειναι πιο κοντη. κ με γεμιζε αγχος. μικρη ειχα μονιμως ζακετα δεμενη στην μεση να μην φαινεται ο κωλος μ γτ ειχα εμμονη με την μεγαλη λεκανη. ολα αυτα απο 10 χρονων

Senior Member
    μου είπε ότι κι εσύ! να επιβραβεύω τον εαυτό μου έστω κι αν είναι κάτι πολύ μικρό που κατάφερα..
    αφου ρε niah να σκεφτείς τη δευτέρα αποφασίσαμε να πάμε για καφέ το βράδυ. είχα πολλή όρεξη, έλεγα ότι μπορώ να το ξεπεράσω και πάλι..και έλεγα στον εαυτό μου "να ξέρεις ότι όταν να σου ρθει πάλι η έντονη δυσφορία είναι γιατί έχεις πολύ άγχος, δεν είναι γιατί θέλεις να γίνεις άντρας" και μετά ήρθε αυτή η συζήτηση περί απόλαυσης που νιώθουν οι άντρες και αυτό που διάβασα στο ιντερνετ ότι δηλαδή θέλει να πηγαίνει με γυναίκα με πέος και να σου όλα εκεί παλί ....

Senior Member
    ναι σε κτλβαινω επειδη σ λεω κ εγω παθαινα κρισεις με την εμφανιση το παχος και μερικες φορες με ασημαντα πραματα οπως μια φορα με 1 μικρη ελιτσα στο μαγουλο και μια αλλη φορα νομιζα πως η μια μερια του μαλλιου μ ειναι πιο κοντη. κ με γεμιζε αγχος. μικρη ειχα μονιμως ζακετα δεμενη στην μεση να μην φαινεται ο κωλος μ γτ ειχα εμμονη με την μεγαλη λεκανη. ολα αυτα απο 10 χρονων
    κ γω είχα τέτοιου είδους εμμονές αλλά σταμάτα πλς, δεν θέλεις να έρθεις στο σημείο που ήμαστε εμείς, πιστεψέ με!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast