Ξενερώνω...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Ξενερώνω...

Καλημέρα σε όλους!!
    Το θέμα μου για σήμερα είναι το εξής...
    Πώς είναι όταν αρχίζετε κ ξενερώνετε με ένα/μία φίλο/η σας...?
    Όταν βλέπετε ότι δε σας συνδέουν κ πολλά πράγματα πλέον, ότι δε σας αρέσει η ίδια μουσική, δεν έχετε τις ίδιες απόψεις, δε ταιριάζετε στο στυλ κ το κυριότερο...όταν ο/η σύντροφος του/της σας τον/την "παίρνει" μακρυά?
    Ναι μου συμβαίνει εμένα αυτή την περίοδο κ είναι άσχημο συναίσθημα...
    Every morning we are born again

Senior Member
    ε αν ξενερωνεις με την φιλη σ σ καποιους τομεις κρατα την για αλλους τομεις π σε ε3υπηρετουν δεν χρειαζεται να απομακρυνθεις εντελως ενα καφε ολοι πινουν κ οι μεταλαδες κ οι μπουζουκσιδες κ δεν νομιζω να στο στερησει αυτο ο συντροφος εκτος αν ειναι αντιθετου φυλλου και ζηλευει για καποιο λογο..
    εμενα ο δικος μ μ χει απαγορεψει να βλεπω 2 φιλους γτ λεει μ την πεφτουν δεν εχει κ αδικο ομως κ εγω κραταω πλεον μονο επαφη ιντερνετ η αν εχω χρονο στα κρυφα..οχι οτι με νοιαζει κ πολυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Καλημέρα σε όλους!!
    Το θέμα μου για σήμερα είναι το εξής...
    Πώς είναι όταν αρχίζετε κ ξενερώνετε με ένα/μία φίλο/η σας...?
    Όταν βλέπετε ότι δε σας συνδέουν κ πολλά πράγματα πλέον, ότι δε σας αρέσει η ίδια μουσική, δεν έχετε τις ίδιες απόψεις, δε ταιριάζετε στο στυλ κ το κυριότερο...όταν ο/η σύντροφος του/της σας τον/την "παίρνει" μακρυά?
    Ναι μου συμβαίνει εμένα αυτή την περίοδο κ είναι άσχημο συναίσθημα...

Δεν φταίει ο σύντροφος, φταίει το φιλαράκι σου που δεν βάζει ένα μέτρο, δεν σου αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο. όσο για τις διαφορές σας σε θέματα μουσικής και τα λοιπά... Αυτά λύνονται εύκολα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο φίλος μια κοπιά σου για να περνάτε όμορφα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]