Τα αποτελεσματα της καλοκαιρινης προσπαθειας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47

Τα αποτελεσματα της καλοκαιρινης προσπαθειας

Δεν ξερω αν με θυμαστε...
    ειχα φτασει σε σημειο μετα τους καθημερινους εμετους να μη μπορω να κανω εμετο με τιποτα, και λογω της ποσοτητας τροφης που δεν μπορουσα να βγαλω ανεβασα πυρετο και ημουν 3 μερες πολυ αρρωστη..
    τοτε επαθα το σοκ, νομιζα οτι εγινε το κλικ που χρειαζομουν.
    σε συνδυασμο με το οτι το καλοκαιρι θα εφευγα για δουλεια και θα συγκατοικουσα με αλλα ατομα σε ενα δωματιο και θα ηταν δυσκολο να εκφραστω, πιστεψα οτι θα τα καταφερω.
    πραγματικα το πιστεψα...
    τις πρωτες βδομαδες δεν ειχα ουτε ενα επεισοδιο,εκει που ειχα πολλα καθημερινα.
    αρχισα να ελπιζω...

σφαλμα..μεγαλο..
    με την πρωτη ευκαιρια ξαναεγινε η αρχη..
    με καθε επομενη ευκαιρια ξαναλυγιζα..
    γυρισα σπιτι μου και παλι.. ειναι σαν να μην περασε μια μερα.
    απογοητευσα τον εαυτο μου.
    δεν ηθελα να γραψω για να μην αποθαρρυνω καμια απο σας, αλλα δεν αντεξα. θελησα να μοιραστω την αδυναμια μου.
    ελπιζω να ειστε πιο δυνατες απ οσο εγω :) να ειστε καλα..

Senior Member
    maraki065 εδω ειμαστε ολες-οι για να στηριζουμε ο ενας τον αλλον ολοι τα ιδια περναμε.Καταλαβαινω ποσο δυσκολα ειναι γιατι και εχω ειχα πολλες κρισεις υπερφαγιας χωρις εμμετους παντα προσπαθουσα ποτε δεν τα καταφερα ομως<μαλλον για καλο>Εγω εχτες τελειωσα ενα βιβλιο για την βουλιμια που ειλικρηνα μου εμαθε πολλα και μου αλλαξε την κοσμοθεωρεια και μου εδωσε δυναμη να ξαναγεννηθω απο τις σταχτες μου.Ενιωσα πως υπαρχει ακομα ελπιδα.Περα απο το βιβλιο εσυ εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια ειδικου...

Senior Member
    [i]
    τις πρωτες βδομαδες δεν ειχα ουτε ενα επεισοδιο,εκει που ειχα πολλα καθημερινα.
    Μαράκι μου, εγώ θα μείνω σε αυτή σου τη φράση.
    Μόνο και μόνο που κατάφερες να περάσεις μερικές εβδομάδες χωρίς επεισόδιο (ανεξαρτήτως του αν ήσουν με κόσμο ή όχι και ήταν πιο δύσκολο), αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη πρόοδος. Το ότι ξανάπεσες σε αυτό καλό θα ήταν να το δεις σαν μια μάχη που έχασες και όχι σαν τον πόλεμο που έχασες...Μόνη σου είπες πως το είχες πραγματικά πιστέψει..Πίστεψέ το πάλι, λοιπόν. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, Κι είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε..Μην απογοητεύεσαι

απλα κουκουτσι αν χρειαστηκε να παθω τετοια ζημια για να ειμαι καλα μονο για λιγες μερες... για να συνελθω τελειως τι πρεπει να μου συμβει δηλαδη,δε ξερω.. και να φανταστεις οτι ημουν τοσο καλα που και τα δυο κιλα που χα βαλει τα υπερηφανευομουν και τα χαιρομουν γιατι ημουν υγειης.. νιωθω σαν το 5χρονο που περιμενει να φυγουν οι γονεις απ το σπιτι για να ορμηξει στη σοκολατα.. μεχρι που ακυρωνω εξοδους για να κατσω σπιτι να φαω..τραγικο..

οσο για το αν εχω σκεφτει να ζητησω βοηθεια... αν και ξερω οτι η λυση ειναι μεσα μου και μονο ναι, θα ηθελα να μπορω να το συζητησω με καποιον.. το τελευταιο διαστημα θελω πολυ να ερθω σε επαφη με καποιον ειδικο.. αλλα δεν μπορω κυριως λογω οικονομικου, αλλα και επειδη κανεις δεν ξερει για το προβλημα μου και επειδη μενω οσο σπουδαζω σε μικρη κοινωνια και κατι τετοιο μου ειναι αδυνατο...

δυσκολευομαι πολυ..δυστυχως.. σας ευχαριστω που ειστε εδω για ολες μας..

Senior Member
    [quote]Originally posted by maraki065
    νιωθω σαν το 5χρονο που περιμενει να φυγουν οι γονεις απ το σπιτι για να ορμηξει στη σοκολατα.. μεχρι που ακυρωνω εξοδους για να κατσω σπιτι να φαω..τραγικο..

/quote]

Μην το λές τραγικό, πολλοί το έχουμε περάσει αυτό ή το περνάμε ακόμα.
    Όσο για τον ειδικό και το οικονομικό, ναι είναι ένα πρόβλημα αλλά εδώ είναι κι αυτό το φόρουμ...εμένα μου έδωσε και μου δίνει τουλάχιστον τη μισή βοήθεια από όση χρειάζομαι. Είναι σημαντικό κι αυτό. Θέλει προσπάθεια κι από σένα...να κάνεις βήμα βήμα, να πέφτεις και να σηκώνεσαι ξανά και ξανά και θα έρθει μια μέρα που θα ξυπνήσεις κι όλα θα είναι παρελθόν...αρκεί να το πιστεύεις κ να βάλεις όλη τη δύναμη που έχεις για να το πετύχεις

λυπαμαι που το λεω...αλλα το φορουμ δεν μου δινει καμια δυναμη η κινητρο να προσπαθησω..ειναι μια παρηγορια βεβαια,δεν θελω με κανεναν τροπο να μειωσω αυτην την αξιολογη προσπαθεια που διαδραματιζετα εδω μεσα, αλλα προσωπικα το οτι γνωριζω τοσο καλα τον εαυτο μου και το οτι το προβλημα ξεκινα και σταματα σε μενα,ειναι ο λογος που ειμαι τοσο ακαταδεκτη γενικα, και που δεν βρισκω λυση ειδικα. ξερω τι μου φταιει-σχεδον- αλλα δεν ξερω πως να το λυσω..ακομη..

σκεφτομουν οτι καποιος ειδικος μπορει αθελα του πανω στην συζητηση να λεγε καμια λεξη κλειδι που θα κινητοποιουσε τις σκεψεις μου και θα βρισκα τη λυση... αλλα δυστυχως δεν μπορω ουτε καν να ζητησω τη βοηθεια που χρειαζομαι. νιωθω ατυχη.

Senior Member
    Μαρακι μου η δυναμη βρισκεται μεσα μας απλα την χρησιμοποιουμε μεχρι στιγμης για να βλαψουμε τον εαυτο μας και οχι να τον ευεργετησουμε.Ξερεις ποση δυναμη θελει για να αυτοτιμωρεισαι τοσο σκληρα κανοντας καθημερινα εμμετους και να μην τρως μετα απο καθε βουλιμικο για 2-3 μερες η σε αλλες περιπτωσεις να εξαντλησαι στην γυμναστικη για 4-5 ωρες οπως εκανα εγω καθημερινα?Ολα αυτα που προανεφερα θελουν πολυ ισχυρη δυναμη και θεληση που την κρυβουμε μεσα μας αλλα δεν την αξιοποιουμε προς ωφελος αλλα προς τιμωρια μας.Αν θες μπορω να σου προτεινω ενα βιβλιο που εμενα με βοηθησε προσωπικα,δεν εχει το μαγικο ραβδι να με κανει να αλλαξω αυτο αλλα ειδα πολλα πραγματα διαφορετικα...:)

Junior Member
    Καλησπέρα, Dark Elf το βιβλίο που τελείωσες για τη βουλιμία πως λεγεται?

Junior Member
    maraki065, αν πραγματικά ξέρεις τι είναι αυτό που σε οδηγεί στα υπερφαγικά και στη βουλιμία και απλά δεν μπορείς να το διαχειριστείς, πίστεψε με είσαι σε πολύ καλύτερο σημείο από πολλές από εμάς, εγω προσωπικά κάνω ψυχοθεραπεία από τον Ιανουάριο του 2011 και ακόμα δεν έχω συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ που αποτελούν τους λόγους που με οδηγούν στα υπερφαγικά. Οσο για το κόστος της ψυχοθεραπείας, θα πρέπει να ξέρεις ότι όλοι οι ειδικοί μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου βρουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Επίσης, υπάρχει το απόρρητο και το πρόβλημά σου θα μαθευτεί ΜΟΝΟ από σένα και όταν το θέλεισ εσύ.

φυσικα να μου το προτεινεις... :)

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια το βιβλιο λεγεται ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΖΟΥΜΠΑΝΕΑ.Δεν το εγραψα απο την αρχη για να μην θεωρηθει απο κανενα διαφημιση.Αλλα ειλικρηνα με βοηθησε πολυ οχι οτι αλλαξα αρδην αλλα νιωθω πως μπορω να το κανω και αυτο το βιβλιο μπορει να με βοηθησει σ'αυτο.Ευχομαι οποιος επιλεξει να το διαβασει να βοηθηθει οσο και εγω.Μαρακι σου εχω στειλει u2u.Καλη συνεχεια σε ολες μας αν και σημερα δεν ειμαι καλα.

Εκανα υπερφαγικο εφαγα ολη μερα:

-3 μαυρα πολυσπορα κουλουρια θεσ/κης
    -1 μεγαλη ντοματοαγγουροσαλατα
    -5 1/2 μηλα
    -1 μετρια προ μεγαλο τσαμπι σταφυλι
    -1 μπουκαλι 500 μλ. Αριανη-ξυνογαλα

:barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::barfy:

Senior Member
    παιδια καταλαθος εβαλα αυτα τα φατσουλακια δεν εκανα εμμετοοο :(:(:(:(:(:(:(:( αυτα επρεπε να βαλωωωω

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    dark elf μου δεν νομίζω πως ότι έφαγες αποτελούν υπερφαγικό....το μόνο "εκτός ορίων" νομίζω πως ήταν τα 5 1/2 μήλα που είναι υπερβολή!Μην είσαι τόσι σκληρή με τον ευατό σου!

Senior Member
    Αγγελουδακι ευχαριστω για την απαντηση.Εφαγα 3 μηλα το πρωϊ και 2 1/2 το απογευμα.Αρα συνολο 5 1/2 μεσα στη μερα.Εχω ενα παθος με τα φρουτα οντως...

τα δικα μου υπερφαγικα περιλαμβανουν ολοκληρες πιτσες και κουτια σοφτ κινγκσ..... ολοκληρα ψωμια με χιλια δυο αλλα.. αστα να πανε...

Page 1 of 4 123 ... LastLast