Results 31 to 45 of 358
Thread: ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!
-
31-08-2011, 15:46 #31
Μπροκεν του το εχεις συζητησει αυτο το θεμα που λες περι σεξ? Εγω παω σε ψυχολογο και οχι σε ψυχιατρο οποτε δεν ξερω την διαφορα παρα μονο σε λιγα σημεια..
- 31-08-2011, 15:47 #32
31-08-2011, 15:48 #33
Και μενα ωρες ωρες με πιανει μια αποστροφη γυρω απο το σεξ (ή ερωτα πες το) ακομα και αν ειμαι με καποιον που ειμαι ερωτευμενη..
31-08-2011, 15:52 #34
Ο γιατρός σου μπορεί να στο εξηγήσει φαντάζομαι όλο αυτό. Σε σχέση το έχω πάθει και γω, να μην έχω όρεξη για σεξ, μπορεί να είναι ψυχολογικό, μπορεί να σου έχει φύγει το ερωτικό ενδιαφέρον, μπορεί να είναι κάτι προσωρινό! . Μπορεί απλώς να μην είσαι έτοιμη για σχέση (και πισω απο αυτό να κρυβεται και το σεξ), μπορεί να φταίει μονο η κακοποίηση.Μην πιέζεσαι να δώσεις λυση εδω και τώρα
Πάντως ένα είναι σίγουρο, ότι οι υπάρχουν "βρώμικοι" άνθρωποι και αυτοί είναι που κάνουν τις πράξεις "βρωμικες".
31-08-2011, 15:56 #35
31-08-2011, 16:02 #36
Broken πρόσεξέ το πολύ αυτό που είπες εδώ.
Όταν μισείς κάποιον, δεν σου είναι απλά αδιάφορος, θέλεις το κακό του, θέλεις να καταστραφεί, και σιχαίνεσαι αυτόματα και ό,τι τον κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Αν μισείς τον εαυτό σου, νιώθεις αποστροφή για ό,τι σου χαρίζει ευχαρίστηση. Αν δεν σου αρέσει ο εαυτός σου και το σώμα σου, πως θεωρείς δυνατόν να αποδέχεσαι και να σε ικανοποιεί αυτό που ενεργοποιεί τα αισθήματά σου και εξιτάρει το κορμί σου;
Ο έρωτας, το σεξ, ακόμα και ένα καλό πήδημα κόντρα στον τοίχο (sorry κιόλας πρωί πρωί) έχει την δυνατότητα σωματικής ικανοποίησης... αν δεν αγαπήσεις εσένα και το σώμα σου, πως περιμένεις να αποδεχτείς το σεξ και τον έρωτα;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
31-08-2011, 16:04 #37
ο δικος μ ειναι πολυ τρυφερος δεν νμζω να φταιει καποιος βρωμικος ανθρωπος. disco αμα τελικα δεν εχει να κανει με μενα, αλλα με την μεμονομενη πραξη του σεξ........πως αυτο διαβαζεται?
κρις ακομα και με τον ψυχιατρο δν μπορω να πω πια για σεξ. δεν θελω ουτε εχω ορεξη. κ αυτος παρατηρησε την αλλαγη κ με ρωταει και δεν θελω να απανταω. νιωθω ντροπη και καθολου ανεταI m a Good Person With Bad Attitude
31-08-2011, 16:13 #38
31-08-2011, 16:13 #39
επειδη εισαι διπολικη αποτι θυμαμαι ισως η σταση σου στο σε3 να χει σχεση με τις εναλλαγες στη διαθεση σου..ειναι πολυ φυσικο αμα νιωθεις θλιψη να μην γουσταρεις σεξ αμα νιωθεις ουαου να γουσταρεις κ με το παραπανω εχεις παρατηρησει αν σ περιοδους μανιας κανεις πολυ σεξ ενω σε περιοδο με καταθλιψη το αντιθετο..τωρα αυτο τον καιρο πως αισθανεσαι μεσα σου γενικα?
31-08-2011, 16:16 #40
ναι ηθελα και ξαφνικα οσο παει και μειωνεται η επιθυμια χωρις να εχει γινει απολυτως τπτ
I m a Good Person With Bad Attitude
31-08-2011, 16:25 #41
Δεν ξέρω, τι να πω, ίσως να είναι και θέμα οργανικό ίσως να φταίει και η διπολική διαταραχή όπως λέει και η Ελιρέν. Περίμενε λίγο καιρό και αν δεις ότι συνεχίζεται αυτό, μίλησε στον ψυχίατρο σου.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
31-08-2011, 16:27 #42
Απο ψυχολογια δεν ξερω και πολλα οποτε σκεφτομαι πιο πολυ με λογικη αλλα μηπως βαρεθηκες το αγορι σου???
31-08-2011, 16:31 #43
δεν νομιζω να φταιει αυτος επειδη με ξερω, αν εφταιγε αυτος θα εψαχνα εναλλακτικα αλλους! ετσι εκανα στο παρελθον αμα βαριομουν καποιον. αλλα τωρα ουτε αυτο δεν θελω! κτλβες? εχω ενα μισος για τους αντρες......ισως γι αυτο ειμαι αναισθητη. εχω την εντυπωση πως ολοι θελουν ενα ιδιο πραγμα και δεν κοιτανε κατι αλλο παρα μονο σωμα. οι φιλοι μ εξω κοιτανε κοριτσια 17χρονα που φορανε σορτς-βρακι και κοντη μπλουζα ταυτοχρονα, μικροκαμωμενα κοριτσακια με ενα τονο μεικ απ και μακιγιαζ και 12ποντα που τα κανει να δειχνουν χειροτερα απο πορνες και λενε ''πωωωω κοιτα εκει ενα μωρο!'' κ τους λεω ''να καλα την μουρη τους την ειδες?'' κ προς εκπληξη μ παιρνω ως απαντηση ''ποιος την χεζει μωρε την μουρη''. αυτο αν δεν δειχνει πεζα ατομα τι δειχνει? και γονεις δεν εχουν αυτες? τοσα σφαλματα!
I m a Good Person With Bad Attitude
31-08-2011, 16:32 #44
ε αυτό ειναι βρε, δεν εισαι καλα στη διαθεση δεν ειναι αναγκη να συμβαινει κατι μπορει να ειναι επειδη τελειςσε το καλοκαιρι γυρισες απτην αδεια και 3ενερωσες εχεις μπουχτησει με τον δικο σου, εχεις παρει κανα κιλο στις διακοπες κ δεν αισθανεσαι ομορφα με τον εαυτο σου..εγω πιστευω ειναι φαση και θα περασει
καλα αυτη τη γνωμη εχω κ εγω για τους ανδρες..βλακες τελειως που να χωσουν το πουλι τους σκεφτονται..νομιζω οτι εχουμε ακριβως την ιδια σταση κ εγω οταν κατι συμβαινει με τον δικο μ κανω ερωτα με αλλους κ νιωθω οντως καλυτερα..ισως το μισος που εχει ειναι καθαρα μια πεποιθηση οι αντρες ειναι γοθροθνια οποτε κ η σκεψη σ κ η συμπεριφορα σ θα περιστρεφονται γυρω απο αυτη την πεποιθηση οι αντρες ειναι γουρουνια..νομιζω ομως οτι ο δικος σ δεν ειναι αυτο δεν σ βοηθαει καθολου?
31-08-2011, 16:32 #45
που το ξερεις πως πηρα κιλο?????
ειναι πριν τις διακοπες ολα αυτα!I m a Good Person With Bad Attitude
Δουλειά
02-07-2025, 12:27 in Με καφέ και συμπάθεια....