Άγχος και απογοήτευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

Άγχος και απογοήτευση

Πριν λίγο η μητέρα μου μίλησε με τον γαμπρό μου δήθεν να μην ακούω εγώ και του είπε γι'αυτόν που βρήκα και με έκλεψε. Του είπε ότι δεν αντέχει άλλο με εμάς τους άχρηστους εμένα και τον πατέρα μου γιατί δεν ενδιαφερόμαστε. (ενδιαφέρομαι και προσπαθώ να βοηθάω όμως εχω δικαίωμα να κοιτάξω την ζωή μου) Ο γιατρός προχτές της είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα γι'αυτό πονάει το σώμα της. Αισθάνομαι ότι πλέον πρέπει να κάθομαι και να παρατηρώ την ζωή της αδερφής μου και του γαμπρού μου κι ότι εγώ εχω τελειώσει πια. Να σημειώσω ότι είχαν μαλώσει κι ένα μήνα δεν μιλούσαν και μίλησαν σήμερα(η μητέρα μου κι ο γαμπρός μου) Σε ένα μήνα θα έρθουν πάλι με την αδερφή μου. Φαντάζομαι ότι θα κάνουν τους έξυπνους. Τι κάνω;
    Last edited by nikiii; 11-02-2015 at 17:49.

Banned
    Χωρίς να ξέρω την κατάστασή σου ,και σαν καινούργιος στο φόρουμ κοιτώντας στα θέματα,θα σου έλεγα να κινητικοποιηθείς και να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξει αυτό σύντομα .Το πρόβλημα σου να φανταστώ είναι η κριτική και η πίεση της μάνα σ?

Senior Member
    Τα συζητήσαμε κι όλα τώρα είναι καλά

Senior Member
    Ντροπή της να λέει τα προσωπικά σου σε άλλους. Πόσο μάλιστα στον ανταγωνιστικό γαμπρό σου που το παίζει αφέντης σου.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Τα συζητήσαμε αυτα και μου είπε η μάνα μου ότι βάζω ένα τοίχος μπροστά στην οικογένεια μου και δεν τους αφήνω να με πλησιάσουν. Με ρώτησε αν τους θεωρώ ξένους κι αν θεωρώ ξένο και τον γαμπρό μου κι αν τους αγαπάω. Λέω ότι παίρνω δίνω. Μου είπε ότι με αγαπάει κι ότι και οι άλλοι με αγαπάνε. Μου φέρετε μια χαρά(δεν τους εμπιστεύομαι) Ήθελε χτες να μου μιλήσει ο γαμπρός μου. Μιλήσαμε και μου λέει τι συμβαίνει τι έμαθα; είσαι λέει όλη μέρα με ένα τηλέφωνο και βρίσκεις από ίντερνετ. Γιατί βιάζεσαι δεν είσαι 80 χρόνων γριά. Από τότε που σε γνώρισα έκανες 3 λάθη(κι αλλά έκανα αλλά δεν ξέρουν). Ήταν επικίνδυνο αυτό με εκείνον γιατί μπορεί να σε σκότωνε. Λέω ξέρω κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις από την αρχή και για το πως πάνω κάτω είναι ο άλλος. Είσαι 27 πότε θα σταθεροποιηθείς; αυτα που κάνεις τα κάνουν τα 12χρονα. Ήρεμα μου μιλούσε κι εγώ του απαντούσα. Σήμερα μίλησαν λίγο με την μάνα μου και είπαν ότι ο πατέρας μου γι'αυτα δεν κάνει κάτι. Την γνώμη σας...

Senior Member
    ??????????

Senior Member
    Καταρχάς τι θα πει "αν θεωρώ ξένο και τον γαμπρό μου" . Ξένος ειναι. Γιατι επιτρεπεις τα προσωπικά σου να ειναι θέμα συζήτησης; Γιατι επιτρεπεις τον γαμπρό σου να κρίνει τα προσωπικά σου ή τα ποσα λάθη έκανες. Εγώ στην θέση σου θα του απαντούσα ότι δεν του πεφτει λόγος. "Τι εμαθα; Κακώς έμαθες γαμπρέ; Μάνα τα προσωπικα μου συζητάς; Τι θα πει έχεις κάνει τρία λάθη; Πεντακόσια θα κάνω ρε φίλε κεχαγια στο βρακί μου σε έβαλα; " Απο την μια σου λέει δεν σε πήραν τα χρόνια και από την άλλη σου λέει είσαι 27 όχι 12. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο πατέρας σου τι θέλουν να κάνει; Αν έπρεπε να κάνει κάτι θα ήταν να του πει, κοιτα την οικογενεια σου μην σε πάρε ο διάολος και την μανα σου να σταματήσει να δίνει τέτοια δικαιώματα.

Senior Member
    Του είπα δεν είναι λάθη είναι ότι κάτι θέλω κι εγώ να εχω και κάνω τις προσπάθειες μου. Όλοι πάνω μου θα πέσουν μετά να με φάνε αν τα πω αυτα έτσι. Τους στεναχώρησα πάλι με το θέμα μου. Βλέπεις εγώ δεν αποκαταστάθηκα νωρίς για να αξίζω και βρίσκω τον έναν και τον άλλον αλλά αποφάσισα πια να παραιτηθώ. Τουλάχιστον θέλω να μάθω να μιλάω να παίρνω μια δύναμη κι εγώ. Αυτός με τις δικές μου αποτυχίες χαίρεται και τα πάει καλύτερα με την αδερφή μου. Δεν θέλω να λέω τίποτα για μένα.

Senior Member
    Τουλάχιστον πες στην μητέρα σου ότι άμα μοιράζεται τα προσωπικα σου με έναν ξένο θα σταματήσεις να την εμπιστεύεσαι. Τα προσωπικά σου δεν ειναι θέμα συζήτησής με τον γαμπρό της. Και στον άντρα της αδερφης σου πες του με ευγενικό τρόπο ότι δεν έχει δουλειά να ασχολείται με σένα. Ας ασχοληθεί πως θα κάνει ευτυχισμένη την ζωή της δικής του γυναίκας. Για την δική σου ζωη αποφασιζεις εσύ.

Senior Member
    Δεν την εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς

Senior Member
    Πριν λίγο μίλησαν πάλι με τον γαμπρό μου πήγε αλλού δήθεν να μην ακούω. Του είπε ότι δεν την βοήθησα σε κάτι σήμερα. Αλλά ήταν δουλειά ενός τετάρτου κι εγώ ετοιμαζόμουν για να παω να βοηθήσω αλλά ήταν έτοιμα. Του είπε ότι έχασα εγώ 10 χρόνια από την ζωή μου που δεν ήμουν καλά (δήθεν αλλά αν ήμουν σε άλλο περιβάλλον θα ήμουν καλύτερα) της είπε γιατί δεν κοιτάζω μια δουλειά να βρω και λέει ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Πριν λίγο έστειλα γειά:-( στην αδερφή μου. Δεν έχει κάρτα μάλλον αλλά αύριο θα το πει στη μάνα μου ότι την έστειλα αντί να το πει σ'εμένα. Τώρα είμαι χάλια ψυχολογικά

Σα μωρο κανεις ρε Νικη που ολο το μαλωνουν.Τι να σου κανουμε και μεις,να δειρουμε το γαμπρο και τη μανα σου και την αδερφη σου?

Βρες κανενα γκομενο της προκοπης (δεν εχεις δυσκολια να βρισκεις απ'οτι εχω καταλαβει-μονη σου τα περιπλεκεις) και φυγε απο κει.

Senior Member
    Ανακατεύονται πλέον. Πως θα βγαίνω με κάποιον χωρίς να το καταλάβουν; Δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή αν ο άλλος αποδειχτεί σωστός. Ίσως είναι καλύτερα να μείνω μόνη μου και να μην ξαναγνωρισω άλλον απορώ γιατί το έψαχνα. Την μητέρα μου την βρήκαν διάχυτη αυχενική υπεροστώση.

Senior Member
    βρες επιτελους ενα ατομο της προκοπης να κανεις σχεση και μετα θα δεις πως θα το βουλωσουν.αν ασχολησε με τον καθε παπαρα που απλα κοιταει να σε εκμεταλευτει,λογικο ειναι να τα λενε αυτα.ανησυχουν και φοβουνται!
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Ανακατεύονται πλέον. Πως θα βγαίνω με κάποιον χωρίς να το καταλάβουν;
    Με κατι αλλους που τραβιοσουν τοσο καιρο μονο για σεξ,πως εβγαινες και δε σε πειραζε αν το μαθουν οι δικοι σου?

Δεν μπορείς να ξέρεις από την αρχή αν ο άλλος αποδειχτεί σωστός.
    Οχι,αλλα απο αυτα που χεις γραψει δεν εχεις και πολυ μεγαλα στανταρ.Ποσο χειροτερος απο τον πρωην σου μπορει να ναι καποιος?

Και οπως εχω κοψει τους αντρες της περιοχης σου,θελουν απλα μια ησυχη κοπελα να τους μαγειρευει και να τους κραταει τα παιδια,κατι που νομιζω οτι μπορεις να το κανεις.

Ίσως είναι καλύτερα να μείνω μόνη μου και να μην ξαναγνωρισω άλλον απορώ γιατί το έψαχνα.
    Ε καλα τι να σου πω τωρα,μπες σε μοναστηρι...

Page 1 of 3 123 LastLast