Άβυσσος η ψυχή...του άντρα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 26 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 385
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    σκεψου πως θα εβλεπες τα πραγματα αν ησουν 22 χρονων,παντα χρειαζεσαι ατομα που ειναι πιο εμπειρα απο σενα και θελουν το καλο σου,τι καλυτερο απο τους γονεις,εχεις κατι να αντιπροτινεις;
    θεωρεις πως πρεπει να μη το πει σε κανεναν;
    Εχω πει τη θεση μου πανω στο θεμα και η Τζουλια ειπε πως ειναι 36!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    σκεψου πως θα εβλεπες τα πραγματα αν ησουν 22 χρονων,παντα χρειαζεσαι ατομα που ειναι πιο εμπειρα απο σενα και θελουν το καλο σου,τι καλυτερο απο τους γονεις,εχεις κατι να αντιπροτινεις;
    θεωρεις πως πρεπει να μη το πει σε κανεναν;
    Ευχαριστω για τη συμβουλη σου, αλλα θελω να το αντιμετωπισω μονη μου ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Remedy, πώς να πηγαινω με παρεα? Ειναι συγκεκριμενες οι ωρες που παω στο πανεπιστημιο. Εργάζομαι και εχω και δυο μικρά παιδιά!! Ποια παρεα? Το διδακτορικο ειναι ατομικη υποθεση..
    παρεα ενος ατομου εννοω
    καποιον συναδελφο που ειναι στον ιδιο χωρο και θα ζητησεις να τον απασχολησεις οση ωρα κανετε την διορθωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παρεα ενος ατομου εννοω
    καποιον συναδελφο που ειναι στον ιδιο χωρο και θα ζητησεις να τον απασχολησεις οση ωρα κανετε την διορθωση
    Είναι πολυ δυσκολο αυτο που λες. Ειμαστε μεγαλα παιδια, με υποχρωσεις. Αυτο που θέλω ειναι να συνεχισω τις σπουδες μου, αυτος να παρει το μάθημα του και εγω να μην φοβαμαι.. Βεβαια, δεν ξερω το κοστος ποιο θα ειναι..

Senior Member
    Η ιδεα της ρεμ δεν ειναι ασχημη....να περιμενει εξω απο το γραφειο , δεν χρειαζεται να ειναι παρων....ωστε να επεμβει εαν υπαρξει προβλημα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Συμφωνω με τα παιδια..Οτι μπορεις να κανεις κανε το..Μην τον αφησεις ετσι τον πορνογερο..Και σε σενα να μην εχει σκοπο να ξανακανει κινηση θα την κανει αλλου..Ακου ρε κατι ανωμαλο@@δια που υπαρχουν!"εχεις λεει την αναγκη μου" !!! ελεος..και μονο που το δα εχω εξαγριωθει..φαντασου να μου συνεβαινε κιολας! Αν μπορεις να κανεις κινησεις για να παρει πουλο απ τη σχολη ο συγκεκριμενος ανθρωπος κανε τις.Απο εκει και περα ομως μην θεσεις τον εαυτο σου σε κινδυνο.
    Αν εβρισκες και αλλα πιθανα θυματα σιγουρα τα πραγματα θα ηταν πιο ευκολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Εχω πει τη θεση μου πανω στο θεμα και η Τζουλια ειπε πως ειναι 36!
    αυτο δεν το γνωρισα,θεωρησα πως λογο της ιδιοτητας της σαν φοιτητρια και λογω της πρακτικης της θα ειναι περιπου 22...
    οποτε ναι,ειναι λιγο τραβηγμενο το θεμα των γονιων... παρολα αυτα γνωμη μου ειναι πως ειναι καλυτερα να αντιμετωπιζεις μια δυσκολη κατασταση με υποστηριξη παρα μονος...

Banned
    Seduction φοβαμαι να τον αντικρίσω ξανά μόνη. Νομιζω οτι η επαγγελματική σχέση εχει φυγει πια. Απο την άλλη αισθάνομαι οτι δεν πρεπει να το αφήσω έτσι...
    Ενας δρόμος μένει τότε. Πρέπει να μιλήσεις στη Πρυτανική αρχή. OΧΙ "αύριο", αλλά "χθες"! Εννοώ μην αφήσεις να περάσει ούτε μια μέρα. Πήγαινε και περιέγραψε τα γεγονότα, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ (χωρίς φανφάρες και σάλτσες και αν και ίσως και μπορεί, χωρίς απειλές και άλλες ανοησίες που γράφτηκαν) και εξήγησε πως αδυνατείς πλέον να τον αποδεχτείς ως καθηγητή σου. Ζήτα την βοήθεια και την στήριξη του πρύτανη (αρχικά) χωρίς να του κάνεις υποδείξεις στο πως θα το χειρισθεί. Παρουσίασε του απλά την αμετάκλητη επιθυμία/απάφαση σου να συνεχίσεις με άλλον καθηγητή. Αν επιθυμείς να μην το αφήσεις έτσι, ο Πρύτανης δεν έχει καμία δουλειά. Μόνο ο νόμος.

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι μικρό. Σε κυκεώνα μπαίνεις και πρέπει να το γνωρίζεις. Εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη

Senior Member
    Είναι πολυ δυσκολο αυτο που λες. Ειμαστε μεγαλα παιδια, με υποχρωσεις. Αυτο που θέλω ειναι να συνεχισω τις σπουδες μου, αυτος να παρει το μάθημα του και εγω να μην φοβαμαι.. Βεβαια, δεν ξερω το κοστος ποιο θα ειναι..
    δοκιμασε να το συζητησεις εμπιστευτικα με τον προεδρο, να παρεις την γνωμη του, αν γνωριζεστε. αν εχει την προθεση να σε στηριξει, τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ευκολα κι αυτος οπωσδηποτε θα χεστει επανω του αν του πει καποια κουβεντα

Senior Member
    Ναι εγω προσωπικα...θα πηγαινα Πρυτανη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    βασικα νομος χωρις αποδειξεις ειναι σαν να τρως το κεφαλι σου,θα κατηγορηθει στο τελος...
    παντως ειμαι σιγουρος πως και αλλα κοριτσια θα εχουν παει στον πρυτανη για τον ιδιο λογο,οποτε μαλλον δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα ακουσει ενα τετοιο νεο...
    αν θελει να σε βοηθησει νομιζω θα το κανει....

Senior Member
    Δεν θα ζητησει να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο , αλλα θα αναφερει τα γεγονοτα και πως μπορουν να βρουν μια εποικοδομητικη λυση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Ενας δρόμος μένει τότε. Πρέπει να μιλήσεις στη Πρυτανική αρχή. OΧΙ "αύριο", αλλά "χθες"! Εννοώ μην αφήσεις να περάσει ούτε μια μέρα. Πήγαινε και περιέγραψε τα γεγονότα, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ (χωρίς φανφάρες και σάλτσες και αν και ίσως και μπορεί, χωρίς απειλές και άλλες ανοησίες που γράφτηκαν) και εξήγησε πως αδυνατείς πλέον να τον αποδεχτείς ως καθηγητή σου. Ζήτα την βοήθεια και την στήριξη του πρύτανη (αρχικά) χωρίς να του κάνεις υποδείξεις στο πως θα το χειρισθεί. Παρουσίασε του απλά την αμετάκλητη επιθυμία/απάφαση σου να συνεχίσεις με άλλον καθηγητή. Αν επιθυμείς να μην το αφήσεις έτσι, ο Πρύτανης δεν έχει καμία δουλειά. Μόνο ο νόμος.

Πάντως το πρόβλημα δεν είναι μικρό. Σε κυκεώνα μπαίνεις και πρέπει να το γνωρίζεις. Εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη
    Πιστευεις οτι ο πρυτανης θα με πιστεψει? Είναι ο λόγος μου εναντια στον δικό του. Σίγουρα με απειλες δεν λειτουργώ καθόλου! Και οταν λες για τον νομο, εννοεις να παω στην αστυνομια?
    Με αγχωσες πολυ πάντως. Θεωρεις οτι κινδυνευω απο κατι?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να πηγαινεις στις συναντησεις σας με παρεα. κατα προτιμηση του δικου σου αντικειμενου και με δικαιολογια , οτι ενδιαφερεται για την συζητηση σας. ετσι θα εχεις βοηθεια αν κατι γινει και κυριως ΜΑΡΤΥΡΑ>
    αλλα οπωσδηποτε δεν προκειται να κουνηθει παρουσια τριτου.
    ΑΝ ΣΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ
    να του πεις οτι δεν τον μπιστευεσαι μετα απο αυτο πουε κανε και αν επιμενει, θα απευθυνθεις στον προεδρο της σχολης και στις οργανωσεις των φοιτητων της σχολης για στηριξη και θα το φτασεις οπου παει.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    πιστευω οτι θα δεχθει

για να γινει αυτο, να εισαι σιγουρη οτι εχει επαναληφθει με πολλες αλλες και ισως αν αναγκαστεις να το σκαλισεις, να τις βρεις μπροστα σου.
    σκεψου ακομα, αν αναγκαστεις να το τραβηξεις, τι θα προσφερεις σε ολες οσες προκειται στο μελλον να βρεθουν στην θεση σου, αν ειναι ηδη γνωστο στην σχολη αυτο που κανει.
    !!! Διδακτορική διατριβή, διορθώσεις και συζητήσεις και αναλύσεις ωρών σε μια διαδικασία από 3 έως και 8 έτη, με παρέα! Και μάλιστα παρέα επιλογής του σπουδαστή!

julias, θα αποδεχτεί ποτέ, καθηγητής που είναι υπεύθυνος για τον διδακτορικό τίτλο σπουδων σου, να φέρεις άνθρωπο στις ώρες σας και μάλιστα με την δικαιολογία ότι ενδιαφέρεται για την συζήτηση σας; (Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου)

Τι άλλο θα διαβάσουμε; (!!!)

Senior Member
    Πιστευεις οτι ο πρυτανης θα με πιστεψει? Είναι ο λόγος μου εναντια στον δικό του.
    Εξαρταται απο τον πρυτανη! Φανταζομαι οτι δε θα θες να μας αποκαλυψεις το Πανεπιστημιο,ε?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 4 of 26 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast