Results 1 to 15 of 21
Thread: Τα φτερα μου κομμενα!!!
-
01-09-2011, 17:00 #1
Τα φτερα μου κομμενα!!!
Καλησπερα σε ολους!
Μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα και τα κραταω να μην φυγουν... Νιωθω οτι η οικογενεια μου, μου κοβει τα φτερα για να κανω πραγματα που θελω για μενα. Εχω ονειρα και στοχους και βλεπω πολυ δυσκολο αυτον τον δρομο. Το σπιτι, το νοικι δλδ ειναι στο ονομα μου γιατι κανενας δεν μπορουσε.. μενουμε εγω, ο αδερφος μου, η μητερα μου και ο συντροφος της. Ειναι πολυ δυσκολα γιατι τον αδερφο μου δεν τον πληρωνουν ευκολα (του χρωστανε), η μητερα μου δεν ξερω τι κανει (ποτε δεν μας λεει) ,ο φιλος της δεν εχει δουλεια. Μενουμε σε μια περιοχη που ειναι οικονομικα υψηλη λογω των απαιτησεων της μητερας μου (ας μην το σχολιασω) ενω της λεγαμε να παμε καπου πιο φτηνα. Χρωσταμε Δεη, νοικια και κοινοχρηστα... Εγω παιρνω 700 ευρω και μου ειναι πολυ δυσκολο να καλυψω πολλες αναγκες αλλα αναγκαστικα θα πρεπει να κοψω τα ονειρα μου, να παω πισω την ζωη μου για να πληρωσω τα σπασμενα αλλων. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να βοηθησω σε ολο αυτο και οταν με το καλο τελειωσει ο καθενας τον δρομο του με τα δικα του χρεη... Θα μεινω μονη ή με τον αδερφο μου.. δεν ξερω! Αλλα δεν μπορω αλλο να ανεχομαι αυτη την κατασταση...
Ειχα τοσα πραγματα που ηθελα να κανω και παντα ειχα την μητερα μου να με εμποδιζει. Ξερω ειναι σκληρο και με λυπει αλλα ειναι αληθεια. Την αγαπω για οτι και να εχει κανει αλλα ειναι αληθεια.. Νιωθω πολυ ασχημα! Θελω να κλαψω..κρατιεμαι! Γιατι παντα να πηγαινω πισω.. δεν θελω να αφησω κανεναν να μου το κανει αυτο! :'(
- 01-09-2011, 17:05 #2
η μητερα σου, εργαζεται χριστινα?
01-09-2011, 17:09 #3
Χριστινακι,
αφου εσυ εισαι που οικονομικα στηριζει τους υπολοιπους, δεν νομιζεις οτι εσυ πρεπει να βαλεις τοσο τους ορους, οσο και τα ορια?δλδ μεχρι ποσο μπορεις κ θελεις να βοηθησεις?
Βλεπεις να εκτιμαται η τεραστια προσπαθεια που κανεις? κ αν ναι απο ποιους?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
01-09-2011, 17:34 #4
Ναι εργαζεται μαυρα για να παιρνει την συνταξη του πατερα μου που εχει πεθανει.. δεν ξερω τιποτα για το ποσα παιρνει απο εκει και για το ποσα παιρνει και απο την δουλεια που κανει.. δεν ξερω γιατι οικονομικα δεν παμε καλα. Υπαρχει μια μυστικοπαθεια απο παντα... με εχει τρελανει αυτο. Ξερω οτι πρεπει να κανω κατι γι αυτο να της μιλησω και να φωτισω τα σκοτεινα σημεια του παζλ... Ξερω οτι ακουγονατι τρελα ολα αυτα...
01-09-2011, 17:37 #5
Εχω μπερδευτει αρκετα... ποτε δεν ενιωσα εκτιμησει απο την μητερα μου ( αντε να ηταν μια ή δυο). Η μητερα μου δεν ειναι εκφραστικη.. μπορει να με εκτιμα αρκετα και να μην το δειχνει καθολου. Ειναι πολυ σκληρος ανθρωπος! Οσο για τον συντροφο της δεν με απασχολει αν εκτιμα η οχι..
01-09-2011, 17:43 #6
Χριστινακι,
οσο κι αν η εκτιμηση μεταφραζεται και λεκτικα υποστηριζεται με πραξεις. Ας πουμε δεν μπορει να συνεισφερεις μονο εσυ οικονομικα στο σπιτι κ η μαμα σου που ζει στο ιδιο σπιτι κ εχει κ αυτη τον δικο της μισθο να μην προσφερει τιποτα! Αν εσυ ομως δεν κανεις κατι γι αυτο, η κατασταση θα συνεχιστει ως εχει. Ηδη λες πώς δεν αντεχεις ομως (ευτυχως γιατι τοτε συνηθως αποφασιζουμε να κανουμε κατι...)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
01-09-2011, 17:48 #7
Σιγουρα! Κοιτα η μητερα μου ψωνιζει και διαφορα.. προσφερει αλλα δεν ξερω και πολλα και τι παει στραβα και πρεπει να πεφτει το περισσοτερο βαρος σε μενα και τον αδερφο μου. Πρεπει να κανουμε μια κουβεντα μεταξυ μας και σκεφτομαι να παω πισω την ζωη μου για οσο διαστημα χρειαστει ωστε να ξεχρεωσουμε και μετα να μεινω μονη μου... Ειχα βαλει στοχους για τωρα τον Φθινοπωρο που τωρα μαλλον θα πρεπει να τα αναβαλλω... παλι για αλλη μια φορα!
01-09-2011, 17:53 #8
μα αν δεν σου λεει τι ακριβως συμβαινει με τα οικονομικα σας, τι προγραμματισμο να κανεις?
πρεπει να τα ξεκαθαρισετε αυτα και να κανεις εσυ ενα δικο σου προγραμμα μεχρι ποτε μπορεις να βοηθας.
εφοσον εχει εισοδηματα και δεν ειναισ τον δρομο, ας βρουν τροπο με τον συντροφο τους να επιβιωσουν. δεν μπροει να επιβαρυνει εσενα.
αυτο ειναι ομηρια...
κατα τη γνωμη μου, σκεψου ποσο μπορεις κι ΑΝ μπορεις να βοηθησεις και εξηγησε της οτι θα βοηθησεις μεχρι τοτε, σε αυτα και σε εκεινα και μετα προκειται να φυγεις.
αν δεν σκεφτεται η ιδια να μην σε επιβαρυνει, θα πρεπει να το σκεφτεις εσυ δυστυχως..
01-09-2011, 17:58 #9
01-09-2011, 21:53 #10
- In this old house where every door is open
Δεν παιρνεις τα μπογαλακια σου, και τον αδερφο σου αν θες, να πατε σε ενα πολυ φθηνοτερο σπιτι; Το συμβολαιο ας αλλαξει αυτου του σπιτιου να γραφτει στο ονομα της μητερας σου, δε γινεται αυτο; Και γινε μπουχος, εφοσον ΚΑΙ δουλευει ΚΑΙ παιρνει συνταξη ΚΑΙ εχει αντρα που μπορει να δουλεψει. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να περνας τοσο δυσκολα.
01-09-2011, 22:18 #11
01-09-2011, 22:20 #12
εφοσον συνεισφερεις κ υποστηριζεις εχεις καθε δικαιωμα να ξερεις....καλη επιτυχια ευχομαι:)
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
01-09-2011, 22:21 #13
01-09-2011, 22:26 #14
Και να μην ξέρεις τι ακριβώς κάνει δεν πειράζει και τόσο. Αυτό που πειράζει είναι να ζεις με τον μισθό σου ακόμα και τον σύντροφο της μαμάς!!! Πες ότι η οικογένεια είναι οικογένεια και δεν πειράζει να βοηθάς μητέρα και αδερφό, αλοίμονο. Ο φίλος της όμως που είναι τρίτος, πως ανέχεται να τον ζούνε άλλοι??
Και άμα αυτός το ανέχεται, εσύ από την μεριά σου πως το ανέχεσαι?
01-09-2011, 22:29 #15
Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακο να βοηθαει η Χριστινα. Το κακο ειναι να της ζητανε ή να απαιτουν την βοηθεια της, αλλα η ιδια να μην γνωριζει την οικονομικη κατασταση αλλων μελων που απαρτιζουν την οικογενεια. Ποσο ισοτιμο κ δικαιο ειναι αυτο? Κ σιγουρα η σχεση της με την μαμα της, την αφορα κ με το παραπανω!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...