ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 358
    Senior Member
    giorgo panou,χαιρομαι που εισαι καλα τελικα!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    giorgo panou εκανες τπτ?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Οχι Μπροκεν μια χαρα ειναι.. μιλησα εγω μαζι του εχτες! Παρεξηγηση εγινε... Ειναι καλα! :)

Banned
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !! για το ενδιαφερον σας , ποσο μαλον απο τις ¨" ALIA & BROKEN DOLL " οπου και εχουμε βρεθει - δυστυχως - σε κοντρα καποιες φορες ,οπου και απο οτι θυμαμαι (βλεπετε ο σκληρος μου ,μαλον η " ΡΑΜ " μου χεχε¨) δεν εχει πολλα γυγα κι ειναι και " μονοπυρηνος " ο επεξεργαστης μου ¨) χεχι ¨) ). απο οτι θυμαμαι λοιπον ειχα γραψει πραματα τα οποια μετανιωσα .
    Αυτο δειχνει οτι εχετε την αρετη της ανθρωπιας . Ευχαριστω και παλυ λοιπον ¨)

Senior Member
    ρε σκασμενο βουλωστο με κανεις και βουρκωνω ;) . τελος καλο ολα καλα λοιπον!!!

Senior Member
    Εεεε τι νομιζες κι εσυ ρε Γιωργο?? Οτι εχω παρει ομοιωμα σου και του ζουμπαω καρφιτσουλες εξασκωντας την μεθοδο βουντου?? lololol
    Να 'σαι παντα καλα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ΕΥχαριστωωωω¨) καλοοοο αυτο με τις καρφιτσες , χεχεχε , θυμαμαι που το ειχαν κανει στον Π.ΓΙΑΝΝΑΚΙ η Μαργιετη και ο ΔΥΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ στη Παληνη , χεχεχε

ΝΑΙ τελος καλα, ο ΘΕΟΣ δεν μου κανε την χαρη τελικα¨(

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΕΥχαριστωωωω¨) καλοοοο αυτο με τις καρφιτσες , χεχεχε , θυμαμαι που το ειχαν κανει στον Π.ΓΙΑΝΝΑΚΙ η Μαργιετη και ο ΔΥΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ στη Παληνη , χεχεχε

ΝΑΙ τελος καλα, ο ΘΕΟΣ δεν μου κανε την χαρη τελικα¨(
    Λες βλακειες τωρα αιντε να μην σου πω τιποτα τωρα.... :P

Senior Member
    δεν την παλευω αλλο ολο επιμενει ο δικος μου να το κανουμε επειδη με θελει και δεν θελω να κανω τπτ δεν την θελω την ζωη μου ειναι πολυ κουραστικη :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν την παλευω αλλο ολο επιμενει ο δικος μου να το κανουμε επειδη με θελει και δεν θελω να κανω τπτ δεν την θελω την ζωη μου ειναι πολυ κουραστικη :(
    του εχεις εξηγησει οτι δεν εισαι σε τετοια φαση αυτον τον καιρο?

Senior Member
    ε τοσο καιρο που ειστε μαζι θα καταλαβει τι προβλημα εχεις...αλλα κ εσυ αμα θες να τον κρατησεις κατι πρεπει να κανεις γιαυτον..κ που 3ερεισ μπορω τρωγοντας να ερθει η ορεξη..νομιζω οτι πρεπει να σε αγαπαει πολυ αν σου κανω ενα χαλαρωτικο μασαζ κ λιγο αισθησιακο ισως νιωσεις καλυτερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    του εχεις εξηγησει οτι δεν εισαι σε τετοια φαση αυτον τον καιρο?
    ναι το ξερει και ανησυχει ισως γιαυτο προσπαθει να με παροτρυνει.................μου κανει και μασαζ κ απ ολα

Banned
    "CHRISTINA " ti να σου πω?¨) αφου δεν νε θελει ο ΘΕΟΥΛΗς ,μαλον εχει γινει παρεξηγηση , νομιζει οτι το παω για αυτοκτονια ,πραμα τελειως αντιχριστιανικο ! ουτε παπας σε διαβαζει ουτε νεκροθαφτης σε φτιαρωνει !! Οχι δεν κανω την χαρη σε καποιους που θα ηταν δωρο ο θανατος μου !

Αλλα χαλαω το θεμα της " ΜΠΡΟΚΕΝ ΝΤΟΛΛ" , θεμα ενδιαφερον , θα της ελεγα πως αν χασουμε αυτο που εχουμε ,που οσο το εχουμε το κραζουμε αλλα αμα το χασουμε τοτε λεμε υι λαθος καναμε! δεν στην λεω ΜΠΡΟΚΕΝ,,, απλα θα ελεγα να αναθεωρησεις την συμπεριφορα σου στον "ετσι σου" , ασε που εχε το νου σου γτ. μπορει να μπαινει στο φορουμ και να δει τι γραφεις! ¨) φανταζεσαι?? πραμα οχι υοσο σπανιο αφου αρκετοι συντροφοι κανουν τετοια , το εχετε ακουσει ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    δεν ξερει που μπαινω με την καμια ;p

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    "CHRISTINA " ti να σου πω?¨) αφου δεν νε θελει ο ΘΕΟΥΛΗς ,μαλον εχει γινει παρεξηγηση , νομιζει οτι το παω για αυτοκτονια ,πραμα τελειως αντιχριστιανικο ! ουτε παπας σε διαβαζει ουτε νεκροθαφτης σε φτιαρωνει !! Οχι δεν κανω την χαρη σε καποιους που θα ηταν δωρο ο θανατος μου !

Αλλα χαλαω το θεμα της " ΜΠΡΟΚΕΝ ΝΤΟΛΛ" , θεμα ενδιαφερον , θα της ελεγα πως αν χασουμε αυτο που εχουμε ,που οσο το εχουμε το κραζουμε αλλα αμα το χασουμε τοτε λεμε υι λαθος καναμε! δεν στην λεω ΜΠΡΟΚΕΝ,,, απλα θα ελεγα να αναθεωρησεις την συμπεριφορα σου στον "ετσι σου" , ασε που εχε το νου σου γτ. μπορει να μπαινει στο φορουμ και να δει τι γραφεις! ¨) φανταζεσαι?? πραμα οχι υοσο σπανιο αφου αρκετοι συντροφοι κανουν τετοια , το εχετε ακουσει ετσι δεν ειναι?
    Θα κάνω κι εγώ μια μικρή παρένθεση για να πω ότι τώρα πια μας διαβάζουνε, το έχω ψάξει τελευταία το θέμα με αφορμή την αυτοκτονία μιας κοπέλας στο μέρος που κατάγομαι...βρήκα πρόφαση να ρωτήσω και σιγά σιγά έμαθα μερικά πραγματάκια...δεν το λέω για να σε παροτρύνω φυσικά, προς Θεού! Απλά κι εμένα είναι ένας φόβος μου αυτός, δεν θέλω να με πετάξουν σαν σκυλί :(

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast