ΡΕΙΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    δε νομιζω οτι εφυγε γι αυτο το λογο. εφυγε γιατι το φορουμ της φωτισε τις δικες της αδυναμιες κ δεν αντεξε να τις κοιταξει καταματα.

σιγα μην εφευγε το αστροπελεκι για χαρη καποιου πεφτουλα! :) της ελειπε η πυγμη να τον βαλει στη θεση του? ελεος.
    ποιες αδυναμιες ακριβως ? ξερεις να μου πεις, γιατι εγω δεν ειδα καμια αδυναμια της να φωτιζεται. και δεν ειναι θεμα πυγμης οσο αηδιας, μαλλον ενοχληθηκε απ'αυτον που την επεφτε σε ολες και που τις προσθετε στη λιστα του χωρις να εχουν πει εστω μια κουβεντα, χωρις να ξερει αν ειναι διαθεσιμες καν! νομιζω πως απ'αυτον ενοχληθηκε η RainAndWind, γιατι κι εγω ειχα αηδιασει πριν καμια βδομαδα (παρολο που δεν ειμαι κοπελα).

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Ακόμα και ο ΚΕΝΟ όταν μου πρότεινε να γίνει η τουαλέτα μου, δεν του είπα τίποτα, απλά το πήρα στην πλάκα γιατί δεν είμαι σε θέση ν' αποφασίσω εγώ ποιος είναι ή δεν είναι ανώμαλος.
    ναι παιδια, τι ανωμαλαρα αυτος ο ΚΕΝΟ, και σκατολαγνος ειναι, και παιδοφιλος, και νεκροφιλος, τα παντα ολα κανει το ατομο! επισης θυμαμαι οτι σου ειχα προτεινει τοτε που βριζοσασταν με την DigivolvedGirl να παιξετε ξυλο στις λασπες και να κανω τον διαιτητη. αλλα και χτες στη ξαναπεσα παλι εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post287516

ειναι ενας ιντερνετοπεφτουλας παιξοπουλακιας κι ο ΚΕΝΟ, μονο που δε τη πεφτει σε ολες, και δεν εχει στειλει ΠΟΤΕ του προσωπικο μηνυμα σε καμια. γιατι ξερει που αρχιζει και που σταματα η πλακα, ξερει να σεβεται και δε θελει να ενοχλει. σε δυο τρεις μονο που στειλα το MSN μου, ηταν αφου ειχαμε μιλησει καμποσο εδω στο φορουμ, μηπως και θελαν να μιλησουν περισσοτερο. η RainAndWind παντως δεν ηταν απ'αυτες, οποτε δε νομιζω πως εφυγε εξαιτιας μου...

Senior Member
    Οταν ενα μελος δεν ειναι "εδω" το βρισκω ασχημο να σκιαγραφειται ενα ψυχογραφημα του, να συζητιεται γιατι εφυγε ή γιατι εμεινε. Για το ιδιο το μελος και για κανεναν μα κανεναν αλλον. Για μια στο εκατομμυριο πιθανοτητες που μπορει μπαινοντας παλι εδω να νιωσει καπως εκτεθειμενο ή αμηχανο.....

Βρισκω επισης ασχημο το να λεει ενα μελος σε καποιο αλλο μελος "πρεπει να κανεις αυτο" ή " εκανες το αλλο, αρα εισαι ετσι, γιουβετσι .....και προσεχε πώς μιλας γιατι ο αλλος μπορει να μην ειναι ετοιμος να δεχτει κατι τετοιο".....ουσιαστικα κανοντας το ιδιο που προτρεπει στο αλλο μελος να μην κανει. Ολα αυτα γιατι, για μενα, ειναι λογια βαρια. Λογια που δεν ξερουμε πώς μπορει να εκλαμβανει ο ανθρωπος στον οποιο απευθυνονται. Υπάρχει ετσι κι αλλιως βαρος στην κριτικη, και οταν γινεται κ δημοσια αποκτα κ ενα επιπροσθετο βαρος. Που δεν ξερουμε αν ο αλλος θελει να σηκωσει. Ειδικα αν δεν μας το χει ζητησει.

Αυτα....

υγ. εγω ελπιζω ολοι να μαστε καλα ειτε συμμετεχουμε εδω, ειτε αποφασιζουμε για "καλους" παντα λογους να αποχωρησουμε απο δω.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ρειν, καλυτερα μεινε εκει που εισαι, εδω περα ειναι ο λακκος με τα φιδια, και πολλα ειναι και διμουτσουνα, αλλα δημοσιως αλλα πριβε.

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ρειν, καλυτερα μεινε εκει που εισαι, εδω περα ειναι ο λακκος με τα φιδια, και πολλα ειναι και διμουτσουνα, αλλα δημοσιως αλλα πριβε.
    αυτό πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω...
    υπάρχουν όντως άτομα που δημόσια το παίζουν υπεράνω και καλοπροέραιτοι και ιδιωτικά θάβουν όλο τον κόσμο.
    Λες και το φόρουμ είναι καμιά πολυεθνική που φοβάται ο καθένας να χάσει τη θέση του.
    Ή μήπως είναι το άλλο?
    Άτομα που στην πραγματική τους ζωή δεν μπορούν να κρύψουν την κακία και την εμπάθεια τους προς τους άλλους και έχουν μπει στο περιθώριο, εδώ διατηρούν (με κόπο βέβαια) ένα φεικ προφίλ που τους επιτρέπει να νιώθουν αποδεκτοί?

Senior Member
    We love Rain....αδυναμιες και τριχες κατσαρες , να χαμε να λεγαμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Αυτο το λες για μενα υποθετω. Δεν με ενοχλει, αν αυτη ειναι η αποψη σου. Το τι πιστευω ομως για καθε ατομο προσωπικα το ξερει το ιδιο το ατομο σε προσωπικο διαλογο μαζι του κ θα εκφρασω την αποψη μου για οποιον θελω οπως φανταζομαι θα κανει ο καθενας σε μια ιδιωτικη συζητηση.Εγω συγκρουστηκα ανοιχτα με την Ρειν και αυτη μαζι μου. Δεν εχω την αποψη που εχουν πολλα μελη για την γυναικα αυτη. Και το ξερει καλα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη δεν συμπαθω καποιον σε προσωπικο επιπεδο, γουσταρω να επικρατει μια παραφιλολογια ή να γινονται υποθεσεις για αυτον/ην εν τη απουσια του. Αν εσυ αυτο το ονομαζεις οπως το περιγραφεις, σαφως και ειναι δικαιωμα σου. Αν επισης ειχες κ μια αλλη ευθυτητα να ρωτησεις ή να απευθυνθεις συγκεκριμενα σε καποιον ισως να ταν και καλυτερα.

Ομως τα συμπερασματα βγαινουν τοσο ευκολα που μαλλον περισσευουν κ οι διαφορετικες φωνες.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Αυτο το λες για μενα υποθετω. Δεν με ενοχλει, αν αυτη ειναι η αποψη σου. Το τι πιστευω ομως για καθε ατομο προσωπικα το ξερει το ιδιο το ατομο σε προσωπικο διαλογο μαζι του κ θα εκφρασω την αποψη μου για οποιον θελω οπως φανταζομαι θα κανει ο καθενας σε μια ιδιωτικη συζητηση.Εγω συγκρουστηκα ανοιχτα με την Ρειν και αυτη μαζι μου. Δεν εχω την αποψη που εχουν πολλα μελη για την γυναικα αυτη. Και το ξερει καλα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι επειδη δεν συμπαθω καποιον σε προσωπικο επιπεδο, γουσταρω να επικρατει μια παραφιλολογια ή να γινονται υποθεσεις για αυτον/ην εν τη απουσια του. Αν εσυ αυτο το ονομαζεις οπως το περιγραφεις, σαφως και ειναι δικαιωμα σου. Αν επισης ειχες κ μια αλλη ευθυτητα να ρωτησεις ή να απευθυνθεις συγκεκριμενα σε καποιον ισως να ταν και καλυτερα.

Ομως τα συμπερασματα βγαινουν τοσο ευκολα που μαλλον περισσευουν κ οι διαφορετικες φωνες.
    Μα τι γινεται εδω μεσα? Οχι σοφια δεν το ειπα για σενα. Εσυ δε μου εχεις στειλει κανενα επιθετικο δηλητηριασμενο μηνυμα πριβε ενω δημοσιως μου κανεις την πολιτισμενη. Ασε τη μυγα για αλλους.

Senior Member
    Μα τι γινεται εδω μεσα? Οχι σοφια δεν το ειπα για σενα. Εσυ δε μου εχεις στειλει κανενα επιθετικο δηλητηριασμενο μηνυμα πριβε ενω δημοσιως μου κανεις την πολιτισμενη. Ασε τη μυγα για αλλους.
    Ειναι γνωστο σε ολα τα τακτικα μελη η κοντρα μου με την Ρειν....δεν ειναι κατι κρυφο, καθε αλλο. Παρολα αυτα εξακολουθω να πιστευω πως πρεπει να προστατευουμε τα μελη που εχουν φυγει, παρα τις οποιες προσωπικες διαφορες που ειχαμε μαζι τους. Θα θελα να το πω αυτο....ειτε με αφορα και μενα το σχολιο σου, ειτε οχι. Δεν πιστευω οτι πανω σ αυτα τα μελη που φευγουν ειναι καλο να λυνουμε τις οποιες διαφορες μας κ αυτοι που μειναμε, για οσο μενουμε. Εξηγω παραπανω το γιατι...

υγ. το ξερω οτι δεν εχουμε επικοινωνησει...αλοιμονο...α λλα το λεω ετσι κι αλλιως για να μην υπαρχουν αποριες για οσα γραφω παραπανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    Ειναι γνωστο σε ολα τα τακτικα μελη η κοντρα μου με την Ρειν....δεν ειναι κατι κρυφο, καθε αλλο. Παρολα αυτα εξακολουθω να πιστευω πως πρεπει να προστατευουμε τα μελη που εχουν φυγει, παρα τις οποιες προσωπικες διαφορες που ειχαμε μαζι τους. Θα θελα να το πω αυτο....ειτε με αφορα και μενα το σχολιο σου, ειτε οχι. Δεν πιστευω οτι πανω σ αυτα τα μελη που φευγουν ειναι καλο να λυνουμε τις οποιες διαφορες μας κ αυτοι που μειναμε, για οσο μενουμε. Εξηγω παραπανω το γιατι...

υγ. το ξερω οτι δεν εχουμε επικοινωνησει...αλοιμονο...α λλα το λεω ετσι κι αλλιως για να μην υπαρχουν αποριες για οσα γραφω παραπανω.
    συμφωνω μαζι σου Σοφια μου, αλλα αμα ο Χ εχει αποχωρησει, ο Ψ συνεχιζει να μιλαει καπως για τον Χ κτλ, εγω ως Ω και τελευταιος τροχος της αμαξης μπορω φανταζομαι να σχολιασω τη συμπεριφορα του παροντα Ψ ως προς τον αποντα Χ, και την τωρινη, αλλα και την παρελθουσα, αυτο γινεται συνεχεια σε αυτο το φορουμ, ο ενας να σχολιαζει το πως μιλαει ο αλλος και τι λεει, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου στη συγκεκριμενη περιπτωση, οχι. Και βασικα δεν καταλαβα και το πρωτο μηνυμα σου, μου φανηκαν ολα λιγο ασυναρτησιες, μαλλον ησουν καπως συναισθηματικα οταν εγραφες, του στυλ εγω εκεινο το ατομο το αντιπαθουσα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα απο την αλλη μην εκφερεστε ετσι δημοσιως και μη δημιουργειτε παραφιλολογιες. Αυτο ακριβως εκανες. Εγω ευθεως μιλησα στη Λου, εσυ παλι αρπαξες μια μυγα και αρχισες να λες, δεν ξερω και εγω ακριβως τι! Ο,τι να 'ναι. Δεν περιμενα οτι θα βγαινανε τετοια πραγματα στην επιφανεια. ΔΙκαιωμα σας να μη γουσταρετε καποιον και να το λετε λοιπον, δικαιωμα μου να την λεω σε οποιον δε μου αρεσει το υφος του. Αν δεν σας αρεσει ιγκνορ μι πλιζ.

Senior Member
    εμενα σαφες μου φανηκε αυτο που εγραψες Σοφια..
    "Ας μη σχολιαζουμε αυτους που λειπουν"
    κι οχι μονο σαφες αλλα και εντιμο.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    συμφωνω μαζι σου Σοφια μου, αλλα αμα ο Χ εχει αποχωρησει, ο Ψ συνεχιζει να μιλαει καπως για τον Χ κτλ, εγω ως Ω και τελευταιος τροχος της αμαξης μπορω φανταζομαι να σχολιασω τη συμπεριφορα του παροντα Ψ ως προς τον αποντα Χ, και την τωρινη, αλλα και την παρελθουσα, αυτο γινεται συνεχεια σε αυτο το φορουμ, ο ενας να σχολιαζει το πως μιλαει ο αλλος και τι λεει, δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου στη συγκεκριμενη περιπτωση, οχι. Και βασικα δεν καταλαβα και το πρωτο μηνυμα σου, μου φανηκαν ολα λιγο ασυναρτησιες, μαλλον ησουν καπως συναισθηματικα οταν εγραφες, του στυλ εγω εκεινο το ατομο το αντιπαθουσα σε προσωπικο επιπεδο, αλλα απο την αλλη μην εκφερεστε ετσι δημοσιως και μη δημιουργειτε παραφιλολογιες. Αυτο ακριβως εκανες. Εγω ευθεως μιλησα στη Λου, εσυ παλι αρπαξες μια μυγα και αρχισες να λες, δεν ξερω και εγω ακριβως τι! Ο,τι να 'ναι. Δεν περιμενα οτι θα βγαινανε τετοια πραγματα στην επιφανεια. ΔΙκαιωμα σας να μη γουσταρετε καποιον και να το λετε λοιπον, δικαιωμα μου να την λεω σε οποιον δε μου αρεσει το υφος του. Αν δεν σας αρεσει ιγκνορ μι πλιζ.
    σαφως κ μιλαμε κ εχουμε αποψη για πολλα ατομα στο φορουμ. οπως κ εκτος αυτου. λογικο ειναι,ποιος ειπε το αντιθετο? αυτο που λεω, ειναι οτι ο δημοσιος σχολιασμος για ενα ατομο που δεν ειναι εδω στο σημερα να υπερασπιστει τον εαυτο του, τις θεσεις του ειναι καπως .....αδικος. για μενα τουλαχιστον. σε οτι με αφορα νομιζω οτι μιλαω ευθεως και σ αυτους που εχω να πω κατι το λεω ευθεως κ το ξερουν. τελος παντων. σιγουρα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε ουτε με ολους, ουτε παντα.δεν πειραζει...καποια αλλη φορα ισως!

Senior Member
    οχι βρε Σοφια, για μενα πηγαινε το σχολιο!

της λιλιουμ της απαντησα πριβε στο μηνυμα που μου εγραψε, ακριβως για να μην σχολιαζεται τριτο ατομο δημοσια ενω δεν ειναι παρων, κ να ληξει το ζητημα.

γι αυτο το λογο με εβγαλε διμουτσουνη, ενω κατα τα αλλα δεν εχουμε ανταλαξει οχι πμ, ακομα κ δημοσια οι φορες που εχουν διασταυρωθει οι γραφες μας με τη λιλιουμ ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. πραγματικα ουτε που την ξερω κ ουτε που με ξερει.

με τη ρειν της τα εχω πει κ πριβε κ face to face, κ νομιζω ειχαμε κοντραριστει κ ανοιχτα στο φορουμ. καποτε συμπαθιομασταν κ τότε ηταν αληθεια, κ μετα αλλαξαμε αποψη η μια για την αλλη κ αυτο ηταν επισης αληθεια. φανταζομαι οτι οι ανθρωποι εχουν τη δυνατοτητα να αναθεωρουν, ή μηπως κ αυτο θεωρειται διπλοπροσωπια?

λιλιουμ μη στενοχωριεσαι, η ρειν ξερει πολυ καλα τι αποψη εχω γι αυτην κ δεν υπαρχει καποιο θεμα διπλοπροσωπιας. μην ανησυχεις, τα χουμε ξεκαθαρισει μεταξυ μας. μηπως θα πρεπε να βγαλω στη φορα δημοσια κ ολες τις ιδιωτικες μας συζητησεις, για να μην αισθανεσαι εσυ, που πραγματικα δεν εχεις καμια μα καμια συμμετοχη στη σχεση μου με τη ρειν, οτι ειμαι διπροσωπη?

αν θελεις λοιπον, κ εφοσον στο πριβε μηνυμα που σου εγραψα δεν κανω καποια κριση για τη ρειν που δεν της την εχω πει κατα προσωπο κ στην ιδια, στειλε μου το πμ να το δημοσιευσω εγω ή δημοσιευσε το εσυ, ο,τι προτιμας, να δουμε μαλιστα κ ποσο "επιθετικο κ δηλητηριασμενο" ηταν (το μηνυμα το εσβησα, δεν τα κραταω).
    Last edited by Lou!; 11-09-2011 at 16:45.

Page 3 of 3 FirstFirst 123