Οταν ο συντροφος εμφανιζει καταθλιψη! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marina7 View Post
    Διαγνωση δεν εβγαλα απο μονη μου ανησυχουσα για αυτον τον ανθρωπο και ρωτησα γιατρο.το θεμα ειναι οτι πουλουσε την καταθλιψη γιατι ηταν δειλος να αντιμετωπισει την κατασταση.δεν θα μακρυγορησω με τι ακριβως εγινε , απλα καποιοι ανθρωποι αλλαζουν αλλοι προς στο καλυτερο αλλοι προς στο χειροτερο!Τωρα ειναι ωρα να κοιταξω τον ευατο μου και να βγω καλυτερη και πιο ωριμη απο αυτη την κατασταση.
    μην εισαι τοσο σιγουρη οτι σε δουλευε καλη μου.
    ειναι μια δυσκολη και πολυπλοκη κατασταση το να αγαπας καποιον αλλα να σουε χει τελειωσει ο ερωτας...
    το εχω ζησει.
    μπορει να ηταν κι αυτος μπερδεμενος και να μην μπορουσε να προσδιορισει τι του φταιει που δεν νοιωθει καλα και τελικα να κατεληξε οτι η σχεση αυτη τον χαλαει.

ακομα κι αν εσυ τον θελεις, εφοσον τωρα ξερεις οτι αυτος θελει να φυγει, ειναι βεβαιο οτι ειναι το καλυτερο και για εσενα.
    φαντασου να μην σου το ελεγε και να εψαχνες για μηνε ςκαι χρονια τι του φταιει και να εχανες τον χρονο σου μαζι του?
    προσπαθησε να ηρεμησεις και να ασχοληθεις με οτι σου αρεσει, μεχρι να περασει λιγος χρονος και να μπορεσεις να δεις τα πραγματα πιο ψυχραιμα...

Banned
    Καταρχήν marina να εκφράσω τη λύπη μου για την εξέλιξη στη σχέση σου…
    Θα ήθελα να σου πω ότι συγκινήθηκα διαβάζοντας στο πρώτο σου post ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είναι καλά με ή χωρίς εσένα … κάτι τέτοιο υποδηλώνει πραγματική αγάπη και νοιάξιμο… Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να νιώθεις συναισθήματα όπως ο θυμός σε σχέση με την εξέλιξη της κατάστασης… Από την άλλη θεωρώ ειλικρινής και θαρραλέα και τη δική του εξομολόγηση, σχετικά με ότι νιώθει κενός και ότι όλο αυτό δεν του επιτρέπει να σου προσφέρει συντροφικότητα και αγάπη…

Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν είναι μαζί με κάποιον για επτά χρόνια δίχως να νιώθει τίποτα… το πιο πιθανό είναι ότι σε αγαπούσε και εξακολουθεί να σε αγαπά… και το πιο πιθανό είναι ότι βασανίστηκε αρκετά ψάχνοντας μέσα του πριν φτάσει στην οποιαδήποτε απόφαση…

Τα όσα μας περιέγραψες σε σχέση με την προσωπικότητα του (εσωστρέφεια, αδυναμία στο να μοιραστεί τα όσα ένιωθε), συνδέονται με βαθύτερες καταστάσεις. Δεν ξέρω αν είναι δειλός… ακόμη και έτσι να είναι, η δειλία του έχει άμεση σχέση με τα όσα έχει πιθανόν βιώσει στο παρελθόν…

Ίσως να είναι καλύτερα και για τους δυο σας…

Σου εύχομαι καλή δύναμη και να προσέχεις τον εαυτό σου…

Υ.Γ. … ας σταματήσει όλο αυτό… η κοπέλα περνά μια δύσκολη στιγμή… στο κάτω – κάτω προτείνετε να δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος όπου θα λύνονται οι διαφορές… δεν κάνω πλάκα… αλλά είναι επιεικώς αντιαισθητικές τέτοιου είδους παρεμβάσεις … άσε που λειτουργούν αποτρεπτικά - τόσο για νέα όσο και για παλιά μέλη (το νιώθω εδώ και αρκετό καιρό) – για την κατάθεση των εσώψυχων μας…

Senior Member
    ναι ροζιτα οτι πεις και μην ανησυχεις για την διαθεση μου ειμαι πολυ καλα!!!!!!λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    ναι ροζιτα οτι πεις και μην ανησυχεις για την διαθεση μου ειμαι πολυ καλα!!!!!!λολ
    αν δεν εχεις διαθεση να βοηθησεις σε καποιο θεμα, τουλαχιστον μην τρολαρεις και το χαλας.
    το κανεις κατα συστημα και μονο για να την πεις σε μενα η καποιον αλλο απο 2-3 που σε εχουν ταπωσει και κυνηγας απο πισω να τους εκδικηθεις (λολ).
    αν εχεις τετοια θεματα, απευθυνσου στην διαχειριση η ανοιξε δικο σου θεμα να κανεις τα παραπονα σου.

η μαρινα7 κι ολοι οι αλλοι που τρολαρεις δεν σου φταινε σε τιποτε

Page 3 of 3 FirstFirst 123