Results 1 to 15 of 35
-
02-09-2011, 17:42 #1
Θα σας πω μια ιστορια....το τελος της αθωοτητας.
Το τελος της αθωοτητας του φορουμ με το οποιο εχω ασχοληθει πεντε χρονια.
Το φορουμ ειναι μια ανοικτη δικτυακη κοινοτητα , στην οποια εχει προσβαση ολος ο πληθυσμος.
Η ιδεα πισω απο αυτο ειναι πολυ ευγενικη και πραγματι αξιζει το κοπο.
Εγω ενα θα πω...μπηκαν λυκοι στο μαντρι.
Ανοιγουν ψευτικα νηματα με σκοπο μονο και μονο την προβολη-διαφημιση και ναι ειναι παραπανω απο ενας.
Να δειξουν ποσο "καλοι" ειναι...σε μια δικτυακη κοινοτητα , αλλα ειναι βουτηγμενοι στην υποκρισια και εχουν αλλους σκοπους.
Δυστυχως ειναι μια μαχη που δεν μπορει να κερδηθει και δεν μπορεις να σωσεις τον κοσμο απο τους λυκους.
Μπορεις να προσπαθησεις επι ματαιω για να εχεις τουλαχιστον την πεποιθηση...ναι ρε γαμωτο προσπαθησα , αλλα ουσιαστικα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
Να προσεχετε συμφορουμιτες , οπως προσεχετε στην πραγματικη σας ζωη ....να προσεχετε ενα μεσο απο το οποιο πολυ λιγα μπορειτε να καταλαβετε για αυτον που μιλατε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 02-09-2011, 18:45 #2
εχει να κανει κατι απ'αυτα που λες με μενα (επειδη ως γνωστων ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα εδω) ?
οπως και να εχει δε ξερω που αναφερεσαι, για οτι γραφεται εδω ευθυνομαστε εμεις, ομως κι εξω ο καθενας οτι δηλωσει ειναι! δε χρειαζεται να χαλιεσαι με μαλακιες που συμβαινουν ιδιαιτερα στο ιντερνετ, ουτε κανεις σου ζητησε να γινεις διαδικτυακος σωτηρας. γραφε χωρις να πολυνοιαζεσαι τι συμβαινει γυρω σου, ποιος το παιζει τι, και που αποσκοπει.
02-09-2011, 18:47 #3
Μπα οχι...δεν αναφερομαι σε σενα. Και προσπαθησα απλως με το ποστ μου να δειξω ακριβως αυτο. Οτι δεν το παιζω σωτηρας , ειναι ματαιο να προσπαθησω για κατι τετοιο , αλλα το οτι κατι δεν ειναι καθολου ενταξει.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-09-2011, 18:56 #4
Κοιτα, ολα ειναι μια κοινωνια και σε μια κοινωνια υπαρχουν διαφορων ειδων ανθρωποι.. και εξω καποιος θα σου φανει ή θα ειναι ψευτικος αλλα και μεσα στο φορουμ το ιδιο! Οποτε? Δυστυχως δεν αλλαζει κατι. Και εγω νομιζα αλλα οταν μπηκα εδω άλλα τελικα καταλαβα παρα πολλα...
02-09-2011, 19:00 #5
Εδω υπαρχουν ανθρωποι πολλες φορες απογοητευμενοι , μοναχικοι , βυθισμενοι στον εαυτο τους , ευαισθητοι που ψαχνουν ενα καταφυγιο να πουν δυο κουβεντες. Δεν μου αρεσουν οι "λυκοι" και μαλλον δεν μπορω να κανω κατι για αυτο . Αλλα δεν θελω και να μην προσπαθησω καθολου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-09-2011, 19:33 #6
Ναι οντως υπαρχουν λυκοι και αυτο ειναι λυπηρο. Αλλα σκεψου οτι οι ανθρωποι που γινονται και ειναι λυκοι ειναι ουσιαστικα προβλημα ετσι δεν ειναι? Αρα τα προβληματα τους τα βγαζουν με αυτον τον τροπο.. κακο δεν λεω αλλα υπαρχουν και πρεπει να το αποδεχτουμε. Μπραβο σου που προσπαθεις και να μην στεναχωριεσαι.. υπαρχουν κι αλλοι σαν εσενα! :)
Να βρισκεις ατομα που σου ταιριαζουν και να εισαι σωστος!
02-09-2011, 19:35 #7
Εννοεις να τους στηριξουμε? Δεν νομιζω...εχεις τον λυκο και το θυμα. Θα στηριξω το θυμα , δεν θα βοηθησω τον λυκο.
02-09-2011, 19:37 #8
02-09-2011, 21:21 #9
Ευτυχώς Keep, αν και υπάρχουν λύκοι όπως λες, οι πιο πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι. Αυτό δείχνει ότι μάλλον, δεν είναι και τόσο πολλά τα πρόβατα. Και αργά η γρήγορα κι άλλα πρόβατα αρχίζουν και πονηρεύονται.
Αλλά έτσι ήταν πάντα κι έτσι θα είναι. Κι εδώ και παντού, πάντα θα υπάρχουν απώλειες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εφιστάς την προσοχή και να προειδοποιείς. Δεν μπορείς να τους σώσεις όλους.
02-09-2011, 21:25 #10
Αυτό που λες κιπ, όντως συμβαίνει και πραγματικά μ' έχει φθείρει και μένα. Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ ένιωθα πολύ όμορφα. Τώρα νιώθω χάλια. Η κατάθλιψη μου έχει υποτροπιάσει. Σκοπεύω να σταματήσω να γράφω. Έχω σιχαθεί, δεν αντέχω άλλο.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
02-09-2011, 21:59 #11
Αυτο που εκμεταλλευοντε μερικοι χρηστες του φορουμ ειναι η διαφορα με το εξω κοσμο! εδω μεσα ο καθε ενας λεει οτι ειναι οτι θελει! αλλος κανει το γιατρο ,αλλος λεει φνταστικες ιστοριες , αλλος λεει οτι ειναι καποιος μεγαλος και τρανος! αλλη μας κανει την ομορφη! την κοινωνικη!
Εξω ομως δεν υπαρχουν αυτα! εξω τον βλεπεις τον αλλον , βλεπεις τα ματια του , καταλαβαινεις καποια πραματα, οχι πολλα αλλα συγουρα πολυ πιο πολλα απο εδω μεσα, η αληθεια εξω ειναι πιο δυνατη! υπαρχει η ζωντανη εικονα !
Δεν μπορω να εχω τοσο δυνατη και σωστη κριση για το φορουμ οπως αλλοι που ειναι χρονια εδω μεσα, αλλα απο αυτους τους κοντα 3 μηνες εχω συμπερανει οτι οι πιο πολλοι στα αληθεια εχουμε ψυχικα προβληματα, αρα ειναι καπου λογικες οι διαφωνιες μας ,επισης βλεπω οτι καποιοι ειμαστε συχνοι χρηστες και καποιοι μπαινουν μια φορα τη βδομδα η και μια και εξω ¨) . βλεπω εχθρες και κακη προδιαθεση μερικων για μερικους ¨) Κατι που εχω καταλαβει και το εχω συζητησει με το γιατρο μου ειναι πως στα φορουμ και ποσο μαλον σε αυτο εδω ! πολλοι βγαζουν αποθημενα απο την ζωη τους!
Μια ακομη γνωμη μου ειναι πως λογο του οτι δεν μπορεισ να επαλυθευσεις αν λεει καποιος την αληθεια του δινει την ευκερια να λεει πως ειναι οτι θελει !
Τελος , αυτο που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν χρηστες οι οποιοι εχουν χρυση καρδια! νοιαζοντε για τους συνανθρωπους τους , για τα βασανα που μπορει καποιος να εχει ,υπαρχουν χρηστες του φορουμ οπου συμπαραστεκοντε , δινουν κουραγιο και θαρρος σε καποιον με προβληματα! εχουν στα εσωψυχα τους την αρετη της αλληλλεγυης ! Δινουν μαθηματα ηθους ,και συμπεριφορας!
Για εμενα παρα τα οσα προβληματα η προβληματικους ¨)¨) εχει αυτο το φορουμ ,ειναι χρησιμο σε καποιους ανθρωπους που θελουν να ανοιξουν τα φυλλα της καρδιας τους !
Υ.Γ. Προσωπικα ,οταν πηγα να ανοιξω τα δικα μου φυλλα ετυχε εκεινη την ωρα να παιρνα μια "αγελη λυκων " ¨)
02-09-2011, 22:32 #12
keep, υπάρχει το παραμύθι που διαβάζαμε μικρά....τα 3 γουρουνακια κ ο κακος λυκος....
αλλα υπάρχει πια κ η νέα εκδοση....ο καλος λυκος κ τα 3 κακα γουρουνακια....http://www.mazi.org.gr/
02-09-2011, 22:43 #13
Γιώργο, χαίρομαι που λες ότι έχεις εντοπίσει ανθρώπους με αλληλεγγύη. Και η Ρέιν ήταν έτσι και την έδιωξαν κακήν κακώς. Πολύ κρίμα για μενα. Εγώ όταν το είπα στην ψυχίατρο μου, με παρότρυνε να συνεχίσω γιατί μου κάνει καλό. Αλλά τώρα νιώθω διαλυμένη. Εσύ για ποιο λόγο πηγαίνεις σε ψυχίατρο; Για την απεξάρτηση;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
02-09-2011, 23:32 #14
" GYPSY CELLO " sorry , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗς ,ναι για αυτο παω σε γιατρους , και μαλιστα ειμαι για ΟΚΑΝΑ! .Εισαι απο τα πολυ ,μα παρα πολυ λιγα ατομα που με αληθινο ενδιαφερον ρωτας για το προβλημα μου! Σε ευαχριστω!
Προσπαθω να κανω κατι, μια τα καταφερνω και απο την αλλη παλυ τα ιδια ρε γαμοτο μου!!
Υπαρχουν ατομα εδω μεσα που το ενδιαφερον τους ειναι καθαρο σαν τον αδειο απο συννεφα ουρανο ! αμα ο γιατρος σου σου ειπε ετσι καντω ! σε ξερει και ξερει το σωστο για εσενα!
Τι εγινε με την "ΡΕΙΝ" ,λυπαμαι αλλα δεν την θυμαμαι , γτ. την βγαλανε? τι εκανε?
02-09-2011, 23:37 #15
" GYPSY CELLO " τΙ ειναι αυτο που σε διαλυσαι? σε προσβαλαν ? ανοιξες την καρδια σου , εσπροξες πρως το φως αυτο που σε τιρανα και χλευαστηκες ?