ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    Μην ξανασχοληθεις μαζι μου ηλιθια... Οταν μπηκα και εγραψα σαν \"krokus\", βγηκα ο ιδιος και ειπα πως ημουν εγω ακριβως την επομενη μερα... Οταν παλι εκανα πως ημουν εσυ, ηταν γιατι με ειχε κανει ban ο dodoni και ηθελα λιγο να του τη σπασω... Και παλι ομως βγηκα και ειπα αμεσως οτι ημουν εγω... Καταλαβες? Σταματα να ασχολεισαι μαζι μου...

Senior Member
    Ευχαριστώ που επαληθεύεις περίτρανα τους λόγους που δημοσίευσα τις όποιες θέσεις μου...........:)

Πάντως σου αποδίδω εν κατακλείδι και ένα θετικό στη συμπεριφορά σου.......αποκτάς ειλικρίνεια όταν έχει επιβεβαιωθεί το ψέμα σου......

Κάτι είναι και αυτό......... Αν και όσων αφορά τους λεκτικούς τρόπους μάλλον έχεις ακόμα δρόμο μιας και πολύ εύκολα μου απέδωσες τον όρο <<ηλίθια>>...............:P:P

Ξεκόλλα επιτέλους!!! Εδώ δεν μπαίνουν τα μέλλη για πόλεμο..........χαλάρωσε και δείξε ευεργετική συμμετοχή για να σε δουν όλοι με άλλο μάτι...............
    Αν όντως πραγματικά επιζητάς τη ψυχική θετική επικοινωνία δώσε ένα σήμα θετικής προσέγγισης έστω και τώρα........
    Όπως διαπίστωσες οι προκλήσεις σου δεν έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα σε κάτι ουσιαστικό........
    Μήπως είναι καιρός για μια ουσιαστική στροφή 360 μοιρών????

JUST THINK OF IT!!!!!!!!;)

Senior Member
    Mωρη βλαμμενη σου ειπα: Mην ασχολεισαι μαζι μου! Ρε τι παθαμε...

Senior Member
    Ολγα, οταν την ειλικρινεια την κρινουμε με δυο μετρα και δυο σταθμα, δε μπορει παρα στο τελος να μπερδευτουμε.

Θεωρω πως ο Τασος εχει ξεκαθαρισει τη θεση του, ειδικα στο chat. Εδω μεσα μπαινει γαι συγκεκριμενο λογο ( για να βρει γυναικα κατα τα λεγομενα του ). Προσωπικα σε μενα δηλωσε πως εφοσον δεν ανηκω στην κατηγορια των υποψηφιων \"γκομενων\" δε μου μιλαει. Απο κει και περα οι προθεσεις τους ειναι απολυτως ξεκαθαρες.
    Φανταζομαι πως δεν εχει καμια διαθεση να κανει την παρουσια του ευεργετικη οπως ειπες.

Οσο για τους ορους που χρησιμοποιει για μας, οφειλονται προφανως σε ελλειψη σεβασμου προς τους \"συνομιλητες\" του. Και παλι ειναι \"δικαιολογημενος\" εχοντας ο ιδιος καταδικασει τον εαυτο του να ειναι στο περιθωριο.Νιωθει υπερηφανος γι αυτο.

Μη χαλας την καρδουλα σου με τετοια. Αυτα τα φαινομενα τεινουν να γινονται ολο και συχνοτερα σημερα.

Ολοι εδω μεσα εχουμε αρκετο μυαλο, βλεπουμε και κρινουμε τον καθενα αναλογα με τη συμπεριφορα του.

Μερικες φορες Ολγακι, απλα, τα λογια ειναι περιττα...

Junior Member
    είμαι καιρό στο φόρουμ, παρόλο που λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων και δουλειάς δεν γράφω τόσο συχνά όσο θα ήθελα....
    με αφορμή αυτο΄το πόστ, ήθελα απλώς να παρατηρήσω τα εξής.....
    δεν θα ήθελα με τίποτα να γράψω κάτι με σκοπό να βηθήσω καποιον άλλον και να πεταχτεί κάποιος που δεν συμφωνεί με αυτά που γράφω και να τους δώσει τον χαρακτηρισμό αμπελοφιλοσοφίας και αηδίας... ούτε επίσης θα ήθελα να διαφωνήσω με κάποιον και να αρχίσει να με χαρακτηρίζει ηλίθια και χαζή.... υπάρχει καποιο επίπεδο στο φόρουμ και καλό είναι να μην χαλάσει..... είμαστε μεγάλα παιδιά και ξέρουμε να συζητάμε να συμφωνούμε να διαφωνούμε και να ανταλάσσουμε απόψεις... ας το κανουμε λοιπόν...;)

Senior Member
    Lenaki και adda , κατανοώ απόλυτα τις σκέψεις σας!!!:):)

Λενάκι μου δεν χαλάω καθόλου την καρδιά μου, μην ανησυχείς...........;)
    Άλλωστε απολαμβάνω και εκτιμώ αφάνταστα την παρέα πολλών παλαιών και νέων μελλών εδώ , ακόμα και αν έχουμε εκφράσει κατά καιρούς αντίθετες απόψεις σε διάφορα θέματα που θέσαμε.........

Μπορώ να πω ότι με τη συμμετοχή μου στο forum αυτό -τους πολλούς μήνες που έχουν περάσει , έχω διαπιστώσει ότι συναναστρέφομαι στο μεγαλύτερο ποσοστό ενεργής συμμετοχής - με άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου από μικρές μέχρι μεγάλες ηλικίες, σοβαρά σκεπτόμενους, ιδιαίτερα προικισμένους σε ικανότητα κρίσης, απίστευτα ευαίσθητους και με ουμανιστική ιδεολογία για το γενικότερο καλό.
    Δεν έχω μετανοιώσει ούτε λεπτό που βρίσκομαι εδώ μαζί σας.........Αυτό έχω να πω........
    Αρνητικές εντάσεις υπάρχουν και αναμένεται να υπάρξουν μελλοντικά σε κάθε μορφής forum......Άλλωστε αυτές υπάρχουν παγκοσμίως.........

Μετά τις αποχωρήσεις μελλών που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες και επειδή κάποιοι μου μετέφεραν κάποιες ανησυχίες τρίτων που έχουν αναφερθεί σε συζητήσεις του chat για το αν σκέφτομαι να αποχωρήσω , είναι υποχρέωσή μου να ανακοινώσω τις βλέψεις μου για να μην υπάρξει παραπληροφόρηση.

ΟΧΙ - δεν σκοπέυω να αφήσω το forum..........δεν αποχωρώ και το σημαντικότερο δεν σκοπέυω να παρατήσω έτσι απλά τόσο τα πολλά φιλαράκια που έχω ήδη γνωρίσει.....όπως και τα φοβισμένα παιδία που εγγράφονται στη δικτυακή μας παρέα για να βρουν στήριξη.........

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!:):)

Junior Member
    καλημερα
    η αληθεια ειναι πως οταν εισαι απο την απεναντι οχθη, εχεις αλλη αποψη και τα βλεπεις σχετικα ευκολα. Θεωρω οτι εκει ειμαι κι εγω αλλα εχοντας βρεθει πολυ κοντα με ανθρωπους με τετοιες ιδιαιτεροτητες, πιστευω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να ξυπνησουν το πρωι και να πουν αλλαζω το τροπο σκεψης μου και ζωης μου. Σιγουρα δεν υπαρχει κανεις που να θελει να ζει ετσι και να υποφερει, το πρωτο βημα ειναι να συνειδητοποιησεις οτι χρειαζεσαι βοηθεια και να απευθυνθεις σε εναν ειδικο. Οταν ποναει το ποδι μας, δεν το κοβουμε ουτε περπαταμε σαν να ειμαστε γεροι, ο πονος δεν περναει ετσι.

Senior Member
    Oλγα, η λεξη \"μελος\" γραφεται με ενα \"λ\" κι οχι με δυο! Sorry, αλλα ειναι μια λεξη που γραφεις συνεχεια και δεν αντεχω αλλο να βλεπω αυτη την κακοποιηση...

Senior Member
    Κατερίνα μου καλησπέρα!!!:):)
    Χαίρομαι που δείχνεις ότι είσαι ιδιαίτερα δεκτική και αντικειμενική στα ψυχολογικά προβλήματα των άλλων. Σίγουρα όπως πολύ σωστά διαπιστώνεις είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος μια ακραία σε αντιδράσεις ψυχολογική δυσλειτουργία τρίτου ατόμου , εάν δεν τη έχει βιώσει ο ίδιος.......

Αυτό που εγώ προσωπικά θεωρώ άσχημο να υφίσταται όπως και εσύ αναφέρεις , είναι το γεγονός να έχει εντοπίσει κάποιος ότι όντως έχει σοβαρό οργανικό ή ψυχολογικό πρόβλημα και να αρνήται πεισματικά να κάνει κάτι για αυτό ,με τη δικαιολογία ότι κάποια στιγμή θα υποχωρήσει από μόνο του.......:(:(

Senior Member
    Αν δεν με απατα η μνημη μου, ο administrator αυτης της ιστοσελιδας, παρακαλεσε ολα τα μελη να γραφουν στα ελληνικα για να ειναι τα μηνυματα τους πιο ευαναγνωστα.ΤΟΝΙΣΕ δε, οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ Η ΜΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

Παραβλεπω το σχολιο σου ως προς την Ολγα ( οι προθεσεις σου κανοντας το ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις ) και σε ρωτω το εξης : σκεφτηκες ποτε πως με το σχολιο που εκανες ισως και να αποτρεψεις καποιον, που δεν ειναι τοσο πεφωτισμενος σαν εσενα στην ορθογραφια, να διστασει να γραψει το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ;

Λυπαμαι που το λεω αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως. Ο εγωισμος σου εχει χτυπησει \"κοκκινο\" και αδυνατεις να δεις τα σοβαρα προβληματα που απασχολουν τον κοσμο αυτης της κοινοτητας.Η αναλγησια δεν ειναι χαρακτηριστικο κανενος μας εδω. Εσυ προφανως θελεις να διαφερεις. Συγχαρητηρια, τα καταφερες!

Υ.Γ.
    Ο λογος που ασχολουμαι με σενα δεν ειναι πως εχω προηγουμενα μαζι σου ( κατι που εχεις αναφερει αρκετες φορες ). Απλα, οταν κατι με ενοχλει αφορητα, τι να κανουμε, δεν μπορω παρα να το επισημανω για να το \"βγαλω απο μεσα μου\" και να \"εκτονωθω\" οπως θαλεγες κι εσυ.

Senior Member
    Ε, κι εμενα με ενοχλει αφορητα να βλεπω τη λεξη \"μελος\" με δυο \"λ\" και θελω να το βγαλω απο μεσα μου... Απλα αυτο.

Y.Γ. : Αν εσυ δεν εισαι αναλγητη, ενδιαφερεσαι πραγματικα για τα προβληματα των αλλων και θες να με βοηθησεις, στειλε μου φωτογραφια σου και αν μου αρεσεις κανονιζουμε ενα ραντεβου σε καποιο ξενοδοχειο της επιλογης σου.

Senior Member
    Τελικα το παρατραβηξες. Διαλεξες ομως λαθος ανθρωπο για να τα βαλεις μαζι του, δεν εισαι ικανος να με κανεις να παρεκτραπω. Απαξιω να απαντησω στο υστερογραφο σου, δεν ειναι του επιπεδου μου.

Οταν εισαι ανθρωπος με αισθηματα και θες απο την ψυχη σου να βοηθησεις η , αν δε μπορεις , απλα να πεις μια καλη κουβεντα σε εναν ανθρωπο που υποφερει, το κανεις.Εγω ετσι λειτουργω με ανθρωπους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προβληματα.

Κατα την ταπεινη και \"ερασιτεχνικη\" μου αποψη, εσυ δεν ανηκεις στην παραπανω κατηγορια ανθρωπων. Η αναλγησια (επιμενω) και η ρηχοτητα με την οποια μας αντιμετωπιζεις εδω μεσα ειναι προκλητικη.

Νομιζω τελικα πως δεν αξιζεις ουτε σχολιο.
    Δεν θα φυγουμε εμεις Τασο απο το φορουμ. Εισαι γελασμενος αν νομιζεις πως θα διωξεις τα μελη που εχουν προσφερει εδω μεσα. Δεν αναφερομαι σε μενα, αλλα σε πολλους αλλους που μπαινουν καθημερινα και διαβαζουν με τα ματια της ψυχης τους τα προβληματα μας. Εγω ειμαι πολυ νεα εδω για να καρπωθω τις δικες τους προσπαθειες βοηθειας ( αγωνιωδεις πολλες φορες )προς παιδια που εκφραζουν την ταση να φυγουν απο τη ζωη, που πασχουν απο καταθλιψη, που εχουν φτασει σε αδιεξοδο.

Λυπαμαι που τα αγνοεις ολα αυτα, κλεινεις τα ματια, κοιτας την παρτη σου, την ικανοποιηση σου ( οποια κι αν ειναι αυτη), χυδαιολογεις και προσβαλεις λες και εισαι Ο υπερανω.

Πισω απο τη οθονη σου το παιζεις μαγκας και πολλα βαρυς γιατι προφανως μονο απο κει μπορεις να εχεις αυτο το ρολο.
    Λυπαμαι που εισαι τοσο κενος και μικροψυχος.

Αυτα απο μενα.

Senior Member
    Lenaki μου άστο!..........δεν αξίζει..............βρε παιδί.........

Ας ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα και με πιο σημαντικά πρόσωπα.........Ο Τάσος έχει βγει εκτός της ουσιαστικής προσοχής πολλών εδώ.........καιρό τώρα...........Τί ψάχνεις????

Εγώ πλέον όταν δημοσιεύει κάτι γελάω..........:P:P Τώρα έτυχε να κολλήσει σε ένα λάμδα............σάμπως το πρώτο του κόλλημα θα είναι ή το τελευταίο????:P:P

Τουλάχιστον τώρα πια του επισυνάπτω και κάτι θετικό στην παρουσία του εδώ.......με τις μπαρούφες που δημοσιεύει μας φτιάχνει το κέφι..........
    Δωρεάν δικτυακός κλόουν!!!! :D:D
    Μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να τον πληρώνουμε όλοι με συνδρομή εδώ............:P:P - JUST THINK ABOUT IT!!!

Junior Member
    Ωραία ...
    Καλά ρε παιδιά δεν μπορούσε κάποιος να στείλει ένα email; Έχω ένα μήνα να μπω στο forum φαινόταν και στο profil μου έλεος δηλαδή ...
    Άνω κάτω το topic και off-topic :D.
    Άσχετα με τα αρνητικά σχόλια τα οποία βέβαια είναι δεκτά...
    Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω σχετικά αφενός είμαστε off-topic αφετέρου ο καθένας είπε το σχόλιό του καλώς ή κακώς... Δεν θα βοηθήσει κανέναν δυστυχώς ότι και να πω ...
    Εύχομαι το καλύτερο για όλους ... το email μου είναι δημοσιοποιημένο αν και υπάρχει κόσμος εδω μέσα που βοηθάει σωστά ... καλή συνέχεια σε όλους και κουράγιο !!!

edit
    μια συγγνώμη σε όσους ενοχλήθηκαν απο αυτό το thread είχα την αντίθετη πρόθεση. σγγνώμη ;)

Senior Member
    kosti μου καλησπέρα!:)
    Ελπίζω να είσαι καλά!
    Τώρα σχετικά με την παρατήρηση που αναφέρεις σχετικά με το topic που άνοιξες , έχω να σου πω τα εξής: Το ποιοί απαντάνε γενικά σε ένα θέμα που ανοίγουμε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.......Υπάρχουν θέματα που έχουν ανοιχτεί και είναι ανενεργά μήνες τώρα..........
    Σε άλλα πάλι δίνονται άμεσες απαντήσεις από πολλά άτομα, ενώ σε άλλα μπορεί να μπαίνουν και άσχετες έμμεσες απαντήσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καθημερινή συναναστροφή μελών σε επίπεδο chat......... Έχει συμβεί και σε άλλα topic μελλών εδώ........μην το παίρνεις προσωπικά........;);)

Το θέμα σου δεν έχει χαθεί..........είναι ανοιχτό σε όλους. Όμως σίγουρα δεν μπορείς να υποχρεώνεις τη συμμετοχή των άλλων σε αυτό........Όποιος θέλει να δημοσιεύσει τις απόψεις του σε αυτό , θετικές ή αρνητικές θα το κάνει........νά\'σαι σίγουρος!!!:)
    Ίσως πάλι άλλοι θα ήθελαν να σου γράψουν κάτι , αλλά άλλα θέματα που θεώρησαν πιο επείγοντα μπήκαν πρώτα και έβαλαν προσωρινά στην άκρη το δικό σου.........
    Αυτό άλλωστε γίνεται σε όλα τα fora με ανάλογο θεματικό αντικείμενο.........

Μην το παίρνεις προσωπικά βρε ψυχή!!!!!;);)
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ON-LINE!!! :):)

Page 3 of 3 FirstFirst 123