Lacrymosa still alive..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    κοριτσαραααα!!ποσο χαιρομαι που εισαι καλα-ναι εισαι-και θα γινεις ακομα καλυτερα.βγηκες κ αμεσως να μπεις να πεις να νεα σου!ολα θα πανε καλα λακρυ κ θα επιστρεψεις σπιτι σου κ θα σαι οπως πριν
    οτι χρειαστεις ειμαστε διπλα σου!

Senior Member
    κουραγιο σε λιγο βγαινεις!
    και γω οταν νοσηλευτηκα ηταν οι πιο εφιαλτικοι τρεισιμησι μηνες της ζωης μου!
    και απο φαρμακα αλλο τπτ!
    θα στα κοψουν τα ηρεμηστικα μην ανησυχεις!ειναι απλα για να βγεις απο το επεισοδιο!
    ηδη εισαι καλυτερα τωρα που γραφεις!
    και για να παιρνεις αδειες πας πολυ καλα!

Senior Member
    Λακρυ πόσο χαίρομαι που σε "ακουσα". Ολα θα πάνε καλά, θα βγεις νικήτρια, και μη φοβάσαι ο χρόνος είναι υπέρ σου. Σε σκεφτόμαστε, οι προσευχές μας είναι κοντά σου. Σε περιμένουμε!

Senior Member
    λακρυ κουραγιο, υπομονη αλλη μια γαμημενη βδομαδα κ μετα θα εισαι κ παλι εξω!
    ουφ! μια νοσηλεια σε ψυχιατρειο ειναι απο τις πιο φρικιαστικες εμπειριες! ποσο σε καταλαβαινω!
    Last edited by Lou!; 01-09-2011 at 01:38.

thanasisGR
    Guest
    και εγώ τώρα τελευταία έχω ξεφύγει παρα πολύ με τα νεύρα μου.. με πιάνει μερικές φορες υπομανία και αρχίζω να σπάω πράγματα.. σκέφτομαι συνεχεια το ίδιο πράμα.. δεν αντέχω ρε γαμώτο να είμαι έτσι..

και σκέφτηκα να πάω σε μια ιδιωτική ψυχιατρική κλινική για νοσήλια.. αλλα δεν θέλουνε να με κρατήσουνε μέσα... μου είπανε ότι υπάρχουν χειρότερα περιστατικά εκεί μέσα από το δικό μου. και άμα μπω εκεί μπορεί να γίνω χειρότερα από ότι είμαι τώρα.

μου κάνανε απλά 2 στεντόν λόγο τις έντασης που είχα γιατί δεν άντεχα με τίποτα.. αλλα δεν με πιάσανε... τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έχω πάθει η benzodiazepines δεν με πιάνουν.. γενικά ότι φάρμακο και να πάρω δεν με πιάνει..

και από περιέργεια πήρα ένα από τα πιο δυνατά το zyprexa, άμα σας πω ότι ούτε αυτό με έπιασε?? δηλαδή ήτανε σαν να μην ήπια φάρμακο... πολύ περίεγο και αρχίζει και με ανήσυχη αυτό.. όταν το είχα πάρει πριν 4 μήνες μια φορα μου έφερε υπερβολική υπνηλία..

μήπως παίζει ρολο ο υποθυροειδισμός πάνω σε αυτό το θέμα με τα φάρμακα?

Senior Member
    lacryμουλα μου!!!! Να σαι καλα που το αντεξες και αυτο και θα τα βγαλεις περα μεχρι το τελος ειμαι σιγουρη
    Ανυπομονω να σε ξαναδω να γραφεις και να ακουσω και παλι να λες τα γλυκα και καλοπροαιρετα λογακια σου προς ολους μας

Σ'αγαπαμε και σε περιμενουμε
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Εχεις απιστευτη δυναμη μεσα σου και φυσικα Λακρυ μου εισαι ακομα ζωντανη... και θα εισαι! Εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος! Μπραβο σου!

Με συγκινεις ατιμουτσικο! ;P

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλημερα σε ολους κ ελπιζω να ειστε καλα, με το ζορι μπορψ να γραψω κ δεβ βλεπω καν, τεσπα εχω 2 ωρες αδεια κ ειμια λιγο καλυτερα αλλα ειναι δυσκολο να πλαευεις με τον ιδιο σου τον εαυτο, παντως ζψ δεν παθεανα οπως θα ηθελα, ειμαι απο νετ καφε αυτη τη στιγμη δεν ξερω ποτε θα με βγαλουν αλλα απ ο,τι ακουσα σε καμια βδομαδα περιπου κ δεν μπορω να στο σκεφτομαι ολο αυτο το χρονικο διαστημα, καλα μιλαμε τις 3 πρωτες μερες δεν τις θυμαμαι καν τι γινοτανε, μου κανανε διπλες στεντον κ ημουν ζαντα τε,ειως κ δεν θυμαμαι σον ονειρο περασαν εκεινες οι μερες η σαν ναα μην περασαν καν παντως δεν εχω την αισθηση τους, απο φαρμακα αστα να πανε μου δινανς αρχικα 8 τη μερα ναι τοσα κ τβρα παιρνψ αμπιλιφαι 30 λαμικταλ χαναζ στεντον λαρκακτιλ κ νοζιναν το τελευταιο μου το κοψανε αλλα ειναι πολλα ρε παιδια δεν ειναι ? κ δεν εχω διαυγεια σκεψης κθολου η χαθηκε το μυαλο η μπλοκαριστηκε δεν ξερω γαμωτο την εισαγγελικη παντως την γλιτωσα γιατι δεν θα το αντεχα αν κ ειχα μια σχετικη φαντασιωση ενιγουεις αυτα ελπζω την επομενη φορα που θα γραψω να ειμαι πολυ καλυτερα κ οχι σε αυτο το χαλι φιλακια σε ολους (α κ θελω να ζητησω συγγνωμη σε 1-2 ατομα που παρεξηγηθηκαμε μακαρι να ηταν ολα στη ζωη ανουσιες παρεξηγησεις κ να μην υπηρχαν σοβαροτερα προβληματα) α τι αλλο ναι ειμαι 55 κιλα (ημουν 50 οταν μπηκα) δεν αντεχω θελω να τα χασω νιωθω χοντρη αλλα μεχρι εδω παραπανω αμα παω δεν θα αντεξω αυτα παιδια φιλακια σε ολους κ εμφανισιακα ειμαι χαλια σαν φρικιο
    Κουκλιτσα !! μην μασας!! θα τα καταφερεις , εχεις δυναμη ρεσυ γκαρνταση μου¨)!!
    Δεν ειναι πολυ δυνατα τα χαπια που σου εδωσν ,ισως επειδη εισαι αδυνατη για αυτο δεν σου εδωσαν να φας τιποτα βαρια χαπια!
    Κανε υπομονη και ολα θα παν καλα!! Οπως μου ειπε και ο ψυχο γιατρος μου στον ΟΚΑΝΑ η δυναμη της συνηθειας ειναι η καλυτερη ισως ψυχοθεραπεια !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    .... Οπως μου ειπε και ο ψυχο γιατρος μου στον ΟΚΑΝΑ η δυναμη της συνηθειας ειναι η καλυτερη ισως ψυχοθεραπεια !!
    πως ακριβως το εννοει αυτο ο γιατρος σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πως ακριβως το εννοει αυτο ο γιατρος σου?
    Κι εμένα εντύπωση μου έκανε.. Η συνήθεια ως γνωστόν είναι η μεγαλύτερη αρρώστεια του ανθρώπου.

Lacry περαστικά!

Banned
    Ο γιατρος μου αναφερονταν στην συνηθεια της καθαρης και εκτως ουσιων ζωη ,οτι οταν αλλαξουμε τροπο ζωης με τον καιρο θα την συνηθισουμε , θα μπει στην καθημερινοτητα μας ο καινουργιος τροπος ζωης - απλο-

Senior Member
    Γειά σου Λάκρι. Χαιρόμαστε που είσαι καλά, είχαμε ανησυχίσει. Καλή ανάρρωση!

Senior Member
    περαστικά! όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστεύεις και να το θέλεις κι εσύ

Senior Member
    you're still alive and we're still waiting for you!!!!

we miss you lakry!!!!

Senior Member
    Άντε, άντε περιμένουμε και κανένα καινούριο μήνυμα Λάκρυ!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast