Results 331 to 345 of 358
Thread: ΤΟ ΣΕΞ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!
-
10-09-2011, 11:49 #331
ξερεις Ξωτικό, μερικές φορές ο χωρισμός μπορεί να γίνει πιο σημαντικός και από τη σχέση, ή να ήταν πιο σημαντικός και από τη σχέση και γι αυτό να μας πονάει τόσο πολύ.
Και όταν εννοώ σημαντικός, μιλάω για την προδοσία του πράγματος.
Εύχομαι να είσαι καλά και να μη χαραμίζεις για καιρό τη ζωή σου κλαίγοντας πάνω σε στάχτες.
- 10-09-2011, 12:14 #332
δεν μπορεί όμως η αγάπη και η αλήθεια που ένιωσες για 4 χρόνια να σε καταδίκασαν σε 5 σπαραγμού.
εκεί κάτι συμβαίνει, γιατί δεν δικαιολογείται τέτοιος θρήνος όταν ο άλλος σε πρόδωσε τόσο ξεκάθαρα ώστε να παντρευτεί στα δυο χρόνια.
τότε η αγάπη και η αλήθεια ήταν δικά σου, εσύ τα βίωσες όχι εκείνος και απορώ που σπατάλησες και σπαταλάς τόσα από σενα για μια τέτοια περίπτωση...:)
10-09-2011, 12:38 #333
Εγώ πάντως ξωτικό, πάντα φροντίζω να τα κρύβω τα κοψίματα και μια φορά που πρόσεξε κάποιος κάτι και με ρώτησε είπα ότι κάηκα...είχα βάλει χανζαπλάστ οπότε μπορούσα να πω ψέματα...
10-09-2011, 19:23 #334
Ότι χρειάζομαι φροντίδα χρειάζομαι, δεν το αρνούμαι...απλά αρνούμαι αυτό που υποστηρίζουν κάποιοι για τους ανθρώπους που κάνουν ότι κι εγώ ότι δηλαδή το κάνουμε για να τραβήξουμε την προσοχή...κάτι τέτοιο είναι τρομερά παιδιάστικο κατά τη γνώμη μου, άντε να το καταλάβαινα για έναν έφηβο ή ένα πολύ νέο παιδί αλλά όχι για ενήλικα άνω των 20 ετών...
10-09-2011, 23:55 #335
Κύκνε, το ερώτημα, είναι μόνο αυτόν θελεις στη ζωή σου και η ζωή σου τελείωσε με το που τον έχασες? ή είναι ότι δεν πιστευεις ότι υπάρχουν αλλοι άντρες σαν αυτόν και αυτοί που γνωρισες ήταν υποδεέστεροι σ αυτα που σου προσφερε αυτός? αναντικατάστατος ή πιστευεις ότι δεν υπάρχει άλλος?
αν καταλαβα καλά όλη σου η σκέψη, όλο σου το είναι εφτασε στο σημειο να περιστρεφεται γυρω από την υπαρξη του, χρωματισες καθε πλευρα της ζωής σου με την υπαρξη του και χωρίς την υπαρξη του στο καθε κομματι της ζωης σου αυτα υπολειτουργουν, πχ φοβος, ανασφαλεια. προσπάθησες με καποιο τροπο να τον ξεπεράσεις?
αν είσαι βεβαιη ότι ο χωρισμος είναι τελεσίδικος δεν εχεις παρα να μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις τη ζωη σου παρακάτω με σωστες κινησεις ωστε να μην απογοητευθείς ξανα. τα χρονια περνάνε, καλήτερα ο ανθρωπος αυτος να σου ειναι απλα μια αναμνηση, έστω δυσαρεστη, όταν θα χεις συζυγο και οικογενεια και θα βιωνεις ευτυχια μαζί τους, παρά να μεινεις παντα μονη με τη σκεψη ακομα προσκολλημένη σ αυτον.
κι εγω 33 ειμαι αλλά έχω τη δικη μου ιστοριαγιάννης
11-09-2011, 20:57 #336
Είναι και τα δύο Γιάννη, ένας συνδυασμός τους...σίγουρα τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ κι είναι η πρώτη μου επιλογή αν μπορώ να το πω έτσι (αλλά ναι, δεν έχουμε πια ελπίδα να είμαστε ξανά μαζί), θα ήθελα να μείνω μαζί του για πάντα αλλά εκτός αυτού ναι, πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άλλοι άντρες σαν αυτόν...που θα έχουν την υπομονή του και που δεν θα εκμεταλλευτούν την σωματική τους υπεροχή εναντίον μου...γι' αυτό και μένω μόνη μου για να είμαι ασφαλής...μαζί του θα ήμουν αλλά αφού δεν μπορώ να τον έχω... :(
12-09-2011, 08:28 #337
Δηλαδή αν έβρισκες κάποιον άλλο που θα ήταν αποδεδειγμένα τόσο ωραίος σαν άνθρωπος απέναντι σου όσο αυτός ή και καλύτερος του τι θα έκανες? υπήρξες καθόλου θύμα εκμετάλλευσης από κάποιους και γι αυτό μιλάς για εκμετάλλευση της σωματικής υπεροχής τους και ότι δεν είχαν υπομονή απέναντι σου? προσπάθησες το χωρισμό αυτό να τον βιώνεις στη σκέψη σου με λιγότερη ένταση ώστε να μην σου δημιουργεί αυτά τα συναισθήματα?
ίσως να ήταν και η πρώτη σου σχέση που πέτυχες να είναι μαι σχέση που όλοι θα ζήλευαν να έχουν. Πάντα οι αναμνήσεις της πρώτης σχέσης είναι πολύ έντονες όσα χρονια κι αν περάσουν.
Ξεκινώντας από το τελευταίο που έχεις πει, ότι "αφού δεν μπορώ να τον έχω", μου φαίνεται πως κάπου έστιο ασυναίσθητα άρχισες να σκέφτεσαι να προχωρήσεις παρακατω στη ζωή σου, κάτι που αυτή τη στιγμή στη σκέψη σου μπορεί να φαντάζει σαν συμβιβασμός που όμως αυτό το είδος συμβιβασμού άμα το αφήσεις να δουλέψει μπορεί στο τέλος με προσεκτικές κινήσεις από μέρους σου να σου βγει σε καλό, δλδ στο τέλος, παρά την τόσο έντονη απογοήτευση και την έλλειψη του που τη νοιώθεις, να ανακαλύψεις ότι δεν ήταν αναντικατάστατος αλλά μπορούσαν και άλλοι τα τόσα ωραία που σου έδωσε αυτός να σου τα δώσουν ίσως και περισσότερα και αυτός να είναι πια μια ανάμνηση. Αν ο χωρισμός είναι τελειωτικός και έχει κλείσει για πάντα το θέμα επιστροφής, το να αναμοχλεύεις και να βιώνεις έντονα στο νου σου την παρουσία του και το να τον αυτοεπιβάλλεις στη σκέψη σου ως αναντικατάστατο, δεν αλλάζει σε κάτι τη ζωή σου, σε κρατά μόνο στάσιμη, δε σε αφήνει να προχωρήσεις, και αυτό θα το καταλάβεις χρόνια μετά, όταν τότε ίσως θα ναι αργά για νεο ξεκίνημα. Δυστυχώς όλοι βιώνουμε απογοητεύσεις στη ζωή μας για καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε πλεον να αλλάξουμε, το θέμα είναι πως βρίσκουμε το κουράγιο για να πάμε μπροστά, γι αυτό και είμαστε εδώ.
Σε τετοιες καταστάσεις παλά φοβόμαστε να προχωρήσουμε παρα κάτω, γιατι το παρακατω φαντάζει περιπου καταστροφή όμως άμα παρουμε το θαρρος και προχωρήσουμε ανακαλύπτουμε πόσο πολύ διαφορετικά είναι τα πράγματα.γιάννης
12-09-2011, 18:08 #338
Αν έβρισκα κάποιον που να είναι τόσο καλός μαζί μου όσο εκείνος μάλλον θα προσπαθούσα να μείνω μαζί του...όσο για την εκμετάλλευση, ναι αλλά όχι από σχέση μου...όσον αφορά το χωρισμό, όχι, δεν μπορώ να μην πονάω αφού ούτε καν μιλάμε πια...έστω αυτό αν είχα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το πλήγμα, θα το περνούσα πιο ανώδυνα...όσο για το να προχωρήσω, ναι, θα το ήθελε ένα μέρος μου αλλά δεν μπορώ να το κάνω, φοβάμαι πάρα πάρα πολύ...δεν έχω ελπίδα γι΄αυτό θέλω να πεθάνω, δεν θα γίνω ποτέ ευτυχισμένη...θέλω να γλυτώσω απ' αυτό το μαρτύριο αλλά όλο αποτυγχάνω, δεν έχω και τα κότσια να πηδήξω από το 10ο που είναι σίγουρος τρόπος θανάτου γιατί φοβάμαι τα ύψη και μετά σκέφτομαι τον αδελφό μου που θα τον πληγώσω και είμαι τόσο απελπισμένη και μπερδεμένη...
13-09-2011, 08:52 #339
Η απογοήτευση με όλα τα αρνητικά συναισθήματα και συμπεριφορές που τη συνοδεύουν σου έχουν κλείσει το δρόμο. Δε σε αφήνουν να προχωρήσεις. Παρά το ότι, απ αυτα που μου λες τώρα, εμμέσως πλην σαφώς λες ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ ωραίο αύριο, ίσως και πιο ωραίο από το παρελθόν. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να αποδεσμευτείς από αυτά τα αρνητικά Κύκνε, στη σκέψη σου υπάρχει η ελπίδα. Βρες τρόπο να την αφήσεις να εκδηλωθεί σε πράξη και το αποτέλεσμα να ναι μαι ευτυχισμένη σχέση που θα βάλει στο περιθώριο του νου τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Η σκέψη σου θεωρεί πολύ πιθανό το να βρεθεί κάποιος καλός σαν κι αυτόν, κι αυτό είναι πολύ θετικό. Μην κλείνεσαι στο σπίτι και στις σκέψεις σου.
γιάννης
13-09-2011, 17:18 #340
13-09-2011, 18:31 #341
Λάθος κατάλαβες :( Θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ ωραίο αύριο αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιος που θα μου φερόταν σαν κι εκείνον...αφού όμως δεν υπάρχει, δεν μπορεί να υπάρξει κι ωραίο αύριο...απορώ, πού την είδες την ελπίδα στα λεγόμενα μου; Και πώς να αποδεσμευτώ από αυτά τα αρνητικά; Δεν ξέρω...
16-09-2011, 08:27 #342
Πολύ καλά κατάλαβα, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Θέλεις πολύ κάποιον άντρα στη ζωή σου. Αυτός σου φέρθηκε πολύ ωραία, τον έχεις σαν πρότυπο. Κάποιος που θα ναι σαν κι αυτόν θα ναι για σενα ο ιδανικός άντρας. Λες ότι δεν υπάρχει.......έψαξες και εξάντλησες όλα τα περιθώρια για να βρεις και τελικά δεν βρήκες? μόνο τοτε μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει.
Θες κάποιον που να ναι αληθινά δίπλα σου και να σε γνοίαζεται, που θα σε κάνει ευτυχισμένη, δεν θες εφημερες επιφανειακές σχέσεις.
Από τα αρνητικά θα αποδεσμευτείς άμα δίνεις στον εαυτό σου λίγη ελπίδα για το αυριο, άμα ανακαλείς στη σκέψη σου και όμορφες στιγμές της ζωής σου που σίγουρα υπάρχουν, άμα κάνεις πράγματα όπως χόμπι που σε βοηθούν να χαλαρώσεις και κάνουν τη σκέψη σου να ξεφεύγει, όταν ξανοίγεσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν.γιάννης
17-09-2011, 02:27 #343
17-09-2011, 02:41 #344
17-09-2011, 02:45 #345
Νοσηλεία
06-07-2025, 19:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία