ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ! - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 24 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 358
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Απ'αυτα που ανεφερες,καταλαβαινω οτι εχεις υποστει κακοποιηση κατ'εξακολουθηση! Ηταν οικειο το προσωπο που σε κακοποιουσε?
    Ναι ηταν συντροφος της μητερας μου οπου εμενε μαζι μας απο τα 7 μου μεχρι τα 12-13 και ηταν κατ'εξακολουθηση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ναι ηταν συντροφος της μητερας μου οπου εμενε μαζι μας απο τα 7 μου μεχρι τα 12-13 και ηταν κατ'εξακολουθηση..
    Η μητερα σου το γνωριζε?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Η μητερα σου το γνωριζε?
    οχι... μονο η γιαγια της μητερας μου το ειχε υποψιαστει αλλα κανενας δεν εδωσε βαση. ολοι τα μαθανε πριν 5 χρονια απο μ@λ@κια...

Senior Member
    ολοι τα μαθανε πριν 5 χρονια απο μ@λ@κια...
    Τι εννοεις? Εσυ τους το αποκαλυψες?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Τι εννοεις? Εσυ τους το αποκαλυψες?
    Οχι αλλα ο τωρινος συντροφος της μητερας μου. Ηθελα καπου να μιλησω και τον εμπιστευτηκα ενω δεν τον ηξερα σχεδον καθολου και τα ομολογησε στην θεια μου οπου καταλαβαινεις μετα τι εγινε...

Senior Member
    Δεν ήταν καλύτερο ρε συ που αποκαλύφθηκε η αλήθεια; Είναι πολύ σοβαρό αυτό το ζήτημα. Θα έπρεπε να γνωρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι τι συμβαίνει.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Οχι αλλα ο τωρινος συντροφος της μητερας μου. Ηθελα καπου να μιλησω και τον εμπιστευτηκα ενω δεν τον ηξερα σχεδον καθολου και τα ομολογησε στην θεια μου οπου καταλαβαινεις μετα τι εγινε...
    Τι εγινε? Ασκησαν ποινικη διωξη για τον αλλον?
    Δεν πιστευω κανενα ατομο του οικειου σου περιβαλλοντος να προσπαθησε να σου προσαψει ευθυνες!?

Senior Member
    Ναι αλλα και που το εμαθαν ειπαν οτι ειναι πολυ αργα για να του κανουμε κατι νομικα... αλλα απ'οτι ακου πηγε ο θειος μου και του εκανε κατι πολυ ασχημο και αηδιαστικο και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε... αλλα και παλι δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή το ειπε για να ηρεμησουν τα πνευματα αλλα τωρα που το θυμαμαι ειχε και μαρτυρα....

Μονο η θεια μου αναρωτηθηκε και ενιωσα και πιεση ή κατηγορια για τον λογο που δεν μιλησα ποτε

Senior Member
    Ναι αλλα και που το εμαθαν ειπαν οτι ειναι πολυ αργα για να του κανουμε κατι νομικα... αλλα απ'οτι ακου πηγε ο θειος μου και του εκανε κατι πολυ ασχημο και αηδιαστικο και η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσε... αλλα και παλι δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή το ειπε για να ηρεμησουν τα πνευματα αλλα τωρα που το θυμαμαι ειχε και μαρτυρα....

Μονο η θεια μου αναρωτηθηκε και ενιωσα και πιεση ή κατηγορια για τον λογο που δεν μιλησα ποτε
    Δηλαδη? Τι του εκανε ο θειος σου?

Senior Member

Είναι φυσικό, τότε ήσουνα μικρή τι να έλεγες; Εγώ είχα δεχτεί παρενόχληση στα 10 από κάποιον γνωστό της μητέρας μου αλλά το κατάλαβα νωρίς ευτυχώς, δεν προχώρησε πολύ. Της το είπα και τον έδιωξε. Ευτυχώς ρε συ, πριν να ήταν πολύ αργά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Δηλαδη? Τι του εκανε ο θειος σου?
    Ο θειος μου του εκανε κατι παρομοιο με καποιο αντικειμενο.. πωπω πολυ αρρωστο! Φαντασου οτι τοτε η κορη του ηταν 7... να δω τι θα εκανε αν του το κανανε στο κοριτσακι του. Σαφως και δεν το ευχομαι να γινει ποτε μα ποτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Είναι φυσικό, τότε ήσουνα μικρή τι να έλεγες; Εγώ είχα δεχτεί παρενόχληση στα 10 από κάποιον γνωστό της μητέρας μου αλλά το κατάλαβα νωρίς ευτυχώς, δεν προχώρησε πολύ. Της το είπα και τον έδιωξε. Ευτυχώς ρε συ, πριν να ήταν πολύ αργά.
    Παλι καλα που το ειπες... εγω ημουν σε πολυ δυσκολη θεση...

Senior Member
    Το αντιμετωπισες με τη βοηθεια καποιου ειδικου? Αισθανεσαι οτι η μετεπειτα πορεια στη ζωη σου εχει επηραστει κατα πολυ απο αυτην σου την τραυματικη εμπειρια?

Senior Member
    Το αντιμετωπισες με τη βοηθεια καποιου ειδικου? Αισθανεσαι οτι η μετεπειτα πορεια στη ζωη σου εχει επηραστει κατα πολυ απο αυτην σου την τραυματικη εμπειρια?
    Σιγουρα η ζωη μου εχει επηρρεαστει παρα πολυ. Καταρχην δεν εζησα σαν παιδακι, μεγαλωσα αποτομα. Μπηκα στα προβληματα απο νωρις, ειχα να αντιμετωπιζω την απεχθεια μου για το σεξ, τον φοβο μου για τους μεγαλους αντρες, την αποξενωση μου απο τους ανθρωπους και κυριως ολοκληρης της οικογενειας μου ακομα και τωρα, τις καταθλιψεις μου, τις αποπειρες μου για τελος.. μου διαστρεβλωσε ολο τον κοσμο γυρω μου. Τα εβλεπα γυρω σαν οτι θελουν να με εκμεταλευτουν και οτι θελουν αυτο που ηθελε και ακεινος, οτι ολοι διψουν για σεξ και βρωμια και ανωμαλια, δεν θεωρουσα φυσιολογικο να κανεις ερωτα .. δεν ειχα ποτε "πρωτη φορα".. ισως αυτο με εκανε να μην μπορουσα ποτε να αγαπησω και να ερωτευτω σαν κατι να με εμποδιζε... τελος παντων πολλα, πααααρα πολλα!

Πριν 3 χρονια ειχα παει σε ψυχολογο για 7 μηνες αλλα τιποτα θετικο.. δεν ηταν για μενα. Τωρα ειμαι σε καποιον αλλον ο οποιος με βοηθα παρα πολυ. Ειμαι 1 χρονο και κατι. Με βοηθα απιστευτα...

Senior Member
    Σιγουρα η ζωη μου εχει επηρρεαστει παρα πολυ. Καταρχην δεν εζησα σαν παιδακι, μεγαλωσα αποτομα. Μπηκα στα προβληματα απο νωρις, ειχα να αντιμετωπιζω την απεχθεια μου για το σεξ, τον φοβο μου για τους μεγαλους αντρες, την αποξενωση μου απο τους ανθρωπους και κυριως ολοκληρης της οικογενειας μου ακομα και τωρα, τις καταθλιψεις μου, τις αποπειρες μου για τελος.. μου διαστρεβλωσε ολο τον κοσμο γυρω μου. Τα εβλεπα γυρω σαν οτι θελουν να με εκμεταλευτουν και οτι θελουν αυτο που ηθελε και ακεινος, οτι ολοι διψουν για σεξ και βρωμια και ανωμαλια, δεν θεωρουσα φυσιολογικο να κανεις ερωτα .. δεν ειχα ποτε "πρωτη φορα".. ισως αυτο με εκανε να μην μπορουσα ποτε να αγαπησω και να ερωτευτω σαν κατι να με εμποδιζε... τελος παντων πολλα, πααααρα πολλα!

Πριν 3 χρονια ειχα παει σε ψυχολογο για 7 μηνες αλλα τιποτα θετικο.. δεν ηταν για μενα. Τωρα ειμαι σε καποιον αλλον ο οποιος με βοηθα παρα πολυ. Ειμαι 1 χρονο και κατι. Με βοηθα απιστευτα...
    Ειλικρινα λυπαμαι για τα βιωματα που περασες και που τ'αποτελεσματα τους σ'ακουμπανε μεχρι και σημερα... Ειναι θετικο βημα το γεγονος οτι αποφασισες να μιλησεις σε ψυχολογο! Σου παραθετω κι εναν συνδεσμο με σχετικα βιβλια:http://www.prosarmogi.gr/prosarmogi-books.html Οποτε εχεις χρονο,διαλεξε καποιο να διαβασεις! Πιστευω οτι θα σε βοηθησει!

@ Ελπιζω να μην αισθανθηκες να σε πιεζω ή να σε φερνω σε αμηχανια στη συζητηση που ειχαμε!

Page 12 of 24 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast