Πρόβλημα εμφάνισης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Banned
    Quote Originally Posted by iwannakatr View Post
    Όσο για αυτο που λέτε για την κάλυψη δεν πολυκαταλαβα τι εννοειτε αλλά δεν ξέρω και κατα πόσο θα ειναι καλύτερο...
    δε ξερω τι εννοουσε η Remedy που ειπε το ιδιο, εγω παντως ελεγα κατι σαν αυτη:http://24.media.tumblr.com/tumblr_la...c8hfo1_500.jpg
    το οποιο ειναι θεμα γουστου οπως εγραψα, δικια σου αποφαση κι αναλογα τι σου ταιριαζει παντα...

Senior Member
    βρηκα μια σελιδα που εχει επωνυμους και ηρωες ταινιων η κομικς που εχουν τετοιο καλυμμα.
    δες το αν θες

http://www.eyepatches.com/people_know.php

αν το φορουσα εγω, θα ηταν η το κλασσικο το μαυρο των πειρατων, η ενα burberrys η hermes (δεν ξερω αν βγαζουν, θα το κατασκευαζα η θα το παραγγελνα)

αυτοι στο σαιτ εχουν διαφορα ειτε κλασσικα ειτε διακοσμημενα

Η κοπέλα μου έχει κάποιο θέμα με την καρδιά της αρκετά χρόνια. Έχει κάνει 2 εγχειρίσεις αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μπορεί στο άσχετο να αρχίσει να έχει τρελούς σφυγμούς και να πρέπει να πάει επειγόντως σε νοσοκομείο να της κάνουν μία ειδική ένεση που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αν δεν πάει έγκαιρα (περίπου σε διάστημα μίας ώρας), υπάρχει περίπτωση να χάσει και τη ζωή της. Της συμβαίνει σπάνια αυτό... 1-2 φορές το χρόνο (ίσως και καθόλου) αλλά την ρίχνει ψυχολογικά. Μια περίοδο φοβόταν ότι θα την άφηνα επειδή, όπως έλεγε, έχει προβληματική καρδούλα. Της ξεκαθάρισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και ούτε βέβαια είμαι μαζί της επειδή έχει το θέμα και θέλω να της δείξω συμπόνοια.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Και σίγουρα αν γνώριζα κάποια κοπέλα με μικροφθαλμία και μου άρεσε, αποκλείεται αυτό να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στο να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου!

Senior Member
    http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....rTcZ82K39JA%3D

http://i1-news.softpedia-static.com/...ong-Tree-2.jpg

αποκτας και στυλ ετσι με το eye-patch.

Ψαξου το λιγο

Senior Member
    Συμφωνω με οσα σου ειπαν ο Τζιμι και ο Γουλφκραι.
    Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να το αποδεχτεις απολυτα και να μην πειραζει εσενα την ιδια..σε τετοιο βαθμο που να μην σε απασχολει αν τυχων καποιον αλλον θα τον πειραξει.Είναι πολλοι που στεκονται μονο στην επιφανεια..ενας τετοιος ομως δεν νομιζω οτι θα ειναι ατομο που θα θελεις και εσυ η ιδια στη ζωη σου.
    Απο εκει και περα να φροντιζεις και να περιποιεισαι τον εαυτο σου και να νιωθεις τυχερη που αυτο οπως λες δεν επηρεαζει καθολου τη λειτουργικοτητα σου.Μην ξεχνας οτι υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι σαν αυτο που σου περιεγραψε ο wolfcry
    Στην τελικη ως γνωστον οι αλλοι παιρνουν την εικονα που εμεις οι ιδιοι εκπεμπουμε.Αν εσυ εκπεμπεις αυτοπεποιθηση και δεν στεκεσαι σ αυτο το σημειο..το ιδιο θα εκπεμπεις και προς τα εξω.Κ θα ελκεις αντιστοιχα ατομα.
    Σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να σταθει εμποδιο αυτο στο να περιποιεισαι και να αγαπας τον εαυτο σου.
    Πιστευω πως απ τη στιγμη που θα σε αποδεχτεις απολυτα ολα θα ερθουν..

Senior Member
    κ εγω συμφωνω με το να καλυψεις το ματι..αλλα το κανονικο ματι ειναι αυτο που βλεπει..η οχι το γυαλινο ματι ποιο ειναι?
    παντως απο προβληματα υγειας κ εγω δεν ειμαι καλυτερη ευτυχωςσ δεν το βλεπω αιστητικα αλλα ασ που εχω παρα πολλες τομες ολη μ η πλατη η κοιλια απτον αφαλο κ κατω το κουτελο το ποδι..
    κ πολλες ενοχλησεις στο σωμα..
    τουλαχιστον βλεπεις το σωμα σου ειναι ομορφο προσεχεις?
    για να γνωρισεις καποιον πρεπει να μπεις κ στην διαδικασια κ δεν χρειαζεται να περιμενεις να βρεις καποιον πολυ ωραιο ενα συμπαθητικο καλο παιδι που θα ερωτευτει το μεσο σου κ θα ελκυεται απτο σωμα σου ως εχει ειναι μια χαρα..
    ουτε εχεις δοκιμασει να φλερταρεις?πιστευεις οταν ενα αγορι κοιταει προς το μερος σου απωθειται η εσυ εισαι απομακρη γτ 3ερεισ οτι υπαρχει προβλημα?

Ιωάννα, γιατί να σε ρίχνει αυτό? έχεις επικεντρώσει όλη σου την ύπαρξη στο πρόβλημα. από τη στιγμή όμως που το έχεις θα πρέπει να το αποδεχτείς, να μάθεις να ζεις μ αυτό και να κάνεις τη ζωή σου φυσιολογικά όπως όλοι οι άλλοι που φαινομενικά δεν έχουν κάτι. Την εμφάνιση σου γενικά την προσέχεις? περιποιείσαι τον εαυτό σου σαν γυναίκα? με τη δουλειά / σπουδες σου κλπ πως τα πας? ή και εκεί το πρόβλημα σε ρίχνει και πέφτει η απόδοση σου?

Άντρα θα βρεις, φτάνει να φροντίζεις στα λοιπά τον εαυτό σου και να τον βάλεις στο ψηλό επίπεδο που σου αξίζει, μ αυτό τον τρόπο θα ελκύσεις και σίγουρα θα βρεις, όχι με το να δείχνεις απόμακρη, λυπημένη, σκυθρωπή και να αποφεύγεις τους άλλους, αυτό τους απωθεί, άμα στα υπολοιπα είσαι μια χαρά το μειονέκτημα θα το αποδεκτούν. Έχω κάποιο γνωστό εντελώς τυφλό, που όμως με τη θέληση και την ευστροφία του κατάφερε σήμερα να ανεληχθεί επαγγελματικά σε περίοπτη επαγγελματικά θέση, είναι παντρεμένος με ωραία γυναίκα και έχει και δυο κόρες. Όμως αυτός δεν πήρε το θέμα από τη δική σου σκοπιά γι αυτό τα κατέφερε!!
    γιάννης

Senior Member
    Ιωάννα μου, να'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω. Έχω γεννηθεί με στραβισμό και έχω κάνει δύο εγχειρήσεις για να τον διορθώσω αλλά μάταια. Το πρόβλημα δεν είναι όπως πριν αλλά παρολ'αυτά είναι εμφανές. Σε καταλαβαίνω γιατί έχω ζήσει άσχημες καταστάσεις γύρω από το πρόβλημά μου όπως να μην καταλαβαίνει καν ο άλλος ότι απευθύνομαι σε εκείνον! Είναι πάρα πολύ ντροπιαστικό και με έχει κάνει κι εμένα σε πολλές φάσεις της ζωής μου να μην θέλω να κοιτάω τους άλλους στα μάτια κλπ.

Ωστόσο, σχέσεις είχα. Δεν είχαν δει ποτέ ότι είχα στραβισμό; Ναι, το είχαν δει. Προφανώς, όμως κάποια άλλα στοιχεία μου ήταν πιο ισχυρά από ένα ιατρικό πρόβλημα που δεν επέλεξα και όπως λες κι εσύ δεν επηρεάζει την καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά, το ένα μου μάτι κι εμένα είναι σχεδόν άχρηστο αλλά αυτό δεν με εμποδίζει στην καθημερινότητά μου ούτε στα επαγγέλματα που μέχρι τώρα έχω επιλέξει να κάνω.

Τα περί σχέσεων στα αναφέρω για να το πιστέψεις -γιατί είναι αλήθεια- ότι κανένα ιατρικό πρόβλημα δεν κάνει τους άλλους να μας απορρίπτουν. Εκτός αν εμείς πρώτα έχουμε απορρίψει τον εαυτό μας. Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να αποδεχτείς το ποια είσαι. Έχεις προσθετικό, και; Κοιτάξου στον καθρέφτη. Βλέπεις μια όμορφη κοπέλα; Αν όχι πως θα τη δουν οι άλλοι;

Προσπάθησε να δεχτείς ότι ένα ιατρικό πρόβλημα δεν προσδιορίζει το ποιά είσαι. Είσαι πολύ περισσότερο, η διάθεσή σου, ο χαρακτήρας σου, τα επιτεύγματά σου παρά ένα στοιχείο της εμφάνισής σου που δεν επέλεξες και δεν διορθώνεται.

Γενικά μιλώντας πάντως για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου θεωρώ ότι είναι η ανασφάλεια και όχι ο στραβισμός. Νομίζω, ότι αυτή είναι που μου έχει δημιουργήσει το όποιο πρόβλημα με την εμφάνισή μου και το άγχος ότι ο κόσμος με απορρίπτει λόγω στραβισμού. Μήπως, ισχύει και για σένα το ίδιο; Γενικά, νιώθεις ένα δυνατό άτομο ή νιώθεις ότι δεν αξίζεις; Σε ρωτάω επειδή ανέφερες ότι δεν είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Στο στρατο ειχα εναν αξιωματικο που ειχε ενα ματι. Το αλλο το ειχε χασει σε εναν ηλιθιο καυγα. Δεν εχει βαλει προσθετο. Οταν διαβσα το θεμα σου προσπαθουσα να θυμηθω ποιος γνωστος μου ειχε ενα ματι. ΤΟν συμπαθησα τοσο πολυ αυτον τον ανθρωπο (παρολου που ειναι στρατιωτικος..) που εχω ξεχασει οτι ειχε ενα ματι. Ακομα και οταν κανω παρεα μαζι του δεν τον βλεπω σαν να του λειπει τιποτα. Ετσι ειναι και οι υπολοιποι μαζι του.

Τωρα που το σκεφτομαι εχει και αλλα θεματα εμφανησιακα αυτος αλλα οπως ειπα ειναι τοσο καλος ανθρωπος που τα παραβλεπεις

Junior Member
    Παιδιά επανέρχομαι στο θέμα. Το τελευταιο χρονο είχα θεμα με τη σχολη και ολη μερα διαβαζα. Πλεον εμεινα με ενα μαθημα και κανω και τη πρακτικη μου.Οσο περναει ο καιρος ίσα ίσα που το προβλημα που έχω με βαραίνει όλο και περισσότερο. Είχα καποια φλερτ αλλά μέχρι εκει. Μου ζητάνε να βγαίνω φωτογραφίες και πραγματικά "ντρέπομαι"...

Senior Member
    να μην ντρεπεσαι για τιποτα κοριτσι μου.τα οποια προβληματα δεν τα επιλεγουμε,οποτε δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.νομιζω οτι πρεπει πρωτα εσυ να το βγαλεις απτο μυαλο σου και απλα να περνας καλα.και στην τελικη οποιος εχει θεμα με αυτο,αυτος ειναι που εχει το προβλημα.
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wolfcry View Post
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Και σίγουρα αν γνώριζα κάποια κοπέλα με μικροφθαλμία και μου άρεσε, αποκλείεται αυτό να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στο να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου!
    δυστυχως δεν εχουν ολοι οι ανθωποι ευγενικα συναισθηματα.. ειδικα στην σημερινη κοινωνια που τα παντα κρινονται με βαση φαινεσθαι
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Ιωάννα γεια σου και από εμένα. Κατανοώ πλήρως τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις και τα εμπόδια που σου φέρνει στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο και εγώ πιστεύω ότι η επιλογή συντρόφου είναι υποκειμενικό θέμα. Υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα αλλά και εμφανισιακά, που μπορούν να υπερκαλύψουν μία ατέλεια. Πιο συγκεκριμένα, εμένα δεν θα με απωθούσε ένα θέμα σαν το δικό σου. Όπως είπαν και άλλα παιδιά παραπάνω, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε άλλα κομμάτια της εμφάνισής σου. Το χαμόγελο και το σώμα είναι στοιχεία που τα προσέχουν οι άντρες. Εστιάσου σε αυτά, κυρίως για να αποκτήσεις εσύ αυτοπεποίθηση. Έχω μία φίλη η οποία έχει αντίστοιχο θέμα -δεν γνωρίζω λεπτομέριες- και για να το καλύψει βάζει μια τούφα μαλλιά μπροστά από το μάτι. Όχι τίποτα επιτηδευμένο και υπερβολικό όπως το eye patch. Μια απλή τούφα. Η κοπέλα αυτή λοιπόν δεν είχε ποτέ κάποιο θέμα στις σχέσεις της, σοβαρές και μη, και εδώ και κάποια χρόνια είναι με ένα πολύ καλό και εμφανίσιμο παληκάρι που το πάνε σοβαρα. Μην απογοητεύεσαι, δούλεψε γύρω από αυτό :)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    μια ξαδερφη μου απο ατυχημα οτανηταν μικρη εχασε το ενα της ματι και εχει απο 5 χρονων προσθετικο. Εκανε σχεσεις παντα, φλερταρε,και τωρα ειναι παντρεμενη με παιδι. Το ξερω οτι ντρεποταν και προβληματιζοταν, αλλα δεν το αφησε ποτε αυτο να της στερησει την κοινωνικη της ζωη. Στο μυαλο ειναι τα πιο πολλα πραγματα, οσο τετριμμενο και αν ακουγεται.

Senior Member
    Σημασία έχει η αυτοπεποίθηση που έχει κάποιος. Αυτό προσπάθησε να δείχνεις

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast