Results 16 to 30 of 45
-
06-10-2006, 19:01 #16
Πολύ σωστός logopsyxe ;)!
- 07-11-2006, 02:42 #17
katarxas kosti na fantastw eisai sthn apexw em bebea opios einai exw apo to xoro ola kala ta blepei ola einai eykola gia afton...ma gia pes m kosti m an eixes mia mi dexomenh therapias arwstia ti tha ekanes?tha egrafes ahdies sto xeri sou kai tha gelouses se sena sto kathrefth?OXI LOIPON tpt de thakanes tha koitazes na peraseis oso xrono sou menei se afto ton adiko kosmo monos sou makria apo thn ironia twn antropwn pou exoun antikatastisei katheti alhthino psyxiko me hlika pragmata...
afto einai kosti m afto einai an de patheis de tha matheis mono o pathwn exei dikaioma na dosei simboules se kati kanenas allos...na to thimase afto
se polous einai eykolo na lene kai de kanoun kai tpt allo kiolas apo to na lene na lene kai sth telikh tpt na mh lene...an eipirse ena magiko rabdaki gia na se kanw na niwseis opos kapios pou exei pragmatiko problima kai meta na sou aferesw afto to sinesthima afto pou tha emene mesa sou tha htan kati entelos siglonistiko kati to opio an thes me logia de mporeis na to perigrapseis ma an eprepe na dialexw mia lexh afth tha htan FOBOS afto pername kathe mera perpatame periplanomaste anamesa se toso kosmo pou se koitaei mesa sthn apathia kai afto pou theloume na fonaxoume pragmatika einai oti FOBOMASTE ena sinexei sinesthima...
afta sou lew kosti kai parakalw prin doseis simboules toso fantaxteres kai barigdoupes sto anthropino akousma prwta \'mpes sto xoro\' kai xorepse me mas tous ipoloipous tha deis ola gia sena tha exoun allh matia
08-11-2006, 00:05 #18
lunatica και Sorrow καλησπέρα!:):)
Θα σας παρακαλέσω να ακολουθήσετε τον γραφικό κανόνα το e-psychology που κατανοούν εύκολα όλοι.....
Please μην γράφετε απαντήσεις με greeklish.........
:(:(
Όλοι μας γράφουμε με ελληνικά για να διευκολύνουμε την εύκολη ανάγνωση των απόψεων από όλους.......:)
Σας ευχαριστώ!;)
08-11-2006, 01:46 #19
Originally posted by olga_soul
lunatica και Sorrow καλησπέρα!:):)
Θα σας παρακαλέσω να ακολουθήσετε τον γραφικό κανόνα το e-psychology που κατανοούν εύκολα όλοι.....
Please μην γράφετε απαντήσεις με greeklish.........
:(:(
Όλοι μας γράφουμε με ελληνικά για να διευκολύνουμε την εύκολη ανάγνωση των απόψεων από όλους.......:)
Σας ευχαριστώ!;)
08-11-2006, 04:37 #20
Kostis poli amfivallo an exeis ponesei sti zoi sou..........
afta pou grafeis einai oreotata sti theoria alla stin praksi einai teleios anousia i epoxi pou pisteva pos stixoi apo tragoudia i ta minimata apo tenies tha me voithousan itan i epoxi tis afeleias
08-11-2006, 04:40 #21
Για να τα κάνεις αυτα πρέπει να εισαι πρωτα σε μια ισσοροποια και να μπορεις να χειριζεσε τις καταστασεις.
08-11-2006, 04:42 #22
Και γενικά τις αηδίες του στυλ La Vita e bella να τισ κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ξέρεις αν μπορούμε και εχουμε τη διάθεση να βγούμε για καφέ με άλλους να κανουμε σχέση κτλ......
08-11-2006, 14:58 #23
Αυτά που γράφει ο Κωστής είναι σωστές κουβέντες, αλλά για περιπτώσεις ανθρώπων που ζουν στενοχώριες, ζορίσματα και άγχος στα νορμάλ πλαίσια μιας νορμάλ ζωής. Όταν πχ είσαι στενοχωρημένος , πας βόλτα με τους κολλητούς σου για να τους πρήξεις με το πρόβλημά σου και να ξεθυμάνεις, το ρίχνεις στο διάβασμα ή πας ένα ανανεωτικό ταξιδάκι.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν υπάρχει μπλοκάρισμα που δεν μπορείς να το διαχειριστείς με αυτούς τους ανθρώπινους τρόπους, οπότε η βοήθεια απ τον ειδικό είναι απαραίτητη... ίσως και η βοήθεια με φάρμακα.. ειδικά αν έχει διαταραχτεί η χημεία του οργανισμού....Για όνομα του Θεού, όταν πονάει το κεφάλι μας δε θα πάρουμε παυσίπονο να ανακουφιστούμε?? Θα περιμένουμε να κινητοποιήσει ο οργανισμός διαδικασίες αυτο-ίασης???
Δυστυχώς τα ανθρώπινα συναισθήματα και οι σκέψεις δεν είναι τόσο απλά... μακαρι να ήτανε!! Και τα ψυχολογικά προβλήματα αρχίζουν -νομίζω- όταν πια ολα αυτά που ανέφερε ο Κωστής δε βοηθάνε πιά
Πάντα φιλικά,
Τίνα
08-11-2006, 23:31 #24
Kosth, koita na deis.... Tis ampelofulosofies sou allou...Ekei pou se pairnei...An emathes 2-3 atakes gia na rixneis tis kopelitses sto krevati, den simainei kai oti oloi emeis pou exoume alhthina provlimata, eimaste upoxrewmenoi na tis akoume....Nomizeis oti legesai : wrimos, alla sthn ousia den eisai tipota parapanw apo kapoion pou exei mia genikh tash na antimetwpizei ta pragmata me epifaneiako kai memonwmeno tropo...Kalos o malamas, alla kai ligh despoinoula den vlaptei pou kai pou...
09-11-2006, 00:38 #25
Δεν καταλαβαίνω προς τι η ένταση. Ειλικρινά.
Και γω διαφωνώ με τον Κωστή, όχι 100% αλλά 200.000%
Και άλλους είδα να διαφωνούν στο θέμα που άνοιξε ο Κωστής και είδα να το κάνουν με σεβασμό και ευγένεια.
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γραφτούμε σε ένα φόρουμ μόνο και μόνο για να επιτεθούμε.
Τον Κωστή δεν τον γνωρίζω, μάλιστα δεν έχω ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα μαζί του. Ούτε καν είχα δει το θέμα του μέχρι πρότεινος. Οσο κι αν διαφωνώ με τις απόψεις του, σέβομαι το γεγονός ότι θέλησε να τις καταθέσει, με καλές προθέσεις και με γνώμονα να βοηθήσει. Εδώ είμαστε όσοι διαφωνούμε, να τις αμφισβητήσουμε.
Ομως αναρωτιέμαι σε τι σας ωφελούν η επίθεση, οι βαρύγδουπες ερμηνείες και οι χαρακτηρισμοί.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
09-11-2006, 00:54 #26
χμ........περί εντάσεων dodoni ........το όλο θέμα κάτι μου θυμίζει..............
χμ...........aquarious11.11........ε??????..... ......κάτι μου θυμίζει ρε παιδί μου από krokus ............και Τάσος...........
................και το aquarious11.11 είναι και newbie????? Πολλά ταιριάζουν.............:P:P
Δυστυχώς τα ονόματα μπορεί να αλλάζουν............η συμπεριφορά όμως δεν μπορεί να κρυφτεί.........
Καλή η προσπάθεια........αλλά εύκολα εντοπίσημη..........
Κάτι άλλο? Έτσι για αλλαγή?
Βαρέθηκα.........:D
09-11-2006, 01:18 #27
Ρε ηλιθια Ολγα, παντου βλεπεις Τασους??? Την ιδια ωρα που γραφοταν αυτο το μηνυμα που λες, εγω ημουν στο forum και στο chat σαν \"Τασος\". Αντε, χαζη...!
09-11-2006, 01:23 #28
Τσίμπησες ε Τάσο ??? Το περίμενα..............
Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι είσαι εσύ.........
\'Αλλωστε το όλο έργο το έχεις επαναλάβει με το ίδιο ύφος ως krokus..........
Ξεχάσαμε κιόλας?????????????
09-11-2006, 01:26 #29
Καλα... εισαι πολυ ηλιθια γυναικα, μονο αυτο εχω να σου πω! Και βεβαια δεν εχω καμια σχεση με τον χρηστη \"aquarious11.11\"! Ασε που εγω ειμαι και ιχθυς...
10-11-2006, 01:16 #30
Μου θυμίζεις ειλικρινά ρε συ Τάσο ώρες ώρες με φάσεις σαν και αυτές το νεαρό βοσκό με τα πρόβατα......Έλεγε διαρκώς ψέματα ότι έρχονταν λύκος για να τα φάει και όταν κάποια στιγμή όντως ήταν αλήθεια δεν τον πίστευε πια κανένας.......:(:(
....... Άλλωστε και ως krokus έχεις κοροιδεύσει πολύ κόσμο εδώ που δεν είχαν καταλάβει ότι ήσουν εσύ.........για να μην αναφέρω και λεπτομέρειες για την κοροιδία με ψεύτικο όνομα που δημοσίευσες ο ίδιος ότι έπαιξες με το μέλλος κική σε επίπεδο chat παριστάνοντας εμένα.........
Μετά περιμένεις εσύ εμπιστοσύνη............με ποιά κίνητρα πλέον????
Sorry αλλά εσύ έχεις δώσει δικαιώματα να μην σε πιστεύει πια κανένας εδώ για τα όσα ισχυρίζεσαι.......Βλέπεις κάθε μας πράξη θετική ή αρνητική έχει και τις αντίστοιχες παροντικές ή μελλοντικές επιπτώσεις........Δείξε στοιχεία έμπρακτης εμπιστοσύνης και σεβασμού στα μέλλη για να μην πηγαίνει ο νους μας αλλού........
ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ.........
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία