ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 358
    Senior Member
    τωρα εγω η αγχωδης ρωταω κατι ασχετο¨αντιτετανικο εχεις κανει ποτε και κοβεσαι με μαχαιρι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    τι να βγω να κανω αφου ειμαι ενα τιποτα :(
    doll
    ΦΥΣΙΚΑ και δεν εισαι "ενα τιποτα", αλλα τις τελευταιες μερες δειχνεις πολυ πεσμενη.
    εχει δικιο η ελιρενε. μιλησες καθολου με τον θεραπευτη σου? αυτος ξερει πολλα περισσοτερα για σενα. πιστευω οτι θα καταφερει να σε κανει να αισθανθεις καλυτερα...

Senior Member
    τι αντιτετανικο μωρη τρελλη?!!!!χαχαχαχαααχχα!

θα μπορουσα να του μιλησω αλλα θα με μπουχτωσει φαρμακα μαλλον και θα πει πως ''τι εγινε παλι τα ιδια ενω πηγαιναμε καλα?'' .ειχα να κοπω πολυ καιρο απο τοτε με τις κρισεις και να δαγκωθω επισης. ενταξει ισως βοηθησει και να το κανα αμα ειχα ορεξη να μιλησω αλλου εκτος απο σας εδω μεσα. νιωθω καλυτερα δν θελω αλλους να μιλησω αλλου γτ δν κτλβαινουνε και μαλιστα ακουω ολο τα ιδια ''φαση ειναι'' κλπ κλπ. αλλα νιωθω και σωματικα απαισια δλδ τσιτωμενη και κουρασμενη μαζι..........δοκιμασα να φαω ενα παγωτο βανιλια μπας κ εχω αναγκη απο ζαχαρη. στις 28 εχω εξετασεις αιματος και περιμενω να δω αν παιζει κατι αλλο.....
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    δεν ξερεις πως γινονται αυτα αμα ηξερες θα συνηδητοποιουσες πως δεν γινεται αυτο μετα απο σκεψη δεν λεω '''ααααααααα παω να βρω ενα μαχαιρι!!!!!!!!!''
    Εγώ πάντως σε καταλαβαίνω Broken Doll...δεν λέω ότι κάνουμε καλά βέβαια γι' αυτό και προσπαθώ να του εναντιώνομαι αλλά σε καταλαβαίνω...πώς είσαι; Πονάς πολύ;

Senior Member

θα μπορουσα να του μιλησω αλλα θα με μπουχτωσει φαρμακα μαλλον και θα πει πως ''τι εγινε παλι τα ιδια ενω πηγαιναμε καλα?'' .ειχα να κοπω πολυ καιρο απο τοτε με τις κρισεις και να δαγκωθω επισης. ενταξει ισως βοηθησει και να το κανα αμα ειχα ορεξη να μιλησω αλλου εκτος απο σας εδω μεσα. νιωθω καλυτερα δν θελω αλλους να μιλησω αλλου γτ δν κτλβαινουνε και μαλιστα ακουω ολο τα ιδια ''φαση ειναι'' κλπ κλπ. αλλα νιωθω και σωματικα απαισια δλδ τσιτωμενη και κουρασμενη μαζι..........δοκιμασα να φαω ενα παγωτο βανιλια μπας κ εχω αναγκη απο ζαχαρη. στις 28 εχω εξετασεις αιματος και περιμενω να δω αν παιζει κατι αλλο.....
    Να σου πω κάτι...αντιτετανικό ίσως να μην χρειάζεται αλλά υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιο μικρόβιο στο αίμα με τα κοψίματα, μου το είπε ένας γιατρός...δεν είναι τόσο απλό...

Senior Member

μα αυτος ειναι εκει για να βοηθησει και πρεπει να ξερει τι συμβαινει. δεν σε βοηθαει αν του κρυβεις εξελιξεις..
    ουτε ξερεις αν το ριξει στα φαρμακα.. δεν κανετε ψυχοθεραπεια? μονο φαρμακα γραφει?

οπως και να χει, καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    αυτοκτονούν αυτοί που δε δίνουν καθόλου ελπίδες στον εαυτό τους, που έχουν σβήσει κάθε ίχνος θετικής σκέψης για το αύριο. κι αυτό συμβαίνει τόσο σε δυνατούς όσο και σε αδύναμους χαρακτήρες. τουλάχιστο να χουμε κοντά μας ανθρώπους που μεταδίδουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια άμα έχουμε έλλειψη απ αυτά.

Broken-Doll........σου χαλάσαμε το θέμα...έχεις τις δικές ανησυχίες σου, γενικά όμως πας πολύ καλά:)
    Εγώ έτσι όπως είμαι τον τελευταίο καιρό, χρειάζομαι συνέχεια κάποιον δίπλα μου για να αισθάνομαι ότι είμαι ασφαλής κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατον...και ναι, έχω χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον μου...δεν θα γίνω ποτέ ευτυχισμένη...
    Broken Doll, δεν ξέρω, αν σε ενοχλεί που το συζητάμε κι αυτό να μου το πεις απλά απαντάω στην απάντηση...

Senior Member
    μα οι θετικες σκεψεις δεν ειναι ενα κουμπι που το πατας και ερχεται πρεπει κατι να σου δωσει κινητρο να τις κανεις

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ έτσι όπως είμαι τον τελευταίο καιρό, χρειάζομαι συνέχεια κάποιον δίπλα μου για να αισθάνομαι ότι είμαι ασφαλής κάτι τέτοιο όμως είναι αδύνατον...και ναι, έχω χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον μου...δεν θα γίνω ποτέ ευτυχισμένη...
    ...
    κάποιον δηλαδή να σε "ανεβάζει" ψυχολογικα και άμα τον έχεις νοιώθεις ότι θα αλλάξει ριζικά η διάθεση σου και θα προχωράς μπροστά σε όλες τις πλευρές της ζωής σου πχ επαγγελματικές, κοινωνικές κλπ. ψάξε επίσης βρες τα αίτια που σε οδηγησαν σ αυτη την απαισιόδοξη κατάσταση και βρες κατάλληλους τροπους να τα διορθώσεις. γιατί ουσιαστικά σε αφήνουν στη στασιμότητα.
    Αφού πιστώνεις τον εαυτό σου ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον τότε πως θα τον βρεις? το να τον βρεις είναι μέρος της ελπίδας. Και πρέπει να ψάξεις γι αυτό, είτε για σχέση είτε για κάποιο γνωριμο σου άτομο στην οικογένεια ή στον κοινωνικό σου κύκλο.

Όταν μιλώ για θετικούς ανθρώπους μιλώ για άτομα που από τη φύση τους είναι αισιόδοξοι και θετικοί στη ζωή και η απλή συναναστροφή μαζί τους χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς περισσότερο σου μεταδίδει αυτή τους τη διάθεση.
    γιάννης

Senior Member
    εγω οταν αισθανομαι χαλια γραφω ημ/λογιο κ κανω διαολογο με τον εαυτο μ κ τα βρισκουμε σαν να οργανωνεται το μυαλο,..ολο κ κατι μπορει να σ ανεβασει δεν μπορει ενα βιβλιο, ενα ποτο στην παραλια με θεα κ καλη παρεα, κανα σοπινγκ, μια ζεστη αγκαλια
    οσο για τον αντιτετανικο τον κανουνε εγω με γυαλι ειχα κοπει κ εκανα εμβολιο αντιτετανικο δλδ οι γιατροι τον εκαναν δεν το ζητησα την ωρα π μ κολαγανε κατι ραμματα στο χερι..
    αν συνεχιστει η κατασταση πρεπει να πας στο δρ κ πες του δεν γουσταρω να μ μπουκωσεις δεν γινεται διαφορετικα η δουλεια?

Senior Member
    ρε συ αμα δει ο γιατρος οτι κατι δεν παει καλα αλλαζει δοσολογια η φαρμακα στην περιπτωση μου γτ παιζει η δοσολογια επειδη εχω σχιζοφρενικομορφη δεν ειναι στανταρ. τα φαρμακα ειναι στανταρ τωρα αλλα η δοσολογια αλλαζει. ολα αυτα που λες και να τα κανω δεν μου κανει αισθηση νιωθω κενα δεν ενθουσιαζομαι με τπτ. απαθεια . πολυ απαθεια . τωρα οσο για την καλη παρεα δν εχω γτ μεν απ την μια μου λενε να βγω αλλα τους βαριεμαι σχεδον ολους και η κολιτη μ εχει βρει αγορι που εχω ξενερωσει μαζι της εδω κ μηνες κ οποτε μ λεει να βγουμε δν θελω να παω γτ ειμαι ξενερωμενη καργα

το σοπινγκ κατι κανει αλλα θελει κ λεφτα κ προσπαθω να κανω οικονομια τωρα που τελειωσε το καλοκαιρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    κάποιον δηλαδή να σε "ανεβάζει" ψυχολογικα και άμα τον έχεις νοιώθεις ότι θα αλλάξει ριζικά η διάθεση σου και θα προχωράς μπροστά σε όλες τις πλευρές της ζωής σου πχ επαγγελματικές, κοινωνικές κλπ. ψάξε επίσης βρες τα αίτια που σε οδηγησαν σ αυτη την απαισιόδοξη κατάσταση και βρες κατάλληλους τροπους να τα διορθώσεις. γιατί ουσιαστικά σε αφήνουν στη στασιμότητα.
    Αφού πιστώνεις τον εαυτό σου ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα για το μέλλον τότε πως θα τον βρεις? το να τον βρεις είναι μέρος της ελπίδας. Και πρέπει να ψάξεις γι αυτό, είτε για σχέση είτε για κάποιο γνωριμο σου άτομο στην οικογένεια ή στον κοινωνικό σου κύκλο.

Όταν μιλώ για θετικούς ανθρώπους μιλώ για άτομα που από τη φύση τους είναι αισιόδοξοι και θετικοί στη ζωή και η απλή συναναστροφή μαζί τους χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς περισσότερο σου μεταδίδει αυτή τους τη διάθεση.
    Γιάννη, τα ξέρω τα αίτια και τα πάλεψα για χρόνια με όλες μου τις δυνάμεις αλλά είναι πιο δυνατά από μένα...και συνεπώς με νίκησαν κι εγώ κουράστηκα πια να παλεύω, παραιτούμαι...αυτό όμως που χρειάζομαι είναι κάποιος που θα με κάνει να νιώθω ασφάλεια κι αυτό κυρίως στο προσφέρει μια σχέση...είχα κάποιον που με έκανε να νιώθω ακριβώς έτσι, πάντα ασφαλής και προστατευμένη που είναι το μόνο πράγμα που χρειάζομαι για να είμαι καλά κι όντως όσο ήμουν μαζί του ήμουν πολύ καλύτερα αλλά τώρα πια δεν είμαστε μαζί κι από τότε που έφυγε άρχισε και η κατάρρευση μου σιγά σιγά, προστέθηκαν και κάποια άσχημα γεγονότα στην πορεία και τώρα είμαι ένα με το χώμα, έχω πιάσει πάτο γι' αυτό και σκέφτομαι το θάνατο σαν λύτρωση επιτέλους, δεν αντέχω πια να υποφέρω...ήδη υποφέρω πόσα χρόνια και θα υποφέρω μέχρι να πεθάνω που σημαίνει τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμα εκτός απροόπτου...ζωή είναι αυτή;;;
    Όσο για την απλή συναναστροφή που λες αυτή απλά θα βοηθήσει βραχυπρόθεσμα για όσο κρατήσει, άντε και για λίγες μέρες μετά...αυτά τα κάνω όποτε μπορώ...όμως δεν σβήνουν τη δυστυχία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    εγω οταν αισθανομαι χαλια γραφω ημ/λογιο κ κανω διαολογο με τον εαυτο μ κ τα βρισκουμε σαν να οργανωνεται το μυαλο,..ολο κ κατι μπορει να σ ανεβασει δεν μπορει ενα βιβλιο, ενα ποτο στην παραλια με θεα κ καλη παρεα, κανα σοπινγκ, μια ζεστη αγκαλια
    οσο για τον αντιτετανικο τον κανουνε εγω με γυαλι ειχα κοπει κ εκανα εμβολιο αντιτετανικο δλδ οι γιατροι τον εκαναν δεν το ζητησα την ωρα π μ κολαγανε κατι ραμματα στο χερι..
    αν συνεχιστει η κατασταση πρεπει να πας στο δρ κ πες του δεν γουσταρω να μ μπουκωσεις δεν γινεται διαφορετικα η δουλεια?
    Elirene, εμένα αντιτετανικό μου κάνανε στο νοσοκομείο γιατί με είχε γρατζουνίσει η γάτα μου πολύ βαθιά κι η πληγή μου πονούσε οπότε πήγα να με δούνε, είχε μολυνθεί...και μου έδωσαν κι αντιβίωση...
    Εσύ κόπηκες κατά λάθος αν επιτρέπεται;

Senior Member
    οχι ακριβως εν βρασμο ψυχης ερι3α ενα ποτηρι στο κεφαλι του πρωην κ εκοψα το δαχτυλο μ ραμματα κανονικα δεν εκανα μ βαλαν αυτοκολλητα ραμματα..

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιάννη, τα ξέρω τα αίτια και τα πάλεψα για χρόνια με όλες μου τις δυνάμεις αλλά είναι πιο δυνατά από μένα...και συνεπώς με νίκησαν κι εγώ κουράστηκα πια να παλεύω, παραιτούμαι...αυτό όμως που χρειάζομαι είναι κάποιος που θα με κάνει να νιώθω ασφάλεια κι αυτό κυρίως στο προσφέρει μια σχέση...είχα κάποιον που με έκανε να νιώθω ακριβώς έτσι, πάντα ασφαλής και προστατευμένη που είναι το μόνο πράγμα που χρειάζομαι για να είμαι καλά κι όντως όσο ήμουν μαζί του ήμουν πολύ καλύτερα αλλά τώρα πια δεν είμαστε μαζί κι από τότε που έφυγε άρχισε και η κατάρρευση μου σιγά σιγά, προστέθηκαν και κάποια άσχημα γεγονότα στην πορεία και τώρα είμαι ένα με το χώμα, έχω πιάσει πάτο γι' αυτό και σκέφτομαι το θάνατο σαν λύτρωση επιτέλους, δεν αντέχω πια να υποφέρω...ήδη υποφέρω πόσα χρόνια και θα υποφέρω μέχρι να πεθάνω που σημαίνει τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμα εκτός απροόπτου...ζωή είναι αυτή;;;
    Όσο για την απλή συναναστροφή που λες αυτή απλά θα βοηθήσει βραχυπρόθεσμα για όσο κρατήσει, άντε και για λίγες μέρες μετά...αυτά τα κάνω όποτε μπορώ...όμως δεν σβήνουν τη δυστυχία...
    Μήπως στο βάθος κρύβεται ένας χωρισμός? και αυτός είναι η αιτία κι απο κει ξεκίνησε το αίσθημα της δυστυχίας? δλδ σαν κάτι που παρέλυσε τα πάντα. 'Οντως καταλαβαίνω ότι αυτό που πολύ θα θελες είναι μια ωραία σχέση, έχεις ξεπεράσει όμως την προηγούμενη σχέση σε τετοιο βαθμό ώστε να είσαι έτοιμη για μια νεα σχέση στη ζωή σου? και είμαι βεβαιος ότι έχεις σχηματίσει στη φαντασία σου πως θα θελες να ναι αυτή η σχέση η οποία όπως την ονειρεύεσαι θα ναι η αιτία ανστροφής της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι τώρα. Όμως με το να κλείνεσαι στο σπίτι και στον εαυτό σου και με το να βλέπουν οι άλλοι δυστυχία διάχυτη στο πρόσωπο σου (δεν ξέρω αν τα λέω σωστά) τότε το πράγμα δυσκολεύει. Πρέπει δλδ πρώτα να αναστρέψεις αυτή τη συμπεριφορά ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να προκύψει σχέση.
    Πόσων χρονών είσαι? δεν έχεις τώρα κάποιους δικούς σου ανθρώπους να συζητάς όλα αυτα και να σε κατανοούν?
    γιάννης

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast