Πρόβλημα εμφάνισης - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Junior Member
    Καλησπερα και απο εμενα. Δε ξερω πως αισθανεσαι, δε ξερω πως ειναι αυτο το συναισθημα. Ξερω ομως πως γνωριζω μια κοπελα με το ιδιο προβλημα. Αυτο που εχω να πω ειναι πως το θεμα ειναι και θεμα αυτοπεποιθησης. Μην συνδεεις τη υπαρξη σου με αυτο. Μη συνδεεις την αυτοπεποιθηση σου με αυτο. Μη συνδεεις την ευτυχια σου με αυτο. Βγες εξω κανε οτι σε κανει χαρουμενη. Αυτο που εχω καταλαβει απο τη μικρη μου εμπειρια ειναι πως η αυτοπεποιθηση παιζει μεγαλο ρολο. Η πραγματικη αυτοπεποιθηση αυτη που εχεις μεσα σου. Οχι απλα να δειχνεις με αυτοπεποιθηση για τους αλλους. Αυτη η κοπελα λοιπον που ξερω εχει δεχθει τη κοροιδια απο αλλους αλλα εχει δεχθει και τη συμπαθεια απο αλλους. Τη κοροιδια θα τη δεχοταν με την οποιαδηποτε διαφοροποιηση ειχε σε σχεση με τους αλλους γιατι καποιοι κοροιδευουν για να κοροιδευουν. Τη συμπαθεια ομως τη κερδισε εκεινη. Με το ΄προβλημα΄ που εχεις και εσυ. Δεν ειναι ευκολο ουτε απλο να ξεπερασει καθενας τους δαιμονες του οποιοι και αν ειναι αυτοι. Σκεψου ομως πως αν διαχωρισεις την υπαρξη σου απο το προβλημα θα ανταμειφθεις. Σου ευχομαι να εισαι ευτυχισμενη. Και μιας και ακομα στις πρωτες μερες του 15' ειμαστε, ελπιζω ο χρονος να σου φερει πολλα περισσοτερα απο το 14' και λιγοτερα απο το 16'

Senior Member
    Το μόνο παρήγορο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο μπαμπάς μου όταν ήτανε στο στρατό είχε χτυπήσει το ένα του μάτι από εκπισωκρότηση ενός όπλου και έμεινε από τότε με στραβισμό το ένα του το μάτι αλληθώριζε. Είχε τεράστιο κόμπλεξ από αυτό και πολλά ψυχολογικά και προσπαθούσε να το κρύψει και τα κατάφερνε καλά η μαμά μου όταν τον γνώρισε δεν κατάλαβε τίποτα. Αργότερα το είδε και το ομολόγησε και ο ίδιος. Παρόλα τα προβλήματά του όμως κατάφερε να παντρευτεί.

Junior Member
    Πραγματικά δε ξέρω... Έχουν μαζευτεί όλα μαζί. Όλες μου οι φίλες να έχουν φτιάξει τις ζωές τους και εγώ να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου. Ξέρω ότι άλλοι έχουν σημαντικότερα προβλήματα αλλα δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Πλέον δεν θέλω να με κοιτάζω ούτε στον καθρέπτη.

Καλησπέρα,

δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση, αυτό που έχω να πω είναι ότι πρέπει να κουλάρεις, κανείς δεν είναι τέλειος. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάποιον αργά ή γρήγορα, πολύ κακώς που τρελλαίνεσαι και αγχώνεσαι. Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι και μη συγκρίνεις τη ζωή σου με τις ζωές των αλλων- ο καθένας έχει αλλο ρυθμό άλλες εμπειρίες αλλη ιστορία...

Καλύτερα να επικεντρωθείς στην προσωπικότητά σου - πιστεύω ότι η προσωπικότητα μας κάνει να ξεχωρίζουμε και όχι τα όμορφα μάτια.. Αν έχεις ενδιαφέρον χαρακτήρα και σωστή στάση στο πώς αντιμετωπίζεις την ζωή θα πετύχεις όλους σου τους στόχους - αν όμως διαλέξεις το δρόμο της αυτολύπησης θα γίνεις ακόμα χειρότερα. Μην το κάνεις. Είσαι πολύ μικρή για να είσαι μίζερη.

Και κάτι άλλο... για αν είμαστε και πρακτικοί, θα έλεγα να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία και κάνε πολύ άσκηση γυμναστική. Θα σου ανεβάσει την ψυχολογία και θα αποκτήσεις ενα ωραίο υγιές σώμα στο οποίο δύσκολα αντιστέκονται οι άντρες ;-)

Φτιάξε το στυλ σου, διάβασε βιβλία ψυχολογίας που θα σε βοηθήσουν να σκέφτεσαι θετικά και να εκτιμήσεις όσα έχεις... και ανακατέψου με τους ανθρώπους, κάνε γνωριμίες, γίνε φιλική ακόμα και αν σε κοιτάζουν κάπως. Αν εσύ είσαι άνετοι θα είναι και αυτοί.

Γενικά, βοήθησε τον εαυτό σου αν θες να αλλάζει η ζωή σου.

Quote Originally Posted by Wolfcry View Post
    Η κοπέλα μου έχει κάποιο θέμα με την καρδιά της αρκετά χρόνια. Έχει κάνει 2 εγχειρίσεις αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Μπορεί στο άσχετο να αρχίσει να έχει τρελούς σφυγμούς και να πρέπει να πάει επειγόντως σε νοσοκομείο να της κάνουν μία ειδική ένεση που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αν δεν πάει έγκαιρα (περίπου σε διάστημα μίας ώρας), υπάρχει περίπτωση να χάσει και τη ζωή της. Της συμβαίνει σπάνια αυτό... 1-2 φορές το χρόνο (ίσως και καθόλου) αλλά την ρίχνει ψυχολογικά. Μια περίοδο φοβόταν ότι θα την άφηνα επειδή, όπως έλεγε, έχει προβληματική καρδούλα. Της ξεκαθάρισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό και ούτε βέβαια είμαι μαζί της επειδή έχει το θέμα και θέλω να της δείξω συμπόνοια.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Και σίγουρα αν γνώριζα κάποια κοπέλα με μικροφθαλμία και μου άρεσε, αποκλείεται αυτό να αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στο να εκδηλώσω το ενδιαφέρον μου!
    με συγκίνησες ρε συ...!

Κατ αρχην (μπορει να ακουστω κλισε) το οτι θεωρεις το ματι σου αντιαισθητικο ειναι υποκειμενικη σου αποψη. Η ιδεα σου για την ομορφια ειναι βασισμενη σε κοινωνικως κατασκευασμενα προτυπα οπου διαφορετικο= μη ελκυστικο. Ωστοσο κατι διαφορετικο μπορει να θεωρηθει απο πολλους και πολλες ως σεξυ ακριβως επειδη ειναι διαφορετικο. Παρε για παραδειγμα την τυπισσα σε αυτο το βιντεο την οποια θεωρω υπερσεξυ..

https://www.youtube.com/watch?v=jA8inmHhx8c

Junior Member
    Άλλη μια χρονιά πέρασε και τίποτα δεν άλλαξε. Πλέον το πρόβλημα μου έχει αρχίσει και με επηρεάζει όλο και περισσότερο. Πλέον δεν εχω καμία όρεξη ούτε να βγω καθώς όλοι οι γνωστοί μου ειναι ζευγάρια και εγώ μόνη μου. Πραγματικά πλέον πιστεύω ότι θα μείνω μόνη μου...

Senior Member
    Έχεις κάποια ενδιαφέροντα; Υπάρχουν πράγματα που σου ομορφαίνουν τη ζωή; Ξέρεις οι σχέσεις -ακόμη και αν δεν έχουμε κάποιο ψεγάδι στην εμφάνισή μας- δεν έρχονται ουρανοκατέβατες. Γοητεύουμε τους ανθρώπους με την εμφάνιση μας αλλά και με τον χαρακτήρα μας. Μην αφήνεις την ηττοπάθεια να επηρεάζει το πόσο όμορφη είσαι μέσα σου. Αυτό είναι που κυρίως τραβάει τους άλλους.

Junior Member
    __να σου πω εγώ τι πιστεύω; Οτι αυτό με το μάτι δε θα αλλάξει. οπότε;; ζήσε με αυτό! Γίνεται να το κάνεις και πλεονέκτημα! τώρα βέβαια αν δεν είσαι και στα καλύτερα σου δε μπορείς να το καταλάβεις.. Αλλά κάποτε θα το καταλάβεις αυτό που σου λέω!! Ένας παιδικός μου φίλος έχει ένα πόδι, και παρόλαυτα έχει πιο πλήρη συναισθηματική ζωή από μένα! και όταν ήμουν μικρός ένα αγόρι με ένα χέρι είχε μόνιμα γκόμενες!! αλήθεια λέω. Είναι τρελό αλλά γίνεται να ζεις με αυτό και να είσαι ευτυχισμένη.

Junior Member
    Γεια σου Ιωαννα. Με τον κοινωνικο σου κυκλο, τις φιλες σου κλπ, εχεις συζητησει καθολου το προβλημα που αντιμετωπιζεις; Τι σου λενε αυτες; Σε ρωταω γιατι κι εγω δεν εχω καταλαβει αν το θεμα το εχεις κυριως στην προσεγγιση με το αλλο φυλο, αλλα στις υπολοιπες σου επαφες δεν σε απασχολει και τοσο ή νιωθεις και συμεριφερεσαι παντου το ιδιο.

Banned
    το πιο ιδανικο για μενα θα ταν να χει καπιος/α μετριο προσωπο κ ωραιο σωμα πιστευω ειναι ο μονος τροπος να τα εχεις ολα..

Senior Member
    Ειχα εγω συμαθητρια με προβλημα στο ματι ο φλοιοσ ειχε αλλοιωθει τελοσ παντων για μασ τουσ συμαθητεσ τισ τουσ παλιουσ το κοριτσι ειναι μοντελο την πεφτουμε οπου την πετυχουμε κ δεν κανω πλακα για τουσ αλλουσ μαλλον ειναι χαζογκομενα για μασ ειναι μοντελο κ οταν τη γνωρισα αυτη ημουνα κ ομορφοσ ετσι οχι μονο παιδι κ ομορφοσ σχετικα πανε χρονια τωρα ουτε ξερω τι κανει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βλεπομουνα τοτε οχι οπωσ τωρα που δε βλεπομαι

Senior Member
    Εμεισ την πεφταμε παντωσ κ μενα μαλιστα δε μ αφηναν οι φιλοι μου για να την προστατεψουν γιατι ειχα κακο χαρακτηρα αλλα οτι τι γουσταρα ειναι αληθεια κ να σ πω καλα κανανε γιατι με ξερανε τι μαλακασ ημουν απο μικροσ κ με αποκλειανε αλλα την καψουρευτηκα κανονικα ασ ημουνα δεκα χρονων κι ακομα ομορφη τι βλεπω

Senior Member
    Τωρα παει απλα λεμε οτι γινεται να σε καψουρευτουν κανονικα

Page 3 of 3 FirstFirst 123